Dejligt at nogen har mod til at sælge så speciel men meget fin vare. Smagte vinen på en meget anderledes vingård i Franschhoek, SA og fandt den så senere hos jer. mht levering forløb det perfekt.

Selv med en bestilling fra en norsk kunde, ble gikk alt helt eksemplarisk om hvordan det kunne ordnes med levering. At dere også anbefalte andre viner fra den samme produsenten som jeg ønsket å bestil... Toon meer

PostNord får ødelagt pakken, og beder mig henvende mig til WineGuys for videre forløb. WineGuys svarer virkelig hurtigt, og sender en ny vare afsted med det samme. Ingen bøvl, hurtig respons =... Toon meer

Ualmindeligt hjælpsomme "wine guys". Et problem med on-line bestilling en sen aften blev løst med det samme. Det er klasse. Glemte det helt, det er dejlige vine, Wine Guys sælger, og min store favo... Toon meer

1. Wijnhandel
  2. Alcoholische dranken groothandelaar
  3. Wijnopslagbedrijf
  4. Wijngroothandel en -importeur

Vi importerer, sælger og elsker god vin.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super service

Super service. hurtig ekspedition og value for money

19 februari 2024

Antwoord van WineGuys

Tak Jens. De varmer at høre der bliver sat pris på indsatsen. Du må endelig sige til, hvis vi kan gøre noget for dig en anden gang :-)

Hittade mitt önskevin

Bra presentation, snabb leverans, enkelt betalningssätt. Hade det vinet som jag inte kunde hitta på annat sätt.

4 januari 2024

Antwoord van WineGuys

Tak, tak. Det er dejligt at høre Stig. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe en anden gang :-)

Exceptionel online vin-shop.

Udvalget af vine var imponerende, produkternes kvalitet levede op til højeste standard, og det hele ankom i perfekt stand.
Sidens kundeservice var eksemplarisk, og de var både hurtige og venlige. Ingen klager herfra, jeg kan med 100% sikkerhed anbefale denne vin-butik til enhver, som sætter pris på god vin og køb uden problemer og bekymringer.

5 januari 2024

Antwoord van WineGuys

Hej John. Det varmer at høre! Jeg er glad for du var tilfreds. Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang - god dag.

Billige varer og rigtig hurtig…

Billige varer og rigtig hurtig levering. Jeg bruger rigtig gerne dette firma igen da jeg synes det er et af de bedre på nettet. Mange anbefalinger herfra

19 oktober 2023

Antwoord van WineGuys

Mange tak for de pæne ord Stephan. Du skal være meget velkommen en anden gang, så sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med.
God aften, Jan

Fine vine som er købt ud fra…

Fine vine som er købt ud fra markedsføringen.

Begge rødvine var virkelig fantastiske

8 september 2023

Antwoord van WineGuys

Tak for de pæne ord Peter!
Jeg er glad for vi ikke har oversolgt vinen, da jeg selv er ret glad for dem. Du må selvfølgelig endelig sige til, hvis der er andet vi kan hjælpe med.
God weekend!

"champagnekassen 2" til gave

Jeg købte "champagnekassen 2" til gave. Den indehold 6 udmærkede champagner. De blev leveret i løbet af et par dage indpakket i bobbelplast. Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at de kunne leveres i en pæn trækasse. Ellers fint tilfreds med hjemmeside og levering.

25 juli 2023

Hej Anders.
Tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg pris på.
Ja det ville være en god ide med en lidt eksklusiv gaveindpakning, det ville klæde Champagnen. Vi er desværre lidt udfordret af, at vores ellers udemærkede kurer ikke kan sikre vinen ikke gå i stykker, hvis vi sender dem i en trækasse. Men måske vi kunne arbejde med, at den så var vedlagt, så man selv kunne pakke det pænt sammen. Under alle omstændigheder, tak for godt feedback.

God vin.

God vin.

Men er det nødvendigt med al den plastic.

Steffen

28 juli 2023

Hej Steffen.
Godt at høre, at du kan lide vinen og mange tak for de 5 stjerne, dem er vi glade for.
Vi oplevede desværre at rigtig mange flasker gik i stykker, når vi sendte i diverse papkasser. Derfor har vi valgt "ballonerne" til transport. Fordelen er de vejer ikke så meget og spildprocenten er næsten nul. Hvilket er godt for klimaet. Vi overvejer lidt om vi kan lave en genbrugsordning på dem, hvor de sendes tilbage, men har ikke knækket den endnu. Indtil da håber vi man vil punktere dem og putte dem i plastik, da kvaliteten kan genanvendes - hvis man da ikke kan bruge en selv, når man skal ud og rejse :-)
God søndag, Jan