Me makt een statement op hun website 'voor 11u besteld, volgende dag geleverd'. Ik wacht nu al 5 dagen en volgens de tracker is het nog niet voor de komende dagen. Sorry, dit is misleidende informatie... Toon meer

4launch is geen betrouwbare partij. Mijn zoon dacht dat hij op Black Friday een geheugenkaart had gekocht, een mooie aanbieding die hij 4launch van zijn spaargeld kon betalen. Helaas wilde 4launch d... Toon meer

Super snelle levering, maandagochtend besteld via Bol.com. Dinsdagmiddag in huis. Er stond vier dagen levertijd op de site. Niet verwacht! Ook de klantenservice, snel, vriendelijk. De bureaust... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

4Launch is de webwinkel voor al je consumenten elektronica. Door inkoop bij een groot aantal leveranciers en een volledig geautomatiseerde werkwijze biedt 4Launch een breed assortiment en zeer efficiënte afhandeling tegen haarscherpe prijzen. Service is minstens net zo belangrijk als scherpe prijzen en 4Launch werkt dan ook volgens een klantgerichte benadering. Wij streven naar een zo hoog mogelijke servicegraad. Zowel de consument, de zzp-er, het MKB als ook resellers kunnen bij 4Launch terecht voor duizenden IT producten van alle A-merken. Door de eigen technische dienst kan elke tech enthousiast met specifieke wensen -met keuze uit vele componenten- zijn gewenste PC op maat laten bouwen. 4Launch, Your Tech, Our Passion.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Goede ondersteuning

Recentelijk bij een game toernooi geweest met 4Launch als hoofsponsor.
Hier heb ik van van een van de enthousiaste medewerkers goed advies gehad over het zelf in samenstellen van een game pc.

21 januari 2019

Smash Ultimate toernooi

Ik heb een Smash Ultimate toernooi bijgewoond. Deze was zeer goed verlopen en georganiseerd. Hier heb ik een aantal personen van 4Launch gesproken die mij goed op weg hebben geholpen bij het zelf in elkaar zetten van een PC!

20 januari 2019

Ik heb op een evenement gespeeld met…

Ik heb op een evenement gespeeld met materiaal van 4launch. Een medewerker van dit bedrijf was de host. Geweldig hoe gast vrij en goed het evenement georganiseerd is. Ik heb ook op een samengestelde computer van dit bedrijf gespeeld. Fenomenaal.
Groeten Ruud

20 januari 2019

Bait & Switch

Bait & Switch

Je bestelt iets, maar dan nemen ze contact op om te zeggen dat ze het bestelde artikel (van de website) niet verkopen. Of je misschien een veel duurder artikel wil kopen wat hetzelfde doet.

27 december 2018

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en men hield mij goed op de hoogte. Het product was niet bij hen zelf op voorraad maar dit communiceerden zij direct. Ze hebben direct een externe leverancier benaderd en ik kreeg mijn product snel geleverd.

12 december 2018

Nooit meer.

Had een printer besteld, maar ze leverden de verkeerde (minderwaardige) printer. Ik diende hem terug te sturen, maar tot op heden blijven ze weigeren de verzendkosten van de retour te vergoeden! Ik blijf dus achter zonder printer, maar met kosten. Ongelooflijk. Hier koop ik nooit nog iets.

5 september 2018

Super ervaring

Mijn headset ging kapot op Campzone waarna ik bij de 4Launch tent binnen een dag een nieuwe op locatie gehad. Super service, personeel zijn erg goede gasten. Dacht dat 4Launch niet veel meer betekende maar ben positief verrast.

14 augustus 2018

Voor de sfeer en de service!

Super behulpzaam, voor jong tot oud, goede service en mede dankzij het personeel een top sfeer bij 4LAUNCH! Hopelijk en blijvertje bij campzone! Top team! Ook ben ik heel erg blij met mijn aankoop die ik bij 4LAUNCH heb gedaan, namelijk een laptop koeler, werkt top!

14 augustus 2018

Willen niet leveren? Zonder uitleg waarom niet.

Een bestelling gedaan onder rembours. Bevestiging via mail gekregen dus wachten op bezorging.
Dag later via mail, helaas, u kunt niet kiezen voor rembours voor dit product, zonder overleg is de bestelling omgezet naar vooruitbetalen. Geprobeerd contact te leggen dat ik toch echt alleen onder rembours wil bestellen en dat dit eerder bevestigd is. Helaas geen reactie meer mogen ontvangen. Ik ga hier niet meer bestellen dus, geen vertrouwen.

