Afuture Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Afuture is een betrouwbare en klantgerichte onderneming. De service is uitstekend en ze nemen altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Hoewel het verwerken van mijn bestelling 7 werkd... Toon meer

Een cpu koeler en twee ventilatoren besteld bij afuture. Één van de ventilatoren bleek echter defect, nadat ik een RMA had aangevraagd, heb ik via de mail een reactie ontvangen. Na uitgelegd te hebb... Toon meer

Onderdelen besteld om zelf een Pc samen te stellen. Niet alle onderdelen waren direct leverbaar maar via de website heb je een duidelijk overzicht van de bestelstatus. Uiteindelijk de bestelde o... Toon meer

Een compliment naar de mensen van Afuture die ons vandaag geholpen hebben met teruggave van ons systeem! Ons systeem was voor RMA bij Afutere toen ze failliet gingen. Vandaag konden we het ophalen... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Voor al uw elektronica. Wij verzenden 7 dagen in de week en onze klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 24:00 bereikbaar.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

" Vandal besteld ,morgen in huis" niet bij Afuture!

Ik heb een bestelling geplaats bij Afuture van verschillende items onder andere Crucial geheugen .Na 4 dagen krijg ik een mail waarin stond dat dit bepaalde geheugen niet meer beschikbaar is en ik mocht iets anders kiezen of terugbetaald te worden. Ik vind een andere en stuur dat door naar Afuture. Na 6 dagen krijg ik weeral een mail dat dit specifieke geheugen ook niet meer beschikbaar is .Ik vind dat ze moeten hun site beter in de oog houden en artikels die niet meer te verkrijgen zijn uithalen en niet de klant laten wachten voor niets.
De bestelling heb ik nog niet ontvangen dus ik kan me niet uitspreken over de kwaliteit van de verzending. Ik hou mijn hart vast!

19 mei 2016

Slechte service bij garantieafhandeling!

Monitor bij Afuture besteld. LCD paneel bleek defect (DOA). Afuture wil deze niet repareren onder garantie, geven aan dat een monitor met een defect paneel altijd schuld van de klant is. Ook al heb ik al binnen 1 dag een RMA al aangemaakt. Garantie TOT de voordeur dus...

13 mei 2016

Betaalmethode

Goede service, enkel een mogelijkheid om via paypal te betalen zou heel handig zijn!

10 mei 2016

Super klantvriendelijk en een hele goede service!

Meerdere bestellingen gedaan. Had bij een bestelling achteraf nog wat problemen met onderdelen die niet werkte. Werd via de mail snel geantwoord en omdat ik in de buurt woonde kon ik dezelfde dag nog terecht en ter plekke kosteloos opgelost.

9 mei 2016

aardig en onvolledig

Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Echter, ik heb afgelopen 3 jaar een paar keer meegemaakt dat de levering langer duurde dan de verwachte 3 tot 5 werkdagen, en één keer zelfs werd geannuleerd doordat ze niet konden leveren.
Tijdens telefonisch contact werd gezegd dat bij mijn laserprinter geen toner geleverd zou worden. Daarom heb ik een dure tonercartridge aangeschaft. Bij levering bleek de printer toch voorzien van een toner.
Verder minpuntje is dat Afuture geen garantiebewijs meestuurt of beschikbaar stelt.

8 mei 2016

prima service, altijf telefonisch berijkbaar als men in de knoop zit.

ik doe zelf pc herstellingen uitvoeren voor vrienden en familie.. zonder or profijt van te hebben. ik bestel altijd bij afuture.. al vind ik dat ze sommige producten gewoon op vooraad moeten hebben al is t 2 op vooraad zo als geheugen kaarten. dit laat na op de snelheid van de dienst. (neem deze opmerking op als klein kritiek)

ook vind ik het wel lollig wat ze gedaan hebben bij de eerdere review gebruiker met de muismat.. ik zie de humor daar wel in, ik kan me voorstellen dat het soms ook saai word als maar bestellingen te maken en versturen.. jammer dat de gebruiker daardoor het bedrijf als slecht aanmerkt. afuture hanteer faire prijzen en ook al maak je een bestelling van 1000 of 2000 of 3000 of meer, dan heb je zeker ook nog wel die 10 a 30 euro voor een goede qualiteit muismat. voor niets gaat de zon op.

