Den Blå Planet Reviews 59

TrustScore 2.5 uit 5

2,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes, det var et godt program og et velholdt akvarium. Dog oplevede jeg, at underviseren under rokkefodringen var ubehøvlet og tyssede alt for meget. Vi betaler for at komme og se et show, ikke f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri og svindel Desværre er deres parkering bondefangeri. Jeg fulgte nøje fremgangsmåden ved parkeringen, downloadede en app og det hele. Desuden stod der, at registreringsnummeret vil blive... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en hyggelig og interessant familietur med datter og barnebarn på et år. Imponerende meget at se og lære. Gode pusle faciliteter til den lille Af negative ting kan nævnes, at garderoben ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke rigtig billetten værd, da de lukker så mange mennesker ind, at det er umuligt at se akvarierne for bar folk. Så oplevelsen bliver dårlig for alle, da der mangler “styring af publikumsstrø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Danmarks Akvarium byder på spændende oplevelser for hele familien.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god oplevelse, men med enkelte minusser...

Der er meget forskelligt at se derinde, lige fra "farlige" hajer til søde småfisk. Derudover også en Amazonas-efterligning, som var vel gennemført. Det er fascinerende, at hvert akvarium har sit eget tema enten helt generelt fx "Flodvandløb" eller mere konkret geografisk placeret som "Lake Malawi".

Noget som gør oplevelsen særlig unik er, at der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene fx at stikke hånden ned i et lille bassin af doktorfisk eller at ae rokkerne mens de svømmer rundt samt at der er forskellige aktiviteter i løbet af dagen fx fodring af havoddere med dertilhørende fortælling fra formidleren.

Nogle minusser ved oplevelsen er, at luften inde i bygningen er meget tung og varm, hvilket kan være ubehageligt, hvis man skal være derinde i lang tid. Derudover er der ingen netdækning, men kun mulighed for at bruge bygningens Wi-Fi (men dette orienteres ikke tydeligt selvom flere har mediedækningsproblemer).

En stor overraskelse var dog, at det koster 10 kr, hver eneste gang man låser opbevaringsskabet. Så hvis man fx skal have noget fra sin taske, så koster det 10 kr. at åbne/lukke. Dette virker ikke helt i orden, når man allerede har betalt rigeligt for sin billet - så bør man kunne forvente at skabet enten er med i billetprisen eller en fair pris. Det virker uordentligt at betale per gang skabet lukkes. Selvom det "kun" er 10 kr, så kan det principielle i det godt gå hen og sløre for den ellers gode oplevelse.

28 mei 2023

Parkering

Jeg er i chok. Min datters klasse var i dag på tur derinde. Hun blev syg så jeg henter hende. Var der i 3 min og det kostede 14 kr. Skulle bare hente min syge datter. Helt ærligt.

22 mei 2023

Skuffende oplevelse!

Det var simpelthen så ringe mad man kunne få derinde- mega dårlig menu, men det mad man så får har ingen smag, og bøfferne i burgeren var så ulækre. Derudover var sodavand simpelhen så flad! Det kunne lige så godt være saftevand. Og dem ved kassen havde den værste attitude. Vi var heldige at kunne se nogle fisk, dog er den “fantastiske” tunnel af fisk, maks 2 meter, med meget små fisk. Overhovedet IKKE som i deres reklamation! Virkelig en skuffende oplevelse.

7 april 2023

Ikke rigtig billetten værd

Så oplevelsen bliver dårlig for alle, da der mangler “styring af publikumsstrømmen”.

Uendelig kø til toiletterne. Uendelig kø til at komme ind. Uendelig kø foran akvarierne. Ikke plads i gaderoben, hvor det koster 10kr hver gang man skal åbne sit skab.

(Og der er på utrolig vis heller ikke alm. internet/telefonnet i Den Blå Planet. Der er wifi, men den Den Blå Planet misser muligheden for, at publikum der ikke ser wifi taler om akvariet på sociale medier, når der ikke er telefonnet).

