ALCOHOLVRIJ.com Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ik ben al heel lang klant en heb nog nooit en klacht gehad of hoeven melden. Ik krijg vasteklantenkorting en zelfs zo af en toe een complimenteus gratis fles... Toon meer

De gemengde pakketten bieden mij voldoende herkenbare smaken en nieuwe smaken om te proberen. Alles werd snel geleverd. Echter, de enkele doos waarin alle 18 flessen werden bezorgd is voor mij als zw... Toon meer

Ben zeer te reden over de dranken. Rosé champagne heerlijk van smaak. Cocktails niet van origineel te onderscheiden. Allen de brandende smaak in je keel ontbreekt. Pina Colada en Mojito favoriet. Keur... Toon meer

Het aanbod van alcoholvrije wijnen via Alcoholvrij.com is enorm en wordt steeds verder uitgebreid. Ik bestel vaak nog enkele "proefwijnen" naast mijn gebruikelijke favorieten. Zo blijf ik op de hoogte... Toon meer

1. Wijnhandel

Wij starten elke dag weer met het idee dat het de eerste dag is dat we bestellingen krijgen. Elke klant is voor ons een moment van waardering voor ons assortiment en betrouwbare imago.Inmiddels zijn we al 3 jaar de online marktleider in alcoholvrije dranken en wijnen. We hebben echte "wijnkenner" in dienst die ons elke dag weer wijzen op de noodzaak van absolute kwaliteit, ook in alcoholvrije wijn willen we het beste aanbod voor de juiste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment likeuren, cocktailmixen en whisky. Wij leveren direct uit voorraad, dus vandaag besteld kan morgen al in huis zijn. Door onze extra sterke verpakking en de zorg die wij besteden aan het versturen hebben we een 99,98% excellente uitlevering op tijd en 99.99% komt zonder beschadiging aan. vragen? service@alcoholvrij.com Wij zijn lid van de thuiswinkel organisatie en hebben dus het thuiswinkelwaarborg!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gloeiend Goeie Gluhwijn

Wij (ouderraad OBS Het Tweespan) hebben de alcoholvrije gluhwijn gebruikt als welkomstdrankje bij ontvangst van de ouders op het kerstfeest van de kinderen op de basisschool.
De wijn werd zeer goed ontvangen, slechts een enkele ouder kwam een vraag stellen over de afwezigheid van alcohol.
Volgend jaar bestellen wij zeker weer, ook de bezorging was goed en vlot geregeld.

30 december 2012

Een nuchtere en overzichtelijk kijk op bestelgemak.

Vlak voor de kerstdagen nog besteld en voor kerstavond al in huis.
Geweldig snelle levering.
Ik kon alleen niet het pakketje traceren de code was te kort.
Dus niet zo handig als je nog weg moet op vermoedelijke dag van leveren.
Als je meer bij elkaar besteld vallen de verzendkosten nog wel een beetje mee.
Uitstekend verpakt.

29 december 2012

Super, Snelle levering, goed product.

Super. De site was super duidelijk en er staat duidelijk aangegeven wat helemaal zonder alcohol is (helal) en wat wel met alcohol is gemaakt. Dit maakt het duidelijk en makkelijker te vinden waar je als consument naar op zoek bent. Na de online bestelling is het product binnen 2 dagen geleverd netjes in verpakking. Het product was onbeschadigd en super lekker. Al met al een hele goede site, levering en product.
Een zekere aanrader!!

27 december 2012

super service

zeer goede en super snelle levering. op dinsdagavond besteld en op donderdag was het pakket al binnen! de flessen zaten goed en stevig ingepakt. ben echt tevreden en zal hier zeker nog vaker bestellen.

26 december 2012

Goede en snelle service

De wijn die ik gekocht heb kende ik uit de slijterij... Ik wilde niet met een doos gaan sjouwen vanwege mijn zwangerschap... En dit was een goedkopere en snellere oplossing voor mij.... Dus ik ben erg tevreden en de wijn is verrukkelijk...

25 december 2012

Perfect, Snel, Duidelijk, Grote keuze.

Hallo vrienden,
Ik heb nu een goede site gevonden voor alcoholvrije dranken, perfect, snel, ruime keuze en het belangrijkste ZEER DUIDELIJK. Dus doe wat met mijn keuze. mij bevalt het zeer goed

13 december 2012

Een zeer goed alternatief.