4 mei 2016

Snel, makkelijk en goed.

Afuture is de (web)winkel waar ik standaard mijn pc onderdelen koop. Nooit problemen gehad en vaak lagere prijzen dan concurrenten, ik ben erg tevreden!

26 april 2016

Mega bestelling wordt beloond met walgelijke grap van Afuture

De manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat is in onze ogen ronduit walgelijk. Onlangs hebben wij pc onderdelen bij Afuture besteld (voor een substantieel bedrag) met daarbij een vraag/opmerking dat het leuk zou zijn als er, (mede gezien het betaalde bedrag) een muismat bij wordt geleverd, aangezien de huidige 'muismat' de achterkant van een kladblok is.

Vol verwachting gewacht op onze grote bestelling, die netjes op tijd werd afgeleverd. Bij het openen van de doos veranderde onze stemming al gauw van enthousiasme naar pure walging door het ronduit onbenullige antwoord op de vraag. In de doos zat naast alle computeronderdelen een afgeraffeld karton ter grote van 1m2 met daarop de met stift geschreven tekst: LUXE MUISMAT met alle handtekeningen van de medewerkers van Afuture.

In plaats van onze vraag serieus te nemen of te reageren dat een muismat erbij leveren geen mogelijkheid is (wat voor ons ook prima zou zijn) of zelfs 'gewoon' simpelweg te negeren, werd er in plaats daarvan één grote grap van gemaakt met als onderschrift "Namens het gehele Afuture team" en "veel plezier met je nieuwe muismat".

Ten eerste mag je van een dergelijk bedrijf verwachten dat zij op een normale en professionele manier met de vraag/opmerking omgaan. Maar wanneer een klant een dergelijke bestelling doet en ook echt veel geld betaald (en in onze ogen dus een goede klant is), is het belachelijk maken van de klant wel het laatste wat je verwacht. En geloof me, de blijdschap van je aankoop is in één keer verdwenen.

Door deze 'grap' zijn wij helemaal klaar met Afuture en wij balen van de aankoop. Het was voor ons één keer en nooit weer. Overigens heeft Afuture wel haar excuses voor deze actie aangeboden nadat wij contact met ze hebben opgenomen.

P.S. Dit staat overigens helemaal los van de eigenlijke producten, deze gaan wij binnenkort met tegenzin uitpakken en hopelijk functioneren deze wel naar behoren, want de service doet dat zeker niet.

21 april 2016

Snel en correct

Na de constatering dat mijn order helaas bij transport verloren gegaan is, is direct een nieuwe order opnieuw naar mij verzonden.
Snelle en correcte afhandeling!

20 april 2016

Niet op tijd geleverd

Besteld omdat het dringend was.dit bleek snelle aflevering en goede site te zijn dus betaalde liever iets meer zodat ik het toch nog snel zou hebben.maar spijtig genoeg geld verspild want snel zijn ze niet echt..

Redelijk

Laatst een PC behuizing hier gekocht waarbij de verzending gewoon vlot ging, product ging uiteindelijk wel retour. Ik moest wel zelf de verzendkosten van €12 a €13 betalen, dus dat viel wel tegen. Ook had de doos van de behuizing geen omdoos van de site zelf, wat normaal toch wel het geval is bij andere webshops.

Razend snel, goede service

Een super snelle binnen-1-dag levering, zelfs wanneer er besteld is nà de aangegeven binnen-1-dag-thuis tijd.
Ook wordt het pakketje heel verrassend ingepakt wanneer je "cadeau" aangeeft in de opmerkingen. Zo zeer dat je zelfs drie keer nadenkt voor je zeker weet dat het jouw pakket is.
Erg persoonlijk ook: "Ingepakt Door Laura en Mike."
Verder de scherpste prijzen!

