Absolutely lovely clean waiting areas and toilets. Food expensive but it always is at airports…. The real let down is being stood in a tent when the weather app shows it feels like -15!! Totally wrong... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sikke da en ringe lufthavn hvor der stort set ingen plads er for folk at sidde. Når der er to fly ca samme tid, så kan alle ikke sidde ned. Og samtidig er tingene så vanvittigt dyre, man skulle tr... Toon meer
Dejligste rolige måde at starte ferie til NYC på. Fred og ro om security og god plads og rolig atmosfære i venteområdet. Så dejligt at kunne flyve til KBH og få afleveret kufferterne i fred og ro inde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var ved en fejl kørt til Billund lufthavn men skulle fra Aarhus lufthavn til Faro fredag d. 23/6. Da vi opdagede vores fejl ringede vi til lufthavnen og kom i kontakt med Susi i passagerservice. Me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aarhus Airport ligger omkring 30 minutters kørsel fra Aarhus og 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport giver adgang til en lang række populære og kendte rejsemål både for privatrejsende og erhvervsrejsende. Hvis du ikke finder en direkte rute til din foretrukne destination, kan et stop i København, Oslo eller Stockholm være din videre vej ud i verden. Lufthavnen er totalmoderniseret og vokset fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Stilen er gennemgående nordisk med skarpe linjer, men samtidig hyggelig og imødekommende. Fra Security går du direkte ind i lufthavnens moderne Tax Free Shop, hvor der kan købes beauty-produkter, modetøj, slik, spiritus og meget mere. I kiosken kan du købe snacks, læsestof og andre fornødenheder til rejsen, og skal sulten stilles med et godt måltid så besøg restauranten Ingerslevs på førstesalen. Maden kan du nyde i den lækre og stemningsfyldte lounge med en flot panoramaudsigt over landingsbanen. Lufthavnen tilbyder, som den første lufthavn i Danmark, et in-airport hotel. Hotellet byde på 37 dobbeltværelser i et innovativt og nordisk design. Morgenmad kan bestilles fra restaurant Ingerslevs, når du booker et værelse og så leveres den foran foran din værelsesdør om morgenen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus Airport og give dig den bedste start på rejsen - fra check-in til take-off.
Ny Lufthavnsvej 24, 8560, Kolind, Denemarken
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sindsyg go' oplevelse fra vi træder ind. Go' info fra første medarbejder vi møder. Sidenhen sublim servering fra caféen ovenpå ( Ingerslev's )
Søde folk på arbejde i en søvnig lufthavn.

Antwoord van Aarhus Airport
Lækker lufthavn. Eneste minus er prisen på parkering

Antwoord van Aarhus Airport
Vildt lækker lille lufthavn med lækre omgivelser og fin og prisvenlig mad.

Antwoord van Aarhus Airport
Møder 2 timer før afgang for at spise i lufthavnen inden afgang. Men det var ikke muligt at finde andet end en fransk hotdog.

Antwoord van Aarhus Airport
Check in personalet er IKKE service mindet. Det er den dårligste behandling jeg nogensinde har fået i alle mine 46 år, som rejsende. Det bippede da jeg skulle igennem check in og hun råbte og skreg som en gal, at jeg ikke skulle stå og kigge på ham der sad ved båndet, men at jeg skulle komme over til hende og tjekkes for et eller andet, som jeg ikke ved, og den var selvfølgelig negativ. Men magen til dårlig service og behandling skal man sku lede længe efter. Jeg anbefaler ikke Århus lufthavn efter denne episode.
Kan se der er andre der har haft en dårlig oplevelse ved check-in, så kan man da kun håbe der bliver taget hånd om sagen..

Antwoord van Aarhus Airport
Meget dårlig P-oplevelse. Århus Kommune samarbejder med ParkPark, og desværre har jeg deres app. De tog lige ca 100 kr oveni prisen for parkeringen ift prisen, hvis jeg havde betalt direkte til kommunens P-system. Dette var åbenbart i udu, for mine rejsefæller kørte fra lufthavnen uden nogensinde at få en opkrævning på de ca 400 kr for parkering en uge.

Antwoord van Aarhus Airport
Jeg havde mistet mit pas og min kæreste havde glemt at tage væsker og elektronik ud af tasken, men det bedste personale i Aarhus lufthavn hjalp os med alt og gjorde det med et smil på læberne. Hende der hjalp os i service skranken, politibetjenten og hjertevarme personale ved sikkerhedstjekket.
Tusind mange tak for at få denne rejse til at ske og skabe en god oplevelse vi aldrig vil glemme.
-hvis man kunne skulle i have haft 10 stjerne ud af 5!

Antwoord van Aarhus Airport
Although a modernised airport, it lacks a water dispenser. When I asked about this, it was suggested that I use the water from the taps in the toilets which I consider to be unhygienic. Money has been used for other facilities, such as a smoking room, but not for a more essential service. Can this be rectified?

Antwoord van Aarhus Airport
Nem og overskuelig lufthavn. Har kun roser tilovers for lufthavnen. Det er lige alt fra parkering, til sercurity. Gid der var flere afgange, så os der bor i nærområdet er fri for at køre helt til Aalborg og Billund

Antwoord van Aarhus Airport
Har rejst flere gange fra Århus lufthavn og er fuld tilfreds med deres service.
Den er blevet super flot og hyggelig, flinke og smilende personale.
Dog mangler der er oversigt til gate 4 til 7 og et skilt til exit når man kommer til kiosken og toldfri området.

