Afuture is een betrouwbare en klantgerichte onderneming. De service is uitstekend en ze nemen altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Hoewel het verwerken van mijn bestelling 7 werkd... Toon meer

Een cpu koeler en twee ventilatoren besteld bij afuture. Één van de ventilatoren bleek echter defect, nadat ik een RMA had aangevraagd, heb ik via de mail een reactie ontvangen. Na uitgelegd te hebb... Toon meer

Onderdelen besteld om zelf een Pc samen te stellen. Niet alle onderdelen waren direct leverbaar maar via de website heb je een duidelijk overzicht van de bestelstatus. Uiteindelijk de bestelde o... Toon meer

Een compliment naar de mensen van Afuture die ons vandaag geholpen hebben met teruggave van ons systeem! Ons systeem was voor RMA bij Afutere toen ze failliet gingen. Vandaag konden we het ophalen... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Voor al uw elektronica. Wij verzenden 7 dagen in de week en onze klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 24:00 bereikbaar.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Levertijden kloppen voor geen meter

Bestelling gedaan die na maximaal 4 dagen geleverd zou moeten worden, zijn nu 2 weken verder, en na gemaild te hebben krijg ik te horen dat er nog een week bovenop gaat komen. Dit is mijn eerste- en laatste bestelling bij Afuture.

15 maart 2017

Luisteren niet naar het probleem, van het kastje naar de muur gestuurd

Had een HDD besteld voor mijn laptop en deze bleek een error count te krijgen tijdens het schrijven. Alles geprobeerd om dit op te lossen, gekeken naar een eventueel software én hardware probleem maar niks gevonden. Ben toen maar met Afuture in contact gegaan over een eventuele oplossing, en uiteindelijk laten testen bij een computerspeciaalzaak hier in de buurt. Hier bleek dat het inderdaad aan de interne controller van de HDD lag. Dit alles heb ik gemeld aan Afuture met een verzoek voor een vervangend product retour. Krijg ik het antwoord terug dat ze geen defect hebben gevonden: "bij binnenkomst is het exemplaar gedurende een dag en nacht met Passmark burnintest gelezen en geschreven, hierna zijn de CRC waardes nogmaals gecontroleerd en zijn deze niet verhoogd". Daarbij krijg ik de melding dat de technische dienst vermoed dat het probleem zich in de kabels of in de gebruikte caddy. Dit terwijl ik toch over de daaraan voorafgaande dagen iedere keer duidelijk heb vermeld dat de HDD óók zonder het gebruik van de caddy, en met welke kabel dan ook, niet functioneerde. Uiteindelijk heb ik de hoop maar opgegeven en verzoek gedaan tot het crediteren van mijn retour.

Eindconclusie: onwijs frustrerend contact met de klantenservice, iedere keer een ander persoon die weer niks van de situatie af weet en blijkbaar niet kijkt naar eerder plaatsgevonden contact. . Een week later nog steeds niet verder gekomen. Luisteren totaal niet naar het probleem en komen met de 'standaard oplossingen' zoals normaal alleen te verwachten bij een basic ICT afdeling van een gemiddeld corporate bedrijf, niet bij een computerzaak. Ik bestel hier nooit meer, hoe 'mooi' de prijzen ook kunnen zijn.

waar-de-loos

2 ideapads besteld en vooraf betaald. levering zou binnen 4 tot 8 werkdagen binnen zijn, werden er 10.
Levering kwam uit Polen blijkbaar, verklaarde de vertraging. Nederlands taalpakket was niet beschikbaar. Geretourneerd, deze kosten mocht ik ook nog zelf betalen.
Ik zou het geld binnen 14 dagen terug ontvangen, we zijn nu 15 dagen verder en nog niets. Ligt bij financiële administratie, en krijg geen ander antwoord dan 'we sturen nogmaals een mail naar de administratie'.
Ik geef mijn vordering van 473 euro nu over aan rechtsbijstand.

Afuture verkoopt geen producten maar LOZE BELOFTES

Je bestelt een product met een levertijd van 3-5 dagen. Na 4 dagen informeer ik zelf of de levertijd gehaald wordt want er veranderd niks aan de status van de order. Er is een probleem met de levering door hun leverancier, hoor ik, maar binnen 2 dagen is het product er en uiterlijk 2 dagen erna zal het bij ons aankomen. Helaas niet! 10 dagen na mijn bestelling is het produkt 2 euro goedkoper te bestellen op hun website.
Bestellen kun je daar alles maar leveren doen ze alleen loze beloftes.

11 maart 2017

Zeuren over retourneren.

