Absolutely lovely clean waiting areas and toilets. Food expensive but it always is at airports…. The real let down is being stood in a tent when the weather app shows it feels like -15!! Totally wrong... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sikke da en ringe lufthavn hvor der stort set ingen plads er for folk at sidde. Når der er to fly ca samme tid, så kan alle ikke sidde ned. Og samtidig er tingene så vanvittigt dyre, man skulle tr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var ved en fejl kørt til Billund lufthavn men skulle fra Aarhus lufthavn til Faro fredag d. 23/6. Da vi opdagede vores fejl ringede vi til lufthavnen og kom i kontakt med Susi i passagerservice. Me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aarhus Airport ligger omkring 30 minutters kørsel fra Aarhus og 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport giver adgang til en lang række populære og kendte rejsemål både for privatrejsende og erhvervsrejsende. Hvis du ikke finder en direkte rute til din foretrukne destination, kan et stop i København, Oslo eller Stockholm være din videre vej ud i verden. Lufthavnen er totalmoderniseret og vokset fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Stilen er gennemgående nordisk med skarpe linjer, men samtidig hyggelig og imødekommende. Fra Security går du direkte ind i lufthavnens moderne Tax Free Shop, hvor der kan købes beauty-produkter, modetøj, slik, spiritus og meget mere. I kiosken kan du købe snacks, læsestof og andre fornødenheder til rejsen, og skal sulten stilles med et godt måltid så besøg restauranten Ingerslevs på førstesalen. Maden kan du nyde i den lækre og stemningsfyldte lounge med en flot panoramaudsigt over landingsbanen. Lufthavnen tilbyder, som den første lufthavn i Danmark, et in-airport hotel. Hotellet byde på 37 dobbeltværelser i et innovativt og nordisk design. Morgenmad kan bestilles fra restaurant Ingerslevs, når du booker et værelse og så leveres den foran foran din værelsesdør om morgenen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus Airport og give dig den bedste start på rejsen - fra check-in til take-off.
Ny Lufthavnsvej 24, 8560, Kolind, Denemarken
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Нej
D.28.06. kl.12:00, der var ikke nogen fra service person der kunne hjælp med registering bagage og hjælpe til at veje bagage via QR-kode...Der var ikke nogen i service rum og folk ventede at bed om hjælp.

Antwoord van Aarhus Airport
Lille lufthavn med STOR service til os rejsende

Antwoord van Aarhus Airport
Following my complaint on this website on 21st May 2025, I have not received any feedback yet, despite a promise to revert to me as soon as possible. Definitely not taking my words seriously.

Antwoord van Aarhus Airport
I write a very negative report for arrival at Aarhus. Departure so far much better with helpful staff, no queues and comfortable departure lounge. However, very disappointed that there is nowhere to fill a water bottle. Given that travellers have not been able to take liquid through for many years and given the battle against plastic, I do think that is terrible and very un Danish. All made worse by cost of a 330 ml bottle of water at DKK 35.00 which is a double top off! This surely would be easy to resolve?

Antwoord van Aarhus Airport
Urimelig lang ventetid i telte ved ankomst.
Fra flyets ankomst, til vi rent faktisk kom forbi paskontrol, gik der godt en time. I den time stod vi tæt pakket på landingsbanen og i telte. Paskontrollen fungerede med to indgange, som en træls flaskehals, hvorfra der åbenbart også er problemer med dørslusen med den ene kø. umiddelbart virker lufthavnen slet ikke til at kunne håndtere et fuldt booket fly. Og kabinepersonalet smøg blot forbi og så så vi ikke medarbejder efterfølgende. Der var ingen forklaringer, ingen beklagelser og mest af alt, så var der ingen der hjalp de mange forældre med sovende børn på armene. Havde der været en ansat tilstede, så kunne man lave en korridor og lade forældre og dårligt gående komme først frem i køen.
Yderligere måtte vi også ved afgang, sidde i kolde telte i frostvejr. Kun en enkelt af de opsatte varmere fungerede og folk stimlede tæt sammen i det hjørne af teltet for at få bare en anelse varme. Fair nok, at I ikke er herre over vejret og ødelagte varmeanlæg, men der var vel ingen grund til at vi skulle sidde derude 45 min før afgang.
Det bliver Billund næste gang vi rejser, så kører vi gerne lidt længere.

Antwoord van Aarhus Airport
Dejligste rolige måde at starte ferie til NYC på. Fred og ro om security og god plads og rolig atmosfære i venteområdet. Så dejligt at kunne flyve til KBH og få afleveret kufferterne i fred og ro inden. Kæmpe ros til personalet hele vejen over, for smil og godt humør. Husk nærheden, også når i tager næste udvidelse og tak for en fantastisk rundvisning 😊

Antwoord van Aarhus Airport
Lufthavnen er ret lille, der er lidt services og ret lille lufthavn, næsten ingen vente tid så den er ret god

Antwoord van Aarhus Airport
Prisen på parkering kan ikke ses når man kører ind i lufthavnen. Vi gav 829 kr for 1 uge på p1. For dårligt at der er så store prisforskelle på parkering når afstandene er så små.