4 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ufleksibel og dårlig service!

Ufleksibel og dårlig service!
Min mand, jeg og vores to børn på 2 år og 4 år kørte på cykel i en time for at blive nægtet adgang fordi vi ikke havde årskort til Den Blå Planet og skulle have haft købt billetter online om morgenen til et bestemt klokkeslæt. Det er chokerende at et dansk statsligt eget formidlingscenter driver kommercialisering frem for formidling til den almene gæst, borger og kunde.
Jeg er i øvrigt vidne til mange børn som skuffet og kede af det går fra Den Blå Planet fordi de er blevet nægtet adgang. Virkelig dårlig karma!

13 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vidunderligt sted

Vidunderligt sted. Personalet var imødekommende, hjælpsomme og virkede til at have en interesse i dyrene samt en viden de gerne ville dele ud af. Vi var vilde med at man kunne røre ved nogle af dyrene, især rokkerne. Tænk at de selv svømmede hen til os så vi kunne røre dem, det var en stor oplevelse. Akvarierne var rigtig flotte og udstillingen om forhistoriske dyr var spændende. Lækkert at man kan sidde lige ved havet på restauranten og spise.

28 augustus 2022

Akvarie ok spændende fisk

Akvarie ok spændende fisk
Men så stopper det også der
Dyr indgang
Aaalt for dyrt mad og drikke
ikke pengene værd
Personalet i restauranten snakker kun engelsk og intet dansk... dælme ringe
Så 2 stjerner pga fisk og akvarier

19 augustus 2022

Ikke pengene værd

Dårligt billetsystem og du får ikke meget for pengene. Få bænke/siddepladser og mange trapper. Ikke et sted for gangbesværet eller folk med et handicap.
En oplevelse under middel.
Deres mad er ikke ventetiden i den meget lange kø værd.

22 juli 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lidt for smarte måder DBP tjener penge på når man er kommet ind

3 stjerner for oplevelsen. En stjerne for andet.
den 12.april var vi med vores 2 børnebørn på DBP.
Meget dyr indgangsbilletter. Hver gang man skal i sit garderobeskab koster det 10 kr. Det er absurd. Vi spiste vores medbragte mad i et fint lokale, 2 glas mælk 40 kr.i den time vi var der, så vi intet personale.Folk rengjorde selv bordene.
Nå man forlader DBP bliver man ledt ud gennem deres butik, hvor der er mange fristelser for små børn. Lidt for smart af DBP.
Lugter lidt af pengemaskine.

13 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående oplevelse

besøgte i går med min hustru den 28/2 2022 den blå planet inviteret af min svoger og svigerinde.
Sikke en oplevelse. vi var der fra kl. 17.00 til kl.21.00.
Vi startede med at se havodderne blive fodret og et meget interessant mini foredrag om deres liv, pels, føde optag, mv.
derfra gik turen lidt rundt indtil vi havde bestilt bord i restauranten, hvor vil bestilte noget meget lækkert mad (fiskeretter) - bordet var klart, hurtig levering efter vi havde afgivet ordre.
Derefter fortsatte vi rundt i akvarierummet hvor vi kom til et meget smukt akvarium med koraller.
Her mødte vi en ung mand som var "fortæller" som vi spurgte ind til korallerne.
Og hvilken viden!!!!!!!
Vi lærte at akvariet selv havde opfostret korallerne, de havde en børnehave for de nye små, at klovnefisk kunne leve mellem giftige koraller da de har samme PH værdi som vand etc etc.
Derefter spurgte han om vi ville vide ledt mere om det store akvarium med hajer og kæmpeskildpadden.
Og sikke en oplevelse, Fik så megen ny viden om hvorledes man træner fisk, hajer skildpadde med videre ved hjælp af bolde, ringe med videre kunne tilkalde det enkelte dyr til fodring, om DNA så man undgår indavl samt samarbejde mellem andre akvarier rundt om i Europa. Min fordom om at fisk kun kan huske i 10 sek. forsvandt.
Da vi køre hjem stoppede min svoger uden for P-anlægget for at tjekke at han var korrekt registeret via sin APP, det var det, så jeg kan ikke forstå al den negative kritik af p-anlægget. At man ikke kan forstå skiltningen fordi man har skrigende børn på bagsædet er vel ikke skiltets skyld med opdragelsen.
Absolut ikke sidste gang vi skal besøge dette unikke sted.

