Vinted COM Reviews 21.219

TrustScore 1 uit 5

1,2

Wat gaat er niet mis? Het blokkeren van account vanwege “nep” product wat duidelijke originele print en labels heeft. Duurt nu al 3 weken voor een simpele oplossing komt. Oplichten met verzending, sle... Toon meer

Vinted zegt een terugbetaling gedaan te hebben welke ik niet ontvangen heb. Ik moet nu bank afschrijvingen laten zien om aan te tonen dat ik het niet heb ontvangen. Data privacy wordt geheel genegeerd... Toon meer

Als jullie toch alleen maar accounts blokkeren, kunnen jullie beter stoppen met reclame maken voor jullie app. Overal zie je advertenties die mensen uitnodigen om zich te registreren, maar zodra ieman... Toon meer

Met plezier deze app gebruikt. Het bedrijf dwingt je om een pro seller te worden maar dat lukt niet, omdat er nog een bestelling openstaat. Dat komt doordat ze zelf ruim een maand nodig hebben om ee... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Tweedehandswinkel
  5. Vintage kledingwinkel
  6. Damesmodewinkel

Vinted is a diverse community marketplace dedicated to making second-hand first choice. Every day millions of our members buy and sell pre-loved items across Europe. Sell without fees and browse unique, quality items – including fashion, electronics, home decor, pet supplies, and more.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

21K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen, van 60 euro. Klach ingediend, formulier ingevuld en vinted sluit de klacht af terwijl je op de tracking kan zien dat het terug is naar de verkoper. Heel oneerlijk en een slechte service.

3 april 2026

Pakketten van mij zijn al kwijtgeraakt

Pakketten van mij zijn al kwijtgeraakt, ik heb zelfs al aan de hand gehad dat een koper annuleert en weigert mijn bestelling terug te sturen en wel zijn geld terugkrijgt. Vinted doet hier in geen enkel geval iets aan.
Zijn slecht bereikbaar en niet te vertrouwen ik zeg mijn account op. Onbetrouwbaar bedrijf, gebruik liever Marktplaats!

11 april 2026

Met een natte vinger in de lucht beoordelen

Vinted kan leuk zijn, maar heeft ook een vervelende kant. Klantenservice die beoordeelt, kreeg bericht dat ik foto's en mijn toedracht over verzonden pakket moest sturen dit i.v.m beschadigd artikel. Nog voordat ik op versturen had gedrukt werd mij duidelijk gemaakt dat ik niet volgens de regels had verzonden etc etc. Heb bewijs stukken op beeld! Hoe dan! Wil het daar niet bij laten zitten maar moet jij eens proberen een klacht in te dienen bij Vinted over Vinted..........niet dus. Maar blijf hoop houden dat ik mijn geld uiteindelijk terug krijg. Kan zo mooi zijn Vinted

Niet op verkopen

Niet op verkopen! Ze zijn echte oplichters! Moet nog 963 euro krijgen, boeken ze 766 euro af! Terwijl de pakketjes bij de klant zijn afgeleverd! Ik heb mijn advocaat ingeschakeld, en de andere gedupeerde zullen hun verhaal doen bij BNN Vara! Nummer 1 in oplichting!!!!

9 april 2026

Wat een prut bedrijf

Wat een prut bedrijf. Gewoon een origineel artikel aangeboden en gelijk zonder waarschuwing voor altijd geblokt. Ook na bewijsvoering en alles aangeleverd te hebben zijn ze niet voor reden vatbaar.

10 april 2026

Een van de meest waardeloze…

Een van de meest waardeloze klantenservices die je kan vinden. Blokkeren zonder reden. 120 uur wachten voordat je een geautomatiseerde reactie krijgt. Wat een treurnis.

Problemen worden niet opgelost

Super leuke app! totdat je een probleem krijgt... het Vinted support team helpt je dus echt totaal niet!! Ik had een artikel verkocht en die is dus teruggestuurd omdat hij niet is opgehaald op het afhaalpunt, maar hij is nooit terug bij mij aangekomen. Echt zeer slecht dat Vinted hier niks mee doet!!

Pakket weggeven

Koper pakket niet opgehaald, retour gestuurd, ik ben de hele week niet in de buurt heb ik gechat met vinted, zeggen ze ja 1 dag later is niet erg nu zie ik dat het niet meer mogelijk is op te halen bel ik met vinted is me hele pakket weggeven aan een goed doel???? Geld kwijt + hele nieuwe broek van 80 weg rot bedrijf

Verschrikkelijke app.