Antwoord van Aarhus Airport
Gav mere for parkering i 3,5 dag end for flybilletterne til rejsen. Det er simpelthen svineri at tage 563 for 3 dage og 4 timer. Er eller stor fan af den hyggelige lufthavn, men det kan godt være at jeg fravælger fremover af den grund.

Antwoord van Aarhus Airport
Hvis man sammenligner med andre store lufthavne skal man ikke forvente det mest kompetente personale, men der er måske også grænser for hvilke kompetencer man kan trække til Djursland.

Antwoord van Aarhus Airport
Urimelige parkeringspriser. 6 døgn koster 518kr. I parkeringsområde 2.
Frakørslen fra Tirstrup Lufthavns parkeringsområde er en grusvej fyldt med store huller.
I Billund lufthavn koster 3 ugers parkering 1.060kr i parkeringsområde 1. (Ægypten).

Antwoord van Aarhus Airport
Dejlig tæt på Aarhus, men der mangler i den gang afgange med netværks selskaber. Her specielt KLM, Lufthansa og British Airways, så vi kan undgå at skulle forbi Københavns lufthavn, men komme direkte til en hub, hvorfra der er et stort udbud af ruter. København vil ofte blot være endnu en mellemlanding.
Ps. Få nu letbane eller lignende til lufthavnen

Antwoord van Aarhus Airport
Vi har rejst to gange fra Aarhus lufthavn og det har været en rigtig god oplevelse begge gange. Vi har haft baby med på under 1 år og alle ansatte var meget behjælpelige og opbygningen med indtjekning osv er super simpelt og det kan vi godt lide. Vi benytter den gerne igen!

Antwoord van Aarhus Airport
Langsom bagagebånd ved aflevering af kuffert ved check-in.
LANG ventetid ved bagagebåndet ved ankomst. Ingen Information vedrørende ventetiden.
Der er plads til (megen) forbedring.

Antwoord van Aarhus Airport
Dejlig fin lufthavn, rejste for 3 gang i år derfra. Denne gang en travl lørdag hvor 3 fyldte fly skulle afsted inden for en time. Som sædvanligt med smil og plads til en kvik bemærkning fra et serviceminded personale. Håber på lidt flere destinationer fra AAR så jeg undgår BLL . Utroligt ar SAS ikke ser potientialet.

Antwoord van Aarhus Airport
Vi har for 1.gang brugt Aarhus Airport og oplevede en særdeles stor respektløshed for deres kunders bagage.
Det chokerede os meget den måde kufferterne kom ind på bagagebåndet på.
De kom kørende ad en sliske og faldt derefter 1 meter ned på båndet med stor fart, og ramte på vejen ind i en metalplade med et brag. Flere kufferter landede ovenpå hinanden, mange gange var en kuffert ikke kørt videre på bagagebåndet før den næste kuffert ramlede ind i den. En mistede bl.a. et hjul.
Flere medrejsende kom med chokerende udbrud hver gang en kuffert landede.
Og selvfølgelig (ja, det kan man sige sig selv…..) fik min kun 3 måneder gamle kuffert til 1500 kr. en knytnævestor bule samt flere ridser efter denne uacceptable måde, som de gør tingene på.
Jeg har da aldrig i mit liv oplevet sådan en behandling af andre folks ting, hverken i København, Aalborg eller i udlandet.
Nu har jeg hørt historierne om kufferter, der bliver kastet rundt. Men at Aarhus Airport er med på den vogn, det havde jeg ikke regnet med og der er vel også grænser for, hvordan man behandler folks ting.
Derfor en stor fejl at vi valgte at benytte Aarhus Airport. Heldigvis er der både Billund lufthavn, Aalborg lufthavn og andre lufthavne.

Antwoord van Aarhus Airport
Havde glemt at registrere min nummerplade til gratis parkering under ferie . Kom i tanke om det på vej til Chania. Kontaktede Århus Airport efter landing og venlige Ole fra passenger service løste det meget hurtigt for mig. Tusind tak 😀 Hilsen Sanne

Antwoord van Aarhus Airport
Dejlig oplevelse i selve lufthavnen med god service hele vejen rundt, men samarbejdet med SimplyPark trækker gevaldigt ned på den samlede oplevelse pga. deres helt igennem uanstændige forretningsmetoder. Jeg vil kraftigt anbefale Århus Lufthavn at finde en mere anstændig og serviceminded virksomhed til at varetage opgaven omkring parkering

Antwoord van Aarhus Airport
Lees meer over geverifieerde reviews.