Besteld en betaald!!! een groot hondenkussen maar helaas niks ontvangen en van kast naar de muur gestuurd . Dikke bedriegers en oplichterij
Ordered sth first half of January…still didn’t arrive… I only hear ‘mañana, mañana’… Please don’t order from this site anymore Julia - als dat al haar echte naam is - heeft talloze keren laten w... Toon meer
Heb een betoverende maanlamp besteld bij winterwolkje, maar helaas kwam de bol helemaal vacuüm gezogen aan en niet meer uit te deuken. Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd. Helaas kwa... Toon meer
Na ontvangst van het bestelde artikel moest ik constateren dat dit kapot en in slechte staat is. Na contact met u heeft u direct gereageerd en aangeboden een nieuw artikel te sturen. ik heb gekozen vo... Toon meer
Vragen? Mail naar info@winterwolkje.nl 😄
Nederland
- winterwolkje.nl
Niet tevreden geld terug??
Ik kan mij vinden in de goede recensies en de slechte recensies. Hieronder een kleine opsomming van de bijzonderheden.
Goede punten
• De klantenservice reageert snel en beleefd.
• Ze komen met prima aanbiedingen.
• Website ziet er heel netjes uit.
• Houden klanten netjes up to date over het bestelde product.
Minder goede punten
• Levertijd voor een Nederlandse webshop van 10 dagen of meer is teveel.
• Als ik bij ontvangst van het product niks kan aflezen dat het van Winterwolkje.nl komt, roept dat vraagtekens op.
• Bij het openen van de postverpakking zie ik vervolgens alleen maar Chinees uitziende tekens. Geen Nederlandse beschrijving. Ook dit roept vraagtekens op.
• Of het nu wel of niet dropshipping is, maakt niet uit. Het is een prima verdien model om je niet voor te schamen. Wees echter wel eerlijk waar het product vandaan komt!
• Als klanten hun producten terug willen sturen, omdat men niet tevreden is, dan dient de webshop zich aan hun eigen retourbeleid te houden. Kom vervolgens niet met allemaal ‘aanbiedingen’ waar een klant niet om gevraagd. De consument komt zelf met de vraag voor een passende oplossing.
• De klantenservice reageert niet direct op de vragen van de consument. Dit is te lezen uit de reviews en ik heb het zelf helaas ook ondervonden.
• Het lijkt alsof Karin 24/7 werkt bij de klantenservice. Misschien dat meer afwisseling onder elkaar, de service ten goede zal komen voor de consument.
Al met al zijn er nog wat leerpunten voor de webshop. Neem ze ter harte voor de verbetering van jullie klantgerichtheid.

Antwoord van Winterwolkje
Alles komt direct van Ali Express uit…
Alles komt direct van Ali Express uit China. Zelfs de foto’s op hun website zijn gebruikt van Ali. Dus de kwaliteit is niet wat je mag verwachten voor die prijs. Uit onderzoek blijkt dat ze geen enkele eigen voorraad hebben. Ze hebben geen kvk vermelding op naam van de website maar op de naam: why the f not. Dus ze betalen vast geen belasting over de winst. Geef gewoon toe dat je aan drop shipping doet. En retouren mag de consument naar China terug sturen.

Antwoord van Winterwolkje
Zeer slecht bedrijf houdt zich niet aan…
Onbereikbaar, bel het nummer van de website maar eens dit is fake. Doen alleen maar dingen per mail of FB messenger. Ze antwoorden nog steeds niet op mijn vragen, volgens mij zit hun klanten service in Portugal en behandeld steeds een andere "Karin" mijn mails ze snappen er in ieder geval niets van :)
Zeer slecht bedrijf houdt zich niet aan de afspraken en gaat niet op de vragen in je mails in. Super veel vertraging en gaan gewoon asociaal met je mails om. Karin van de klanten service is gewoon een robot. Wie meer info wil kan alle e-mails krijgen want het bedrijf klopt van geen kanten.
Karin reageert en is geen robot! Maar wel echt de meest slechte klantenservice medewerker die er bestaat dan. Ik heb u al meerdere mails gestuurd dat u zich niet aan de afleverdata houdt, dat ik mijn geld terug wil en u blijft maar zeggen dat dit niet mogelijk is omdat het in het verzend proces zit. Echt onzin en ik mag mijn bestelling annuleren als u zich niet aan de afspraken houdt. Wat snapt u niet aan mijn recensie want zelfs een robot zou dit snappen na alle mail communicatie die er is geweest. Ik heb u zelfs nog de gelegenheid gegeven om mijn geld terug te storten voordat ik een review zou plaatsen maar u gaat gewoon op de zelfde manier verder, vandaar het woordje robot maar begrijp nu dat een robot meer begrijpt ;)

