NOOIT MEER!!! Een deel van mijn bestelde artikelen retour gestuurd en zeker 4 maand moeten wachten op de terugbetaling. Vele mails verstuurd en pas toen ik dreigde met gerechtelijke stappen, ging he... Toon meer
Geen goede ervaring gehad met 3suisses. In december een kerstcadeau besteld, hier stond bij dat het voor Kerstmis geleverd zou worden. Dit cadeau is dus niet op tijd geleverd. Telefonisch werd mij t... Toon meer
Mijn terugbetaling van 18/01/18 is er nog steeds niet. 5 mails gedaan, 1 telefoon. Krijg als antwoord dat ze achterstaan met verwerking!!!! Kan dit meer dan 5 maanden duren!!! betaling heb ik onmidd... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De allerlaatste modetrends en trendy kledij. De koopjesboetiek.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
NOOIT MEER!!
NOOIT MEER!!!
Een deel van mijn bestelde artikelen retour gestuurd en zeker 4 maand moeten wachten op de terugbetaling. Vele mails verstuurd en pas toen ik dreigde met gerechtelijke stappen, ging het plots snel.
Mijn terugbetaling van 18/01/18 is er…
Kan dit meer dan 5 maanden duren!!!
betaling heb ik onmiddellijk gedaan;
Na een half jaar nog altijd geen refund
Geen goede ervaring gehad met 3suisses.
In december een kerstcadeau besteld, hier stond bij dat het voor Kerstmis geleverd zou worden. Dit cadeau is dus niet op tijd geleverd. Telefonisch werd mij toen vermeld dat ik het cadeau mocht laten liggen in het Pick up point, het ging automatisch terug meegenomen worden en terugbetaald worden.
We zijn ondertussen een half jaar verder.. nog steeds mijn geld niet ontvangen.
tot een jaar geleden nooit problemen…
tot een jaar geleden nooit problemen gehad maar nu sedert ze in spanje zitten ongelooflijk wat ze de klanten wijs maken
nooit meer
Klantnummer: 69149561
een vervolg op mij revieuw van maart
een vervolg op mij revieuw van maart: vandaag 1 juni en nog steeds geen terugbetaling gehad van een bestelling op 5/2 die nooit is aangekomen. Tot overmaat van ramp werd mijn creditcard 2x gecrediteerd. Telkens hetzelfde verhaaltje; uw terugbetaling staat aangemeld, u zal het geld ontvangen. Ik heb nog 1 oplossing: al de mails die ik heb verstuurd met betalingsverzoeken uitprinten en klacht gaan neerleggen wegens internetfraude. KOOP NIETS bij dit bedrijf!
Uiterst negatieve ervaring met 3suisses!
Bestelling gekregen waarop beloofde kortingen niet werden toegepast. Bijgevolg een veel te hoge factuur.
Een telefoon aan de klantendienst (natuurlijk door mij te betalen of wat dacht u) bracht geen oplossing. Drie e-mails bleven onbeantwoord. Bijgevolg heb ik alles maar teruggestuurd (jammer want de bestelde artikels leken me wel van goede kwaliteit te zijn).
Moraal: de service van 3suisses is ondermaats en met de klant wordt geen rekening gehouden.
Klantnummer: 092 443 205
Nooit meer!
Ik had enkele hoeslakens besteld in januari en ben nog steeds aan het wachten op de levering. Ik heb enkele malen contact genomen via facebook messenger en zou steeds op de hoogte worden gehouden. Niet dus...
Gelukkig had ik gekozen voor achteraf betalen en heb ik geen miserie om mijn geld terug te krijgen.
Nu lees ook ik de slechte reviews
Nu lees ook ik de slechte reviews. 13 maart een bestelling geplaatst, naar een verkeerde kariboo-spot verzonden. Sinds 09-04 is mijn pakket zoek. 3-Suisses meerdere malen gebeld en gemaild. Na telefonisch contact, krijg je te horen dat ze binnen een paar dagen reageren. Helaas geen oplossingen.
De enigste mail die ik krijg is dat er binnen een paar dagen gereageerd wordt. Die dagen van hun zijn langer als de mijne. Inmiddels 20 mei en nog geen pakket. En mijn betaling, ik verwacht deze niet meer terug.
Ga hier nooit meer iets bestellen.
Ordinair stelletje oplichters
Al enkele keren zeer slechte ervaringen gehad, artikelen pas na maanden geleverd of niet geleverd, alle moeite van de wereld moeten doen om je geld terug te krijgen, dubbel aanrekenen... Ik had gezegd: nooit meer. Me enkele weken geleden toch weer laten vangen: slechts 1 van de 2 artikelen werd (na 3 weken) geleverd, het andere zogezegd niet meer voorhanden, wanneer je dan echter op de site kijkt, staat het er wel nog bij, maar terug aan de volle prijs!!! Op mails antwoorden ze niet, en het duurt een eeuwigheid voor je iemand aan de telefoon krijgt, wat je bovendien 0,50 euro per minuut kost. Retour zenden blijkt onmogelijk want de barcode wordt niet herkend!? Het artikel kostte maar 12 euro, dus ik ga me de moeite besparen. Wel 4,99 euro verzendkosten moeten betalen voor levering in een afhaalpunt. Moet je bij geen enkel ander bedrijf doen. 3Suisses was lang geleden een betrouwbaar bedrijf, maar nu is het een ordinair stelletje oplichters.
Nooit
Nooit! Zeer slechte ervaringJe retours kan je niet volgen en het wordt meegeteld bij de rekening.Ze sturen aanmaningen.Ik bestel hier nooit meer!!
