Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mobilen døde helt og måtte sette opp alt "på ny". Det innebærer å ringe banken, scanne id kort og hurramegrundt. Når turen kom til vipps sier den bare "du kan ikke bruke denne nettleseren'. Firef... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig og treg kundeservice. Konto ble sperret 12. januar pga manglende KYC. Sendte inn all nødvendig informasjon samme dag. Fikk ikke åpnet konto før 16. juni

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. Mobiele netwerkaanbieder
  3. Softwareverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vipps is a Norwegian mobile payment application designed for smartphones developed by DNB.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,8

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skulle nå vippse julegave

Skulle nå vippse julegave - på forhånd betalt for gaveinnpakning og valgt tidspunkt. Det ble ikke da sendt til mottaker! Kansellert! Men måtte betale for "gavepapiret"! Dette burde vært informert når jeg ordnet gaven 😱😡!

24 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vipps lover Ingen kontroll, ingen ansvar, ingen sikkerhet

Betalte jeg med Vipps betaling tjeneste i oktober nå på nettside til en bedrift som hadde vært konkurs i 10 måneder. Vipps sa at alt var i orden, men etter egen sjekk i Brønnøysundregisteret fant jeg at bedriften var konkurs siden januar. Hvordan kan Vipps godta betaling til konkursbedrifter i så lang tid?

Ingen ansvar: Jeg oppga organisasjonsnummeret til Vipps, i samtalen feilinformerte de meg og hevdet bedriften ikke var konkurs. Etter samtalen sjekket jeg selv Brønnøysundregisteret og Proff, og det var klart at bedriften ble slått konkurs 22. januar, og jeg betalte med Vipps betaling i Oktober. De fraskrev seg alt ansvar, og Vipps har i faktum feilinformert meg om konkursstatus. Er dette kundebehandling?

Ingen tjeneste: Vipps tilbyr betalingstjenesten Vipps Betaling for nettsider og tjener 2,5 % av hver transaksjon. I vilkårene fra Vipps for kunder står det under punktet "21. Betaling til bedrifter" og særlig under "21.3 Nettbetalinger og betalinger i appen til en selger", Vi er ikke ansvarlige for feil eller mangler i varer eller tjenester som du betaler for med Vipps. Å under punkt 23, hvor Vipps kun fungerer som en sikker formidler av kortdetaljer og ikke er ansvarlig for den faktiske betalingsprosessen.

Ingen sikkerhet: På Vipps nettside står det på sikkerhet siden "Vipps, så er du trygg!", og de markedsfører seg som en trygg betalingsløsning, men i vilkårene i Vipps fraskriver Vipps seg alt ansvar for varer eller tjenester som betales med Vipps Betaling. Videre står det ingen ting i vilkårene at de stopper betalinger til konkursbedrifter. På Brønnøysundregisteret og Proff er Bedriften konkurs siden Januar 22.01.2024. 10 måneder fra nå, men fortsatt er tjenesten 'Vipps-betaling' i bruk, hvor Vipps tar gebyr på 2,5% til bedriften for hver transaksjon for bruk av vipps tjeneste på nettside. Når det er ingen sikkerhet Vipps faktisk tilbyr brukerne og inntjener på hver transaksjon, på sin egen laget tjeneste vipps tilbyr. Hvor ligger tryggheten ?

Jeg tapte penger: Penger jeg betalte havnet rett i konkursboet til bedriften selv om jeg kjøpte i oktober med vipps betaling og bedriften er konkurs januar for 10 månder siden. Vipps brydde seg ikke. Nå sitter jeg igjen uten varer og uten støtte og pengene borte i et konkursbo.

Hvis du vurderer å bruke Vipps, vit dette: De fungerer bare som en mellommann, og du risikerer å tape pengene dine. Vil du bruke en tjeneste som ikke bryr seg om sikkerheten din? Jeg gjorde det, og nå angrer jeg. Jeg trenger å fortelle har stort tap og på google er det fjernet av nyheter som er negativt dem.

17 november 2024

Unreliable and Unsafe – Security Concerns Abound

The Vipps app has serious usability issues, especially with adding and saving card information. After multiple attempts to enter my card details, the app repeatedly asked for the same information, creating an endless loop. For a financial app that handles sensitive banking information, this kind of bug is unacceptable. It not only disrupts the user experience but also raises concerns about reliability and security. Vipps needs urgent fixes to restore user confidence.

9 november 2024

Vipps er greit

Vipps er uten tvil en av de beste tjenestene i Norge. Det fungerer alltid, det er raskt, de kommer bestandig med ny funksjonalitet og appen er grei.

15 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var i kontakt med en som het Fredrik på…

Var i kontakt med en som het Fredrik på chat. Prøvde å forklare han at jeg fikk feilmelding om at kortet var gått ut, selvom det var gyldig i to år til. Fortalte denne 1line agenten om at jeg har restartet mobilen, oppdatert appen, prøvd å bytte kort, fortalte at det fungerte forrige uke, og jeg brukte kortet tidligere på dagen. Det skulle ikke Fredrik ha noe av, ikke gadd han å lage en sak for å se om det kanskje var en bug i systemet. Nei tvert imot, her skulle vi være bastant på at det var ikke vipps, det var banken min det var feil med. Selv har jeg opplevd dette problemet flere ganger. Hvor feilen ligger er ikke viktig for meg, men når kortet mitt fungerer overalt og har dekning så forventer jeg faktisk at du gidder å se på saken min i det minste. Skjønner at 1 Line support ikke har kunnskap i dette, men det er vell ett høyere team som kan se på det? Vipps er kjempe bra, men dette var latterlig dårlig 1line support.

