niet bestellen! product is niet zoals beschreven en er is geen mogelijkheid tot contact met het bedrijf. producten kun je niet voor je geld retourneren..
Wanda
Eigenlijk geen ster. Product was niet goed en heel lang onderweg. Gemeld bij Wanda en gevraagd om retour gegevens. Vele mailtjes op en neer want ze proberen je op allerlei manieren het product te lat... Toon meer
Na meerdere mails met aanbiedingen van korting in plaats van het retour te sturen, besloten het product te houden tegen 50% korting. Bedrag in Klarna is nooit aangepast. Meerdere mails gestuurd hierov... Toon meer
Begin er niet aan
Begin er niet aan, weigeren onjuiste product retour te nemen. Lijkt wel alsof een ezel de e-mails beantwoord.
Typisch dropshipping bedrijf
Typisch dropshipping bedrijf. Leuke aantrekkelijk website en verschrikkelijke producten die vooral op TikTok worden aangeboden en daar populair door zijn. Goedkope stof, direct uit China afkomstig. Wil je retourneren dan heb je eerst een ellenlange mailwisseling met chatbot Emma Janssen. Als je eindelijk een retourformulier hebt krijg je niet je geld terug maar een waardebon + je moet zelf de verzendkosten voor het retourneren betalen. Inderdaad, naar China, voor minimaal 38 euro….
Niet intrappen dus. Dit is regelrecht bedrog!
1 Ster is eigenlijk nog teveel
1 Ster is eigenlijk nog teveel. 2 maanden geleden besteld en nooit iets ontvangen. Communicatie met de klantenservice gaat, zo lijkt het, via een chatbot. In de beantwoording wordt namelijk niet ingegaan op de concrete vraag. Gelukkig betaling via Klarna.
Op de website staat een Nederlands adres vermeld (Wipperpark 64, Maassluis), maar dat is zo te zien gewoon een woning (dropshipping?) Of woont Emma Jansen van de klantenservice daar?
Pas op voordat je hier bestelt, Wanda Boutique riekt naar oplichting.
Eigenlijk de 1 ster nog niet eens…
Eigenlijk de 1 ster nog niet eens waard.. hele slechte ervaring met dit bedrijf. Eerst 1,5e maand op mijn bestelling moeten wachten. Daarna bleek het echt niet zoals op de foto en er zat ook een flinke vlek op. Echt een stelletje prutsers daar! Meerdere standaard mails van ene Emma ontvangen .. ook in verband met het retour proberen ze je om te kopen met kortingscodes. Elke keer hetzelfde mailtje. Hier nooit iets bestellen!!!!
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Krijg de verkeerde rokjes toegestuurd en vraag of ze mij de goede rokjes kunnen opsturen. Krijg je een mail terug met een bla bla bla verhaal over dat je de rokjes mag houden en dat je 25% korting krijgt en een slecht verhaal over co2. Dat geld krijg je toch niet en wat moet ik met rokjes die ik niet eens mooi vind. Wat is er zo moeilijk aan om de goede rokjes op te sturen en de verkeerde te retourneren. Mijn conclusie hier NOOIT wat bestellen. Plaats nooit een review maar dit is gewoon te slecht.
Dure les, bestel hier niet!
Betaald, maar tot op heden niets ontvangen.... Erg jammer, m'n dochter had zelf voor een rokje gespaard. I.p.v. een rokje heeft ze een les gehad: lees eerst reviews voor je ergens bestelt!
Ook wij zijn helaas opgelicht.
Ook wij zijn helaas opgelicht.
Inmiddels 7 weken verder en nog geen rokjes ontvangen. De bekende Emma stuurt standaard berichten dat er leverproblemen zijn.
Wat een verschrikkelijk bedrijf, koop hier dus niet!
Twee maanden geleden twee rokjes…
Twee maanden geleden twee rokjes besteld. Steeds hetzelfde excuus over leveringsproblemen. Na 2 mnd werden uiteindelijk 2 rokjes ontvangen in hele andere prints, iets wat erop lijkt kwa kleur, maar niet naar wens. Retouradres is een district in China. Voor ons geen betrouwbare webshop!
Ze leveren goedkope rommel en geenszins…
Ze leveren goedkope rommel en geenszins wat op de website staan. Doe allen aangifte bij ACM en de politie.
Hier niet bestellen!!
Hier niet bestellen. Voor heel veel geld krijg je niet wat je besteld. Je moet super lang wachten. Ze bestellen het na jouw bestelling uit China. Dan kun je het beter zelf op Ali express bestellen. Misschien nog wel sneller en een stuk goedkoper!
koop hier niet!
