Werlabs AB Reviews 8.417

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Resultat och läkarens kommentar kom snabbt och tidigt. Men efter när jag beställde, står det werlabs kommer att kontakta mig— det aldrig hände.Jag väntade e-post nästan 4 veckor. Så gick jag provtagni... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det som drar ner betyget är att jag inte kunde fylla i hälsodeklarationen trots påstötning. Den måste ju vara av en viss betydelse för hur läkaren tolkar resultatet. I övrigt tycker jag det fungerar m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var lätt att hitta ett lab. där jag kunde ta mina prover. Bara att "droppa in" Resultatet kom snabbt. Provtagning på fredagen och svar på måndagen. Lättfattliga kommentarer till alla resultat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var enkelt och smidigt att beställa och betala. När jag lyckades hitta en vårdcentral som kunde utföra blodprov gick det mindre än 48 timmar innan jag fick ett bra svar och analys.

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Arbodienst

Geschreven door het bedrijf

Werlabs erbjuder hälsokontroller genom blodprov till både privatpersoner och företag. Werlabs finns av en enda anledning: vi vill hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Vi tror att det första och mest effektiva steget för att skapa ett friskare Sverige är att ge människor den kunskap som behövs för att kunna påverka sin hälsa. I tid och över tid. Hur fungerar det? 1. Beställ din hälsokontroll med e-post eller BankID. Efter din beställning skickas digital remiss till våra provtagningsställen. 2. Boka din tid eller gå på drop-in till valfritt provtagningsställe. Ta med dig legitimation. 3. Snabba resultat som hamnar i din digitala journal med en utförlig kommentar av våra läkare. Varför ska du välja Werlabs? Vi arbetar efter tre principer. 1) Förebygga istället för att behandla. Genom våra hälsokontroller låter vi dig ta makten över din hälsa innan den tar makten över dig. Och allt börjar den dagen du bestämmer dig för att ta din första hälsokontroll. Om du sedan väljer att regelbundet kolla av din hälsostatus kommer du tidigt kunna identifiera riskfaktorer och på så sätt göra de livsstilsförändringar som krävs. Allt för att må bra idag och att minska risken för framtida livsstilssjukdomar. 2) Skapa långsiktig förändring. Vi tror på livsstilsförändringar som håller över tid. Det finns inga snabba mirakelkurer eller dieter som kan förändra hur du mår. Regelbundna hälsokontroller är den bästa vägen för din långsiktiga hälsa. 3) Inifrån och ut. Det du ser framför spegeln är inte det viktiga. Ytan har ingen betydelse. Det är hur du mår inifrån som kommer påverka din framtid. Vi vill underlätta för dig så att du kan hitta nyckeln till ditt långsiktiga välmående.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Själva analyserna är säkert bra, men....

Själva analyserna är säkert bra, har inga synpunkter. Men det är frustrerande att inte ges möjlighet ställa följdfrågor till den/de läkare som faktiskt skriver utvärderingen. Jag inser tanken är att kontakta vårdcentralen eller motsv, men det kan ju vara vårdcentralen som är problemet. Och du får ingen respons alls från någondera.

Tack för din recension!

Konsultation & rådgivning efter provtagning med våra läkare är tyvärr inget som ingår i vår tjänst. Werlabs blodprover ersätter inte läkarkonsultation. Om du upplever att du kan vara i behov av att träffa en läkare skall du uppsöka sjukvård på samma grund som om du ej haft någon information via tester gjorda med Werlabs. Du har däremot möjlighet att skriva ut provresultat från din Werlabs-journal och ta med dessa om du skulle besöka din vårdcentral.

Om du däremot har frågor kring dina resultat eller kring din läkarkommentar, läs gärna mer om vårt Medlemskap.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oproffessionell provtagning

Provtagningen var väldigt oproffessionell. Blodtrycket mättes utan att mäta arm och få en manshett som passar, den drogs på och trycket visades väldigt högt. Provtagaren ville göra om testet och gick och pratade med mig om resultat mm inför mina kollegor där de satt och väntade. Det var en oerhört jobbig upplevelse för mig och väldigt oproffessionellt utfört. När jag sedan gick till vårdcentralen blev jag informerad om hur det skulle gått till och resultaten var helt olika. Jag var inte stressad före ert test.
Felaktigt test togs även med i läkarens bedömning och felaktiga slutsatser drogs. Jag betalade extra för fler tester men är så oerhört besviken.