1 maart 2022

Alt for dyrt

Alt for dyrt, både indgangsbilletter og maden i restauranten. Og ALT for lang kø /ventetid i restauranten. Vi stod i kø til bestilling af mad i ca en halv time. Virkelig træls at der kun er 1 ung pige til at tage mod bestillinger.
Alt i alt står den samlede oplevelse ikke mål med den samlede udgift for os.

18 oktober 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Endelig er man på den anden side af…

Endelig er man på den anden side af coronarestriktioner og dermed er det igen værd at besøge den blå planet.
Det kan anbefales at købe et årskort, da man så ikke bliver flået i indgangen (kræver at man kommer mere end 2 gange på et år).
En tur rundt tager ca. 1½ time inkl at se et paar fordringer.
Til gengæld skal man huske egen mad og drikke, for det er tåbelig høje priser i deres cafe og kaffebarer.
Maden er ikke noget at skrive hjem om, men der er heldigvis et område hvor man kan nyde medbragte mad og drikkevarer.

12 september 2021

Parkeringssvindel

Bondefangeri og svindel
Desværre er deres parkering bondefangeri. Jeg fulgte nøje fremgangsmåden ved parkeringen, downloadede en app og det hele. Desuden stod der, at registreringsnummeret vil blive aflæst ved udkørslen. Det var den 7. juli. Så i dag den 26. august får jeg en rykker på 565,50 kr fra APCOA Parking uden i det hele taget at have fået en opkrævning først. Parkeringen skulle jo også have været trukket automatisk gennem Easy Park-appen og Mobilpay. Det er rent svindel, så et besøg på Den Blå Planet kan kun frarådes, i hvert fald hvis man vil bruge deres P-plads.

26 augustus 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bor I Købehavn og besøger Den Blå…

Bor I Købehavn og besøger Den Blå Planet regelmæssigt. Det følgende er baseret på et besøg i august 2021.

Positive ting:
• Flot arkitektur
• Det nye tropiske rørebassin er virkelig godt lavet
• Mange flotte havmiljøer at kigge på
• Den interaktive information virker godt
• Venligt personale

Mindre gode ting:
• Vi havde denne gang ikke købt billetter til alle i selskabet på forhånd, hvilket gav os 2 timers ventetid udenfor. Da vi kom ind var der dog alligevel alt for mange mennesker, vi følte os decideret bekymrede ift. covid. Da det var umuligt at holde afstand, og museet i sin natur indeholder mange touch points. Jeg kan godt se at det er et stort issue for Den Blå Planet at der er alt for stor efterspørgsel ift. kapacitet. Vil klart anbefale at komme en hverdag eller aften, udenfor højsæson.
• Problemer med at glasset er ridset/beskidt/reflekterer lys gør at man desværre ikke får en optimal oplevelse af det store akvarium med hajerne. Odderne kunne vi slet ikke se når de svømmede grundet glasset. Ærgeligt når disse to er “hovedattraktioner”.
• Dårlig akustik, lydniveauet er virkelig højt når der er mange besøgende.

7 augustus 2021

Kan ikke anbefales.

Vi besøgte Den blå planet 2 voksne og 2 børn i dag. Trods tidsbestilling ved billetkøb var der alt alt alt for mange mennekser. Man stod for tæt og folk holdte ikke afstand. Man kunne på ingen måde mærke, at der fortsat er Corona.
Derudover er prisen for høj, vi var igennem det hele på under halvanden time. Det er simpelthen ikke 700 kr værd.

29 juli 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.