Den Blå Planet Reviews 59

TrustScore 2.5 uit 5

2,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes, det var et godt program og et velholdt akvarium. Dog oplevede jeg, at underviseren under rokkefodringen var ubehøvlet og tyssede alt for meget. Vi betaler for at komme og se et show, ikke f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri og svindel Desværre er deres parkering bondefangeri. Jeg fulgte nøje fremgangsmåden ved parkeringen, downloadede en app og det hele. Desuden stod der, at registreringsnummeret vil blive... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en hyggelig og interessant familietur med datter og barnebarn på et år. Imponerende meget at se og lære. Gode pusle faciliteter til den lille Af negative ting kan nævnes, at garderoben ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke rigtig billetten værd, da de lukker så mange mennesker ind, at det er umuligt at se akvarierne for bar folk. Så oplevelsen bliver dårlig for alle, da der mangler “styring af publikumsstrø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Danmarks Akvarium byder på spændende oplevelser for hele familien.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Besværlig billetbestilling og vanskeligt, og nærmest umuligt at komme til at tale fysisk med en ansat i kundeservice.

Besværlig billet bestillings portal, og håbløs lang ventetid på at komme igennem til en medarbejder.

Prøvede 4 gange at bestille billetter til indgangen, og kunne også via NEM ide godkende købet; men fik ingen bekræftelse retur på købet, og pengene blev derfor ikke trukket fra min konto.
Ringede til kundeservice på telefon nr. 42222244. Var nr. 4 på telefonsvarer, som fortalte at alle linjer var optaget. Efter 15 minutter var jeg nr. 1 i køen. Så efter samlet ventetid på ca. 45 minutter, blev forbindelsen afbrudt. Ny opringning, og stort set samme forløb, bortset fra at jeg kom til at tale med en venlig ung dame efter den nye ventetid på 40 minutter.

Der står på hjemmesiden, at gæster skal bestille og betale på forhånd, grundet Covid-19 situationen. Derfor ønskede jeg at få en aftale med en ansat, da betalingssiden ikke virkede for mig, og jeg ikke ville møde op og blive afvist ved indgangen.

Tilsyneladende er det de ansatte som tager imod besøgende, som også skal tage telefoner udefra. Det virker uhensigtsmæssigt.

Ellers havde vi et udmærket besøg og det fungerede fint med parkeringen, til en rimelig timepris for denne, contra inde i byen.

25 juli 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi har haft en skøn dag, dog

Vi har haft en skøn dag. Dog er priserne meget høje for Indgang og derudover parkering.
Bistroen var en katastrofe, vi ventede 1 time på en gang fish n chips, som var ok, men 1 time er lang tid for en lille bid frokost

20 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse og ingen kø ved indgangen

Vi havde købt billetter på forhånd og kom direkte ind uden at skulle vente. Der var en del mennesker i første rum med nordiske fisk, så vi valgte at tage det til sidst, hvilket var fint. Lækre store og flotte akvarier og en tunnel under vandet, hvor glasset er så klart, at man ikke kan se det - ret imponerende. Regnskov med små frøer, sommerfugle og fisk var en god oplevelse. Vores datter på 11år var meget begejstret så vi kommer nok igen en anden gang. Der var masser af håndsprit allevegne og vi blev spurgt om vi skulle have hjælp til noget ved indgangen. Da vi kom ud til bilen betalte vi P-billet ved standeren - kun 12kr/time, hvilket er fint.

29 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nægtet adgang og absurde parkeringsregler

To ting:
For det første; min familie har 3-4 gange tidligere besøgt Den Blå Planet. Vi er hver gang gået til indgangen, har betalt entre og så var vi inde. Nu kom vi og der var en lang kø. Vi fik at vide, at der ikke måtte være for mange inde ad gangen, så hver gang de lukkede nogen ud, lukkede de et tilsvarende antal ind.
Mine to piger på 8 og 12 og jeg stod 45 minutter i kø. Det kunne vi godt forstå. Vi kommer frem til kassen. Møder en stakkels medarbejder. ’Om vi havde bestilt.’ Øh, nej. Vi havde gjort som vi plejede, plus 45 min i kø og havde kørt ca en time for at komme til denne attraktion. Men nej. Min store pige var forstenet. Den lille begyndte at græde og kunne kun sige en ting: ”det er forfærdeligt”. De havde glædet sig. Føj hvor jeg væmmes ved sådan et system.
For det andet:
På vej ind kører vi forbi parkeringsanlægget. I displayet står der at ens nummerplade er aflæst. Fint.
På vej ud er der ingen bomme eller andre normale ting der angiver at her skal der betales. Jeg viste at de havde min nummerplade, så sender de nok en regning…..
Korrekt. Jeg var parkeret 51 minutter (45 af dem i kø for ingenting), men de sendte ikke en alm parkeringsafgift, men en kontrolafgift på 414,50 kr.
Føj for helv…..
Den Blå Planet …. Det er den mest rådne oplevelse jeg længe har oplevet.
Håber ikke noget godt for dette sted fremover. Det er den dårligste ledelse jeg har oplevet. De medarbejdere der arbejder et sådan sted må være flove når de går på arbejde.
Aldrig mere Den Blå Planet.

15 juli 2020

Ekstrem dårlig kundeservice!

