Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Absolutely lovely clean waiting areas and toilets. Food expensive but it always is at airports…. The real let down is being stood in a tent when the weather app shows it feels like -15!! Totally wrong... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sikke da en ringe lufthavn hvor der stort set ingen plads er for folk at sidde. Når der er to fly ca samme tid, så kan alle ikke sidde ned. Og samtidig er tingene så vanvittigt dyre, man skulle tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligste rolige måde at starte ferie til NYC på. Fred og ro om security og god plads og rolig atmosfære i venteområdet. Så dejligt at kunne flyve til KBH og få afleveret kufferterne i fred og ro inde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var ved en fejl kørt til Billund lufthavn men skulle fra Aarhus lufthavn til Faro fredag d. 23/6. Da vi opdagede vores fejl ringede vi til lufthavnen og kom i kontakt med Susi i passagerservice. Me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vliegveld
  2. Vluchtboekingswebsite

Geschreven door het bedrijf

Aarhus Airport ligger omkring 30 minutters kørsel fra Aarhus og 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport giver adgang til en lang række populære og kendte rejsemål både for privatrejsende og erhvervsrejsende. Hvis du ikke finder en direkte rute til din foretrukne destination, kan et stop i København, Oslo eller Stockholm være din videre vej ud i verden. Lufthavnen er totalmoderniseret og vokset fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Stilen er gennemgående nordisk med skarpe linjer, men samtidig hyggelig og imødekommende. Fra Security går du direkte ind i lufthavnens moderne Tax Free Shop, hvor der kan købes beauty-produkter, modetøj, slik, spiritus og meget mere. I kiosken kan du købe snacks, læsestof og andre fornødenheder til rejsen, og skal sulten stilles med et godt måltid så besøg restauranten Ingerslevs på førstesalen. Maden kan du nyde i den lækre og stemningsfyldte lounge med en flot panoramaudsigt over landingsbanen. Lufthavnen tilbyder, som den første lufthavn i Danmark, et in-airport hotel. Hotellet byde på 37 dobbeltværelser i et innovativt og nordisk design. Morgenmad kan bestilles fra restaurant Ingerslevs, når du booker et værelse og så leveres den foran foran din værelsesdør om morgenen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus Airport og give dig den bedste start på rejsen - fra check-in til take-off.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vælg Ålborg eller Billund

Rejste til London 8.-11. Marts og dårligste oplevelse på turen var AAR!!
Toiletterne i kælderen var ude af drift og har tilsyneladende været det i flere måneder pga at lufthavnen ikke har penge til at rette op på byggesjusk fra den mislykkede renovering!
Betalt for Priority Boarding, men det er ifølge passagerservice ikke eksisterende i lufthavnen!
Når man bliver preboarded bliver man ved rejser uden for EU lukket ud i et stort iskoldt telt, da der åbenbart heller ikke her var råd til at bygge færdigt!
På vejen hjem var det endnu værre - der måtte vi stå i teltet i 45 min før at de sidste var igennem paskontrollen!
Måske for at rette lidt op på økonomien, men for under 3 døgns parkering måtte vi qbetale for 4 døgn!!
Har kigget lidt på nettet idag og det ser ud til at der ikke er flere penge i kassen, ingen nye investorer på vej samt en kommune som rykker for de mange millioner de skylder i forvejen……
Ålborg og Billund er langt bedre alternativer og meget mere profesionelle

