Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har betalt afbestillingsgebyr - og sender efterfølgende dokumentation fra læge på, hvorfor vi ikke kan rejse. Afbestiiling hos Vueling betyder, at man kan købe en ny rejse - men ikke få sine penge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absurd ringe selskab! Ankommer med normal billet til lufthavn (CPH), får at vide, at de ikke har plads, at jeg er “stand-by” og nok ikke kommer med. Finder kort efter ud af, at betegnelsen for deres u... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sitting inside the air plane departing Alicante airport ...The flight supposed to be delayed for about 45 minutes but we are already sitting inside the plane for 45 minutes under 30+°C outside temp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod i lufthavnen i malaga. Ingen fly, var aflyst en måned i forvejen. Ingen information, angående aflysning. 4 voksne og to børn, 2½ og 8 måneder. Ingen hjælp i tjek in. Ingen hjælp på telefonen, b... Toon meer

1,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Værste flyselskab ever

Værste flyselskab ever! 3 timer forsinket ud og 2 hjem, ingen kompensation i form af hverken vådt eller tørt på flyet. Og på vej hjem skulle vi skifte gate 4 gange uden at blive ordentligt oplyst om noget og kommunikation foregår på tysk, spansk og meget dårlig engelsk, Rædselsfuldt! Vueling kan ikke anbefales til nogen!

4 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsinkelse og dårlig check ind i Malaga

Flyet forsinket med 1 time på udrejsen fra Billund til Malaga.
Retur var det også forsinket.
Til trods for at vi havde tjekket ind på hjemturen og selv printede bagage tags ud, så skulle vi stå i kø i en time for at aflevere kufferterne.

3 september 2022

Bagage opkræves dobbelt

Fløj med Iberia -men havde købt billet gennem Travelgenio til Vueling. I Hamborg på vej til Madrid måtte vi betale 90 Euro cash (tog ikke mod kortbetaling) for 2 kufferter, selvom de var betalt ved billetkøb-det kunne ikke ses i deres check-in oplyste personalet. Ydermere er de ikke til at komme i kontakt med -virkelig et ringe selskab!

2 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende god rejse ifh til dårlig anmeldelser.

Vi havde en rejse der hed
Billund - Mallorca (vueling)
Mallorca - Barcelona (Ryanair)
Barcelona - Alicante (vueling)
Alicante - Billund (ryanair)

Vi bookede igennem kiwi, rejsen med vueling var overraskende fin, især når man læser de dårlige anmeldelser. Vi checkede in online så vi gik lige igennem. Jeg var lidt nervøs for alle de dårlige anmeldelser. Men vores rejse gik som den skulle! Heldigvis 🤞🏼

31 augustus 2022

Jeres check-in system er i stykker

Jeres check-in system er i stykker

Jeg har modtaget boarding pass på mail, men hverken jeg eller nogen andre kan åbne det, på trods af at vi har prøvet på windows, mac, android, iPhone, og i browser. Filen er i stykker, og Vueling tager ikke telefonen.

24 augustus 2022

Vueling is a mess

Hi Vueling, you are really difficult to contact. After ordering and paying for extra 2 x 15 kg cabin luggage me and my co-passenger got the boarding passes. Only problem was that the cabin luggage had disappeared together with the approximately 170 € I paid for going to Paris Orly and back. I then tried to contact Vueling by phone to make them correct the mistake. Unfortunately, this was impossible. I gave it an extra chance on the Homepage and tried to correct the boarding passes. I succeeded in paying an extra 60 euros and now I got an extra piece of cabin luggage on the boarding cards. Now only 10 kg.
In the end I am afraid you (Vueling) succeeded in robbing me of 180 €. This is crazy. My last hope is that it is a mistake, and they will contact me and pay back my money. I will also try to contact the personnel in the airport and see if they can do something about this

17 augustus 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Man skal være OBS på check in

Flyet var forsinket på vej til Spanien, men det er hvad det er.
På vej hjem var en katastrofe. Check in ved skærmene virkede ikke, så jeg måtte gå i kø - ligesom alle de 200 andre mennesker som skulle med. Så på trods af at være der i god tid, så var der 15 min til afgang da jeg var blevet checket ind og havde afleveret bagage.
Flyet var hvad man kunne forvente at et lavpris selvskab, men det er deres check ind som er noget rod. Tip: gå direkte i kø når du ankommer og skal checke ind.
I Billund virker det hele dog fint og man kan selv checke sig selv og baggage ind

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig frygteligt og ubehageligt…

Virkelig frygteligt og ubehageligt selskab.
De overbooket flyene med vilje, hvilket for os resulterede i, at vi ikke kom med vores fly på trods af at vi havde fulgt alle retningslinjer og tjekkede ind 3 timer før afgang.

