Geweldige dag. Mooi weer, dus hebben we buiten gewerkt. Deskundige uitleg over de te gebruiken materialen (powertex ed). Daarna mag je volledig zelf je gang gaan, heerlijk! Resultaat: 4 deelneemsters,... Toon meer
Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon. Niks moet alles mag. Los schilderen focus op loslaten en laten gaan bij schilderen. super tof . Go with the flow. Alle materiaal is voorhandig.
Proficiat Donna, De las is goed gelopen dankzij uw goede voorbereiding. De jongeren waren heel blij met het resultaten.
Wij begeleiden vrouwen op een creatieve manier het beste uit zichzelf te halen met creatieve workshops en individuele begeleidingstrajecten.
Kwakkelstraat, 9, 2480 , Dessel , België
- 0494392733
- donna@vrouwenmetpit.com
- vrouwenmetpit.com
Weer veel bijgeleerd en terug bij…
Weer veel bijgeleerd en terug bij mezelf stilgestaan

Antwoord van Vrouwen met pit
Als je nog nooit geschilderd hebt en er…
Als je nog nooit geschilderd hebt en er ligt een wit blad voor je zijn de lessen een uitstekend hulpmiddel....

Antwoord van Vrouwen met pit
Niet twijfelen! De moeite waard!
Ik heb de cursus Schilder je Blij gekocht. Inmiddels de eerste les gedaan en het is bijzonder leuk, leerzaam en ontspannend. Ik ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ook heb ik via de website zelf leuke blogs gevonden. Aanrader!

Antwoord van Vrouwen met pit
Alles goed en makkelijk verlopen.
Leuke workshop en lekker taart en fijne…
Leuke workshop en lekker taart en fijne lesgeefster.
Workshop daar zeker een aanrader
mooie lessen
Leuke leerzame lessen die op een heel vriendelijke gegeven worden en allemaal ondersteund door een video .Ik word er blij van.
Superleuke avond (schetsboek)
Superleuke avond (schetsboek), fijne mensen, professionele uitleg, zelfgebakken cake, kopje thee, een rustig muziekje op de achtergrond, echt om naar uit te kijken.
Leerrijk,rustgevend,inspirerend en een…
Leerrijk,rustgevend,inspirerend en een fantastische coatch. En niet te vergeten lieve dames die ook elkaar enorm goed aanvullen. Aanrader tot en met.
Teambuilding
Een aanrader voor iedereen! Jong of oud, creatief of niet, iedereen kan dit én geniet ervan! De meest kritische collega's stonden versteld van zichzelf en genoten van de rust die het hen bracht.
Donna, de lesgeefster, zorgde dat iedereen zich comfortabel voelde én met een tof eigen werk naar huis ging. Bovendien maakten we ook nog een leuk teamwerk als mooie herinnering aan deze fijne teambuilding!

Antwoord van Vrouwen met pit
Ik moet nog beginnen aan de cursus
Ik moet nog beginnen aan de cursus. Maar het mailcontact was heel leuk.

Antwoord van Vrouwen met pit
Een duidelijk en overzichtelijk cursus
Een hele overzichtelijk online curcus pouring. Alles wordt duidelijk en enthousiast uitgelegd.
Bedankt Donna voor de fijne avond!
Een aanrader
Zeer aangename, vriendelijke dame.
Steeds bereid om te helpen, altijd rustig en vrolijk!
Hele goede en fijne ervaring
Hele goede en fijne ervaring! Ik kreeg door een technisch iets geen inlogcode na betaling, maar dat werd heel snel geregeld en opgelost.
Heel fijne creatieve ervaring
Heel fijne creatieve ervaring. Goede ontvangst en heel aangename sfeer. Soms wat improvisatie, zou iets duidelijker mogen wat betreft te gebruiken hoeveelheden van bepaalde producten. Zeker voor beginners. Donna heeft wel heel veel geduld en ze respecteert iedere persoonlijkheid. Heel positief en heel prettig!

Antwoord van Vrouwen met pit
het is bij donna super gezellig en je…
het is bij donna super gezellig en je leert er ook nog wat
kom graag bij donna gr wil

Fijne cursus
Fijne cursus ! Héél duidelijk uitgelegd door een dame met pit !
Een aanrader voor iedereen die graag creatief bezig is.

Antwoord van Vrouwen met pit
Fantastische coach je leert er elke…
Fantastische coach je leert er elke keer iets wonderlijks bij.be' blij dat ik haar heb leren kennen .topcoach !groetjes van Julie