8 maart 2024

Antwoord van Aarhus Airport

Tak for at du deler dine oplevelser med os. Dem kan vi jo desværre ikke ændre på, men jeg kan give dig lidt fakta med på vejen.
På grund af de store vandmængder der er faldt over Østjylland, har vi desværre haft vand i kælderen, som så mange andre - både private og virksomheder. Det har ikke noget at gøre med byggesjusk. Desværre var skaden en større omgang at udbedre, og det har krævet noget tid.
I forhold til Priority Boarding må der være sket en misforståelse, idet vi både servicerer preboarded passagerer, og det er fungerer normalt upåklageligt. Måske har medarbejderen udtrykt, at vi ikke har et aflukket lokale pt. pga. ombygningen, men håndterer det via et afmærket område. Da vi er ved at ombygge gate-området til rejsende uden for Schengen og tredje lande, benytter vi et telt som gateområde, og det har helt ærligt været køligt indimellem. Derfor opfordrer vi også de rejsende (på aar.dk) til at have ekstra varmt tøj med, da det tager lidt tid at komme gennem paskontrollen, hvor alle rejsende skal have tjekket pas af Østjyllands Politi.
Til slut må jeg sige, at du ikke skal tro på alt, du læser på nettet. Der er både penge i kassen og gode dialoger med potentielle investorer, så der er ingen ko på isen her. Vores ejerkommuner bakker til fulde op om lufthavnen. De ved nemlig, at Aarhus Airport er en vigtig del af den østjyske infrastruktur, der har stor betydning for erhvervslivet og private rejsende. Og så er det da alt andet lige nemmere at køre omkring 30 minutter fra Aarhus til lufthavnen end at skulle køre 1,5-2 timer hver vej.
Vi håber, vi kan få lov at byde dig velkommen i Aarhus Airport en anden god gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virkelig dejlig lufthavn

Virkelig dejlig lufthavn, men desværre er kvaliteten i restauranten blevet meget ringe ifht sidste år

2 maart 2024

Antwoord van Aarhus Airport

Kære Anita. Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse, at du er glad for vores lufthavn
Også tak for din ærlige mening om restauranten. Der er kommet ny leverandør på, og der er nogle børnesygdomme, der lige skal kureres. Det går heldigvis den rigtige vej, så vi håber, at din oplevelse i restauranten bliver meget bedre næste gang, du flyver fra Aarhus Airport.

Lækker lille lufthavn

Lækker lille lufthavn, desværre fungere restauranten rigtig dårligt. Personalet prøver forgæves på at få det til at spille men er underbemandet og det virker som om hele systemet ikke er optimeret

25 februari 2024

Antwoord van Aarhus Airport

Kære Søren. Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse, at du er glad for vores lufthavn.
Også tak for din ærlige mening om restauranten. Der er kommet ny leverandør på den 1. februar, og der er nogle børnesygdomme, der lige skal kureres. Det går heldigvis den rigtige vej, så vi håber, at din oplevelse i restauranten bliver meget bedre næste gang, du flyver fra Aarhus Airport.

Desperate for at sælge

Kiggede med stor interesse på alle mine væskeflasker for at se om de er under 100ml. Forfærdeligt, aldrig sket i andre lufthavne. Tegn på at de er desperate for at sælge. Utrolig at nogle får løn for at kigge på flasker 🤡
Har stået ude i koldt både ved afgang og ankomst.

9 augustus 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Hej Den Sure Profil😊. Der er nu ikke nogen sammenhæng mellem Security og salgsambitionerne i lufthavnen. Securitymedarbejderne skal efterleve den gældende lovgivning, som vi har omkring væsker i Danmark. Det er vi forpligtet til, og hvis medarbejderen er i tvivl om størrelsen, er det bedre at tage et ekstra kig end være i tvivl, om de udfører deres arbejde korrekt.
Jeg er ked af at læse, at du har opfattet det som noget andet end det.
Da vi er ved at ombygge gate-området til rejsende uden for Schengen og tredje lande, benytter vi et telt som gateområde, og det har helt ærligt været køligt indimellem. Derfor opfordrer vi også de rejsende (på aar.dk) til at have ekstra varmt tøj med, når man rejser til og fra destinationer uden for Schengen og tredje lande.
Jeg håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen i Aarhus Airport en anden god gang.

Behagelig og moderne lufthavn

Behagelig og moderne lufthavn.

1 december 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Tusind tak, Anders. Det er vi glade for, at du deler.

Behagelig lille lufthavn

Jeg havde kun fine oplevelser indtil videre. Der er pladser med tag til at stille cykler. Der var aldrig kø i security, når jeg var der, men jeg rejser til usædvanlige tider.

29 november 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Tusind tak, Lennart. Det er vi glade for, at du deler. Vi lægger stor vægt på at være en både effektiv og attraktiv lufthavn.