Gebruikt toetsenbord opgestuurd gekregen.
Doen moeilijk voor het opsturen van een retour formulier (na bellen klanten service en twee keer mailen) .
Blijkbaar kennen ze hun eigen voorwaarde niet:
"De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen ontbinden. Afuture mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten."
Laatste keer dat ik hier iets bestel ...

7 maart 2017

Product ging na een aantal dagen kapot. Mijn retour aanvraag werd snel afgehandeld en kreeg een nieuw product toegestuurd. De service was dus prima!

7 maart 2017

computer reparartie

had een probleem met mij computer en dit hebben ze vakkundig opgelost
naar dat ze de computer gemaakt hadden hebben ze hem ook nog uitgebreid getest

op het onderdeel zat nog garantie dus het heeft me ook nog eens helemaal niks gekost

helemaal top Afuture ga zo door

1 maart 2017

Uitstekende communicatie

Product kwam iets later dan verwacht maar na een korte chat sessie met een medewerker ben ik goed geholpen geweest en werd het product de dag nadien geleverd.

22 februari 2017

Zeer slecht en onprofessioneel gerichte service!

Je besteld een product voor de aangegeven prijs en dagen later verkrijg je de navolgende melding in je mailbox:

"Helaas moeten wij u mededelen dat het door u bestelde product (Yealink SIP VP-T49G) niet meer te leveren is voor de prijs van € 403,40.
De leverancier die het product voor deze prijs aan kon bieden heeft geen voorraad meer. Het is onbekend wanneer zij weer nieuwe voorraad verwachten.

De volgende leverancier is helaas een stuk duurder waardoor het product op dit moment een prijs heeft van € 537,00 inclusief BTW. Dit is een verschil van € 133,60.
Het is mogelijk :
-de bestelling door laten gaan tegen een bijbetaling van € 133,60 inclusief BTW.
-de bestelling voor u te annuleren en het bedrag zal daarbij binnen 14 dagen teruggestort worden naar uw rekening.
-deze aan te passen naar een alternatief naar uw keuze, tegen eventueel minder- of meerprijs.
(Een eventueel alternatief zou u op de volgende pagina kunnen terugvinden : (links mochten niet worden opgenomen vandaar deze tekst )

Zou u kunnen aangeven welke optie en eventueel welk alternatief gewenst is?"

Ofwel zij maken hiermee hun probleem het jouwe. De eerste alinea is al onzinnig aangezien er in het voorstel niet wordt terugkomen op wanneer de eerdere leverancier dan wel levert en de facto ten aanzien van de eerder overeengekomen prijs zou moeten leveren. Buitendien is dit iets tussen de leverancier en Afuture als inkoper/afnemer. Enkel nu verlegt Afuture het probleem van een leverancier door naar haar klant(en), werkelijk onprofessioneel! Enfin, dit is nu de derde keer op rij binnen 14 maanden dat dit bedrijf ons dat flikt, hetgeen er toe heeft geleid dat wij en onze nevenbedrijven niet langer zaken meer zullen doen met Afuture.

Weliswaar gedwongen zullen we de meerprijs elders graag betalen echter nimmer bij een bedrijf die haar verantwoordelijkheden niet neemt.

17 februari 2017

uitstekende service en kwaliteit

Ik ben dik tevreden over de service en kwaliteit die afuture levert ook de levertijd is wat je kunt noemen snel en accuraat de prijzen zijn zeer gunstig ik raad een ieder deze web winkel aan .

13 februari 2017

Goede en snelle levering

Een tijdje geleden meerdere PC onderdelen besteld. De producten waren goed verpakt en konden door kartonnen opvulmatten met geen mogelijkheid bewegen. zeer te spreken over de verpakking en de snelle levering

13 februari 2017

wachten, wachten, wachten....

Het bestelde product werd niet compleet geleverd. Naar zeggen van Afuture ligt het probleem bij een tussenleverancier die maar niet reageren zou. Na veel telefoontjes en mailtjes van mijn zijde heeft Afuture nu - bijna een maand na aankoop - nog steeds het probleem niet opgelost. Een bestelling dient compleet te worden opgeleverd. Ik kan best enig begrip opbrengen voor onvoorziene problemen, maar na al die tijd nog geen begin van een oplossing! De ontbrekende onderdelen zijn nog gewoon verkrijgbaar bij de producent, zo heeft men mij daar medegedeeld. Een goede webwinkel zou de ontbrekende delen daar bestellen en aan de klant opsturen en de problemen met de tussenleverancier voor eigen rekening nemen!

8 februari 2017