Bestelling gedaan begin december, onmiddellijk daarna bevestigingsmail met trackingnummer. Op dat moment stel je vast dat het product vertrokken is in China. Gekozen voor betaling met Klarna (30 dagen... Toon meer

Gore oplichters zijn n dropshippers..NIET bestellen. Hier een minderjarig meisje te pakken gehad, staat goed. Prive gegevens zijn makkelijk te vinden ben benieuwd hoe lang ik ze moet stalken voor ze d... Toon meer

Vreselijk niet bij bestellen 21 november bestelling gedaan op 5 januari een waardeloos nylon truitje voor 35 euro gekregen niet om aan te zien. denk 6 x maal een mail verzonden iedere keer het zelfde... Toon meer

Heb nog steeds product niet gehad of m'n geld terug dit speelt al vanaf januari eerst kreeg ik track. En kon zien hoe ver 't was en na 3 weken was deze verdwenen incl m'n broek en m'n geld. Daarna d... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slecht en uitermate onbetrouwbaar.

Heel slecht en uitermate onbetrouwbaar.
Op 18 december een legging besteld, nig niets ontvangen.
Onlangs mail gestuurd met lijn klacht. Ik zou vlug geholpen worden want de broek lag bij de douane.
Nu reageren ze zelfs niets eens meer op lijn mails. Pure oplichterij

17 december 2022

Het zijn oplichters 1e klas

Het zijn oplichters 1e klas, ze laten je bestellen, als het niet goed is moet je het naar China sturen en ze geven nooit geen antwoord meer op mailverkeer 🤬

14 december 2022

Op 31/1 bestelling gedaan

Op 31/1 bestelling gedaan. Track trace werkte niet, code onbekend. Geen antwoord op de verstuurde mails. Had beter eerst reviews gelezen, maar leek zo vertrouwd. Vrees dat ik men geld kwijt ben. Hoe mooi en nuttig ht lijkt, ik laat me niet meer vangen on line!!!

23 februari 2023

OPLICHTERS

Helaas, helaas, ik had ook eerst de reviews moeten lezen. Ook ik heb een product besteld CC Cream™ Flawless | 1+1 Gratis × 1. Begin feb besteld, van de week mailtje gestuurd en helaas dezelfde mail ontvangen dat zij failliet zijn, dat de bestelde producten nog geleverd worden maar dat het 180 dagen duurt. Grrrrrrrr opgelicht dus. Failliet maar nog wel deals doorsturen, niet normaal om mensen zo op te lichten.

23 februari 2023

Heb een bestelling gedaan in januari

Heb een bestelling gedaan in januari.
Nog steeds niet toegekomen!
Lees hier de review dan weet ik dat ik mijn geld en goederen niet meer zal krijgen...
Enkele mails geschreven zonder antwoord.
Nu vandaag mail ontvangen dat de firma failliet is !
Echte bedriegers !!!!

22 februari 2023

Failliet

25 januari een bestelling geplaats. Meerdere mails gehad dat de bestelling verzonden zou zijn. Vandaag een mail ontvangen dat ze failliet zijn, maar het product nog binnen 180 dagen zou moeten komen. Ik blijf hopen ( tegen beter weten in)

22 februari 2023

Oplichters

Ik had de hoop al opgegeven,en wat schets mijn verbazing, ik heb mijn broek gekregen die ik al in december 2022 besteld had. Geleverd op 21 februari 2023.
Ook weer gelijk teleurgesteld want de broek ziet er niet uit. Je moet echt spitsvoetjes hebben om door de broekspijp te kunnen,dat lukte dus niet,weet dus ook niet of er wel een pasvorm aan zat.0 stretch dus rekt ook niet mee. Retourneren begin ik maar niet aan als je de reviews leest. 39.99 weg gegooid,was een dure les. In het vervolg zoek ik eerst de reviews op van het bedrijf waar ik iets wil bestellen.

13 december 2022

IK heb inderdaad ook iets besteld bij…

IK heb inderdaad ook iets besteld bij Viptie.
Maar jammer dat ik niet eerst de reviews heb gelezen .Heb wel een mailtje na lang wachten gekregen en dat mijn pakje onderweg is. Ik heb gekeken of ik het bedrag terug kon krijgen via mijn bank maar dat gaat helaas niet . Nu afwachten maar !!

21 februari 2023

26 december besteld en vandaag 21…

26 december besteld en vandaag 21 februari pas binnen...twee BeHa's Ik moet ze nog passen, maar het materiaal zit er slap uit.
Viptie stuurt wel Nederlandse reclame, dan weten ze je wel via de mail te vinden, maar als je vraagt waar de bestelling blijft geven ze niet thuis of je krijgt in het Engels antwoord, terwijl ze in Rozenburg schijnen te zitten. Wat is dit voor en bedrijf?

21 februari 2023

oplichters

Idd lees hier overal van iedereen hetzelfde betaald maar je krijgt de goederen niet en het geld ook niet terug
we zouden beter allemaal een klacht indien bij de politie in Belgie en Nederland
Dit kan toch zomaar niet en geen reactie op de mails

20 februari 2023

Nou wat ging er niet mis heb eind…

Nou wat ging er niet mis heb eind december 2022 iets besteld en betaald
De trackingcode deed het niet ve
Verschillende keren mail contact gehad en dan voor die standaard antwoorden even geduld en ligt het weer aan de douane heb geld terug gevraagd maar daar reageren ze niet op eens maar nooit meer

18 december 2022

Bestel er niks oplichters

Bestel er niks .jammer genoeg heb ik dit niet eerder gelezen 14 Jan besteld .niks gekregen eerst een track en tracé code gekregen maar daar gebeurde niks mee .toen kreeg ik via de track een melding niet geregistreerd. Altijd ook een mail naar viptie gestuurd geen reactie. Nu dan na 20 werkdagen een mail gestuurd dat ik het geld terug wilde .ook geen reactie.
Nu via nietbezorgd.nl proberen nog wat terug te krijgen.

17 februari 2023

Schoenen

Mijn vrouw heeft schoenen besteld sinds 7 januari en nog steeds geen spullen ontvangen. Het gaat om pakje met de nummer 20338 . Ze reageren niet op mail , maar blijven mails uitsturen met hoge kortingen volgens deze boeven. Ik wil dat mijn vrouw haar geld terug

15 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?