Aabybro Camping & Fritid Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en brugt Autocamper af Kim, det har været en meget fin oplevelse, og hele forløbet har uden problemer. Hilsen Linda og Michael Steen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt og hentet en ny benimar hos Åbycamp midt i august måned og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi handlede med Kim som er en kompetent, dygtig behagelig og reel mand at handle med. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe anbefaling til Aabybro Camp og team. Vi har købt 2 autocampere hos dem og har været utrolig tilfredse med både bilerne, servicen og den løbende dialog. Når vi træder ind i butikken elle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her sættes kunden i centrum. På vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres årlige åbent hus arrengement hvor snakke gik om løst og fast, vi havde lidt udfordringer... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk oplevelse indtil videre

Fantastisk oplevelse indtil videre. Vi er lige kørt ud fra centret, hvor vi har fået en super fin behandling. Nu håber vi at alt det der måske kommer af udfordringer, må få samme fine behandling. Så nu vil vi nyde vores nye campingvogn, selvom det både regner og tordner.

7 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt købmandskab og fin service

Vi handlede vores gamle Kabe med en næsten ny i sommeren 2020.

Udover at Ib er en god sælger 😊 det kan ikke nægtes, så har det været en fin oplevelse fra start til slut. Prisen kunne vi alle se os selv i, og servicen både før og efter har været upåklagelig. De varmeste anbefalinger herfra - vi bor i Gedser, vi kunne ikke finde noget længere væk, men det har betalt sig

2 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en ny Autocamper

Vi har købt en ny Autocamper, og i den forbindelse var der desværre noget med strømmen som ikke rigtig fungerede som det skulle. Det var desværre noget som fabrikanten havde lavet forkert. Bilen har nu været forbi værkstedet og alting fungerer nu som det skal. Super service fra Martin og hans folk.

10 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige købt en campingvogn

Vi har lige købt en campingvogn, der på alle måder var over al forventning. Der fulgte en del mere med, end der var annonceret, prisen var i forvejen meget konkurrencedygtig i forhold til alt hvad vi har set indtil nu, og servicen og venligheden var uovertruffet. Vi kørte turen på over 300 km hver vej, for at købe denne vogn. Vinkører med glæde turen igen, hvis vi engang får behov for en anden vogn. Tak til Ib og Majbrit fra os fra Svendborg

14 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uha.

Uha.
Har aldrig oplevet så dårlig service og mangel på samme.
Venter over en 1/2 time under så kommer én sælger.

Nærmest en total ligegyldig sælger der ikke tager én seriøs og hjælper.

Sætter aldrig mine ben der igen.

16 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde nogle specifikke spørgsmål…

Jeg havde nogle specifikke spørgsmål til Alde Compact 3010 og fik tlf.nisk kontakt til Martin(ved et tilfælde)!
Hvilken uovertruffen tlf.service jeg fik! Martin tog sig tid til ved hjælp af FaceTime, at forsøge at “fejlfinde” mit anlæg. Sjældent har jeg mødt et “vildt fremmed” menneske, som uden økonomiske “bagtanke” forsøgte at hjælpe mig👏👍😜👌
Fantastisk oplevelse og vil altid vende tilbage til firmaet og Martin, når behov opstår!!
Jens - Rødvig

16 april 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte ny autocamper i sommeren 2020

Købte ny autocamper i sommeren 2020, indbyttede en campingvogn. OK rådgivning og fair behandling med mulighed for selv at sælge campingvognen. Efter et værkstedsbesøg skete en fejl, som så kunne udbedres primo 2021. Skulle ved samme lejlighed have opgraderet opladning af bodelsbatteriet. Det gav lidt bøvl, men er efterfølgende blevet løst til vores fulde tilfredshed. De har nu knækket koden med de udfordrende lithium/ion batterier. Værkstedet har været imødekommende og de samarbejder med andre for bedst mulige løsninger, så ros her fra stadig nybagte campere.
Lone og Flemming