Reeds heb ik voor het eerst twee alcohol vrije champagnes besteld. Ik ben zeer tevreden over de smaak. De smaak komt erg in de buurt van echte champagne. De fles opende ook nog eens als een echte champagne. Over de bezorging ben ik tevens erg tevreden. Ik kreeg de bestelling binnen twee werkdagen thuis bezorgd. Een echte aanrader.

10 december 2012

Super

Een aanrader,deze site ,veel keus ,snelle levering.
Geen idee dat er zo veel te krijgen is wat alcoholvrij is .
Ik kan weer gezellig mee borrelen!!

6 december 2012

Levering prima; verpakking onhandig.

De verpakking is te dik en niet geschikt voor opslag.

12 november 2012
Logo ALCOHOLVRIJ.com

Antwoord van ALCOHOLVRIJ.com

Beste, we waarderen het altijd bijzonder als mensen hun feedback geven. Hier kunnen we alleen maar beter van worden.

We willen dan ook graag begrijpen hoe we hier beter van kunnen worden.
We leveren in dikke dozen omdat wij glaswerk/flessen wijn verzenden. Hierdoor komt 99.98% van de bestellingen ongeschonden aan en kunt u direct van uw alcoholvrije wijn genieten. We zijn dus erg blij dat u tevreden bent met de levering, dit komt mede door deze dikkere doos.

Wat betreft de opslag, we hebben even moeite te begrijpen wat u hiermee bedoelt. We verkopen geen dozen voor opslag en claimen ook niet dat onze leveringsdozen hiervoor geschikt zijn. Ik denk wel dat ze handig te gebruiken zijn in een eventuele opslag, maar dit hangt ook volledig af van uw opslag capaciteit, hier hebben wij geen invloed op. We begrijpen dus even niet hoe we met uw opmerking om moeten gaan, daar wij als doel hebben uw opmerking serieus te nemen en hierdoor onszelf te verbeteren.

Wist u dat onze dozen van 100% recycle papier/karton is gemaakt. Wij laten daarnaast onze dozen onbedrukt.(behalve de verzendinfo dan) Hierdoor kunnen wij van Alcoholvrij ook ons milieu vriendelijke steentje bijdrage aan een gezond leefklimaat.
We vullen onze dozen daarnaast weer op met vulmateriaal dat ook weer 100% recycle papier/karton is.

Nogmaals dank voor uw feedback,we waarderen uw aandacht bijzonder. we vinden het wel jammer dat we maar 3 sterren van u krijgen.(daar de levering dus prima is verlopen)

prima shop

Leveren goede alcoholvrije wijnen (mn de sparkling varianten). De wijnen zijn goed uit te proberen omdat je zelf je pakket kan samenstellen. Redelijke prijzen; mn bij hogere afnames per wijn. Snelle en accurate afhandeling van de bestelling.
Enige minpuntje zijn wat ons betreft de wat hoge verzendkosten van 7,95, die pas bij een bestelling van E 200 komen te vervallen.

7 november 2012
Logo ALCOHOLVRIJ.com

Antwoord van ALCOHOLVRIJ.com

Snelle, correcte afhandeling bestelling

Het bestelproces is zeer helder en duidelijk. Verder kreeg ik een nette bevestiging per e-mail van mijn bestelling en kon ik mijn bestelling volgen. De producten werden keurig verpakt geleverd. Indien de gelegenheid zich voordoet dan ga ik zeker weer bij deze organisatie een bestelling plaatsen.

5 november 2012

Prima

Het is prettig dat er tegenwoordig keuze is tussen meerdere alcoholvrije dranken, die tóch lekker zijn en niet naar limonade smaken.... Je moet alcoholvrije drankjes niet vergelijken met 'de real thing'. Dan is het toch vaak té anders van smaak om te kunnen winnen. Maar vergelijk het eens met het alternatief: Als je alcoholvrij wilt of moet drinken en je kan kiezen tussen een colaatje en een alcoholvrij wijntje, dan weet ik het wel!!

Daarnaast is het super-handig dat je de deur niet voor uit hoeft om op speurtocht te gaan. Het wordt prima thuis afgeleverd.

1 november 2012