1,5 maand gewacht, toen hij eindelijk binnen kwam zaten er 2 totaal andere rokjes in. Tijdens het wachten meerdere mailtjes gestuurd en telkens hadden ze problemen met verzenden. En de rokjes die je krijgt zijn slechte kwaliteit. Soortvan plastic rok. KOOP HIER NIET!!
Rotzaak
Zoals meer hier zeggen, 1 maand gewacht. 30 mails uitgewisseld met onze Emma Janssen. Verkeerde producten ontvangen die TOTAAL niet lijken op de foto’s. Gelukkig betaald met klarna. Krijg in ruil de rokjes die binnen zijn gekomen gratis, en een kortingscode van €10,- om bij hun te bestellen (gaan we mooi niet doen). Rotzaak, trap er niet in!
Koop hier never nooit!!
Koop hier never nooit!!! Wees gewaarschuwd!
Je krijgt niet wat je besteld hebt. Ondanks meerdere keren dat ik een mail stuurde, kreeg ik telkens excuses dat er leveringsproblemen waren, andere problemen, andere doorzichtige smoesjes waren. Op mijn verzoek om de koop te cancelen en geld terug te vragen, werd niet op gereageerd anders dan excuses en werd om geduld gevraagd.
Uiteindelijk heeft mijn dochter Alli Express achtige rokjes gekregen
Terug sturen is geen optie: kost je 20 euro en je krijgt geen geld terug maar een tegoed bon om bij Wanda boetiek uit te geven!
Koop HIER niet en check de reviews!
Slechtste winkel ooit
Slechtste winkel ooit. De rokjes die ik had gekocht kwamen totaal niet overeen met de fotos op de site. Ik krijg niet mijn geld terug, alleen op een waardebon. Inderdaad gechat met ene Emma Janssen, maar kreeg de hele tijd antwoord alsof het een antwoordapparaat was. Koop hier nooit iets.
Ook ik heb 2 rokjes (op dit moment zeer…
Ook ik heb 2 rokjes (op dit moment zeer populair) voor mijn dochters besteld. Zij zagen deze rokjes via TikTok en dachten wat een leuke aanbieding. Ik heb voor Klarna gekozen en na een paar dgn had ik al snel door dat het oplichting is. Ik heb dit gelijk gemeld bij Klarna waardoor de factuur op gepauzeerd is gezet. Bijna 5 weken verder, geen rokjes ontvangen en inderdaad geautomatiseerde berichten van Wanda Boutique van de bekende Emma Janssen. Ik stuur alles door aan Klarna. Ik betaal geen euro. Ik heb vrij snel na de bestelling ook een mail aan Wanda Boutique gestuurd dat ik van de aankoop afzie (wettelijke bedenktijd van 14 dgn) ook hier heb ik nooit reactie op ontvangen. Ik vind het voornamelijk triest voor de jonge kinderen. Die worden zo misleid door deze reclames en tiktok video's. Dit moet gewoon stoppen. Ik wil aan alle mensen vragen die voor Klarna hebben gekozen dit te melden bij Klarna. Ze zijn druk bezig om het te onderzoeken. Hoe meer mensen dit melden hoe beter.
Nooit bestellen we hier nog iets
Nooit bestellen we hier nog iets. Super lang moeten wachten op de rokjes en zijn compleet anders dan ze voorgesteld zijn op de website. Zwaar teleurgesteld. We hebben hiervoor gemaild en we krijgen 25% op een volgende aankoop. Zal ik nooit gebruiken want ik wil nooit meer kopen bij heb
niets ontvangen
6 April 2023 bestelling gedaan van een aantal rokjes voor mijn dochters, op vandaag 12 mei 2023 en 24 mails later nog geen rokje ontvangen. Nu wil ik de bestelling annuleren nu zeggen ze afwachten nog graag 10 dagen zoniet ontvangen passende oplossing. Ik wil geen passende oplossing ik wil gewoon annuleren en van deze bestelling af. Ze begrijpen het gewoon niet!
Niks bestellen!!
Niks bestellen!!!
Net als velen 2 rokjes besteld, al weken niks ontvangen, ook gemaild. Hier een bla bla mail “ Helaas hebben we momenteel te maken met problemen in ons orderverwerkings- en verzendproces als gevolg van de hoge volumes aan bestellingen die we ontvangen. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.”
Daarna pas de reviews bekeken. Nou, ik weet in ieder geval nu wat ik kan verwachten… :-(
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Levertijd van 6 weken en is troep uit China. Het lijkt niet op wat ik heb besteld. Hetzelfde verhaal als wat je hier nog meer leest. Veel mail contact met een boel bla bla Ook ik ben er in getrapt met de rokjes. Dat mensen anderen zo bewust kunnen oplichten.... om te janken dit!!
Wij krijgen geen geld meer terug en we…
Wij krijgen geen geld meer terug en we krijgen het niet meer binnen we zijn heel erg opgelicht