Verschrikkelijke app.
Koopkosten zijn te hoog.
Pakketten raken met enige regelmaat kwijt.
Klantenservice is ondermaats.
Concept is leuk, uitwerking is helemaal niks

9 april 2026

Er zijn mensen die gewoon liegen wat ze…

Er zijn mensen die gewoon liegen wat ze krijgen dan ontvang je geen geld ook je pakket blijft bij die persoon die oplicht vinted is zo oneerlijk altijd krijg ik of mijn geld niet of pakket wordt kwijt geraakt of mensen bestellen en halen niet op dan moet je weer benzine kosten bus kosten betalen om te brengen en ophalen

6 april 2026

Echt slecht!!!!!!!!!

Echt slecht!!!!!!!!!
1. Track and trace staat al weken stil beide partijen wachten. Vervolgens ben ik me pakket kwijt koper geld terug. Vinted zegt 25 dagen wachten maar ik heb geen vertrouwen erin dat ik compensatie krijg.
2. Automatisch review, na jaren lang op Vinted te zitten 1 ster ooit ontvangen van de automatische review, ik had de artikel al verkocht maar ik had over het hoofd gezien ik dacht dat ik de artikel nog had, ik heb ruim binnen de tijd de koper hiervan ingelicht en was geen probleem.
3. Je wordt totaal niet gehoord alles is robot antwoorden. Helpdesk is waardeloos.
4. Vinted lockers bijna altijd vol, storing of ze hebben geen verzend labels.
5. QR code werkt soms niet, de koper moet annuleren dan weer opnieuw kopen en heb je nieuwe verzendlabel
6. Bezorger van Vinted vaak asociaal willen dat iedereen snel hun pakketten inleveren, ze helpen je erbij maar op de verkeerde manier, bijv mijn pakket was met te groot gaat die megool van de pakketbezorger op verzenden klikken, en kon ik weer leuk lachen en dit doorgeven aan vinted robot die toch niks snap en de koper nog steeds geen retour heeft ontvangen van de aankoop bedrag.
7. Vinted vraagt bewijs, als je inlevert bij Vinted zelf krijg je geen bewijs en daar zit je dan met je track and trace die het niet doet. Terwijl je het heb verzonden, je klikt dit via de platform dat je het heb verzonden en het blijft stil.
8??? Is welkom de rest mogen jullie invullen

Vreselijk Vinted!!

8 april 2026

Vinted speelt identiteitsfraude in de hand

Ik heb een Vinted-deal gehad met een Spaans meisje (haar andere account is Silvanatrison0). Daarna is dat meisje mij gaan stalken en bedreigen. Zomaar. Nav hiervan heeft ze mijn profielfoto van mijn account bewaard en sindsdien gebruikt ze mijn foto. Ik heb hiervan meerdere keren melding gemaakt bij Vinted. Alhoewel ze op hun site zeggen dat ze optreden tegen dit soort gevallen wijzen ze mijn klacht keer op keer af. Ik krijg enkel automatische berichten. Dit is een hele creepy situstie en vinted doet niets.

7 april 2026

Georganiseerde verduistering door VintedGo!

Pas op: Je pakket is niet "vermist", het wordt systematisch toegeëigend door Vinted zelf. Er is een schokkend en grootschalig fraudepatroon blootgelegd: VintedGo markeert pakketten in sorteercentra bewust als "verloren", scheept gebruikers af met een minimale vergoeding, en verkoopt de items vervolgens direct door via hun eigen zakelijke account: "Rescued Value" (met officieel @vinted.com emailadres).

De werkwijze van dit netwerk:
Er wordt op industriële schaal misbruik gemaakt van het logistieke proces. Items worden uit de verzendketen gehaald, waarna Vinted de originele foto's van de verkoper steelt. Met Ai-software wordt de achtergrond wit gemaakt om de herkomst te maskeren. Het bewijs is onomstotelijk: "verloren" items duiken binnen dagen op dit account op, nog in exact dezelfde staat.

​Massale meldingen bij autoriteiten:
Talloze gedupeerden maken inmiddels melding van deze praktijken, die de volgende wetten doelbewust overtreden:

​- Verduistering & Diefstal (Art. 314-1 Code Pénal / Art. 321 Sr): Het opzettelijk toe-eigenen van goederen die men voor transport onder zich heeft.

- Auteursrechtfraude (Art. 1 Auteurswet): Het onrechtmatig kopiëren en commercieel exploiteren van foto's van gebruikers.

- AVG/GDPR (Art. 6): Gebruik van privégegevens (foto's) zonder enige juridische grondslag voor eigen winst.

