Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt at nogen har mod til at sælge så speciel men meget fin vare. Smagte vinen på en meget anderledes vingård i Franschhoek, SA og fandt den så senere hos jer. mht levering forløb det perfekt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selv med en bestilling fra en norsk kunde, ble gikk alt helt eksemplarisk om hvordan det kunne ordnes med levering. At dere også anbefalte andre viner fra den samme produsenten som jeg ønsket å bestil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PostNord får ødelagt pakken, og beder mig henvende mig til WineGuys for videre forløb. WineGuys svarer virkelig hurtigt, og sender en ny vare afsted med det samme. Ingen bøvl, hurtig respons =... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ualmindeligt hjælpsomme "wine guys". Et problem med on-line bestilling en sen aften blev løst med det samme. Det er klasse. Glemte det helt, det er dejlige vine, Wine Guys sælger, og min store favo... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel
  2. Alcoholische dranken groothandelaar
  3. Wijnopslagbedrijf
  4. Wijngroothandel en -importeur

Geschreven door het bedrijf

Vi importerer, sælger og elsker god vin.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik min vin hurtigt. Dens kvalitet svarede - nogenlunde - til reklamen.

22 mei 2023

Antwoord van WineGuys

Tak for den pæne tilbagemelding. Jeg er glad for du synes om vinen. Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om enkelte vine eller have et par forslag som passer til dig :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dejlig vin og hurtig levering

Virkelig dejlig vin - og dejligt der ikke slås op med ulidelige salgsslogans på vine der ikke kan bære det! Pinotagen kunne i den grad bære rosen!

22 mei 2023

Antwoord van WineGuys

Mange tak! Det sætter vi stor pris på. Vi forsøger at holde os på jorden og undgå inflationen i salgsgas, men tilgiv os, hvis det en enkelt gang skulle løbe af med os :-)

Lækre vine og super…

Lækre vine og super champagne-smagekasse til rimelig pris. Gode nyhedsbreve og velfungerende hjemmeside. 5 ud af 5 herfra. :)

13 mei 2023

Antwoord van WineGuys

Hej Tine. Tak for den flotte tilbagemelding, det varmer :-) Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang. Mvh, Jan

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering, og pakket forsvarligt ind i “transport bobleplast”, så kassen ville kunne tabes uden at flasker gik i stykker 👍

18 april 2023

Antwoord van WineGuys

Tusind tak for de pæne ord Lone. Dem sætter vi stor pris på. Ja det er jo rarest når vinen når frem uden skader og uden det vejer for meget at køre rundt med :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering og fair priser

Hurtig levering og fair priser
Dog ALT FOR MEGET EMBALLAGE! Tænk på miljøet 😇

25 januari 2023

Hej Torsten.
Tak for den fine anmeldelse :-)
Ja, den er svær med miljøet og jeg er helt med på hvad du siger. Vi har valgt de oppustlige beholdere dels fordi de vejer mindre i transport både til os og ud til kunder end pap. Dels kan de recycles. Og endelig så beskytter de bedre end pap (er vores erfaring) og derved mindre spild og tabt co2 produktion.
Jeg er med på, at der også er ulemper ved dem. Så jeg tror konklusionen er vi stadig leder efter endnu bedre emballage. Hvis du har set noget godt fra andre, så håber jeg du vil sende en mail med det. Vi er meget åben for forslag :-)
God weekend, Jan

Vedholdende kvalitet

Efter nogle år som kunde, vil jeg stadig varmt anbefale Wine Guys. Der er stadig den samme gode service, pris og kvalitet på både vin, transport og leveringstider. Keep up the good work 🍷😀

30 november 2022

Antwoord van WineGuys

Dejligt at høre Kristian ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælpsomt og rigtig flink!

Vi skulle have vin til vores bryllup, Jan var super flink til at hjælpe med at vælge den helt rigtige vin! Siden har vi været med til en aften med en vinproducent fra Sydafrika som var helt magisk. Rigtig god service og fantastisk oplevelse.

30 augustus 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van WineGuys

Tak for de meget pæne ord Bianca. Det var en stor fornøjelse begge gange, og jeg håber vi kan få fornøjelsen af jeres gode selskab til en anden smagning :-)

great wines, superb service

We were looking for a specific SA wine, Raised by Wolves Old Skool, and the only place outside SA we found it was with Wine Guys. I messed up the online payment and had to email them, and was blown away by the fast and personal service! Check them out, they have a great collection.

14 maart 2022
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og dialog under…

Super betjening og dialog under process. Jeg fik min vin pakket i store "bubblewrap" individuelle pakninger - og ikke i kasser. Det er sikkert godt for transport - men ikke for opbevaring.

12 januari 2022

Antwoord van WineGuys

Hej Christian. Tak for den flotte tilbagemelding. Ja vi mistede desværre tidligere for meget i transporten. Men selvfølgelig en god pointe mht opbevaring, tak for den. Tror du det det ville give mening, at vedlægge de originale kasser (flade) til opbevaring? Blot som input til vores videre "produktudvikling".
Uanset, tak for anmeldelsen :-)

Rigtig god service

28 december 2021

Antwoord van WineGuys

Hej Jesper. Mange tak for den flotte feedback :-) Du må jo endelig sige til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang. Godt Nytår.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, og særdeles fin emballering af vinen.

21 december 2021

Antwoord van WineGuys

Hej Henrik. Tusind tak. Vi håber at få lov gentage succesen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilling og levering var perfekt og…

Bestilling og levering var perfekt og mine 2 leverede Primitivo rødvine er overraskende gode……..lars

13 december 2021

Antwoord van WineGuys

Hej Lars. Tak for de pæne ord :-) Vi siger bare til, hvis du får brug for flere Primitivos. mvh, Jan

Lees meer over geverifieerde reviews.