Derudover var det fly (vi ikke kom med) 2 timer forsinket. Så vi er nødt til at vente 2 timer på bare at blive afvist. Da vi så “endelig” bliver afvist ved boarding er der ingen hjælp at hente. Arrogant personale og ingen rigtig information. Man føler sig pludselig meget alene i Barcelona når
man gerne vil hjem til København. Vi står herefter skiftevist i kø det ene og det andet sted hos et endnu mere arrogant personale der ikke forklare hvad der er op og ned. Efter ca 7-8 timers uklarhed og forvirring, får
vi et fly 2 dage efter den afgang vi skulle have haft (idet de ikke kan samarbejde med andre flyselsbaber og derfor ikke kan give os næste afgang mod kbh) Vi er derfor strandet i 2 dage i udkanten af Barcelona på et frygteligt vandrehjemslignede hotel. Uden penge til frokost men med en buffet der ikke er et menneske værdigt at spise.

Hold jer fra Vueling. Jeg er i chok over, at det er lovligt det de gør, og håber INDERLIGT, at deres/jeres selskab en dag skal stå på
mål for jeres uetiske behandling af uskyldige mennesker. I fik i hvert fald ødelagt vores ferie med 100% inden i glædeligt gik tilbage frokost.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget skuffende flytur

1 stjerne for flyturen.
Sæderne var meget slidte
Dårlig benplads. Var måske okay ved kort flytur, men 5-6 timer blev det hårdt for ens ben. På turen til Gran Canaria følte jeg mig fastklemt når man sad i midten. Og turen hjem sad jeg yderst, og når man prøvede at sove, blev man vækket pga berøring af personale og passagerne, når de skulle forbi én.

3 stjerner for kabinepersonalet.
Men der var én som virkede sur, og total ligeglad med sit job. Men ellers de andre var venlige.

2 stjerner for bespisningen.
2 forskellige kager, hvor den ene var tør og kedelig, den anden okay.

1 stjerne for wifi.
Der skulle betales 10€ for at komme på deres wifi, så heldigvis havde man downloadet film på telefonen, så tiden kunne gå med et eller andet.

Håber ikke jeg skal på det fly igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin rejse fra Billund til Paris…

Super fin rejse fra Billund til Paris Orly.
Vi havde læst alle de dårlige anmeldelser….men har kun godt at sige om Vueling.
Vi fløj til tiden. Meget venlig personale og rigtig god plads i flyveren.
Vil absolut anbefale at rejse med Vueling.

7 augustus 2022

Burde være nul stjerner

En katastrofe at rejse med, rod i indtjekning, rod in bagage (blev væk) - for dårligt simpelthen, og vi valgte Spies for at alt skulle fungerer - men nej Vueling ødelagde oplevelsen, trist.... ..

5 augustus 2022

Slet ikke styr på check-in i Københavns Lufthavn

Vi ankom til lufthavnen 2,5 timer før afgang og endte med at løbe til gaten.

Vueling har ikke "selv check-in" og "baggage drop" i Københavns Lufhavn. Og i stedet for at benytte forskellige skranker til forskellige afgange, forårsager Vueling (eller deres handlingselskab Menzies) en vanvittigt lang kø hele vejen gennem afgangsterminalen. Ind imellem prøver nogle ansatte at lave køer i køen til forskellige afgange (dette foregår mundtligt, ikke noget med skilte eller endnu bedre at benytte det etablerede system i lufthavnen til det samme). Folk venter og venter og bliver gennet rundt som kvæg. En utrolig dårlig og stressende start på ferien.

Fra vi sad i flyet var det en god oplevelse. Så hvis man kun rejser med håndbagage, kan Vueling være udmærket; men ellers vil jeg anbefale at kigge efter et andet flyselskab med bedre styr på bagage- og passagerhåndtering i Københavns Lufthavn.

5 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer lang væk fra Vueling!!

Jeg har aldrig i mit liv oplevet sådan en ubehøvlet og ringe service. Fløj hjem fra Marokko igår og skulle mellemlande i Barcelona, for at komme videre hjem til København. Det viste sig at det desværre var Vueling som jeg skulle flyve med.

