niet bestellen! product is niet zoals beschreven en er is geen mogelijkheid tot contact met het bedrijf. producten kun je niet voor je geld retourneren..
Wanda
Eigenlijk geen ster. Product was niet goed en heel lang onderweg. Gemeld bij Wanda en gevraagd om retour gegevens. Vele mailtjes op en neer want ze proberen je op allerlei manieren het product te lat... Toon meer
Twee maanden geleden twee rokjes besteld. Steeds hetzelfde excuus over leveringsproblemen. Na 2 mnd werden uiteindelijk 2 rokjes ontvangen in hele andere prints, iets wat erop lijkt kwa kleur, maar ni... Toon meer
Na meerdere mails met aanbiedingen van korting in plaats van het retour te sturen, besloten het product te houden tegen 50% korting. Bedrag in Klarna is nooit aangepast. Meerdere mails gestuurd hierov... Toon meer
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, na 5 weken kreeg ik eindelijk mijn 2 bestelde broeken binnen, (op eerdere mails wordt niet gereageerd) gewoon een lachertje het leken wel kindermaten, ik wilde dit uiteraard retour sturen, ik kreeg een mail terug dat ik met de broeken mocht doen wat ik wilde en ik kreeg een kortingsbon van 15 euro???? Voor de broeken heb ik bijna 65 euro betaald, op de mails dat ik mijn geld terug wil komt geen reactie meer, dus dik opgelicht!!!
Enorm slecht ''bedrijf''!!!
Enorm slecht bedrijf, gewoon dropshipping.
toen ik de track en trace kreeg heb ik meteen gemaild over de herkomst van product(china) en ik ook al de retourproces wou weten. Want ik zag het al weer gebeuren.
ik kreeg als antwoord eerst mijn pakket af te wachten waar ik langer dan een maand op heb gewacht.
eenmaal binnen was het product zo slecht en verkeerd genaaid, plaatsvervangende schaamte. op Shein krijg je betere kwaliteit.
inmiddels meerdere mails gestuurd en elke keer krijg je dezelfde automatische reactie met drie opties
1. 50% geld terug en geen retour
2. cadeaubon waarde 75% van het product
3. retourneren (kost 20 euro) en let op op!! je krijg dan nog steeds je geld niet terug maar een cadeaubon van 100% waarde product.
maar je wilt natuurlijk niets van dit bedrijf meer bestellen. ze pakken het zo aan door je eindeloos deze opties te mailen zodat je het niet retour stuurt. dropshipping tot zijn max.
ik heb maar gekozen voor optie 1 na aantal keer mailen, nu afwachten of ik dit uberhaupt krijg!
p.s ze adverteren op o.a. tiktok dat hun producten de beste op de markt zijn en adverteren met normale prijs bv. €79,95 en nu in sale €39,95. waarvan je misleid wordt dat als het product zo prijzig was de kans groter is dat het een goed product is.
Tevens valt Wanda onder bedrijf Jensyr (1 persoon werkzaam) Emma Jansen wat we al wisten bestaat niet.
KVK nummer: 87387336
BTW nummer: NL004406846B13
Huis Adres: Wipperspark 64, 3141RC. Maassluis, Nederland.
Op 17 februari 2023 is de woning ook verkocht???
Deze online webshop valt onder dezelfde kvk en adres; sements.world (www ervoor)
en is ook bekend op trustpilot
pure oplichting en op meerdere platformen actief.
Retourneren geen optie
Pakket ontvangen. Broek zat nergens naar, goedkope troep. Een mail gestuurd om het te retourneren, krijg ik een reactie dat ik 25% van het aankoopbedrag terug kan krijgen als een tegoed voor een volgende bestelling! Natuurlijk is dat niet wat ik wil! Belachelijk!
Eerlijk gezegd, omdat de mogelijkheid er was om via Klarna te betalen, had ik de hoop dat de webshop te vertrouwen was. Er vanuit gaande dat Klarna niet zomaar met webshop in zee gaan. NIET DUS! Waardeloos!! Rechtsbijstand inschakelen dus.
slechte communicatie.
slechte communicatie.
rokjes worden niet geleverd.
zeer slecht bedrijf. niet betrouwbaar
Heb na veel mail contact waarbij ze…
Heb na veel mail contact waarbij ze telkens wat anders zeiden. Uiteindelijk 2 rokjes ontvangen. Het was niet wat ik besteld had. Retour kosten zijn voor mij, naar China ongeveer €20,-
Dus bestel niet bij deze winkel, ze liegen en bedriegen.