Fantastiske nye lokaler

Fantastiske nye lokaler. Og også leg for de små. De ville derud i god tid inden flyet for at prøve banerne.
God restaurant til ok priser. Det prøver vi igen.
Vh ann

7 januari 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Tusind tak, Ann. Det er vi glade for, at du deler. Vi lægger stor vægt på at være en hyggelig og lækker lufthavn for både store og små. Dejligt, at børnene er glade for legelandet.

Very impressed

This airport is fantastic. Comfortable sitting areas and everyone working there are very helpful and friendly. So many airports close shops and cafes late at night when they aren’t busy, but this airport keeps them open.

3 november 2023

Dear Lorna,

Thank you so much for taking the time to share your positive experience at our airport! We're delighted to hear that you found our facilities comfortable and our staff helpful and friendly. We understand that travel can be exhausting, and it's our goal to make your journey as pleasant as possible.

Your kind words serve as a great source of motivation for our team, and we're committed to maintaining these high standards.

We appreciate your support and look forward to welcoming you back to our airport in the future.

Best regards,

Aarhus Airport Hotel

Min anmeldelse handler om lufthavnshotellet i Aarhus Airport.
Vi fløj hjem fra Malaga over London Gatwick i aftes. Vi var forsinkede og landede i Aarhus Airport i mørke, stormvejr og regn.
Vi bestemte os for at overnatte på lufthavnshotellet, da vi ikke havde lyst til at køre i det voldsomme vejr.
Vi fandt hurtigt hotellet, der har direkte adgang fra lufthavnen. Vi havde ikke fået lavet en reservation på forhånd, men det tog kun få minutter at gøre det på hjemmesiden.
Efter reservationen var gennemført, tog det kun et øjeblik at checke ind på skærmen ved hotellets indgang, og jeg fik med det samme en mail med værelsesnummer og en kode, der både aktiverede elevatoren og låste vores værelsesdør op.
Værelset var rigtig lækkert! Hotellet er kun få måneder gammelt, og man kan tydeligt se, at der er kræset for detaljerne.
Værelset havde en god størrelse, hvor vi fint kunne være der selvom vi skulle bruge tre senge.
Der var god lyssætning, gode senge, fjernsyn med Chromecast og et dejligt, stort badeværelse.
Vi havde bestilt morgenmad sammen med booking og kl. 7.15 bankede det på vores dør og morgenmaden stod klar.
Check ud blev klaret på et øjeblik på skærmen.
Prisen var kun lige under 1500kr for tre personer inkl. morgenmad, kaffe og juice. En absolut rimelig pris!

21 oktober 2023

Kære Ulla,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores Aarhus Airport Hotel! Det glæder os at høre, at du havde en behagelig oplevelse, selv under de udfordrende omstændigheder med forsinket ankomst og dårligt vejr.

Vi er glade for at vores hotel opfyldte dine forventninger, fra den hurtige og bekvemme reservationsproces til den nemme selvbetjente check-in/ud. Vi er stolte af vores nybyggede hotel, og det varmer vores hjerter at høre, at du nød værelsets komfort og fandt dit ophold behageligt.

Vi er glade for at kunne tilbyde morgenmad ved døren på det ønskede tidspunkt, og det er dejligt at høre, at det også var en praktisk løsning for dig.

Igen skal du have mange tak for din positive anmeldelse, og vi håber, at vi kan byde dig velkommen på Aarhus Airport Hotel en anden dag i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Assistance from the plane non-existent

Assistance from the plane through the airport is non-existent!
My mother of 76 yo, who has difficulty walking booked assistance as she always does at every other airport, was made to walk the entire way from the plane all the way through security and language collection to the exit of the airport, yep no help available. For such a small size airport with low traffic this should never be an issue.

20 oktober 2023

Dear N-L,

We want to extend out sincere apologies for the experience your mother had at our airport. It is truly disheartening to hear that the assistance she required was not provided as expected. We deeply regret any inconvenience this may have caused.

