Vinted COM Reviews 21.219

TrustScore 1 uit 5

1,2

Wat gaat er niet mis? Het blokkeren van account vanwege “nep” product wat duidelijke originele print en labels heeft. Duurt nu al 3 weken voor een simpele oplossing komt. Oplichten met verzending, sle... Toon meer

Vinted zegt een terugbetaling gedaan te hebben welke ik niet ontvangen heb. Ik moet nu bank afschrijvingen laten zien om aan te tonen dat ik het niet heb ontvangen. Data privacy wordt geheel genegeerd... Toon meer

Als jullie toch alleen maar accounts blokkeren, kunnen jullie beter stoppen met reclame maken voor jullie app. Overal zie je advertenties die mensen uitnodigen om zich te registreren, maar zodra ieman... Toon meer

Met plezier deze app gebruikt. Het bedrijf dwingt je om een pro seller te worden maar dat lukt niet, omdat er nog een bestelling openstaat. Dat komt doordat ze zelf ruim een maand nodig hebben om ee... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Tweedehandswinkel
  5. Vintage kledingwinkel
  6. Damesmodewinkel

Vinted is a diverse community marketplace dedicated to making second-hand first choice. Every day millions of our members buy and sell pre-loved items across Europe. Sell without fees and browse unique, quality items – including fashion, electronics, home decor, pet supplies, and more.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

21K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heb Vinted e tijdje gebruikt en alles…

Heb Vinted e tijdje gebruikt en alles werkte perfect.
Tot ik nu mijn telefoon nummer moest ingeven en ik niet meer ingelogd geraak.
De hulplijn en contact om het probleem op te lossen probeer ik nu al 4 weken te bereiken en krijg constant geautomatiseerde berichten en het probleem geraakt niet opgelost.
Daarom mijn 2 sterren. Voor de rest kan ik hem zeker aanbevelen en hoop dat er op deze manier dan toch hulp komt.

3 april 2026

2 keer opgelicht door Vinted

2 keer opgelicht door Vinted. Eerste keer is mijn pakketje nooit aangekomen. Heb ik dat aan Vinted gemeld. Krijg alleen contact met een robot. Maar ze hebben toch het geld uitbetaald aan de verkoper. 2e keer kreeg ik een broek met een gat binnen en had ik dit gemeld bij Vinted, hebben ze ook gewoon de verkoper het geld uitbetaald. Echt absurd. Slechte app.

Vinted Go

Mijn twee pakketjes liggen al van 2…
Mijn twee pakketjes liggen al van 2 april en 9 april
1774535199252948
Wil je alstublieft na kijken wat er is gebeurd met mijn pakketjes

17 april 2026

Ik heb via Vinted een artikel besteld wat nep is.

Ik heb via Vinted een artikel besteld. Weken later ontvangen. Na ontvangst heb ik op de knop ok gedrukt. Blijkt later dat het artikel nep was en het profiel geblokkeerd. Vinted zegt dat ze hierin niks kunnen betekenen. De scammers komen er wel makkelijk mee weg. Profielfoto’s stelen van andere mensen, nepspullen verkopen en vervolgens geblokkeerd worden en doorgaan op een andere account. Vervolgens reageren ze niet meer.

11 april 2026

Heb een tas verkocht met aankoopbewijs…

Heb een tas verkocht met aankoopbewijs en streepjescode/kaartjes. Nieuw dus. Gekocht in de winkel.
Nou tas verkocht via vinted maar koper was er niet blij mee en zei dat ie nep aanvoelt. Vinted zegt dat ik retour moet accepteren en vinden dat er niet genoeg bewijs om de echtheid aan te tonen. Wat een bagger platform is Vinted!

15 april 2026

Kapotte lamp ontvangen, geen geld terug

Ik heb een lamp gekocht die werd omschreven als "tres bon etat", ofwel hele goede staat. Bij het openen van het pakket blijkt de lamp kapot te zijn. Zij zeggen dat het pakket is aangekomen zoals in de advertentie is omschreven??? De verkoper of het bezorgbedrijf zou hier verantwoordelijk moeten zijn! Ik ben nu geld kwijt en zit met een kapotte lamp.

Verzending al weken vast

Een broek aangekocht, staat op "Verzonden" sinds 13 maart en in transit bij DPD sinds 16 maart. Sindsdien niets meer. Locatie van de verkoper is nochtans maar 20km van mij thuis. Vinted reageert op niks. Wanneer gaan ze deze criminele organisatie opdoeken vraag ik me af.

16 april 2026

Waardeloze klantenservice en naleving van eigen regels

Waardeloze klantenservice en naleving van regels.
Op Vinted een zakje schelpen te koop gezet. Gekocht bij een tuincentrum. De advertentie stond er 2
weken op en toen opeens verwijderd, omdat het tegen de regels is.
Ga je verder zoeken op Vinted, dan staan er tientallen soortgelijke advertenties. Hierover vragen gesteld en dat wordt er geconcludeerd dat deze advertenties wel mogen?
Alle antwoorden van de klantenservice zijn standaard voorgekauwde antwoorden en er is nooit op te reageren. Zelfs als je in beroep gaat krijg je dezelfde waardeloze antwoorden.

15 april 2026

ZEER SLECHT

ZEER SLECHT! Item verkocht waar koper niet tevreden over was, artikel was NIETS mis mee behalve dat het haar te klein was…. Van vinted krijgt ze haar geld terug en mag ook het artikel houden….😖

14 april 2026

Zeer slechte ervaring met Vinted.

Zeer slechte ervaring met Vinted.