3 december 2025

Antwoord van Werlabs AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra hur detta gick till. Det du beskriver låter inte som den standard vi förväntar oss vid provtagning, varken när det gäller själva blodtrycksmätningen eller hur informationen hanterades inför andra i väntrummet.

Blodtryck ska mätas på ett korrekt och integritetsfullt sätt, och det är självklart inte okej om du upplevde att din personliga information diskuterades inför andra. Vi förstår att det måste ha känts väldigt obehagligt.

Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna följa upp händelsen. Vi vill också säkerställa att läkarens bedömning baseras på korrekta underlag – särskilt om ett felaktigt blodtrycksvärde kan ha påverkat slutsatserna i utlåtandet.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan titta närmare på ditt ärende, gå igenom provtagningen och vid behov se över läkarens bedömning.

Med vänlig hälsning,

Nöjd

Tycker att man får utförliga svar och förklaringar

Tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att vår tjänst levde upp till förväntningarna. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden! 🧡

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt. Utförligt omdöme av läkare.

Snabbt och smidigt

Mkt bra helhet.

Enkelt och smidigt

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick snabbt svar på mina prover och…

Jag fick snabbt svar på mina prover och vet nu vilka åtgärder som behöver göras.

20 december 2025

Snabbt och lätt

Snabbt och lätt och bra prover att välja på.

Generellt bra

Oklart vid beställning kring PSA som krävde emailkontakt samt saknade frifält för att ge kontext till vissa av de förutbestämda hälsovalen att klicka i. Men provtagning och svarstid på proven var väldigt bra. En konsulterande fråga på provet som nu är ett frågetecken i mitt fall skulle vara bra om man kunde få ställa men fattar att priset säkert skulle dubblas om den öppningen fanns.

Tack för din recension!

Vår tjänst är främst inriktad på förebyggande hälsokontroller och att ge en översikt av viktiga hälsomarkörer. Därför har vi begränsade möjligheter att ta hänsyn till mer omfattande medicinsk bakgrund eller individuella diagnoser. Vid specifika symtom eller behov av mer personlig medicinsk rådgivning rekommenderar vi att du i första hand kontaktar din vårdcentral.

Samtidigt är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar kring dina provsvar, så hjälper vi dig gärna vidare.

Supernöjd

Jättenöjd, snabb service,snabba provsvar och att en läkare kommenterar resultaten inom några dagar ✨

Snabb provtagning

Snabb provtagning, och snabba resulrat.

Smidigt

Smidigt. Tydligt.

Ai x Werlabs

Fungerar smidigt med bokning och provtagning. Kan dock ej ändra namn efter giftermål.

Resultaten är vad dem är, men jag tror att den utförligheten och tillgängligheten jag fick genom att skicka in svaren i ChatGPT gav mig så mycket mer. Så rekommenderar Werlabs att bygga ngt mot AI så jag kan fråga, interagera och förstå mer än skrivelserna dem använder som standard.

Antwoord van Werlabs AB

Tack för din recension och för att du delar med dig! 😊

Vad roligt att höra att bokning och provtagning fungerade smidigt. När det gäller namnändring är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så kan vi hjälpa dig att uppdatera uppgifterna.

Tack för din feedback kring resultaten och hur du upplevde informationen. Vi tar med oss din input om att vilja kunna interagera mer och få ännu bättre förståelse kring provsvaren. Under tiden är du alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring dina resultat – så hjälper vi dig gärna vidare.

Trevligt och snabbt bemötande

5 december 2025

very pleased indeed

very pleased indeed

Hi,

Thank you for your nice rating!

How nice that our service lived up to your expectations. We look forward to help you in the future! 🧡

Sincerely,
Danijela at Werlabs

Fungerar perfekt

Fungerar perfekt. Känns väldigt bra att få göra undersökningar och kontroller. Ensia fungerar väldigt bra med provtagning. Sedan får man snabbt resultat och bra information av läkare. Jag kommer att fortsätta att använda mig av Werlabs.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.