Har lige købt en brugt Autocamper af Kim, det har været en meget fin oplevelse, og hele forløbet har uden problemer. Hilsen Linda og Michael Steen
Vi har købt og hentet en ny benimar hos Åbycamp midt i august måned og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi handlede med Kim som er en kompetent, dygtig behagelig og reel mand at handle med. Vi... Toon meer
En kæmpe anbefaling til Aabybro Camp og team. Vi har købt 2 autocampere hos dem og har været utrolig tilfredse med både bilerne, servicen og den løbende dialog. Når vi træder ind i butikken elle... Toon meer
Her sættes kunden i centrum. På vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres årlige åbent hus arrengement hvor snakke gik om løst og fast, vi havde lidt udfordringer... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Virkelig god service
Virkelig god service, da vi købte campingvogn hos dem.
Vi vil helt klar anbefale dem til andre campister.
Bestilte en ny Kabe
Bestilte en ny Kabe, men blev 4 uger før levering nød til af afbestille igen grundet sygdom.
Særdeles god behandling i forbindelse med afbestilling, kan kun anbefale dem.
Har købt en brugt Kabe Campingvogn…
Har købt en brugt Kabe Campingvogn kontant i sep. 2018. Fik leveret vognen på Sjælland med ny gastest som aftalt. Vognen har problemer med dysser ved gassen. Køleskab kan ikke køre på gas, Ene gasblus defekt. Fyret gik i stykker efter et par måneder og kunne ikke længere køre på gas. Nu skriver vi den 13. feb 2019. Campingvogn forsøgt repareret én gang men det virker stadig ikke. Reservedel stadig i restordre. De lader ikke høre fra sig. Siger at sagen er overdraget til andet firma. Siger at jeg er en besværlig kunde. Da campingvognen har kostet over 100.000 tager Forbrugerklagenævnet ikke sagen. Da Campingcenteret har meldt sig ud af Campingrådet, tager de ikke sagen. Altså er der kun politianmeldelse som sidste udvej, da de siger at de er ligeglade med, om man henvender sig til en advokat. Vare defekt og pengene er spildt - Kabecampingvognen kan ikke bruges som helårsvogn og gastesten er falsk.
Dårlig service
Jeg har haft kik på deres RC Mini Camper og har via mail haft nogle spørgsmål til vognen, da jeg bor et pænt stykke vej fra deres butik. Jeg har dog været forbi og se på den, hvor jeg fik oplyst, at den ville komme i en lidt større udgave. Så jeg ventede. Da vi var kommet forbi det tidspunkt hvor den nye udgave skulle komme kontaktede jeg dem derfor. Det viste sig, at den vogn de havde fået hjem havde nogle væsentlige ændringer, men dette var en fejl, og der ville komme en ny "rigtig" udgave uden disse væsentlige ændringer. Så jeg kontaktede dem igen, da denne nye "rigtige" udgave skulle være kommet hjem. Desværre har de valgt ikke at svare mig. Jeg har kontaktet dem nogle gange med et par måneders mellemrum, men fortsat tavshed fra deres side. Det vil jeg betegne som dårlig service, at de ikke vil kommunikere med kunderne.
Enestående service og faglige kompetencer !
Valgte Aabybro Camping & fritid til en større ombygning og montering af ekstraudstyr på nyindkøbt Kabe Campingvogn, da vi før har haft gode erfaringer med værkstedet. Vi havde mange specielle ønsker som der ikke fandtes en standardløsning på, men alt blev løst i tæt dialog med værkstedet, som vi ofte i processen, har været i tæt dialog med og altid blevet mødt af en løsningsorienteret og venlig Mathias Larsen.
Vi er, indrømmet, noget kræsne omkring kvalitet og service, men blev absolut ikke skuffede. Det udførte arbejde, inkl. meget specielt elarbejde er udført i absolut topkvalitet, når så tilmed den endelige faktura stemmer fuldstændig overens med det, som tilbudet lød på, dvs ingen overraskelser, som ikke var aftalt under processen, så kan det herfra kun blive en absolut anbefaling. Vi bor 400 km fra Aabybro så den samlede transport var altså 1600 km !..Dem kører vi gerne igen for at få den service igen...stor tak til Aabybro Camping & Fritid
Har nu købt campingvogn hos Aabybro …
Har nu købt campingvogn hos Aabybro Camping og Fritid et par gange, og har også haft brug for lidt rep. i forbindelse med garanti. Og kan KUN VARMT ANBEFALE dem. Vi handler der helt sikkert igen. Super service.
5 stjernet service
Jeg er nød til endnu engang og fremhæve hvor go service man får hos åbybro camping. Har lige hentet min helt nye bürstner og alt var som aftalt. Det lednings arbejde der er lavet i forbindelse med det ekstra udstyr vi har fået monteret, er så flot lavet. Fik vognen gennemgået af ejer Ib og han tog sig tid til og vise hvordan alt virkede. 5 stjerner herfra :-)
Grimt sprog
Hej 30/10 2017
I går var jeg til åbent hus hos Aabybro camping og fritid og købte en vare til 850 kr kontant. i dag, altså dagen efter ville jeg returnere varen fordi der manglede noget jeg var blevet lovet af sælger.Til stedets ros tilbød den unge sælger mig den varen der manglede uden beregning. Men jeg havde bestemt mig for at finde varen et andet sted og bad om at få pengene tilbage i kontanter, fordi jeg havde betalt MED KONTANTER.Bogholderen(kvindelig medejer) blev hidkaldt med pengene, hun var sur og tvær og jeg skulle skrive under på bonner.....jeg blev sur over hendes opførsel og sagde at der var ingen problemer da JEG skulle af med penge. Jeg var faktisk på vej ud da hun råbte Idiot efter mig, så sprang min sikring.....og til sidst kom sønnen med tændstik armene og truede mig. Jeg fik pengene og gik.
Kære med-campister tænk på hvad der bliver sagt og tænkt om jer, når i vender ryggen til på Aabybro camping og fritid.
PS den campingvogn jeg kiggede på i går, har de nok også et sted med god service
Venligst Leo Lolholm Nielsen
Køber aldrig en campingvogn der igen
Køber aldrig en campingvogn der igen. 5.5 måne tog det og få lavet nogen snåting. Og måte køre i vognen kl 8 og vende på de kom for et klokset kunde de ik give mig og så var vognen ik ren da vi fik den og ik fået lavet det vi snakket om og så måtte man opratte en sag ved forbrugerstyrelsrn enden der skete nået. Desvære ik nogen god oplevrlse her fra
Fik hvad jeg bestilte
Havde set et godt tilbud på et Outwell telt på deres hjemmeside.
Ringede for at sikre mig at det var på lager. Det var det.
Bestilte og modtog ordrebekræftelse.
Måtte vente en lille uges tid på levering.
Kunne godt ønske mig mulighed for at følge status på ordren når der er så lang leveringstid.