Ekstrem dårlig kundeservice!!
Vi havde forsøgt at bestille billetter over hjemmesiden. Da den i første forsøg driller, prøver vi igen. Her skriver den, at vores ordrenummer ***** er gået igennem og vi derfor ikke skal betale igen. Da vi stadig ingen mail har fået (men mistænker hjemmesiden, da den drillede), tager vi et screenshot af forestående besked med ordrenummeret og dukker op til planlagt tid (i øsregnvejr med vores lille søn på 1,5 år, som virkelig har glædet sig!!). Her bliver vi så afvist ved receptionen, da ordren (som skulle være gået igennem) ikke er gået igennem. Vi bliver tilbudt at kunne købe billetter til kl.18 istedet for 15. Men da vi kommer langvejs fra i regnvejr med en lille søn, er dette ikke ventetiden værd! Vi må derfor vende snyden hjemad i øsregnvejr - med en meget skuffet søn! Synes bestemt at det er dårlig kundeservice - da det var fejl igennem deres hjemmeside!

4 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse

Super god oplevelse, alle pengene værd. Vores børn i alder 4-8 år var underholdt fra vi kom til vi gik. Fantastisk udendørsområde/legeplads, hvor der blev fanget haletudser , leget med vand og spist is i strandliggestole med udsigt over vandet.

Om du vil spise inde eller ude, er der alle muligheder og mange gode steder at spise din mad.

Personalet var super opmærksomt , søde og hjælpsomme og guidede vores børn med informationer om de mange dyr.

Der blev rørt ved rokker, krabber, søstjerner.

Alt i alt en oplevelse du ikke får hver dag og som børnene husker!

31 mei 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på Den Blå Planet har ”Gangster”…

Pas på Den Blå Planet har ”Gangster” til at vare tage deres parkerings anlæg, og de syntes det er helt fint!
Vi var 4 voksne som besøgte stedet og INGEN af os så nogen information om parkeringsafgift. Man kun godt ha sat et skilt op ved indgangen, som lige gjorde opmærksom på, at der på området gælder specielle regler.
Nå men vi får så en faktura på 430 kr.
Efterfølgende læser jeg på den blå planets hjemmeside:
”Glemmer du også at betale indenfor 48 timer, vil du automatisk få tilsendt en faktura med det skyldige beløb pålagt et faktureringsgebyr”
OK. Vi skulle have betalt ca. 40 kr. for parkering, så fakturerings gebyret er altså på 390 kr.
Eller et ok akvarium, dog havde vi en dårlig følelse ved nogle tanke, hvor der var alt for store fisk i for små tanke eller vandet så beskidt ud.
Vi kommer ikke igen. Vil meget hellere besøge Kattegatcenteret i Grenå. Det er billigere og en bedre oplevelse.

18 mei 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så længe Den Blå Planet vælger at lade…

Så længe Den Blå Planet vælger at lade APCOA styre deres parkeringspladser har de mistet mig som kunde. Min oplevelse den 17.12.19 som besøgende med mit lille barnebarn kunne have været til 3 stjerner pga. det fine men lille aquarium, blev fuldstændig overskygget af en fuldstændig uhyrlig behandling af APCOA efterfølgende. På trods af at jeg ringer til APCOA på standeren på parkeringspladsen FØR jeg går ind i Den Blå Planet og får at vide, at jeg blot skal parkere og forlade parkeringspladsen igen, da kameraer optager min nummerplade og efterfølgende betale indenfor 48 timer på APCOA.dk, går det helt galt.
Da jeg vil betale på deres hjemmeside kan min nummerplade ikke genkendes, så jeg ringer til APCOA og får her at vide, at JEG STADIG PARKERER ved den Blå Planet nu 24 timer efter jeg forlod pladsen. Det eneste kundeservicemedarbejderen kan hjælpe mig med er at stoppe parkeringen nu, men jeg skal betale for alle timerne og efterfølgende klage til APCOA. Jeg er i CHOCK over den behandling og vil gerne advare alle om IKKE at tage til Den Blå Planet i bil. For indeværende ved jeg ikke om jeg får mine penge igen, men må jo vælge at tro, at jeg gør det, men det blir jo ikke uden en masse bøvl og skriverier frem og tilbage. Oveni den ret dyre adgang 170 kr for en voksen, + cafe, + en lille bamse har jeg betalt 430 kr for parkeringen i knap 4 timer.

19 december 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ville ha startet min anmeldelse…

Jeg ville ha startet min anmeldelse med;
Et fint sted, hvor små børn kan få en del ud være. Dog er det meget dyrt...og det blev ikke mindre dyrt da vi kommer hjem, for her modtager vi en kontrolafgift på 400kr. Dette er vi selvfølgelig meget uforstående overfor, da vi ingen steder har ku se hvad vi evt sku betale.
Efter at have tjekket på google street view, så kan vi se, at i og med at bommene har stået åbne både for ind og udkørsel, så har vi ikke ku se parkeringsreglerne på stedet. Vi gik enda rundt og ledte efter skilte, men fandt ingen. Dette selvfølgelig, da der kun står et skilt puttet bag bomstanderne. Man ku godt ha sat et skilt op ved indgangen, som lige gjorde opmærksom på, at der på området gælder specielle regler.
Jeg syntes at det er noget svineri, når man benytter sig af firmaer, som bruger den slags hustle metoder.

18 oktober 2019

Ikke den vilde oplevelse

Jeg synes at prisen er for høj i forhold til hvad det er man kommer til at se, og det at det hedder Danmarks akvarium burde slet ikke være tilladt, når jeg tænker DANMARKS akvarium så tænker jeg stort, flot, spændende osv osv.
Sådan var det slet ikke, jeg der var da spændende ting og kigge på, men slet ikke i et stort nok omfang.

Turen derinde tog måske en 45 min/1 time, og det var det, så meget er der ikke og se på.

Vi fik i hvert fald der fra med en lidt slatten følelse..

8 april 2011
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.