Opgelicht door Wanda boutique
2 rokjes besteld. Na meerdere e-mails en weken later kreeg ik een mail van ze dat ze rokjes niet meer leverbaar zijn. Krijg m’n geld niet terug en kan een kortingscode gebruiken maar die werkt niet. Niet bestellen het zijn oplichters!
oplichting
Ik heb 2 rokjes besteld bij WandaBoutique. Na 3,5 week wachten kwam het pakketje eindelijk binnen. Het zijn alleen hele andere rokjes als op de foto die ik besteld heb. Het is echt niet te vertrouwen en koop hier echt niks!!
2 rokjes besteld en na ern hele lange…
2 rokjes besteld en na een hele lange tijd ontvangen. De ontvangen rokjes lijken totaal niet op de bestelde rokjes. Er zit ook geen prijskaartje aan de rokjes. Voel me in de maling genomen.
Oplichting….Eindelijk de rokjes binnen maar lijkt…
Eindelijk de rokjes binnen maar lijkt niet op wat we besteld hebben….. retourproces is er niet…. Geen gels terug op acties…. Schandalig
Oplichters!
Mijn dochter heeft voor €40,- 2 rokjes besteld maar na een maand nog niks ontvangen. Te sneu voor woorden om bij kinderen geld af te troggelen.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Ook wij hier 2 rokjes besteld op 3 april zou de volgende dag, althans dat staat op de site geleverd worden. Er kwam niks. Vervolgens na 1 week gemaild waar de bestelling bleef. Krijg je idd een mail van Emma Janssen dat er vertraging is etc etc. Dit blijf je dan de komende 4 weken krijgen en dan nog uit coulance een 10% kortingcode voor de volgende bestelling. Annuleren kan idd ook niet want het is al onderweg met de roeiboot uit China. Je kan alleen de bestelling terugsturen als je deze ontvangen hebt. Vandaag de 2 rokjes ontvangen en was niet wat wij besteld hadden. Het leek er niet eens op. Dus gaan zo Emma maar weer eens een mail sturen en alles voorleggen bij Kassa want naar je geld kan je fluiten. Hier niks bestellen!!!
Ook ik rokjes ontvangen
Ook ik rokjes ontvangen, maar niet als afbeelding. Ellen lang gewacht, aangifte gedaan, en fout product. Hier beslist niet blij mee en wil ook geld terug
Oplichting
Na heel lang wachten (en tig keer mailen met ‘Emma Janssen’) kwam er vandaag eindelijk een pakketje uit China.
Er zaten twee rokjes in, maar ze leken niet eens op de bestelde rokjes en ze waren het geld wat er voor betaald is ook absoluut niet waard.
Koop hier niets! Het is dropshipping en dan ook nog eens slecht uitgevoerd.
We gaan rechtsbijstand inschakelen om het geld terug te krijgen als ze het deze week niet terugstorten.
Extreem lang onderweg (dropshipping uit…
Extreem lang onderweg (dropshipping uit China), slechte communicatie. Uiteindelijk ontvang je iets waar een vreemde geur aan hangt en totaal niet lijkt op wat je besteld hebt.
DOE AANGIFTE!
Als je ook bent opgelicht doen dan aangifte dit kan ook online.
Alleen zo hebben we nog kans om ons geld terug te krijgen!
Pas op! Oplichters!
2 rokjes besteld, niets ontvangen. Automatische berichten dat annuleren niet meer mogelijk is omdat het in behandeling is. Pakket is kwijtgeraakt etc. Niets bestellen! Oplichters! Aangifte gedaan, ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.
Wacht al sinds 7 april op cargobroek
Wacht al sinds 7 april en kreeg reactie via mail dat beige cargobroek onderweg is maar dat tracking applicatie niet werkt. Geloof er niets van. Bewijs het tegendeel maar Emma Janssen van de klantenservice en ik schrijf hier meteen een positieve review.
Niets ontvangen… scam!
Oplichters
Besteld op 8 april, betaald, maar er wordt niets geleverd. Je kan geen contact met ze leggen (klantenservice is een computer die automatisch berichten genereert). Geld ben je kwijt. Aangifte gedaan bij de politie.
Update: op 8 mei werden de rokjes toch geleverd. Wel anders dan besteld: de print op de stof was anders, maar m'n dochter vond ze mooi, dus we houden ze. Ook omdat we weten dat geld terugkrijgen heel moeilijk gaat worden bij een bedrijf dat niet communiceert.
echt vreselijk kan wel janken niks…
echt vreselijk kan wel janken niks ontvangen