Echt een verschrikkelijke ervaring. (Vue hoorn ) Personeel niet vriendelijk & nauwelijks popcorn in een bakje! Zaal is voor de rest prima onderhouden. U kan beter naar een andere bioscoop gaan.

Midden april naar bioscoop geweest ( Vue Arnhem ). Tijdens de film veel last van andere bezoekers gehad. Tijdens de film kun je via een telefoonnummer een klacht indienen. Helaas geen reactie op mogen... Toon meer

Bioscoop ervaring zelf is 4 sterren (goed beeld, geluid en stoelen, echter wel jammer dat de normale films pauzes hebben). Echter is de VUE movie-pass klantenservice ervaring slecht. Als je hem pro... Toon meer

Het lijkt erop dat VUE de mogelijkheid om je ING Voucher in te wisselen als betaalmogelijlkheid bewust verbergt. Erg klant onvriendelijk. Als je bij je filmbezoek ook iets wilt eten/drinken vraagt VUE... Toon meer

1. Videotheek
  2. Bioscoop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Find all the latest film times in 2D, 3D and IMAX at Vue. Browse movie times, watch trailers, read the latest news and reviews, and book online today.

1,5

Zeer slecht

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(1.405)

228 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Teleurstellende ervaringen bij Vue Gorinchem

De afgelopen twee maanden ben ik vier keer naar Vue Gorinchem geweest. Vier keer een uitrijkaart betaald, en toch werd deze bij Van der Valk twee keer niet afgestempeld. Dat leverde onaangename verrassingen op bij de slagboom.

Daarnaast zijn de prijzen voor eten en drinken ronduit absurd: €12 voor een drankje en een medium popcorn. En dan vergeet het personeel ook nog eens het betaald parkeren correct af te handelen. Een bonnetje krijg je niet, wat bewijzen dat je betaald hebt bijna onmogelijk maakt. Sta je daar midden in de nacht voor een gesloten poort — zonder bewijs, zonder hulp.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de film halverwege onderbroken voor een veel te lange pauze. Het voelt alsof je thuis tv zit te kijken en gedwongen wordt reclame te kijken.

Voor mij geen Vue meer. Ik rijd liever vijftien minuten extra naar Almkerk: gratis parkeren, vriendelijkere prijzen én een betere beleving.

Een dikke nul voor Vue en Van der Valk

30 juni 2025

Abonnement afzeggen gaat moeizaam bij Vue

Hallo, we hebben 2 x telefonisch contact gehad met Vue in deventer en meerdere mails gestuurd en ook via een contact formulier over een 4 maand abonnement van ons zoontje die we wilde afzeggen. Er is inmiddels gewoon weer een bedrag vd 5de maand van onze rekening afgehaald. En nog steeds geen reactie gehad vd Vue hoe wat of wat nu. Wat een terleurstelling en erg ongepast men kan op z'n minst een reactie geven. Nu gaat mijn man proberen het abonnement af te zeggen, ik ben benieuwd !!!

4 juni 2025

Slechte service

Wegens ellenlange verbouwing slechte catering maar je mag wel volle pond voor kaartje betalen. Plus reserverings kosten van 1 euro per stoel! Belachelijk.

24 juni 2025

Slecht

Slecht. Had een pas maar moet verplicht doorlopen paar maanden. Opgezegd en weet dan niet tot hoe lang de pas geldig was. Afgelopen week wilde ik naar de film. Pas was onbekend..kon niet boeken. Dus niet gegaan. Nu een mailtje dat hij tot eind juni geldig is.🤨

12 juni 2025

Zeg je movie pas op

Ik had een ticket gekocht voor de verkeerde bioscoop (stond nog in de app van een vorig bezoek). Dus ik kreeg van de medewerkers te horen dat ik of bij desbetreffende locatie langs moet gaan of kan mailen om de tickets te annuleren. Nou WAT EEN GEZEIK! Ik mail met de vraag of de tickets geannuleerd kunnen worden en ik een voucher kan krijgen voor een andere voorstelling met in de mail omschrijving "annuleren tickets" dit heb ik eerder gedaan met succes. krijg ik de reactie dat ik een coulanceverzoek pas na de voorstelling kan indienen en als ik de tickets wil annuleren ik dat moet aangeven. Oke raar maar ik geef aan ze te willen annuleren. Geen reactie. Dus ik nog een keer mailen (dit gebeurd allemaal in 1 mail chain), krijg ik de reactie dat ik de tickets moet bijvoegen WAT IK AL HAD GEDAAN IN DE EERSTE MAIL! Krijg ik WEER de mail over het coulanceverzoek! Ondertussen is het al de dag van de voorstelling en ben ik gedwongen over te stappen op dat coulanceverzoek :(
Echt wat een bende is het daar.

