WebinarGeek Reviews 245

4,3

Wij gebruiken WebinarGeek inmiddels anderhalf jaar om vanuit onze eigen studio de productie in HD+ kwaliteit uit te zenden. Het online aanmaken van Webinars is uitgebreid, maar zeker niet moeilijk! St... Toon meer

Webinargeek is een programma die wij veelvuldig gebruiken om webinars en livestreams mee te verzorgen. Het is eenvoudig in gebruik en je kan veel zaken aanpassen in je gewenste huisstijl. Ook diverse... Toon meer

De software werkte precies waarvoor we het nodig hadden! Onze medewerkers konden hierdoor vanop afstand een reeks Webinars volgen. Deze hadden we 'on demand' ingesteld zodat ze de Webinars later nog... Toon meer

1. Softwarebedrijf

WebinarGeek is the most complete webinar marketing platform to easily reach your audience and host professional webinars.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Geekwebinar

Zeer handige tool voor onze lessen te geven zeker in tijden van covid.

Handig
Gebruiksvriendelijk
Mooie maand prijs.

18 oktober 2021

Ik ben heel blij met Webinargeek

Ik ben heel blij met Webinargeek, waar ik al jaren mee werk. Zeker in het begin waren er nog wel eens vragen en die werden altijd supergoed opgelost door de backoffice waar ik nooit lang hoefde te wachten op een antwoord.

15 oktober 2021

Het beste webinarplatform!

Webinargeek is een fantastisch webinarplatform. In het Nederlands met Nederlandse ondersteuning. De helpdesk is fantastisch! Heel behulpzaam en heel goed bereikbaar. Ze staan ook open voor verandersuggesties. Mijn business kan niet zonder

15 oktober 2021

Webinargeek werkt makkelijk met een goede support

Webinargeek werkt heel makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden en de support kan jou echt verder helpen. Duidelijk geen computer of een leek. Echt iemand die weet hoe webinargeek werkt en echt met je meekijkt naar de betreffende les.
Het enige probleempje wat ik heb gehad is dat enkele mensen niet konden chatten tijdens de live webinar. Waarschijnlijk lag dit aan de browser. Webinar functioneert duidelijk vele malen beter in chrome dan in andere browsers. Dat merk je wel.
Ik ben heel tevreden over webinargeek.

14 oktober 2021

Echt een gebruiksvriendelijke platform met prima kwaliteit

Echt een gebruiksvriendelijke platform! We gebruiken het graag voor de Webinars. Het opzetten van een webinar gaat snel en gemakkelijk. wel vind ik de kwaliteit van de opnames toch wel tegenvallen, vooral als je meerdere presentatoren hebt. Heb hier vaker een 'klacht' over ingediend, er werd dan heel goed meegedacht (en ook snel gereageerd), maar vond dat wel snel het probleem naar ons werd toegeschoven, bijvoorbeeld het hebben van een oude laptop (wat bij ons niet het geval was). Het probleem is dus nog steeds niet opgelost. De gebruiksvriendelijkheid en het makkelijk kunnen bereiken van support zorgt er wel voor dat wij het nog steeds gebruiken, nu zorgen we er overigens voor dat we alleen maar 1 presentator hebben. Maar mocht er frequenter een webinar plaatsvinden waarbij het echt niet te vermijden is om meer presentatoren te hebben dan moet er misschien toch gekeken worden naar een ander alternatief.

14 oktober 2021

Zeer eenvoudig in gebruik!

Al lange tijd hadden we de wens om webinars te willen geven maar we kregen het zelf niet voor elkaar. Totdat ik een demo heb gekregen van webinargeek. Het platform is eenvoudig en intiutief, je hebt het zo geleerd. En nu we eenmaal weten hoe het werkt gebruiken we het zeer regelmatig. Iedere webinar verbeteren we wel iets waardoor de kwaliteit hoger wordt. Inmiddels hebben we extra apparatuur aangeschaf waardoor we nog mooiere producties kunnen maken.

Zeer content met WebinarGeek

We gebruiken Webinargeek nu ruim een jaar. Het is een heel goed platform om webinars in te geven. Ook het instellen van de herinneringsmail en opvolgmails zijn makkelijk via dit platform in te richten. Wij zijn zeer contente gebruikers. Wij bevelen Webinargeek zeker aan!

14 oktober 2021

Webinargeek is een geweldig platform

Webinargeek is een geweldig platform. Gebruiksvriendelijk, intuïtief en goed voor interactieve infosessies. Ze hebben een goede support chat.
Enige reden om geen 5 sterren te geven is de summiere integratie met ons CRM systeem Hubspot en 'on'mogelijkheid via support om daar iets aan te veranderen.

Hele makkelijke software

Hele makkelijke software. Alles wijst voor zich. In het begin wat problemen gehad met de kwaliteit van de video's, maar dat lijkt sinds kort opgelost te zijn. Veel mogelijkheden (opmaken beginscherm, eindscherm, mogelijkheid toevoegen evaluatie, genoeg deelmogelijkheden, uitnodigingsmogelijkheden etc. etc.). Erg tevreden op dit moment.

14 oktober 2021

Ik gebruik webinargeek al geruime tijd…

Ik gebruik webinargeek al geruime tijd en ben heel tevreden. Het is eenvoudig in gebruik, alles wijst zichzelf. Bij vragen in de chatbox ontvang ik altijd vrij snel antwoord, men is altijd bereid om mee te denken en zo tot een oplossing te komen

Overzichtelijk én handig

WebinarGeek is mega overzichtelijk en handig in gebruik. Je kan al je afgelopen webinars opslaan, herbekijken en opnieuw verspreiden.

Ook tof dat je je abonnement op pauze kan zetten als je even geen webinars meer geeft.

Heel blij mee

Heel blij mee! Ziet er professioneel uit, ook de channel die je op je eigen website kunt plaatsen is gelikt. Het systeem is gebruiksvriendelijk en geeft veel mogelijkheden om (passief) inkomen te genereren.

Mega gebruiksvriendelijk platform

Ik vroeg rond in mijn netwerk welk webinar platform zij zouden aanraden, overduidelijk kwam dat WebinarGeek uit. En met goede redenen! Het platform is echt mega gebruiksvriendelijk en daarin zit de kracht. Iedere stap wordt je ondersteund door templates die je zelf kunt aanvullen en elk webinar constant vernieuwen en verbeteren. Ook hebben ze een uitstekende nederlandse versie.

21 juni 2021
Logo WebinarGeek

Antwoord van WebinarGeek

Wat fijn om te horen dat zowel jij als je netwerk zo enthousiast is over WebinarGeek! Gebruiksvriendelijk is inderdaad heel belangrijk in het vinden van een webinar tool voor je bedrijf. Bedankt voor je review, Sanne!