Sturen aanmaningen en dreigementen…
Sturen aanmaningen en dreigementen (incaso)over facturen die twee maanden geleden OP TIJD betaald zijn .Op mails antwoorden ze niet en via telefoon 070 lijn duurt het een hele tijd om iemand aan de lijn te krijgen.i.p.v.aanmaningen te sturen zouden ze er beter voor zorgen dat ze een boekhouder aanschaffen die kan tellen
nooit meer 3 Suisses!
Vandaag een 3de rappel gekregen voor een artikel dat we retour hebben gestuurd. 3Suisses dreigt met extra kosten en een overdracht naar een incassobureau! Telefonisch contact lukt enkel in het Frans, de medewerkers bevestigen dat ze de artikels goed hebben ontvangen maar blijven ondanks alles rappels sturen...
Retourzending verliep ook niet vlot daar de barcode eerst niet werkte, we hebben een 2de barcode ontvangen.
Nooit meer 3 Suisses!
Zeer slecht contact en als je dan…
Zeer slecht contact en als je dan eindelijk iemand aan de lijn krijgt zeer onvriendelijk en nog steeds geen oplossing voor retour zending
Kan ik niet 0 sterren geven? Frauduleuze knoeiboel!
Kan ik niet 0 sterren geven? Mijn bestellingen komen altijd pas na 2 maanden, en de retour en "verwerkingskosten" zijn voor de koper! Duur grapje voor er niets aan over te houden! En reageren doen ze ook niet! Wat een geknoei! Nooit meer, dit was de allerlaatste keer. Ik hoop dat ze failliet gaan.
tijdrovend, geen contactpersoon en geen service
Beste,
We hebben 11/04 een bestelling (1 x mand) onder klantennummer: 718101068802 geplaatst dat we met Visa wilden betalen via de bvba. Wanneer we op het scherm kwamen om te betalen, hebben we de toets' ik wil later betalen - afgevinkt' om extra kosten (3.59 euro) te vermijden. Daarna krijgen we een bevestiging van de bestelling met deze extra kost. We hebben sinds 12/04 herhaaldelijk mails gestuurd naar de mail van klantendienst maar onder succes. Er wordt gewoon niet gereageerd. Nog erger is dat de hulplijn een betaalnummer is waar ook niemand op afpakt. Ondertusse heb ik zelf de extra kost verdubbeld aan telefoonkosten.
Ik begrijp nu waarom er zoveel slechte reviews worden gepost. Er wordt ook totaal geen service gegevens, en dat voor zo'n klinkende naam als 3suisses. Hier kunnen ze toch nog iets leren van Bol.com
Indien nog mogelijk, graag een oplossing. Extra kost van de factuur weghalen of de bestelling colledig annuleren.
Gelukkig hebben we maar 1 mand besteld, wat een tijdrovende en frusterende koopervaring.
Sara & Alain
De eerste en laatste keer
Mijn eerste en laatste aankoop via 3suisses:
Ik deed een online aankoop bij hen, na een week wachten bleek dat ze van mijn bestelling geen weet hebben terwijl er betaald werd via Paypal en ik een ordernummer ontvangen heb. Direct bij paypal een claim ingediend wegens niet ontvangen, en ondertussen al twee mails gestuurd naar de klantentdienst zonder gehoor.
Slechter en klantonvriendelijker kan niet.
BLIJF HIER WEG!!!
Nooit meer 3 suisses
Ik doe 70% van mijn aankopen online. Voor het gemak, maar ook voor de uitstekende service van Coolblue, Bol, Tenkate, RAD, enz...Ik kocht een TV-kast bij 3 Suisses en merkte de dag na de bestelling dat ik een foutje gemaakt had bij de bestelling en stuurde daarover eem mail.
Ik kreeg geen antwoord. Dan maar gebeld. Na een lang en dure telefoon bleek ik niets meer aan de bestelling te kunnen veranderen want "is reeds verzonden".
Dat klonk aannemelijk, bij aankoop zou de kast volgens de website immers binnen de week geleverd worden. Vandaag, meer dan 1 maand later wacht ik echter nog steeds op de bestelling. Ecologische verzending met paard en kar?
NOOIT meer 3Suisses
Op 12/02/2018 een bestelling twv €136,50 geplaatst op 3suisses.be. Alles was beschikbaar en de levering 'zou' gebeuren binnen de 8 dagen. We zijn ondertussen al 22 maart 2018, en nog steeds is de bestelling niet onderweg. Al 3x telefonisch contact gehad (aan 0.3€/min ==> 10 a 15 min/gesprek). Er worden veel loze beloftes gedaan, maar het zijn allemaal sprookjes. Koop hier NOOIT meer iets!... Ondertussen al 8 april. Nogmaals de belofte van het in orde te brengen, maar nog steeds niets.
ik wacht nog steeds op laarzen die…
ik wacht nog steeds op laarzen die 'zogezegd' niet op voorraad waren .
ze staan wel online maar geld terug krijgen lukt niet en levering ook niet.
geen reacties op mijn 3 mails.
voor mij nooit nog een bestelling bij 3 suisses !
Op 7 december 2017 salon besteld bij…
Op 7 december 2017 salon besteld bij 3Suisses. Op 1 februari ging het salon geleverd worden dus neem ik een dag verlof.
Op 1 februari word er niets geleverd na vele mails en telefoontjes wordt het salon eindelijk geleverd op 1 maart, rarara de verkeerde kleur en heel slechte kwaliteit. Ik heb direct gebeld en mails gestuurd om het salon terug te komen halen. Er was mij beloofd dat dit zo snel mogelijk ging gebeuren 11 dagen geleden en intussen kan je de klantendienst zelfs niet meer bereiken per telefoon. Je kan alleen bestellingen doen of een bandje word afgespeeld met reclame voor het bedrijf.