11 juni 2025

Ik ben diep teleurgesteld in Vue…

Ik ben diep teleurgesteld in Vue Hilversum. Op 24 mei bezocht ik de voorstelling van Mission: Impossible en trof ik een smerige bioscoop aan: vieze tafels, rommel in de hal, slecht onderhouden toiletten, braaksel op de vloer in de zaal, en plakkerige stoelen met kauwgom. Dit is volstrekt onacceptabel voor een bioscoop die zulke hoge prijzen vraagt (€33,40 voor twee kaartjes plus €20 aan eten en drinken).

Wat het extra schrijnend maakt, is dat Vue tot op heden geen enkele reactie heeft gegeven op mijn klacht, noch heeft men iets gedaan om dit op te lossen. Dit getuigt van een zorgwekkend gebrek aan respect voor klanten en kwaliteitsbewaking.

Als dit de standaard is, raad ik iedereen aan om een bezoek aan Vue Hilversum te vermijden. Dit was mijn slechtste bioscoopervaring ooit.

24 mei 2025

Vue Enschede zondag 8 juni zaal 4…

Vue Enschede zondag 8 juni zaal 4 20:20.
Erg benauwd broeierig. In de pauze wat van gezegd niets op uit gedaan. Cols light was niet voorradig. Prijzen snacks rij duur. Eerste keer geweest nee nooit weer. Ook de film was echt niet wat. Sommigen zaten op hun mobiel of liepen voortijdig de zaal uit.

8 juni 2025

Stoelen zijn heel fijn en het is een…

Stoelen zijn heel fijn en het is een mooie bioscoop, alleen begon de film te laat en het geluid is veel te hard. De prijzen van de snacks en drinken zijn vrij hoog, wat wel fijn is dat je goed en goedkoop kan parkeren met de uitrijkaart aan de kassa.

5 juni 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Ik wil 2 postcode loterij bonnen inwisselen maar dat is niet mogelijk via de app of het reservering systeem. Wat een k. Systeem.
Als je een account aan wil maken kan je niet een datum invullen maar moet je je leeftijd x12 maanden terug tikken op een pijltje, wie verzint zoiets!!
Te slecht voor woorden.

25 mei 2025

Vue Vlaardingen heeft muizen!!!!

Wij met andere bezoekers hebben zaal 5 gillend verlaten omdat er muizen rond liepen. Personeel was op hoogte dat er muizen in het pand zaten. Kregen geen geld terug maar wel een voucher die wij niet gaan gebruiken.

8 maart 2025

Niet meegaand / klantonvriendelijk

Bij Vue Hoorn geweest.
Gevraagd of zij ipv popcorn (wat op de voucher stond) een ijsje wilde geven.
Helaas was het antwoord dat dát absoluut niet kon !! Wat een trieste bedoening…..het ijsje is goedkoper dan die hele bak popcorn dus wat is het probleem ?

14 februari 2025

Alkmaar Vue.

Alkmaar Vue.
Want en vreselijk ervaring heb ik gehad. Medewerkers hebben een cursus nodig hoe ze met mensen moeten omgaan. Onbeleefd en racistisch. Bah 🤢

2 januari 2025

Vue gift card

Vue gift card gekregen maar deze is niet te gebruiken bij het online reserveren van de zitplaatsen ondanks dat op de website wordt aangegeven dat dit mogelijk is.
Ik hoop dat ik nooit meer zo'n waardeloze kaart ontvang en zal hem ook nimmer kado doen.

