Bestelling gedaan begin december, onmiddellijk daarna bevestigingsmail met trackingnummer. Op dat moment stel je vast dat het product vertrokken is in China. Gekozen voor betaling met Klarna (30 dagen... Toon meer

Gore oplichters zijn n dropshippers..NIET bestellen. Hier een minderjarig meisje te pakken gehad, staat goed. Prive gegevens zijn makkelijk te vinden ben benieuwd hoe lang ik ze moet stalken voor ze d... Toon meer

Vreselijk niet bij bestellen 21 november bestelling gedaan op 5 januari een waardeloos nylon truitje voor 35 euro gekregen niet om aan te zien. denk 6 x maal een mail verzonden iedere keer het zelfde... Toon meer

Heb nog steeds product niet gehad of m'n geld terug dit speelt al vanaf januari eerst kreeg ik track. En kon zien hoe ver 't was en na 3 weken was deze verdwenen incl m'n broek en m'n geld. Daarna d... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wacht sinds eind januari jl

Wacht sinds eind januari jl. op bestelling. Kreeg mail van Viptie, faillissement. Sterker nog, krijg nog steeds aanbiedingen.
Heb nietbezorgd.nl erop gezet.
Het zijn oplichters! Bestel niets!

29 januari 2023

December besteld en betaald

December besteld en betaald. Levertijd 15-30dagen. Echter bestelling komt niet. 3 keer mailcontact gehad, standaard antwoord nog even geduld het is echt onderweg. Nu wordt er niet eens meer geantwoord op de mail of de contact pagina. Oplichter

15 januari 2023

OPLICHTERS

In December een bestelling gedaan. Kreeg eerst een e-mail als ik betaalde werd het bestelde verzonden.
Ik terug gemaild dat ik al betaald had. Moest ik bewijs sturen. Dit gedaan met een print screen met adres. Daarna kreeg ik een e-mail dat ze mijn adres niet hadden. naar mijn vorige e-mail verwezen. kreeg ik weer een e-mail dat ze mij nummer niet hadden.
Stond op mijn printscreen. Toen kreeg ik een e-mail met een T en T.
Daarna niets meer alleen aanbiedingen. Op de T en T
staat inmiddels 78 dagen en al 7 weken krijg ik het tussen 1 en 5 dagen.

10 maart 2023

Opgelicht: nooit ontvangen

In december besteld, nooit iets ontvangen. Op berichtjes wordt niet gereageerd. Op email komt dezelfde standaart reactie dat het pakketje er snel zal zijn...... oplichters

10 maart 2023

Koop niet bij dit bedrijf

Kleding ontvangen, echter niet de maten die ik had besteld. We hebben kleding retour gestuurd, echter nooit het geld terug ontvangen. Dit zouden ze diverse malen overmaken, maar dat moet tot nu toe nog steeds.
Het zijn gewoon oplichters

8 maart 2023

Ik ben stomverbaasd

Ik ben stomverbaasd. Na de mail van faillissement dacht ik dat ik en geen producten had en dat ik mijn geld kwijt was.
Tot mijn verbazing kreeg ik afgelopen vrijdag 2 van mijn 3 producten EN morgen wordt nummer 3 bezorgd door GLS.
5 januari had ik besteld.

7 maart 2023

Ben woest😤😤😤 krijg ze gewoon niet te…

Ben woest😤😤😤 krijg ze gewoon niet te pakken...artikel vorig jaar retour gestuurd en maar geen melding geven dat het is ontvangen terwijl het aangetekend is verstuurd..alsnog gewoon moeten betalen via klarna ondanks vele bewijzen van retourzending en dat ze niet te pakken zijn te krijgen..schandalig 😤😤😤

7 maart 2023

Ook (helaas) hier besteld

Ook (helaas) hier besteld. Op 11 december. Bertha van de klantenservice beloofde me dat als ik na 26 januari niets had ontvangen ik mijn geld zou terugkrijgen (35 euro). Daarna gemaild en krijg alleen Engelse mails van o.a. Dana terug dat ik moet wachten op mijn bestelling. Conclusie: opgelicht door Dropshippers. KOOP HIER NOOIT IETS. JE BENT JE GELD KWIJT.

6 maart 2023

Ga aangifte doen

Ook wij, net zoals iedereen, hebben voor €80 besteld en nog niks aangekregen. Krijgen ook mails dat het verzonden is maar de link werkt niet. Ook te horen gekregen dat ze failliet zijn. Ik stel voor dat er masaal aangifte gedaan wordt, we kunnen die mensen niet zomaar met 1000'en euro's laten lopen en mensen laten oplichten? Dit is in ieder geval wel wat ik ga doen...

4 maart 2023

HET ZIJN OPLICHTERS!!

HET ZIJN OPLICHTERS, NIETS BESTELLEN WANT JE BENT JE GELD KWIJT!!!!

Zelfs 1 ster is teveel want je krijgt niets geleverd

2 maart 2023

Oplichters!!

Oplichters!!! 31 december 2022 bestelling gedaan. Op 2 maart 2023 nog steeds niets ontvangen. In het begin steeds mailtjes ontvangen dat mijn bestelling onderweg was. Uiteindelijk mijn geld teruggevraagd. Toen kreeg ik bericht dat ze failliet zijn verklaard en het bedrijf dat de overname doet probeert de bestelling nog te leveren. Ondertussen blijf ik reclame mail ontvangen en is de webshop nog steeds live. Het zijn echt oplichters. Ik heb me nu aangemeld bij NietBezorgd.nl om een poging te doen mijn geld terug te krijgen.

2 maart 2023

NIET BESTELLEN!

Eigenlijk is 1 ster al teveel. 27 december besteld, talloze mails gestuurd (waarvan er 2 zijn beantwoord), volgens het laatste bericht ligt de bestelling nog bij de douane. Telefonisch en via Whatsapp onbereikbaar. Wat een drama.

27 december 2022

waardeloos duurt belachelijk lang

In begin januarie twee jeans besteld binnen 10 tot 20 dagen zou het binnen komen na taloze mailtjes na een keer antwoordt te hebben gehad daarna reageren ze niet meer...
Vandaag binnen gekomen maar lijkt niet op het produkt wat ik bestelt heb echt een waardeloze boel ...

27 februari 2023

Ik zou hier niks van bestellen

Ik zou hier niks van bestellen! Hebben een bestelling van 90 euro betaald. We zijn 3 maanden verder en nooit iets ontvangen. Heb al 3 mails gestuurd, waar ik tot heden geen gehoor van krijg

27 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?