Ik heb een item gekocht dat achteraf nep bleek te zijn. Toen ik dit meldde, kreeg ik te horen dat ze niets meer konden doen omdat de transactie al was afgerond. Ondertussen staat dezelfde verkoper gewoon weer neppe artikelen te verkopen op het platform. En doen ze hier niks mee, zelfs niet nadat ik dit bij de klantenservice aangaf.

De klantenservice denkt totaal niet mee en verschuilt zich achter regels in plaats van verantwoordelijkheid te nemen. Als gebruiker ben je hier dus totaal niet beschermd tegen oplichting.

Voor mij reden genoeg om hier nooit meer iets te kopen. Echt een enorme teleurstelling.

10 april 2026

Zo’n slechte ervaring met Vinted.

3x een zonnebril proberen te kopen met de verificatie optie. 3x werd deze na de koop geannuleerd omdat de verificatiehub te ver uit de richting lag. Het probleem is dat met een druk op de knop je geld van de rekening is maar het duurt dagen voordat het weer terug is. Hoe kan men nu met verificatie kopen als je niet weet of het wel kan? Ik heb vaker bij Vestiaire gekocht ook met verificatie maar nooit een probleem gehad.
Het enige wat ik aan Vinted heb overgehouden is een lege bankrekening en een flinke kater.
Kopen zonder verificatie is geen probleem.
Echter als verificatie niet waterdicht werkt gooi deze optie dan de prullenbak in. Hoe weet je als koper nu waar je kunt kopen?

14 april 2026

Product als nieuw is gebruikt

Schoenen staan erop als nieuw zonder prijskaartje, Stevie Wonder kan nog zien dat er vaker op gelopen is,zolen zijn vies en zwart ....Vinted heeft het onderzocht en kan niks hieraan doen omdat het niet tegen de regels is......

Vinted achteruit

Altijd goede zaken gedaan op vinted. Account voor de zoveelste keer geflagged voor dubbele advertentie's. Er is niks dubbel en in het verleden altijd het bericht gehad dat het een fout was van het systeem. Vorige week gebeurde het weer maar nu met een permanente ban. Bericht gestuurd, en er zou weer nader onderzoek gedaan worden. Uitslag van het onderzoek was dat ik neppe artikelen verkocht. Niks is nep, nooit neppe artikelen verkocht. Maar dit is het eindoordeel en cominucatie is niet meer mogelijk. Slechte zaak, ze verdiende goed aan me.

3 april 2026

Fraude?! Hoezo? Hulp over 120 uur?

Ha, na eerdere zeer negatieve ervaring met Vinted dacht ik toch mijn opruiming van mijn kledingkast weer eens op de site te zetten ipv zo weg te doen… Bij het adverteren van mijn Nike air force1 sneakers werd mijn account geblokkeerd?! Omdat ik fraude pleegde?! Vinted neemt binnen 120!!! Uur contact met mij op omdat ik natuurlijk bezwaar maakte. Heb foto’s inclusief aankoopbon in mijn bezwaar gezet. Welke f****chatbot hebben ze hier nu weer op losgelaten…mijn verkopen, mijn account, alles geblokkeerd volkomen onterecht. Help want Vinted en niet pas over 120 uur!!!!

12 april 2026

Wanbeleid en onrechtvaardige besluiten

Het concept is top maar het beleid is enorm onprofessioneel om nog maar niet te spreken over hun redeneringsvermogen. Klachten indienen direct jegens Vinted is vrijwel onmogelijk gemaakt en hebben ze alles goed dicht gespijkerd. Ze innen miljoenen aan verplichte koperbescherming maar bij problemen zetten ze de koper en verkoper tegen elkaar op. En dit gebeurd herhaaldelijk en wanneer ik de meeste recensies hier lees wordt het valende arogante beleid van Vinted pijnlijk duidelijk. Ik heb in de afgelopen jaren veel onrechtmatige en onrectvaardige besluiten moeten incaseren die Vinted uitvoeren middels onkunde en wanbeleid.

Zoals ik zei een prachtig concept zolang alles goed verloopt maar een ramp waneer er problemen zijn. Ze hebben de deur weid openstaan voor oplichters.

12 april 2026

Geld kwijt

Hartstikke leuk om te verkopen, totdat je kopers krijgt die claims gaan indienen en ALTIJD in het gelijk gesteld worden. Artikelen die “zogenaamd” kapot ontvangen worden. Je kan bewijs aanleveren van hoe het was voordat je het verstuurd hebt en hoe je het hebt ingepakt, maar koper staat altijd in het recht. Waardeloos

11 april 2026

Geen goed woord over

Wij hebben er werkelijk geen goed woord voor over. Het is inmiddels meerdere keren gebeurd dat wij producten netjes opsturen, waarna de koper het pakket simpelweg niet ophaalt of beweert dat het product ineens kapot is. Vervolgens maakt de koper bezwaar en kunnen wij naar ons geld fluiten of krijgen we een beschadigd product terug.

Een klacht indienen heeft totaal geen zin. Je wordt door Vinted behandeld alsof je er niet toe doet en er wordt nauwelijks naar je geluisterd. Voor verkopers voelt dit systeem oneerlijk en totaal niet beschermend.

6 april 2026

Vinted wordt steeds lastiger ipv makkelijk

Vinted was vroeger goed, maar nu helaas niet meer zo prettig. De verzendkosten zijn best duur geworden. Als je een item wilt verwijderen en opnieuw plaatsen, is dat erg lastig en niet gebruiksvriendelijk. Het kost veel tijd om alles opnieuw te doen. Jammer, want het was ooit een fijne app om spullen te verkopen.

10 april 2026