WebinarGeek Reviews 245

4,3

Wij gebruiken WebinarGeek inmiddels anderhalf jaar om vanuit onze eigen studio de productie in HD+ kwaliteit uit te zenden. Het online aanmaken van Webinars is uitgebreid, maar zeker niet moeilijk! St... Toon meer

Webinargeek is een programma die wij veelvuldig gebruiken om webinars en livestreams mee te verzorgen. Het is eenvoudig in gebruik en je kan veel zaken aanpassen in je gewenste huisstijl. Ook diverse... Toon meer

De software werkte precies waarvoor we het nodig hadden! Onze medewerkers konden hierdoor vanop afstand een reeks Webinars volgen. Deze hadden we 'on demand' ingesteld zodat ze de Webinars later nog... Toon meer

Webinargeek werkt heel makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden en de support kan jou echt verder helpen. Duidelijk geen computer of een leek. Echt iemand die weet hoe webinargeek werkt en echt met je... Toon meer

1. Softwarebedrijf

WebinarGeek is the most complete webinar marketing platform to easily reach your audience and host professional webinars.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Fijne plek om webinars mee te geven

Fijne plek om webinars mee te geven. Alles is in het Nederlands, het werkt echt heel makkelijk en alles staat op een plek waar je verwacht dat het staat. Wij geven meerdere keren per maand webinars en dat gaat gewoon heel makkelijk en vlot, techniek werkt tot nu toe goed en alles is goed geregeld.

Mooi intuïtief systeem

Mooi intuïtief systeem. Werkt naadloos.
Wel zou ik nog graag wat veranderd willen zien zoals de replays dat men die kan "doorspoelen" naar een bepaald deel. Met name bij lange webinars lijkt me dat handig. Ook picture in picture zou mooi zijn als dat bij de standaard pakketten al mogelijk zou zijn. Maar des al niettemin een mooi platform! Geen spijt van mijn jaar abonnement ookal is deze pas 2 weken oud :)

Hoi Robin,

Bedankt voor je leuke review! Je kan de replay van je live webinar omzetten naar een on demand webinar om zo 'hoofdstukken' toe te voegen. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan ben je van harte welkom op onze chat!

- Team WebinarGeek

Top webinartool

Slimme en vooral simpel in gebruik deze webinartool. Super voor het geven van live en automated webinars en ik gebruik het ook voor de opnames van mijn onlinetrainingen! Prijs/kwaliteit verhouding is top!

25 februari 2021

Webinargeek voor fijn klantcontact en als krachtig verkoopkanaal

Sinds 2016 gebruik ik Webinargeek als tool om kenniswebinars te geven en online live demonstraties van onze ZorgSubsidieKalender database. Daarnaast gebruik ik het ook voor ook webinars 'on demand'.
Zowel de online live demonstraties als de kenniswebinars gebruik ik om onze diensten en producten te verkopen. En met succes en forse omzetpieken tot gevolg! Afgelopen week nog heb ik vele nieuwe deelnemers geworven voor onze online training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving'.
Ik vind het fijn dat Webinargeek een Nederlands product is en dat je laagdrempelig contact met ze hebt via een chat. Je krijgt dus snel hulp als er iets niet lukt en daarnaast halen ze regelmatig ideeën op bij hun klanten. Dat leidt weer tot allerlei verbeteringen en nieuwe features. Ik heb Webinargeek daarom al meerdere malen aanbevolen in mijn netwerk.
Stance van Heijst
Directeur ZorgSubsidieKalender
Actuele subsidies en fondsen voor Zorg & Welzijn.

Hoi Stance,

Wat fijn om te horen dat WebinarGeek zo goed bevalt. Dat je het aanbeveelt in je netwerk zien wij als een groot compliment. Dankjewel daarvoor en voor de review!

Afrader

Ik lees veel positiefs over de klantenservice. En ze zijn inderdaad heel erg behulpzaam. Totdat er iets fout gaat en de complete webinar vastloopt tijdens livegang. Dan wordt er ineens met het vingertje naar de klant gewezen. Erg jammer, geen slimme manier om zo met je klanten om te gaan. Geen aanrader, wij stappen hier direct op.

Hoi Jessica,

We vinden het oprecht vervelend dat je onze service zo hebt ervaren. Misschien kunnen we samen nog wat testjes doen en je alsnog helpen, dan horen we dat graag op de chat!

- Team WebinarGeek

WebinarGeek is zonder twijfel de beste…

WebinarGeek is zonder twijfel de beste Webinar software die voor de Nederlandse taal beschikbaar is. Wij werken al langer dan een jaar met dit platform en zijn ontzettend tevreden. De support reageert binnen enkele minuten en helpen je heel goed.

Kortom, SUPER tevreden!

25 februari 2021

Wanneer je webinars wil geven

Wanneer je webinars wil geven, raad ik je absoluut webinargeek aan omdat ze een fantastische supportdienst in het Nederlands hebben.
Ik ben zelf absoluut geen techneut maar webinargeek is echt goed te gebruiken!

Hoi Christel,

Wat leuk om te horen. Bedankt voor je review. :)

Reviews in alle talen tonen. (245 reviews)