Apple keyboard besteld en de levering was snel en correct. Prima werkend product.Erg blij mee

Snelle levering van de bestelde items. Items van goede kwaliteit, niet vies, beschadigd of anders. Website is onduidelijk m.t.b. accessoires. Had iets in wit besteld, kreeg zwart geleverd (waar zwart... Toon meer
Ik kocht aan 80 euro in de winkel, thuis aangekomen was het Wii balance board stuk.. terug gebracht in de winkel en een cadeaubon gekregen. Uiteindelijk na een maand iedere keer naar de winkel nog ste... Toon meer
Na het inruilen van oud apparatuur een waardebon gekregen en daarmee een tablet bij CeX gekocht, deze tablet bleek achteraf meer te crashen dan te werken, dus terug gegaan en een waardebon teruggekreg... Toon meer
- Mobiele telefoon winkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Computers en accessoires winkel
- Kansspelaanbieder
- Videotheek
CeX is the UK’s largest second-hand electronics and entertainment specialist with 390+ stores across the UK and 600+ Worldwide. Buy, sell and exchange a range of phones, games, consoles, laptops, tablets, computers, electronics & gadgets for cash or CeX vouchers. With a free 5-year warranty on most products sold, CeX has served tech enthusiasts the latest and greatest in the world’s tech for decades. You can also donate your unwanted games and gadgets to charity. To see our full online returns policy visit webuy.com or to contact customer services visit webuy.com/support

London, Verenigd Koninkrijk
- https://uk.webuy.com/support/
- webuy.com
dik tevreden
dik tevreden over het product wat ik heb aangeschaft
Precies wat ik wilde hebben voor een betaalbare prijs
Hat in Leiden in de winkel al2x eerder een tablet gekogd.
Slecht geïnformeerd en de verzending duurde te lang.
Daarbij waren er DVD niet aanwezig, terwijl ik er wel voor betaald had.
Goed.
Ik heb voor het eerst online besteld.
En het ging niet helemaal goed want de site pakte mijn tegoed bon niet en er stond dat hij al gebruikt was. Ik heb een mailtje gestuurd en ik kreeg 20 minuten later antwoord. Het was waarschijnlijk een foutje van de site. En ze hebben mijn bon na getrokken en hij was nog steeds geldig. Dus nog een keer geprobeerd. En zonder problemen mijn spelletjes besteld. GOEDE SERVICE EN ZEER GOEDE PRIJZEN VOORAL VOOR DE GAMES.
Goeie Zaak! 👍
Voor dn eerste x iets besteld hier. Omda ze t in filiaal Eindhoven nie hadde, werkt kei goed allemal, binne 2 dage hak t binne 👍
The Sims 2
Ik heb bij Cex The Sims 2 Double Deluxe voor de pc gekocht en ik had hem in twee dagen in huis. Ik kon meteen spelen en hij werkt perfect. De prijs was super. Ik ben ook zeker blij dat ze nog oude spellen verkopen, het geeft echt een nostalgisch gevoel om The Sims 2 weer te spelen. Bedankt Cex!
beste game winkel van de hele wereld
alles goedkoper en heel vriendelijk
Perfecte service!
Als je bij Cex besteld kan je van een snelle levering uitgaan en alle producten zijn getest, ook dat is geen onzin. Alles wat er tot nu toe bij mij geleverd is werkte nog perfect. Topsite!!
De geleverde dvd's zijn juist bezorgd.
Voor de eerste keer online dvd's besteld, en ik ben erg tevreden over de geleverde dvd's. Het was helemaal niet moeilijk.
Klein puntje is wel dat je bij de zoek resultaten iedere keer op nieuw moet zoeken. Het zou prettig zijn als de zoekresultaten zouden blijven staan.
Alles helemaal prima!
Alles prima en precies wat je zou verwachten. Track and trace code werkte goed. 4 sterren wegens de iets langere bezorgtijd, maar verder zeer tevreden!
Geweldige winkel
Ik vind CeX een geweldige winkel.
Je kan er alles bestellen en ik had het na 2 dagen al binnen.
Al vind ik wel dat 6 euro verzendskosten te veel is.
Snelle levering & alles in orde
Ik had een Nintendo DS besteld plus spel. Beide netjes en op tijd afgeleverd.
Fantastische prijs voor een hebbeding en snelle levering
Ik wilde graag een Xbox one kinect hebben maar vond de nieuwprijs niet opwegen tegen het gebrek aan aanbod bij de spellen. Dus heb ik nu een tweedehandse versie met 24 maanden garantie. Helemaal prima dus! Bezorging was ook prima verzorgd en het bestelproces was verder heel duidelijk.
Zeer tevreden
Wij worden altijd goed geholpen. Ook als er iets met het product is, dan wordt er direct naar een goede oplossing gezocht. Wij zijn erg tevreden.
netjes bezorgt
Het pakketje is net en schoon bezorgt en van goeie kwaliteit niks te klaagen maar het bezorgen kan wel sneller dan 3dagen maar voor de rest is er niks te klagen en mijn product werkt naar behoren
Snelle levering.
Duidelijke site en makkelijk te bestellen, we hadden ook een tegoedbon en kwamen tot de ontdekking dat dit ook in te wisselen was met betalen, alleen wel tig keer geprobeerd om gegevens in te vullen uiteindelijk gelukt maar je moet wel goed opletten met invullen van je tegoedbon. Wel jammer dat bij betalen niet alles in het Nederlands staat.
Ze informeren je goed wat er allemaal gaande is. De game heeft track and trace dus je kan volgen waar je pakketje is.
Tot slot kwam de game aan met wat leuke stickers en een duidelijke bon. En alle boekjes die er bij horen.
Top service. Beter dan Game Mania
Eerlijk oprecht en gezellig.
Kreeg eerlijke antwoorden en kreeg een beter advies dan ik verwacht had. Ze toonde veel kennis. Voor een 2de handse mobiel kan je zeker weten hier terecht.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Relatief goedkope producten, maar helaas geen geweldige service
Relatief goedkope producten.
Helaas ging het bij het vervangen van een kapot verkochte guitar hero gitaar tot 3 keer toe mis. Ook vragen ze bij een bestelling van €75+ nog steeds verzendkosten.

Antwoord van CeX/WeBuy - United Kingdom