17 december 2024

geen "unsubscripe" knop voor het abbonoment

De bioscoop zelf is prima; daar heb ik geen echte klachten over. Wat wel storend is, is dat veel bezoekers tijdens de film luidruchtig zijn. Dat ligt natuurlijk niet volledig aan de bioscoop, maar het beïnvloedt de ervaring wel.

De reden dat ik drie sterren geef, is iets anders: je moet SUPPORT contacteren om je abonnement op te zeggen. Dat vind ik absoluut niet meer van deze tijd. Het voelt alsof dit bewust zo is ingericht om extra geld te verdienen aan mensen die minder technisch zijn. Een simpele unsubscribe-knop op de website is echt niet moeilijk om te maken.

Daarnaast is de website zelf traag en niet prettig in gebruik, en de app werkt maar de helft van de tijd.

24 november 2024

Eind goed, al goed

Verkeerd geboekte plaats, moest nieuwe tickets die avond meteen afrekenen in ander plaats, naderhand heb ik tegoedbonnen ontvangen voor de eerder foutief betaalde tickets

17 november 2024

NOT DONE!!!!

Beste Vue, Mijn vriendin Michaela en ik hebben gisteravond in Kerkrade Red One bezocht. Een geweldig leuke en goede film!!👍😃
Echter waren bij deze film 2 kleine kinderen in de zaal van 20.30-23.30u Eén kind was pas 3 á 4 jaar oud! De ander wellicht 6 of 7.
Ik heb een klacht ingediend, waarop jullie al vanuit Amsterdam op hebben gereageerd en jullie eigenlijk de verantwoordelijkheid bij de ouders neerleggen. Echter hebben jullie als bioscoop ook een verantwoordelijkheid! De film bevatte een paar behoorlijk enge fragmenten die voor deze kinderen écht niet geschikt waren. Terwijl de leeftijdsindicatie 12 jaar was.
Een puber van 14 jaar mag een horrorfilm van 16+ niet naar binnen, maar een kind van 3 á 4 jaar mag dan wél naar een film van 12+??? Dit kan écht NIET! NOT DONE!! Een poos geleden heb ik een baby gezien in de zaal met koptelefoon op bij een horrorfilm! Jullie zeiden in jullie mail dat jullie dit nóóit zouden toelaten, maar ik heb het toch écht gezien!! De ouders hebben waarschijnlijk geen oppas en willen naar de film, en nemen ze gewoon mee. Schandalig vond ik het!! Ook de laatste sneakprevieuw in Kerkrade was een aanfluiting! Heb ik ook gemeldt en jullie geven géén compensatie, daarom plaats ik dit óók hier! Mijn vriendin en haar dochter (14jr) en ik bezochten de sneak, hij stond op 12jaar aanbevolen. Echter werd er een film van 6+ gedraaid "Peace by piece". Bijna de gehele zaal is opgestapt en weggelopen en sommige waaronder wij hebben ons beklaagd bij Ivo Senden aan de balie, ook gemaild met jullie hoofdkantoor! Géén compensatie. Wij hadden gevraagd het gekochte kaartje van haar dochter te vergoeden en wij als vuepashouder een vergoeding van een drankje met kleine popcorn. Kijk dat je bij de sneak een film krijgt te zien, die je misschien niet leuk vind....oké, maar als hij op 12+ staat en er wordt dan een 6+ vertoond, kunnen jullie niet maken!!! Ik hoop dat écht dat hier iets mee wordt gedaan en dat wij gecompenseerd gaan worden. Wij zijn beiden trouwe vuepashouders namelijk!

9 november 2024

Misleidend!

Misleidend!!
5 oktober kaartjes gekocht voor de Vue in Enschede.
Helaas door mijn fout kaartjes voor filiaal Doetinchem gekocht.
Bij de bios aangekomen werd mij gezegd ; nee hoor mevrouw geen probleem boek maar nieuwe tickets en dan krijg je van de klantenservice gewoon je geld terug!!
Nou zo gezegd zo gedaan, eenmaal de klantenservice en bericht gestuurd en wimpelen ze mij af met nieuwe tickets.
Maar dat is niet afgesproken.
Ik wil gewoon mijn geld terug omdat ik ook al nieuwe gekocht had.
Mega misleidend en nu negeren ze het ook nog wat een belachelijk slechte service!! Oplichters.

5 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?