Our commitment to providing assistance to passengers with reduced mobility is of utmost importance to us, and it appears that we fell short in this instance. We take your feedback seriously and will be conducting a thorough review of our assistance procedures to ensure such lapses do not recur.

Please know that this situation is not reflective of the level of service we strive to offer, and we appreciate your understanding as we work to improve our services. We value your feedback as it helps us identify areas for enhancement.

Should your mother choose to travel through our airport again in the future, we will make every effort to ensure she receives the assistance she requires and deserves.

Once again, we apologize for the inconvenience your mother experienced, and we thank you for bringing this matter to our attention.

Best regards,

Dejlig lufthavn!

Man kommer altid afsted fra Aarhus Lufthavn stille og roligt - der er aldrig kaos. Det er en flot lufthavn og den nye ombygning har gjort den endnu mere attraktiv. Personalet er altid søde og hjælpsomme. Vi prioriterer at flyve fra denne lufthavn, hvis det kan lade sig gøre. Varme anbefalinger herfra.

16 oktober 2023

Kære Rohde,

Mange tak for dine venlige ord om Aarhus Airport!

Det glæder os at høre, at du altid oplever en stille og rolig atmosfære samt en flot og attraktiv lufthavn. Vi er også taknemmelige for din anerkendelse af vores dedikerede personale, som altid stræber efter at yde den bedst mulige service.

Det er dejligt at vide, at du prioriterer at flyve fra vores lufthavn, når det er muligt, og vi sætter stor pris på dine varme anbefalinger. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at din oplevelse i Aarhus Lufthavn forbliver positiv og behagelig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på din næste rejse, og takker endnu engang for din støtte og de smukke ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Onsdag d.4.oktober skulle min mand og…

Onsdag d.4.oktober skulle min mand og jeg til Mallorca i en uge.Der viste sig at være problemer med billetterne, men vi fik den mest fantastiske hjælp af service folkene, der var på arbejde den aften.Sjældent har vi da oplevet så stor en grad af hjælpsomhed...så STOR tak for det!!!!!

4 oktober 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Tusind tak. Det er vi glade for, at du deler. Vi lægger stor vægt på at yde en god og personlig service over for vores gæster. Det giver en ekstra god start på rejsen.

Grotesk transportbånd

Jeg er som sådan godt tilfreds med lufthavnen på nær en ting, transportbåndet. Det nye transportbånd er en ommer, den måde kufferterne nærmest kastes ned af slisken, for så at brage ind i kanten af båndet er en helt grotesk måde at behandle folks ting på, det er ikke i orden.

29 september 2023

Kære Poul,

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service og oplevelsen af lufthavnen.

Vi er meget glade for at høre, at du generelt er tilfreds med lufthavnen, selvom du har haft en udfordrende oplevelse med vores transportbånd.
Vi forstår, hvor vigtigt det er at beskytte folks ejendele og sikre en skånsom behandling af kufferterne.

Vi sender straks din feedback til rette vedkommende, så vi kan se på muligheder for forbedring. Det er vores mål at sikre, at din bagage håndteres med omhu og opmærksomhed.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De langsomme om at videresende ens…

De langsomme om at videresende ens kuffert!
Først siger de bring og den er sendt afsted, så ringer de og siger nej det er danske fragtmand , men det bliver først imorgen.. når man klart og tydeligt har fortalt at man skal bruge sin kuffert, der er alle ens nødvendigheder i!

25 september 2023

Kære Mathilde,

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og vi beklager dybt de udfordringer, du har haft med videresendelsen af din kuffert. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have dine nødvendigheder til rådighed så hurtigt som muligt, og vi beklager for enhver forsinkelse, du har oplevet

Vi håber, at du vil give os en anden chance for at vise, at vi tager din feedback alvorligt og arbejder på at forbedre vores processer. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du fremover får en problemfri og behagelig oplevelse med os.

What an amazing place!!

What an amazing place!!! Clean, comfy, I felt like home ❤️ Beautiful kind and smiling people, welcoming…A wonderful play one area for kids where they don’t want to come out from there 😂😂A Hotel in the airport with decent prices and restaurant with so tasty food… finally an airport that fulfills customer expectations, just amazing experience to live, worth to go people!!

