WebinarGeek Reviews 245

4,3

Wij gebruiken WebinarGeek inmiddels anderhalf jaar om vanuit onze eigen studio de productie in HD+ kwaliteit uit te zenden. Het online aanmaken van Webinars is uitgebreid, maar zeker niet moeilijk! St... Toon meer

Webinargeek is een programma die wij veelvuldig gebruiken om webinars en livestreams mee te verzorgen. Het is eenvoudig in gebruik en je kan veel zaken aanpassen in je gewenste huisstijl. Ook diverse... Toon meer

Webinargeek werkt heel makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden en de support kan jou echt verder helpen. Duidelijk geen computer of een leek. Echt iemand die weet hoe webinargeek werkt en echt met je... Toon meer

1. Softwarebedrijf

WebinarGeek is the most complete webinar marketing platform to easily reach your audience and host professional webinars.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Aanrader

We gebruiken webinargeek al enige jaren. Fijne tool die het kunstje van webinars geven tot in de puntjes heeft geoptimaliseerd. Ook hulp en ondersteuning bij een 'niet goed gegaan' webinar verliep goed. Wat mij betreft een aanrader

28 maart 2021

Tevreden maar...

Feitelijk zeer tevreden. Enkel de chatfunctie, dus de mogelijkheid om met je participanten/deelnemers te communiceren, vind ik erg log. Gebruiksgemak in z'n geheel ontstaat maar na enkele keren repeteren...

26 maart 2021

Hi Bert,

Wat goed dat je feitelijk tevreden bent! Vervelend om te lezen dat je nog niet helemaal tevreden bent over de communicatie met kijkers. We horen hier graag meer over, zodat we je feedback hierop kunnen meenemen in de toekomst. Goed om te lezen dat het uiteindelijk wel goed gelukt is. Stuur ons vooral een berichtje op de customer live chat met je feedback/feature request.

- Team WebinarGeek

WebinarGeek is zeker een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over WebinarGeek. Ik werk al een paar jaar met het progamma en ben erg blij met de service. Ze zijn altijd bereikbaar om mij te helpen. WebinarGeek is zeker een aanrader!

11 maart 2021

Hoi Claudia,

Wat een compliment dat je ons aanraadt. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review, wij zijn ook blij met jou als klant!

- Team WebinarGeek

praktisch, duidelijk, overzichtelijk en hele goede service

Ik ben zeer tevreden over Webinargeek. Heel overzichtelijk, als ik een vraag heb, wordt ik snel en efficient geholpen. Dat vind ik echt goed geregeld. Ik heb duidelijk overzicht van wie wanneer welke online gevolgd heeft of later heeft terug gekeken. Dit blijft allemaal goed zichtbaar. Makkelijk in gebruik en super goed geregeld allemaal! Wat ik jammer vind is dat het afspelen van muziek tijdens een webinar niet kan (dat klinkt heel blikkerig). Het is op te lossen, maar het prijskaartje daarvoor is voor mij te hoog. Dat en evt de mogelijkheid om de deelnemers in beeld te zien, zouden het voor mij perfect maken. Maar ik gebruik het al maanden en ben echt heel tevreden. De zaken die er voor mij het meest toe doen, kloppen helemaal.

4 maart 2021

Webinargeek

Prima programma met een prachtige rustige user-interface. En daarnaast als host voldoende mogelijkheden om alles naar wens in te stellen. Een aanrader!

3 maart 2021

Fijne software voor je webinars

Fijne software, prima voor webinars. Prettig dat je deelnemers met elkaar kunnen chatten. Polls werken ook goed. Alleen erg onhandig dat je niet een powerpoint kunt presenteren en dat dat via pdf moet.

Antwoord van WebinarGeek

Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten, dankjewel!

Je kan een PowerPoint opslaan als PDF en deze uploaden of losse afbeeldingen toevoegen als presentatie. Je kan ook nog je scherm delen. :) Laat het ons vooral weten als je nog vragen hebt daarover!