Flyet er traditionen tro forsinket og det tager årtier, for at at onboarde os. Alt som i alt koster penge og det er den mest ringe service man kan forestille sig, med et arrogant cabin crew. Undervejs på turen får jeg det dårligt og har svært ved at trække vejret, men personalet insistere på at jeg skal beholde ansigtsmaske på.

Da flyet lander og er stoppet, bevæger jeg mig stille og roligt hen imod udgangen, da jeg stadig har vejrtrækningsbesvær og har brug for at komme ud af flyet og få luft. Personalet stopper mig og nægter mig at stige af, da man ifølge dem skal vente på at det bliver ens tur til at forlade flyet. Jeg forklarer dem at jeg har svært ved at trække vejret og øjeblikkeligt har brug for at komme ud, men det nægter de pure og truer med at ringe til politiet, what?

Jeg insistere så på at de ringer til dem, så politiet i det mindste kan få mig ud af flyet, men der sker ingenting og imens så lader de alle de andre passagere forlade flyet, mens jeg bliver tilbageholdt. Flyet er nu tomt og jeg bliver stadig tilbageholdt. På dette tidspunkt er jeg tæt på at besvime, så jeg forlader flyet, mens at personale samt piloten følger efter mig og skælder mig ud, for at have brudt reglerne?

Jeg spørger ind til hvor politiet bliver af, da jeg på dette tidspunkt har fået nok, men piloten siger at politiet alligevel ikke kommer, mens han bliver ved med at påpege at jeg ikke må tage masken af, på trods af jeg ikke kan trække vejret.

Har aldrig i mit liv oplevet noget så sindsygt og så ringe og uprofessionel håndtering af en situation, samt så dårlig opførsel overfor deres passagere og skal ALDRIG nogensinde flyve med det usle lavpris flyselskab igen.

Vil anbefale at man betaler et par hundrede kroner mere og flyver med et ordentligt selskab.

3 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

only have bad things to say

har kun dårligt at sige! de var for langsomme til check in, så vi næsten ikke nået flyet. da vi landede i palma var min kuffert ødelagt og det er umuligt at anmelde det over hjemmesiden. den fejler og der er ingen e mail adresse man kan kontakte. jeg skrev også på instagram, men der de heller intet svar.

(only have bad things to say! they were too slow to check in, so we almost didn't make it to the plane. when we landed in palma my suitcase was damaged and it is impossible to report it on the website. it fails and there is no e-mail address to contact. I also wrote on Instagram, but there was no reply either)

2 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner og skal aldrig flyve med dem igen…

Jeg har har haft den værste oplevelse med Vueling. Først stod vi i kø ved skranten i 1,5 time, fordi de ikke havde ansat nok personale. (Det her var i Københavns lufthavn - vi skulle rejse til Mallorca)
Vi var allerede her mega forsinkede, selvom vi var der 2,5 time før afgang. Vi skynder os og spurter alt, hvad vi kan ned til gaten.
Men da vi kommer derned, viser det sig at vores fly er forsinket.
Vi kommer ned til Mallorcas lufthavn. Vi står og venter på vores bagage. Det viser sig så, at den aldrig kommer.
Vi venter ydeligere i en lang kø, for at få anmeldt vores forsinkede bagage. Vi får først vores bagage på dag 4. ud af 7. Alt for dårligt.
Vi har flere gange prøvet at få penge tilbage, fordi vi selv måtte købe tøj, udstyr, badetøj osv eftersom vores bagage var meget forsinket.
Men deres hjemmeside giver ingen mening. Når man er kommet videre til næste skridt i at få reformation tilbage kører den i ring. Hvor kan man snakke/skrive med en rigtig person fremfor bare en computer”kundeservice”?

Skal ALDRIG NOGENSINDE flyve med det flyselskab igen. Der var jo intet, der fungerede.

Mvh en ung pige, der fløj sammen med sin mor og lillebror. :)

1 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyver gerne med Vueling en anden gang

Fra CPH til BCN og retur.
Jeg må indrømme at vi blev lidt skræmt, af at læse alle de dårlig anmeldelser af Vuling her på Trustpilot.
Men prisen var god, så vi valgte at flyve med Vueling alligevel.
Både vi og vores bagage kom sikkert frem, tur retur.
Vi flyver gerne med Vueling en anden gang.

24 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner. Forsinket 1,5 time fra Kastrup til Barcelona. Herefter skulle vi vente næsten 2 timer på bagage. SÅ ringe!

19 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.