Winterwolkje Reviews

2,5

Besteld en betaald!!! een groot hondenkussen maar helaas niks ontvangen en van kast naar de muur gestuurd . Dikke bedriegers en oplichterij

Ordered sth first half of January…still didn’t arrive… I only hear ‘mañana, mañana’… Please don’t order from this site anymore Julia - als dat al haar echte naam is - heeft talloze keren laten w... Toon meer

Heb een betoverende maanlamp besteld bij winterwolkje, maar helaas kwam de bol helemaal vacuüm gezogen aan en niet meer uit te deuken. Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd. Helaas kwa... Toon meer

Na ontvangst van het bestelde artikel moest ik constateren dat dit kapot en in slechte staat is. Na contact met u heeft u direct gereageerd en aangeboden een nieuw artikel te sturen. ik heb gekozen vo... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel

Vragen? Mail naar info@winterwolkje.nl 😄

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top service!

Mijn bestelling kwam zeer beschadigd aan. Niet meer te herstellen. Na mijn mail werd dit zeer snel en goed afgehandeld. Dank voor de goede service.

31 januari 2022

Zeer klantvriendelijke service

Ik had twee maanlichtjes besteld. Mijn pakje werd echter door de pakjesdienst beschadigd bezorgd. Via mail nam ik contact op met de klantendienst en stuurde ik een paar foto's door van mijn beschadigd pakket. Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord dat mijn geld zou teruggestort worden en dat ik het pakje mocht houden. Dit vond ik nu echt een goede service en ik zal zeker en vast in de toekomst nog bij winterwolkje bestellen. Marianne Corthals België

27 januari 2022

Magische maanlamp

Op Facebook de prachtige maanlamp gezien, een mooi Kerstcadeau voor onze oppas.
Helaas kwam de lamp stuk aan, waarschijnlijk platgedrukt in de pakketjes.
Na mailwisseling met Winterwolkje geprobeerd de lamp uit te deuken maar helaas zonder resultaat.
Winterwolkje stuurde ons vervolgens een nieuwe lamp op.
Deze kwam heel aan.
Super bedankt voor de mooie lamp Winterwolkje en de goede service!

27 januari 2022

Snelle reactie en snelle actie

Het door mij bestelde artikel kwam beschadigd aan. Na contact met Winterwolkje had ik binnen een dag mijn geld terug en hoefde zelfs het beschadigde (en niet te repareren!) artikel terug te sturen.
Service dus!

25 januari 2022

Aan te bevelen

Aan te bevelen, perfect klantcontact binnen een dag, heel netjes geholpen en fijn afgehandeld. ⭐️

23 januari 2022

Uitmuntende klantenservice

Nadeel: de 2 weken levertijd (waarschijnlijk komt het product uit China).
Voordeel: de klantenservice functioneert uitmuntend en dat is voor mij het belangrijkste.

19 januari 2022

Speelgoed besteld voor onze kleine…

Speelgoed besteld voor onze kleine jongen, levering duurde helaas erg lang en het speelgoed kwam beschadigd aan, ik heb contact opgenomen en ben netjes te woord gestaan en de klantenservice heeft het opgelost.

19 januari 2022

Prachtig lampje

Een ontzettend leuk, origineel en warm lampje!! De klantenservice is helemaal top. Het eerste lampje was stuk, althans het bolletje. Foto's opgestuurd en er is meteen een nieuw lampje opgestuurd! Hartstikke goed!! En ik geniet van het mooie lampje!!

17 januari 2022
Logo Winterwolkje

Antwoord van Winterwolkje

Ontzettend bedankt voor uw lieve reactie!

Mvg,

Team Winterwolkje

Na 14 dagen is mijn lampje binnen

Inmiddels heb ik mijn lampje binnen. Precies 2 weken later. Ik ben blij dat het uiteindelijk nog is gekomen, zoals er ook over gemaild is. Product ziet er grappig uit en geeft volgens mij mooi licht. Achteraf had ik liever met batterijen gehad. Daar heb ik zelf niet goed naar gekeken. Ik weet niet of het 35 euro waard is. Dat zullen we zien.

15 januari 2022
Logo Winterwolkje

Antwoord van Winterwolkje

Hi!

Maakt u zich geen zorgen! Uw tracking ziet er goed uit en het wordt snel bezorgd! Het is inderdaad dicht bij u in de buurt en wordt dus aankomende week voor u bezorgd! :)

Goede service!

Goede service!

-.Voor het product moest ik ongeveer een maand wachten, de doos was erg beschadigd, maar het artikel zelf nog helemaal goed. Toch besloten om te retourneren, want na die tijd had ik al wat anders als cadeau voor me nichtje…

+.Als ik vragen had kon ik op elk moment een chat starten met de service en er werd vrijwel meteen gereageerd!

14 januari 2022

klantenservice

Misschien zijn de producten niet helemaal zoals gehoopt, maar de klantenservice is top. Gelijk geld terug als het product niet bevalt, samen zoeken naar een oplossing, mails worden snel beantwoord, gelijk een nieuw product opgestuurd, Dus dat is echt top. Dank!

14 januari 2022

Heb een betoverende maanlamp besteld…

Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd.
Helaas kwam deze ook niet ongeschonden bij mij thuis, wederom vacuum gezogen bol.
Na opnieuw overleg heb ik mijn aankoop bedrag terug gekregen en mocht de twee lampen houden, maar daar heb ik niet zoveel aan zonder de bollen.

13 januari 2022