Apple keyboard besteld en de levering was snel en correct. Prima werkend product.Erg blij mee

Ik kocht aan 80 euro in de winkel, thuis aangekomen was het Wii balance board stuk.. terug gebracht in de winkel en een cadeaubon gekregen. Uiteindelijk na een maand iedere keer naar de winkel nog ste... Toon meer
Na het inruilen van oud apparatuur een waardebon gekregen en daarmee een tablet bij CeX gekocht, deze tablet bleek achteraf meer te crashen dan te werken, dus terug gegaan en een waardebon teruggekreg... Toon meer
- Mobiele telefoon winkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Computers en accessoires winkel
- Kansspelaanbieder
- Videotheek
CeX is the UK’s largest second-hand electronics and entertainment specialist with 390+ stores across the UK and 600+ Worldwide. Buy, sell and exchange a range of phones, games, consoles, laptops, tablets, computers, electronics & gadgets for cash or CeX vouchers. With a free 5-year warranty on most products sold, CeX has served tech enthusiasts the latest and greatest in the world’s tech for decades. You can also donate your unwanted games and gadgets to charity. To see our full online returns policy visit webuy.com or to contact customer services visit webuy.com/support

London, Verenigd Koninkrijk
- https://uk.webuy.com/support/
- webuy.com
bestelling
Nog steeds niet mijn bestelling ? Hopelijk word het snel opgelost !

obline bestelling
niet werkende diskette opgestuurd gekregen en na een aantal malen mailen nog steeds geen antwoord. Nu dus maar naar een winkel in de buurdt gegaan Rotterdam Zuidplein super service gekregen wat ik niet anders gewend ben daar. Bestel dus nooit meer iets on;ine nu extra kosten aan parkeren en benzine kwijt.

Snel en goedkoop
Bestelling snel ontvangen voor een goede prijs
Keurig netjes geregeld
Keurig netjes geregeld met verzenden van de bestelling snel binnen top 👍🏽😄
tevreden
Ik ben tevreden over de gang van zaken.
Had een canon opjectief bestelt, kwam kurig bij mij thuis,
De lenz bleek niet goed te werken,heb de lenz in Amsterdam terug gebracht , en kreeg kurig een tegoed bon.
Keurige bediening.
goed product
het product was goedkoop en werkt prima. en daarbij had ik een snelle levering
snel. netjes . goedkoop Dat is Cex
ik kom er al sinds het begin heb er veel gebracht en gekocht ze geven er een eerlijke prijs voor en ze hebben oog voor kwaliteit een top winkel
geweldig
Snelle bezorging en makkelijk te betalen met de waardebonnen die ik van ingeruilden spellen had ontvangen.
Alleen hoesje van het spel was kapot maar daar konden ze niks aan doen zo was het in de winkel gegeven.
Snelle levering, werkende spullen en niet duur.
Met veel plezier spulletjes kunnen inleveren, en met tegoed een paar spellen gekocht. Deze kwamen vrij snel via de post in 3x (lag bij verschillende vestigingen) maar betaalde maar één keer verzendkosten. Prima.
Goede prijs en super service.
Spellen zijn van goede kwaliteit en niet duur.
Fijne snelle communicatie via de mail. Goede service. Alleen als een spel niet leverbaar is zou ik telefonisch contact opnemen met de klant ipv melden via de mail en geld terugstorten.
Moeilijke website voor accessoires
Snelle levering van de bestelde items. Items van goede kwaliteit, niet vies, beschadigd of anders. Website is onduidelijk m.t.b. accessoires. Had iets in wit besteld, kreeg zwart geleverd (waar zwart duidelijk apart besteld kon worden). Werd in winkel opgelost, maar moest wel daar helaas zelf naar toe of op retour de post doen. Dat is niet de reden dat ik via internet bestel...

Bad levering
Heb 2 keer gebruik gemaakt van jullie aankoop via internet een alle 2 waren verkeerd geleverd
Vond het voor de 2de leer niet kunnen

Antwoord van CeX/WeBuy - United Kingdom
goed geregeld, het was alleen jammer dat ze niet vermelden dat de zending in 2 x komt. verder goed geregeld.
Top service!!
Echt een top service. Personeel in de winkels zijn altijd erg vriendelijk en de klantenservice via de website is ook vriendelijk en hebben mij altijd goed geholpen. Ik raad deze winkel bij iedereen aan!
Site werkt degelijk. Duurde echter 5 dagen totdat mijn pakket werd verzonden.
Op Dinsdag besteld, pakketlabel was Donderdag al aangemaakt maar werd Dinsdag pas geleverd. In 2016 zou een week op je bestelling wachten niet meer moeten kunnen.
Communicatie is niet duidelijk.

Slechte Service | Ontevreden Klant
Een JBL Xtreme gekocht alleen ik kreeg er geen voeding erbij dus ik kon hem niet opladen. Ik hun bericht en het enigste antwoord dat ik kreeg was van ja je kan hem gewoon met usb opladen, terwijl dat ik niet kan aangezien de speaker 19v en 3A nodig heeft.
Hun oplossing : Ja stuur de speaker maar terug dan krijg je je geld terug.
Ik had tevreden geweest als ze me gewoon een voeding hadden gegeven, maar ze luisteren niet en doen geen moeite voor hun klanten. Niet kopen (tenminste niet online) en als je iets in de winkel koopt. Vraag na of alles erbij zit!

Antwoord van CeX/WeBuy - United Kingdom
Zoals het moet, gewoon netjes.
Prima, geen gedoe. Status van bestelling op de site te volgen. Dag later geleverd dan verwacht.
Zeker voor herhaling vatbaar!