Antwoord van Aarhus Airport
Vi har rejst fra Århus Lufthavn flere gange, selv om det for os ville være langt lettere fra Billund, da vi vi bor i Sydvestjylland.
Århus Charter har en god flyvning til Cypern, som vi er meget glade for, derfor Århus Lufthavn!
Tidligere var der gratis parkering hos Århus Charter, men det er en saga blot, så vi valgte P2, fordi den er billigere end P1 - og det forstår man udmærket...... Udover, at der selvfølgelig er en lille spadseretur fra parkering til lufthavnen, er belægningen simpelthen under al kritik: kæmpe huller i gruset, som truer med at ødelægge enhver bils undervogn - og det er IKKE overdrevet!
Når man skal betale en pæn sum for at have sin bil parkeret, burde man med rimelighed kunne forvente, at selvsamme bil har ordentlige betingelser for at slippe helskindet ud af P-pladsen!

Antwoord van Aarhus Airport
Har rejst fra Tirstrup lufthavn 2 gange indenfor 2 måneder, og begge gange er vores kufferter blevet ødelagt ved hjemkomst

Antwoord van Aarhus Airport
Lille men meget overskuelig lufthavn, det er første gang vi flyver fra Århus til Alicante og det har været en helt igennem fin oplevelse. Der er hvad man skal bruge i form af en lille cafe, taxfree og en kiosk - so whats not to like 🙂.
(Ærligt - den kritik eller retter sagt stjerner under 5 har I ikke fortjent) men ja, folk skal nok altid finde noget brokke sig over 🙂

Antwoord van Aarhus Airport
Rejste for første gang fra Aarhus lufthavn da det den her gang var de bedste afgang og ankomst tider.
Parkering på P1 og en kort tur ind til afgangshal.
Tjek ind og sikkerhedskontrol gik hurtig, smidig og med smil på læben fra hele personalet.
En udmærket morgenmad på første sal.
Bording gik smertefrit men en finger ud til flyene kunne være på ønskeliste (samme i Aalborg) i stedet for trapper…
Afgang til tiden
Samme smidige ved hjemkomst hvor kuffert kom hurtigt og hurtig ud til bilen.
Ikke sidste gang Aarhus lufthavn kommer med i søgningerne næste gang vi rejser.
De “små” lufthavne i Aalborg og Aarhus kan noget som de store i billund og Kastrup ikke kan.
Tak for en super behandling fra hele jeres personale.

Antwoord van Aarhus Airport
Normalt flyver vi fra Aalborg lufthavn, men for første (og sidste) gang er det fra Aarhus. P2 er en ujævn og ringe grusplads, hvor det er svært at køre med en rullekuffert, og i regnvejr er det helt umuligt. Men den koster alligevel en bondegård for 14 dage. Kuffertbåndene virkede kun ind imellem, hvilket gav lang kø, service ved Security var uvenlig, og skiltningen til gatene er uklar. Og det var bare begyndelsen. På toilettet var boksen med papirhåndklæder tom, ved gaten var det svært/umuligt at høre højtalermeddelelsen, og da vi endelig kom frem til gaten, sagde “systemet”, at vores destination var forkert, hvilket gav endnu en kø, inden fejlen blev fikset. Og en flaske vand kostede 36,50 kr!! Vi oplevede Aarhus lufthavn som uprofessionel, dyr og med alt for mange fejl. Noget af det ringeste, vi har prøvet. Århus lufthavn bør tage på kursus i Aalborg for at lære om service, venlighed og effektivitet.

Antwoord van Aarhus Airport
Fantastisk lufthavn! Hjælpsomts personale, legeland til børnene, gode parkeringsforhold og fine spisemuligheder.

Antwoord van Aarhus Airport
En helt igennem fantastisk , lufthavn med verdens sødeste personale , hele vejen rundt . De sørger for at din start på din ferie bliver perfekt. Min mand og jeg rejser rigtig meget , og har været i alverdens lufthavne . Århus slår dem alle . På grund af personalet ❤️ så flere fly der, og gerne til Hurghada. Og også en flot lufthavn . Vores søn svigerdatter og barnebarn , rejste derfra i går , til Hurghada, han ringede til os , og var blæst bagover , over den venlighed og smilende personale de mødte , hele vejen rundt. ( han er også vant til at rejse , rigtig meget ) men ingen slår venligheden i Århus . Vi 🤞 finger for at Århus lufthavn , vil få flere flyafgange . 🙏personale fra andre lufthavne , skulle lige komme i lære der 😂 smil til verden og verden smiler igen . Det kan de i Århus 🙏❤️

Antwoord van Aarhus Airport
Fantastisk personale i en rigtig flot lufthavn.
Restauranten er blevet en skandale. Fuldstændig ublu priser for rigtig dårlig mad. Rugbrødet er tørt pålæg smagsløst kartoffelsalat uden smag Danmarks bedste frikadeller overhovedet ikke rødbeder smagsløse en rigtig træls oplevelse. Maden findes bedre på motorvejs cafeer.
Det ville være godt for den fantastiske lufthavn at finde en som MIB.

Antwoord van Aarhus Airport
Ved hjemkomst fra Madeira 10. marts måtte vi vente 1 time på bagagen. Lufthavnen var helt klart underbemandet og ikke klar til at modtage 3 fly.

Antwoord van Aarhus Airport
Lees meer over geverifieerde reviews.