1 september 2023

Dear Lucbet,

Thank you so much for your fantastic review! 😊 We're thrilled to hear that you had such a wonderful experience with us. It's always our goal to provide a clean and comfortable environment that feels like home, and we're delighted to know that you felt just that. Our team takes pride in being welcoming and kind, so it's heartwarming to hear your positive comments about them.

We're glad to hear that the play area for kids was a hit, and it sounds like they had a blast! 😂 Our team works hard to create a family-friendly atmosphere, and it's great to see that it's appreciated.

And as for our restaurant, we're pleased to know you enjoyed the tasty food. We always aim to provide a delicious dining experience for our guests.

Your kind words and feedback truly mean the world to us, and we can't thank you enough for choosing us. We look forward to welcoming you back in the future. Safe travels! ✈️❤️

Warmest regards, Simon / Aarhus Airport

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyppigt igennem, godt, hurtigt, og bekvemt.

Århus lufthavns nye servicebygning er superflot og velfungerende. Kan godt lide at det trods alt ikke er større end at man hurtigt kommer igennem check-in og sikkerhedskontrollen, og har god tid til at nyde udsigten direkte til flyene.

21 augustus 2023

Kære Henrik,

Vi vil gerne takke dig for den utrolig positive anmeldelse af Aarhus Airport. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores faciliteter og service.

Det er vores mål at skabe en behagelig og bekvem oplevelse for vores passagerer, og vi er glade for at vide, at du har fundet vores lufthavn hyppig, godt, hurtigt og bekvemt. Vores nye servicebygning er designet med fokus på passagerernes komfort og bekvemmelighed, og vi er glade for, at du kunne lide den.

Det er også dejligt at høre, at du værdsatte den hurtige og effektive check-in og sikkerhedskontrol samt muligheden for at nyde udsigten til flyene. Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forstå, hvad vores passagerer sætter pris på, og hvordan vi kan fortsætte med at forbedre vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i Aarhus Airport og håber, at din næste oplevelse vil være lige så positiv som denne.

Nyt og lækkert design

Nyt og lækkert design. Dejligt service minded personale og ikke større end at alle kan føle sig tilpas.
Her rejser vi gerne fra igen.

19 augustus 2023

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har nydt dit besøg i Aarhus Airport, og at du har fundet både personale og lufthavnen passende til dit besøg.

Vi håber på snart at kunne byde jer velkommen i Aarhus Airport og ser frem til at sende jer sikkert afsted på jeres næste rejse.

Venligst Simon / AAR

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beautiful new airport but long coffee shop queues

Beautiful new airport. However, unless you queue in a very long line you can’t even buy a bottle of water. Only in the coffee shop & there was only two people serving. The server even goes off to make sandwiches which makes the queue even bigger. It’s terrible!! Urgently needs more staff & at least one shop to buy soft drinks. Apart from this, the lounge is excellent.

19 augustus 2023

Dear Fiona,

Thank you for your review of Aarhus Airport.

It's great to hear that you found the new airport visually appealing, but we're sorry to hear the disappointing experience in the duty free shop and in the restaurant, and I have sent your feedback to the relevant people at the airport.

We actually have a couple of vending machines at the airport, where it is possible to buy soft drinks and water.

We are constantly looking to improve our facilities and services and thank you for letting us know about your experience.

We hope to welcome you another time to a 5-star experience.

Best,

Flot lufthavn

Flot lufthavn der er virkelig et blevet flot.
Lækkert interiør og venligt personale, god taxfree shop med gode muligheder for at handle.
Eneste minus er den ligger så langt væk fra Aarhus og kun har et begrænset udbud af rejsemuligheder.

20 juli 2023

Antwoord van Aarhus Airport

Kære Karsten, Tusind tak, det er vi glade for, at du deler. Vi lægger stor vægt på at være en både effektiv og attraktiv lufthavn. Og der er faktisk kun 30 minutters kørsel fra byskiltet i Aarhus, og ruteudviklingen arbejder vi på.
Tina

Lees meer over geverifieerde reviews.