9 april 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Køb af autocamber

Købte en brugt autocamber i efteråret men 260000 er mange penge for en alm.lønmodtager som vi er og store overvejelser men købte men er godtnok ikke tilfreds med værksted stod 3 uger på værksted for at skifte dørlås de regnede ikke med vi skulle bruge den.hmm kom så nu fornyligt for at få lavet et loftvindue og det blev skiftet ok mangler nogle arme til cykelholder hvor sælger skulle undersøge forrige ejer ingenting sket er måske blevet væk spurgte så butik om et køb af nye ville selv betale men de sagde snak med værksted som straks henviser til butikken glas over komfur sprang ville bestille et nyt (selvbetalt) men de kunne ikke finde model nr så jeg måtte have en bog oplyste pr telefon at der ligger en mappe i bilen men den var sat ud så det måtte vi se på senere har nu fået den hjem og kan oplyse værksted om at hvis de åbner bestikskuffe og kikker sidder mærkatet der så det er nok ikke stedet vi kommer igen tak for den her gang😠

19 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte vores nye campingvogn i…

Vi bestilte vores nye campingvogn i sommeren 2020. Sælger lovede at montere mover, klima anlæg og TV beslag. (I opslaget stod der at der var mover og TV beslag, men det var desværre en fejl). Vi fandt så en acceptabel pris på det hele. Vi ville blive ringet op med info om leveringsdato, men intet skete. Sælger var så gået på ferie uden mere info til hverken os eller værksted til klargøring.
Vi fik så endelig en dato og vi kørte mod Nordjylland fra Lolland for at hente vores nye vogn. Vi blev dog ringet op på dagen hvor vi var på vej derop og fik beskeden at vognen ikke var klar. Så vi måtte vende om og tilbage med færgen.
Ib tog så over derfra da vi var mildest talt tossede. Ib kunne forstå vores frustration og han kørte til Lolland og afleverede vores nye vogn ugen efter.

Det viste sig efter at forteltet som skulle stå som nyt og kun et par år gammelt var fuldstændig stormskadet og flænset op flere steder. Vi skulle på ferie dagen efter så det var en træls ting at opdage (vi nåede ikke at tjekke det gør pga forsinkelse af vognen). Ib fik sendt et helt nyt fortelt ned til os ekspres fra Isabella og vi kunne rejse på ferie dagen efter.

Det har uden tvivl været en usædvanlig travl 2020 sommer som har presset dem en del.
Når det så er sagt, så blev der gjort en del for at rette op på en rigtig træls oplevelse og vi står tilbage nu med en super dejlig vogn.
Tak for handlen.

19 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu for 3 gang handlet hos…

Vi har nu for 3 gang handlet hos Aabybro Camping. Vi handlede i sommer vores første Autocamper af Kenneth. Vi fik en helt fantastisk service også i deres gode butik med tilbehør. Hvis man vi have expertise så er Aaby camping et besøg hver

26 december 2020

Gør dit næste køb hos Aabybro Camping

Aabybro camping er en dejlig butik at komme i. Skønt personale med meget erfaring - både i salg men også på værksted. Har både købt trailer og campingvogn hos dem og har været mere end tilfreds :)

28 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte i sommer vores første…

Vi købte i sommer vores første Campingvogn af Kenneth hos Aabycamp. Vi fik en fantastisk service og vi er i dag glade campister.

Vi kommer tilbage, når vi mangler jeres ekspertise og skal købe mere udstyr
De bedste hilsner
De Glade Campister

22 november 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, hver gang man henvender sig angående et problem. Der bliver hurtigt fundet en løsning. Dejligt personale

22 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hilsen fra tilfredse kunder.

Hej. Vi har lige været forbi og købt en ny campingvogn. Vi havde på forhånd telefonisk aftalt møde og følte os velkomne fra vi trådte ind af døren. Vi havde den tid der var nødvendig og fik svar på alle vores spørgsmål. I det hele taget følte vi os super behandlet og vender glade og gerne tilbage. Det er et sted man kan føle sig tryg ved.

20 november 2020