Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å bruke. Gratis for private så lenge beløpet ikke overstiger 5000 kroner. En nyttig måte å handle på når vi ikke lengre har kontanter på oss. Her har andre europeiske land noe å lære av den nor... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mobilen døde helt og måtte sette opp alt "på ny". Det innebærer å ringe banken, scanne id kort og hurramegrundt. Når turen kom til vipps sier den bare "du kan ikke bruke denne nettleseren'. Firef... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig og treg kundeservice. Konto ble sperret 12. januar pga manglende KYC. Sendte inn all nødvendig informasjon samme dag. Fikk ikke åpnet konto før 16. juni

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bruker Vipps som bedriftskunde. Rapportgeneratoren deres summerer feil, og det fører til mye ekstraarbeid på regnskap. Jeg finner ikke noen mail eller chat til kundeservice, og har ikke tid til å sitt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. Mobiele netwerkaanbieder
  3. Softwareverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vipps is a Norwegian mobile payment application designed for smartphones developed by DNB.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,8

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skremmende dårlig sikkerhet

Skremmende dårlig sikkerhet
Jeg valgte å betale via faktura, faktura leverandøren bruker Vipps for autentisering.
Vipps spurte ikke om pinkode eller fingeravtrykk aller noe de bare ga all min informasjon til tredjepart uten at jeg fikk valg om å bekrefte

3 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendigt firma sendt til Collectia for…

Elendigt firma sendt til Collectia for en faktura i 10 mdr 2025 på 925 kr vor herre bevares hvordan skal man vide man skylder jer penge når man intet aner om det.

Så modtog igår mail i eboks fra Collectia at jeg nu skylder jer 1200 fair nok betalte den da bare med det samme men hvorfor har i ikke spærret mit mobilepay erhverv eller sendt en rykker gjort noget så man var opmærksom på det

I er fuldstændig til grin med hele mobilepay systemet

8 juni 2026

har ikke vipps mer

Når turen kom til vipps sier den bare "du kan ikke bruke denne nettleseren'. Firefox er en eldre nettleser enn vipps og burde være støttet???? Og hva skal vi i firefox som ikke kan gjennomføres? Er det scanning av id kort eller noe? Henvis meg til nordea appen da? Noe sånt?

Jeg har liksom ikke hjemmelaget nettleser eller bruker indre Toten sparebank. Noe må kunne gjøres med det jeg har.

1 maart 2026

Ville give 0 stjerner hvis muligt

Ville give 0 stjerner hvis muligt. Firmaet prøver at forvirre enkeltmandsvirksomheder mest muligt for at få så mange penge ud af en som overhovedet muligt. Vilkårene er urimelige og ugennemskuelige. Løb hvis du kan.

6 februari 2026

Ikke mulig å gi mindre.

Minner meg om hvorfor jeg ikke er kunde i DNB. Kundeservice er bortimot fraværende..Løsnings orientert eksisterer ikke.. Brukt vips siden oppstarten og fikk plutselig en sperre med svindelvarsel opp mot di som prøvde å sende penger. Tydeligvis er sikkerhet hemmelig stemplet i banken. Og ingen kan si sikkert hvorfor. Muligens en sikkerhets sperre som har slått inn, ingen vet. Ingen gidder å sjekke, ingen gidder å gjøre noe med saken. Resultat er mistet handel på flere tusen siste døgnet. Eneste di sier at sperrer slår seg normalt av etter 2 til 4 dager. Tror di.. pPiss elendig nett bank og tydeligvis samme talentløse tullinger har programmert vips.. i andre land er det fult av slike tjenester.. i Norge bare en hos den mest elendige banken vi har..

29 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vipps changed to a much worse

It seems Vipps has been a reliable service previously. But it changed to the worse. The Android App is unreliable and sometimes stops working saying that you must delete and uninstall it from Google Play. The Customer service cannot fix problems and just say that it is done for security. They recommend reset the device and reinstall all apps and accounts for new. It is silly. I guess this is because they now try to rely increasingly on the latest AI. Maybe even coding is done by AI. This is not good because AI is a rather stupid tool that always needs to be overseen by an understanding human brain. AI-based coding has been repeatedly shown to result in unneeded code, bugs and security problems. Apparently, these guys try to use the scaling problems in a wrong way. The quality of the Vipps service has deteriorated significantly.

15 december 2025

Jeg bruker Vipps Bedrift for å ta betalt i nettbutikk

Jeg bruker Vipps Bedrift for å ta betalt i nettbutikken og løsningen er god, men kundeservice er ikke god. De bruker 10 ++ minutter på å svare og legger på dersom jeg ikke svarer innen 2 minutter. Hvis jeg som kunde skal få 2 minutter på å lese, tenke og svare, får de være mer tilgjengelige og svare fort selv slik at jeg slipper å sitte å stirre på chatten i 10 minutter for å rekke fristen. Nå måtte jeg begynne på nytt og forklare problemstillingen til 3 forskjellige personer og gav opp tilslutt uten å få hjelp fordi de hele tiden logget meg ut etter å ha ventet lenge med å svare. Maks useriøst for en bedrift som har kunder som møter tekniske problemer.

15 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VIPPS.no have serious problems with…

VIPPS.no have serious problems with their platform. Last year I had to pay a rather large amount for accounting assistance to clean up after Mobil Pay, because a lot of unknown people had payed amounts into my account by mistake. This ment, that i had to pay a fee for each amount, even though, it wasńt my money to keep. Mobil Pay has a terrible and time consuming service - i simply doeńt understand why we accept problems like this.

1 november 2025

Alt for dyrt!

Det kostet 4% at overføre fra DKK til sek. Det kommer jeg aldrig til at betale. Mobilepay koster nu 2% over 4.000 dkr. NOWAY!!!

29 juni 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

A good service

A good service, but I wish they had integration options with such solutions as Stripe, Checkify.

27 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.