16 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De misbruker grovt monopolposisjonen…

De misbruker grovt monopolposisjonen sin i Norge. Det er ingen reelle alternativer som gjør det mulig å sende penger via mobil direkte til mottaker. Trenger du å overføre mer penger enn 5.000 tar de seg hinsides betalt i gebyrer.

14 augustus 2024

Forferdelig kundeservice

VIPPS er utrolig enkelt og greit
HELT TIL DU FÅR PROBLEMER
Kundeservice er totalt fravæverende, de lesser all skyld over på kunden og driter langt i problemene de skaper.

13 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å bruke. Bra brukervennlig app

Enkelt å bruke. Gratis for private så lenge beløpet ikke overstiger 5000 kroner. En nyttig måte å handle på når vi ikke lengre har kontanter på oss. Her har andre europeiske land noe å lære av den norske Vippsen. F.eks. når man er på loppemarked, skal sende penger til venner og familie og kortbruk er problematisk. Fikk til og med brukt det i kolonialbutikken en gang jeg hadde glemt lommeboken. Ekspeditøren sa jeg kunne vippse i steden for. Helt utrolig magisk.

17 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Amatører gør grin med forretningsindehavere

Siden jeg fik den nye app omkring den 30. maj har jeg jævnligt skrevet til Vipp´s fordi den ikke fungerer. Den viser ikke dagens salg, og man skal have snuden helt ned i kundens mobiltelefon og bede dem vippe med den, for at man kan se om betalingen er gået igennem.
Det er måske derfor det hedder Vipps ! Det er pinligt.
I dag fik jeg følgende mail:
Hej Sauer
Du har ikke en anden enhed som et tablet, du kan prøve at hente appen på? Eller en anden tlf, en kærestes eller en medarbejder? Bare lige for at teste om det samme sker der, eller om det kun er på din tlf.
God dag
Suk, jeg har ikke en kæreste og mit firma et et enkeltmandsfirma.

10 juli 2024

Bruker Vipps som bedriftskunde

Bruker Vipps som bedriftskunde. Rapportgeneratoren deres summerer feil, og det fører til mye ekstraarbeid på regnskap. Jeg finner ikke noen mail eller chat til kundeservice, og har ikke tid til å sitte i tlf kø, men kanskje de leser anmeldelser, og kan fikse rapportgeneratoren sin for bedrifter.

4 juni 2024

PayPal hjälper dig, Vipps IKKE

Blir man svindlat och har betalt med PayPal så får man pengarna tillbaka, blir man svindlat när man betalar med Vipps så säger dem att de är bara en betalningsplattform och hjälper dig ingenting.
Och sedan är det fritt fram för svindlaren.
Välj alltid PayPal istället!

14 mei 2024

Helt jævlig kundeservice

Har skrevet til dem for 3 måneder i strekk nå. Først brukte de 2 uker å svare frem og tilbake mellom sånn 4 personer. Selv etter at jeg forklarer situasjonen på flere forskjellige måter sier de at jeg "burde" ha fått pengene tilbake allerede. Siste måned føles det som om at jeg snakker til en robot som kan bare si én ting "Ta kontakt over telefon på dette nummeret". De har ikke lyst å hjelpe deg, advarer sterkt.

28 april 2024

Fritt frem for svindlere

Hva er det disse skal ha betalt for egentlig ved transaksjoner over 5000,-? De helgarderer seg ved svindel, så ingen hjelp å få eller mulighet for kortreklamasjon. Det som verre er, er at de er tafatte når man skal prøve å få utestengt svindleren, til tross for solide bevis. Håper det kommer andre aktører på markedet enn Vipps/dnb.

27 februari 2024

Norges mest horrible monopol

Vipps er kansje den største kreftsvulsten forbrukerøkonomimarkedet i norge har for tiden. De har karret seg inn i en markedsposisjon som overhodet ikke burde være ulovlig og utnytter denne til å gjøre hva de vil. Eksempelvis tilbyr de en betalingsabonnementstjeneste for eksterne aktører, og som eneste i markedet, har man ikke mulighet til å avslutte disse i tjenesten som trekker pengene (Vipps). Et annet eksempel er at selv om dette er en straksbetalingstjenste, går det dager før de tilbakebetaler penger som er refundert eller trukket ved en feil.

27 februari 2024

Tidenes verste kundeservice.

Tidenes verste kundeservice.
Skulle betale en regning i Vipps forrige uke.
Fikk feilmelding da jeg betalte, så da betalte jeg på nytt. Ble trukket to ganger. Tok kontakt med "kundeservice"som sa" du får pengene tilbake i løpet av to dager". Pengene er fortsatt ikke på konto, kontaktet også min egen bank, som skulle kontakte VIpps. ingenting skjer, har ringt Vipps på nytt og de er bare frekke i telefonen, hører ikke etter og legger bare på. Kommer til å kontakte Forbrukerråd/ombud, avisa og politiet om ikke penger er på konto i løpet av dagen.

18 december 2023

Treig

Betalinger bruker veldig lang tid på å gå i gjennom. Og da kan man ikke foreta noen andre betalinger mens man venter

25 november 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.