Misleidende site
Helaas een slechte ervaring. Levering duurt 2 weken (vertellen ze er vooraf niet bij). Een hondenmand waar geen vulling in de bodem zit. Eindeloze mails en filmpje over en weer gestuurd. Ze stelden steeds voor een deel van het bedrag terug te storten en dan mag je de mand houden. Ik wilde de mand niet en wilde deze terugsturen. Dat kan niet. Uiteindelijk geld teruggekregen maar een gedeelte houden ze achter voor retourzending (????). Op hun site staat dat er een 100% tevredenheidsgarantie is en dat je je geld direct terugkrijgt op je rekening. Dit klopt niet.
Daarbij is mijn slechte recensie is nooit op hun site geplaatst.

Antwoord van Winterwolkje
En of ze reviews verwijderen!!!
En of ze reviews verwijderen!!!! Ze blokkeren je ook gelijk op messenger en op fb mag ik geen reactie meer geven. Er klopt van dat hele bedrijf niks! Ze reageren niet op mijn mails wat ze vorige maand nog wel deden. Ik heb gevraagd om terug te betalen maar daar wordt ook niet op gereageerd. Hoezo kan ik dan niet meer reageren op Facebook??

Teleurstellende maanlamp
'Betoverende maanlamp' gekocht voor bijna 30 euro. Ik was afgegaan op de positieve reviews. Wat heb ik ontvangen: een Chinese prul. Niks betoverends aan, behalve als je betoverd wordt door een strengetje led-lichtjes. Deze gaat gelijk naar de kringloop of het afval. Heel jammer

1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel
Wat een drama webwinkel.
Bestelling duurt lang voor het er is en retour zenden omdat je niet tevreden bent over artikel is niet mogelijk.
Gaan onderhandelen of je hem dan niet met een kleine korting wil houden.
Uiteidelijk na een hoop heen en weer gemail nog niet retour maar mag ik hem voor de helft van de prijs houden.
Niet mijn idee maar ben klaar met dit K bedrijf en artikel ligt in de prullenbak!!

Antwoord van Winterwolkje
Ali express voor hoog prijs.lang…
Ali express voor hoog prijs.lang leverening, slechte kwalitijd.
Jammer kan ik photos niet uploaden.
Ik wacht voor julie email,maar geen tijd? Maar kohieer wel?
Ik will terug sturen, shame on you!!
Een email ikwacht 1 week,waar van 4 uur. Ik heb bevijs dat is het zelefde what hwb ik van ali. Niet eens normale doos, of vertaaling. Ik wil terurg sturen!

Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring, voor 80 euro een hondenmand besteld en een artikel gekregen dat nog geen 10 euro waard is. Mijn hond zijn kop past er met moeite in, zijn lijf moet het dus maar uitzoeken. Nu al een week aan het mailen. Ik wil het retour sturen en zij blijven maar foto’s vragen. En ik heb een mand staan waar ik niks mee kan, verschrikkelijk. Kan het dus niet aanbevelen. Ik zie nu onderstaande reactie, ik heb al meerdere foto’s gestuurd, maar buiten de maat om lijkt het artikel niet op wat ik heb besteld het is een dun lapje stof met bijna geen vulling en de bodem kijk ik dwars doorheen. Overigens staat een foto los van wat dan ook, ik heb altijd het recht om retour te sturen, wat de reden ook is.