2 augustus 2018

Slechte RMA, geen gehoor, langzame afhandeling

Nadat mijn waterkoeler fan kapot ging, RMA ingediend op 29-05-18. Uiteraard netjes verstuurd en vermeld wat er mis was. Aangekomen bij 4launch RMA op 06-06-18. Sindsdien niets meer gehoord en ik wacht inmiddels al bijna een maand wat er mee gaat gebeuren. Inmiddels al geprobeerd om klantenservice te bereiken maar ook geen gehoor wat er mee gaat gebeuren. Mails worden laat beantwoord.

[EDIT] Werd gebeld over mijn RMA status. ondertussen is mijn RMA in behandeling genomen en probleem is opgelost.

27 juni 2018

Service is een onbekend iets bij 4launch....

Service is een onbekend iets bij 4launch.

PC besteld voor een mooie prijs, zou de volgende dag geleverd worden. Helaas geen levering. Bij navraag blijkt dat er helemaal niet meer geleverd wordt omdat de leverancier zogenaamd een foutieve prijs heeft doorgegeven. Geen enkel verantwoordingsgevoel, volledig het probleem bij de klant leggen.

Geen enkele communicatie vanuit 4launch over het niet nakomen van de afspraken enkel flauwe excuses van u bent ons voor en wij weten het ook net pas.

Er zijn genoeg alternatieve winkels die wel serieus met de klant omgaan dus ik zal hier zeker NOOIT meer iets bestellen.

6 juni 2018

Geweldig!

Geweldig!
ik heb afgelopen week bij 4launch een refurbished iphone 5s besteld, deze bleek kwijtgeraakt te zijn bij DHL en er werd gelijk een nieuwe telefoon verzonden die de volgende dag tiptop in orde en goed verpakt binnenkwam!
had soms nogal twijfels over refurbished apparaten maar deze twijfels zijn helemaal weg genomen, wat een top product!
de batterij viel wel een beetje tegen, maar mocht op de kosten van 4launch een nieuwe batterij laten plaatsen. ik heb nog nooit met zo'n goede service te maken gehad!ik raad u aan zeker hier uw apparaten bestellen want de kwaliteit, levering en service zijn super! echt een aanrader dus.

5 juni 2018

Contact met 4Lauch over defecte disk

Zojuist contact gehad met 4Launch over een defecte disk die nog maar net 1 jaar oud is.

Ik kan die disk wel opsturen naar 4Lauch maar dan zit ik 2 weken zonder 2de disk in mijn NAS en dan is het nog de vraag of men bij 4Lauch vindt dat de disk ook echt kapot is. En als ik niet zolang met maar 1 disk zonder RAID te willen moet ik zelf maar investeren in een nieuwe disk.

Nu blijk je bij Seagate in iets meer dan een week standaard een vervangende disk opgestuurd te krijgen.

4Lauch waarom bieden jullie die service niet ook?!?!?!?

26 maart 2018
Logo 4Launch.nl

Antwoord van 4Launch.nl

Beste klant,

Heel vervelend te vernemen dat het niet geheel naar wens is verlopen. Om na te kunnen gaan wat we kunnen verbeteren, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl.

Graag vernemen wij van u.

4Launch - Customer Support

Gamecomputer besteld, alles naar wens!

Nieuwe computer besteld, alle onderdelen die ik nodig had, alles netjes de volgende dag in huis zoals op de website stond! Ik heb hem zelf in elkaar gezet en kon de klantenservice makkelijk op whats'app bereiken om wat vragen te stellen over het bouwen. Ook over de prijzen was ik tevreden dus hier ga ik vaker wat bestellen!

22 maart 2018

WAARDELOOS!

WAARDELOOS!
printer speciaal op dit adres gekocht omdat ze tot 20:00 een order konden verwerken voor levering volgende dag, echter niets is minder waar.
geen printer de volgende dag en zelfs geen zekerheid of de printer de volgende dag wel geleverd zou worden.
printer is essentieel voor onze onderneming, zodoende hier gekocht, nu zit ik 2 dagen zonder. wees dan gewoon eerlijk als je iets niet met zekerheid kan leveren.
ook de 2 telefoonnummers op de site werken niet, ook al verdacht.
een goedkoop adresje, maar onbetrouwbaar
helaas, maar nieuwe kopers zijn gewaarschuwd!
Mike

6 maart 2018