éérste ervaring bij afuture

levering verliep heel vlotjes zonder een vuiltje.
product was enkel op voorraad bij leveranciers & is toch geleverd binnen een week, heel uitstekend. Nu..... ik kom hier maar een review schrijven want op hun website gaat dit niet.
dit omdat ik zowat teleurgesteld ben door de meest vervelende productiefout dat een pc-kast kan hebben wanneer je ééntje met een paar ingebouwde leds koopt. als iemand een pc-kast koopt met leds, zou die persoon graag willen dat die ook direct werken zonder complicaties en extra veel moeite om het werkend te krijgen. leds werkten niet doordat een kabeltje gebroken was. dit kabeltje MOET opnieuw gesoldeerd worden, nu verliest dat kabeltje om de paar uur contact waardoor de leds uitvallen. graag zou ik hier een compensatie voor hebben, ik verwachtte een tip-top pc-kast & kreeg ééntje die het niet was. graag zou ik nog eens willen duiden op een aandachtige kwaliteitscontrole die valt uit te voeren wanneer iets van de band is gerold, ook bij jullie als laatste check-up voor de verzending. als jullie bij afuture deze pc-kast hadden getest alvorens op te sturen dan was ik nu het balen bespaard. ik koop een nieuwe pc-kast omdat mijn oude kapot is & dan krijg ik letterlijk & figuurlijk een nieuwe pc-kast die ook kapot is. geef mij aub een deel geld terug of een kleine waardebon maar over retourneren moet je tegen mij niet komen zeiken want als ik het soldeer zal het tenminste fatsoenlijk zijn zonder een wekenlange wachttijd. aangezien de niet-werkende leds over het hoofd gezien zijn is er helemaal geen kwaliteitscontrole uitgevoerd, wat in belgië een verplichting is voor alle elektronicabedrijven & dat voor deze redenen. echt beschamend als ik zie dat het soms nog altijd zo laks te werk gaat bij sommige bedrijven (zoals het merk van deze pc-kast)

15 april 2016

Goede service.

Snel antwoord en goede service. Duurt een beetje lang omdat de product niet op voorraad was, maar dat is niet de schuld van afuture. Top! :)

13 april 2016

Uitstekend bedrijf met méér dan goede klantenservice.

Na anderhalf begonnen mijn oortjes kuren te vertonen tot op een gegeven moment één oortje het helemaal niet meer deed.
Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice via de mail. Ik kreeg de volgende dag al een mailtje terug dat ik de oortjes via RMA terug kon sturen voor garantie.
Ik moest alleen zelf wel de verzendkosten voorschieten in het geval het niet onder garantie zou vallen, echter viel het gelukkig wel in de garantie.
Dat hoorde ik al een dag nadat ik de oortjes had opgestuurd, ook kreeg diezelfde dag nog een mailtje dat aan mij een nieuw paar oortjes zou worden gestuurd. Ook waren de verzendkosten de volgende dag al teruggeboekt naar mijn rekening.

Al met al ben ik zeker tevreden et de service van Afuture.

13 april 2016

zeer degelijk

al geruime tijd bestel ik items bij afuture, alle onderdelen voor mijn computer heb ik er gehaald, en ook randapparatuur zoals een headset en toetsenbord.
de afhandeling van de koop loopt meestal perfect al heb ik een keer een product niet ontvangen, dat is na enkele telefoontjes goed gemaakt en ik heb een vervangend product toegestuurd gekregen.

5 sterren van mij omdat ik zeer tevreden ben.

11 april 2016

Goede pc onderdelen

Bij Afuture heb ik pc onderdelen besteld voor mijn nieuwe pc en die zelf in elkaar gezet. Sommige onderdelen waren niet direct op voorraad maar dat stond ook op de pagina vermeld. Dus levering redelijk snel en zoals verwacht. Heel netjes en veilig verpakt.

Alle onderdelen doen het perfect, zeer blij mee! Prijzen waren ook beter dan elders.

7 april 2016

Goede service en producten

Heb al meerdere keren spullen bij Afuture besteld. Nauwelijks problemen, als er problemen waren werden ze goed en snel opgelost.

5 april 2016