- Oneerlijke Handelspraktijken (Art. 6:193b BW): Systematische misleiding van consumenten.

SLUIT JE AAN EN MELD DIT DIRECT:
Dit gaat om tienduizenden pakketten internationaal. Hoe meer mensen rapporteren, hoe sneller dit stopt. Maak direct melding bij:

- SignalConso (DGCCRF): De Franse fraudeautoriteit (Vinted is Frans).

- ​ACM (ConsuWijzer): De Nederlandse toezichthouder.

- De Autoriteit Persoonsgegevens (AP): Vanwege grootschalige schending van data- en auteursrechten.

​Vinted is veranderd in een helingsmachine voor hun eigen "verloren" logistiek. Controleer de "Rescued Value" pagina; de kans is groot dat jouw eigendom daar nu voor de volle prijs te koop staat!

8 april 2026

Servies verkocht op Vinted

Servies verkocht op Vinted, alles goed ingepakt bubbeltjes folie gebruikt en alles nog extra ingepakt in plastic met luchtkussentjes, dit in een stevige doos gedaan nog eens de ruimtes opgevuld met luchtkussens en vol goede moed op de post gedaan....wat kan er immers nu nog fout gaan? Nou 2 kapotte borden bij aankomst van de koper. De koper meld dit bij Vinted. Vinted meld mij binnen 48 uur foto's te sturen van het pakket binnen en buitenkant. Meteen gedaan. Wat schept mijn verbazing?! Dit bericht van Vinted;
Bedankt voor uw bericht.

Het spijt me te horen dat uw pakket beschadigd is aangekomen. Ik begrijp hoe vervelend dit is.

We hebben de situatie geanalyseerd en helaas moeten we concluderen dat de schade is veroorzaakt door onvoldoende verpakking.

Op basis van de bijgeleverde foto's was de gebruikte verpakking niet veilig genoeg voor transport. Hierdoor is het artikel tijdens de verzending beschadigd geraakt. We raden u aan om in de toekomst stevigere verpakkingen en extra beschermingsmateriaal te gebruiken om dergelijke problemen te voorkomen.

⚠️ Houd er rekening mee dat dit een definitieve beslissing is, conform onze regels en procedures.

👉 Aangezien het pakket beschadigd is geraakt door onvoldoende verpakking, zijn we genoodzaakt de transactie te annuleren en de koper het aankoopbedrag terug te betalen.

❌ In dit geval heeft de verkoper geen recht op compensatie.

Kort gezegd, de koper heeft een gratis servies (minus 2 borden) en ik heb én geen servies meer én geen geld! De verkoper hoeft het overige servies niet eens retour te sturen! Oplichterij van de bovenste plank!

6 april 2026

Wat een vreselijk slecht bedrijft dit.

Wat een vreselijk slecht bedrijft dit.

Ik krijg aantoonbaar kapotte spullen toegestuurd. De verkoper wilde het terug hebben en ik kan betalen voor de retourzending.
Ik verbrand het wel symbolisch… Wat een waist of co2 en communicatie. Support vraagt van alles, je antwoord snel en dan vervolgens wordt de conversatie zonder tegenbericht gesloten.

5 april 2026

Alles wat ik verkocht heb

Alles wat ik verkocht heb,verzonden gewikkeld in pappier met bubbeltjes plastic,stickers vragile er op, noem maar op. Alles komt stuk aan. Helemaal klaar mee.

2 april 2026

Litouws scambedrijf!

Vinted is een Litouws scambedrijf dat enkel winst wil maken op de kap van de gebruikers van het platform. Hun klantendienst is onbestaande. Waar dient de dure "kopersbescherming" voor als kopers altijd met een kluitje in het riet gestuurd worden bij klachten??
Pakketten worden VAAK niet geleverd en gaan zogenaamd "verloren". Vinted is hiervoor verantwoordelijk en niet de verkoper of koper die alles volgens de regels hebben gedaan.
Het wordt tijd dat de Economische Inspectie zich hiermee gaat bemoeien!
Verder dienen de onethische praktijken van Vinted aangekaart te worden. Het platform spoort mensen aan om te "hergebruiken", te "recyclen" en zo meer, maar Vinted verwacht wel dat je degelijke, kwalitatieve materialen en goederen - die een bepaald prijskaartje hebben - aan dumpingprijzen op hun platform verkoopt... Vinted is de enige die hier winst maakt!
Absiluut te vermijden,nog beter om Vinted volledig te boycotten!

1 maart 2026