Top!

Veel mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en super snel antwoord op al je vragen!

Een aanrader!!

Hele duidelijke tutorials en het aansluiten van de apparatuur is plug en play! De helpdesk reageert snel en adequaat. De reden dat ik 4 sterren en geen 5 is omdat het zelf fijn vind om telefonische ondersteuning te krijgen in plaats van via de chatfunctie.

1 maart 2021

De software werkte precies waarvoor we het momenteel nodig hadden.

De software werkte precies waarvoor we het nodig hadden! Onze medewerkers konden hierdoor vanop afstand een reeks Webinars volgen. Deze hadden we 'on demand' ingesteld zodat ze de Webinars later nog terug konden herbekijken. Het zou wel handig zijn dat je ook een reeks 'on demand' zou kunnen maken. Bij navraag via de online chat kreeg ik te horen dat daar aan gewerkt wordt! Dus we kijken er naar uit en werken verder nog verschillende webinars uit!

1 maart 2021

Ik ben erg tevreden met Webinargeek

Ik ben erg tevreden met Webinargeek. Door hen kan ik heel gemakkelijk een grotere groep (potentiële) klanten bereiken door het geven van webinars. Het systeem werkt dus goed tijdens het geven van webinars. Daarnaast kan ik heel makkelijk een koppeling maken met mijn mailinglijst, waardoor inschrijven voor een webinar ook direct op mijn mailinglijst staan. Er zitten veel opties voor het geven van een webinar, zoals een call to action, een quiz, evaluatieformulier, etc. Zeer uitgebreid dus, makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Goed platform, ik heb 1 wens

Ik gebruik Webinargeek sinds kort en ben blij voor dit platform te hebben gekozen. De NL service is top, er wordt snel en vriendelijk gereageerd bij vragen.

Het product werkt goed. Wat verbeterd mag worden is de Automated optie. Deze gebruik ik het meest en ik moet mijn slides editten ipv dat ik ze kan toevoegen net zoals bij de live uitzending.
Of het zou handig zijn als je een opname kan opnemen net zoals je Live doet, maar dan zonder uitzending in te plannen, zodat je daarna deze opname voor de automated kan gebruiken.

Ik ben verder helemaal tevreden met de gebruiksvriendelijkheid.

Antwoord van WebinarGeek

Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je blij bent met hoe we je helpen.

Eventueel kan je een live webinar zonder kijkers starten, die wordt dan opgenomen en kan je later omzetten naar automated. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan weet je ons te vinden.

Ideaal webinar programma

Ideaal webinar programma! Veel functies om een mooi en interactief webinar te geven. Tevens een goede en snelle service wanneer je hulp nodig hebt :)

1 maart 2021

Webinargeek is super intuïtief en simpel in gebruik.

Webinargeek is een super intuïtief systeem. Werkelijk iedereen kan hiermee webinars organiseren. Er is ontzettend veel in mogelijk, maar wat ik zo fijn vind ik dat dat niet ten koste gaat van het interface. Alles is logisch geordend en de opties zijn eenvoudig te vinden. Kind kan de was doen, en aan alles is gedacht.

28 februari 2021

Webinar Geek voor beginners

We werken sinds kort met webinar Geek voor grote studiedagen. Vooral voor opstarters is het een gebruiksvriendelijk systeem. Het laat ons toe om een groter publiek te bereiken en in de toekomst extra vormingen te voorzien.

26 februari 2021

Hele fijne software en service!

Ik adviseer iedereen om mee heen WebinarGeek, omdat het voor mij echt een doorbraak is geweest in mijn online bedrijf. De toegankelijke software, duidelijke help pagina's, maar vooral de persoonlijke chat in het Nederlands, waarin echt al je vragen binnen een paar minuten zijn opgelost, zijn voor mij van grote waarde.

26 februari 2021