Antwoord van Winterwolkje
Winterwolkje: Levering laat, kwalitatief slecht en geen retourmogelijkheid
Het bedrijf wil graag leveren. Hondenmand besteld levertijd duurde weken. Het product voldeed helemaal niet aan onze verwachtingen. Retouradres gevraagd. Toen begon de ellende, winterwolkje wil geen retourgoederen.
1e antwoord: Wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is. We willen je graag aanbieden om 20% van het volledige aankoopbedrag terug te storten op je rekening, om je op die manier hopelijk tegemoet te komen. Je mag de bestelling dan dus houden voor een lagere prijs.
2e Antwoord: Om je toch tegemoet te komen, wil ik je een interessanter aanbod doen. Ik wil je namelijk voorstellen om je een korting te geven van 32% !
Je hebt dan het artikel tegen een superlage prijs in je bezit gekregen.
3e antwoord: In een laatste poging heb ik overleg gehad met mijn manager en ik heb goedkeuring gekregen om je een laatste aanbod te doen van 50% korting op je bestelling.
Je mag het product dan houden en wij betalen je 50% terug op je rekening.
4e antwoord: Onze excuses voor het ongemak.
We storten graag het volledige aankoopbedrag van je bestelling terug op je rekening.
Daar gaat € 8,95 vanaf ter waarde van de retourkosten.
Normaliter zou je die moeten betalen om het pakket te retourneren, maar deze oplossing bespaart je de moeite en de kosten van het aangetekend retour zenden.
Je mag de bestelling dan houden, cadeau doen aan een ander of eventueel weggooien.
Dit met tegenzin geaccepteerd, omdat de hondenmand een slechte kwaliteit had en dit wettelijk niet kan wat het bedrijf Winterwolkje doet.
Conclusie: Wil je wat bestellen bij Winterwolkje?
1) Men accepteerd geen terugsturen.
2) Wil je graag 50 % korting? Bestsel het product en waag er een aantal mails aan.

Antwoord van Winterwolkje
Geen contact mee te krijgen
Op dit moment is mijn ervaring slechts 1 ster waard. Eerst erg lang wachten tot het product (knoflooktwister) geleverd wordt en als het dan eindelijk komt zit er een barst in. Daar kan Winterwolkje niets aan doen, maar het is ontzettend moeilijk contact krijgen. Op mail wordt niet geantwoord. Wel via messenger contact gekregen, maar geen inhoudelijke reactie. Winterwolkje claimt terug te hebben gemaild, maar dat is niet zo. Ik heb nogmaals de mail gestuurd, met foto: geen reactie.
Inmiddels heb ik, pijlsnel nu een nieuwe twister binnen. Dus eind goed, al goed.
Zelf zal ik hier niet weer bestellen omdat het veel negatieve energie opleverde, maar uteindelijk kwam het goed.

Antwoord van Winterwolkje
Correcte afhandeling na een…
Correcte afhandeling na een misverstand. Zo hoort het te zijn, TOP!
Top,zeker een aanrader om hier te…
Top,zeker een aanrader om hier te bestellen
Honden nestje
Altijd moeilijk om te kopen op foto, vind ik.
Je denkt denkt de kleuren zijn zoals op de foto, doch de werkelijkheid is dn toch weer net iets anders, spijtig… want de kwaliteit en look waren in orde, de kleur echter niet.
Winterwolkje, reageerde snel positief door terug te storten, ik mocht zelfs het nestje behouden 😳. Hopelijk kan ik er iemand anders blij mee maken.
Danku winterwolkje
Mijn hondenmand was te klein
Mijn hondenmand was te klein, toen ik het liet weten, krijg ik het bedrag teruggestort, dat is super service, ik ben heel tevreden, moet de kleine mand zelf niet terugsturen, Annemie
Top!
Niet naar wens, omdat de maat niet goed klopte.. Maar volledige bedrag terug gestort gekregen & het bankje mogen houden! top service
Bestelling hondensofa
Bestelling hondensofa gedaan, helaas voldeed de maatvoering niet aan de verwachting.
Hierover contact gehad met Winterwolkje via de mail over het retourneren. Dit werd snel beantwoord, en het bedrag stond binnen 2-3 werkdagen terug op de rekening.
Keurig opgelost!

Antwoord van Winterwolkje
Mooie kwaliteit stof en fantastische service
Mooie kwaliteit stof. Alleen past mijn labrador/melchelse herder niet op de XL. Wat ik jammer vind. De service is fantastisch! Snelle reactie en zeer vriendelijk.
Dank je wel Winterwolkje.
Het product wat ik besteld had voldeed…
Het product wat ik besteld had voldeed niet aan de eisen.
Na een mail kreeg ik dezelfde dag reactie met het bericht dat het geld terug kreeg.
Winterwolkje, bedankt voor de prima service.
Attie Hogeveen
Top!
Ik werd telkens mooi op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik had mijn bestelling binnen na ongeveer 1 week en 3 dagen. Bij vragen had ik ook direct antwoord van de klantenservice.
Overal positieve ervaring met deze shop.