Dit overhemd is niet conform de beschrijving, er staat katoen en is helemaal synthetisch. Tot overmaat van ramp probeer ik het te retourneren maar kan geen CP inleverpunt vinden. Het is door DHL... Toon meer
Producten veelzijdig en prima, maar die klantenservice... Lezen je berichten niet, sturen standaard antwoorden, zijn niet behulpzaam en komen met geen oplossing. Sluiten de chat zomaar af wannee... Toon meer
Tot 2x toe geprobeerd om een bestelling voor 2 harde schijven te plaatsen. In beide gevallen direct geannuleerd, omdat het blijkbaar een ongebruikelijke bestelling was. Ze hadden eerst een kopie v... Toon meer
Meestal heb ik geen problemen met Amazon, behalve dan dat ze gebruik maken van DHL. Ik heb begrepen van de klantenservice dat ze met verschillende bezorgdiensten samenwerken. De computer bep... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online shopping from the earth's biggest selection of books, magazines, music, DVDs, videos, electronics, computers, software, apparel & accessories, shoes, jewelry, tools & hardware, housewares, furniture, sporting goods, beauty & personal care, broadband & dsl, gourmet food & just about anything else.
Verenigd Koninkrijk
- www.amazon.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een bijzonder bedrijf
Wat een bijzonder bedrijf, ik koop al jaren online en 95% via Amazon en begon eraan te wennen dat het altijd gaat zoals ze zeggen: vandaag bestellen morgen in huis, kwaliteit zoals geadverteerd, je krijgt wat je besteld. Tot vandaag....ik bestel een klein stukje gereedschap maar het past niet wat mijn eigen fout was. Ik bestel een nieuw langer stuk gereedschap en wil het verkeerd gekozen stuk terugsturen maar ik mag het houden. Absoluut geen wereldbedrag maar wel een bijzonder sympathiek gebaar.
Bedankt Amazon
Ondergang van Amazon?
Ben flink in de mailing genomen door een verkoper op amazon. Heb zelf de verzendkosten moeten betalen va 10 euro en de retour kosten zijn 23 euro. Kan geen recensie of klacht plaatsen over deze verkoper op amazon. Ze laten alles en iedereen toe om te verkopen en nemen zelf totaal geen verantwoordelijkheid. Ben wel een beetje klaar met dit bedrijf en blijf weer trouw bij de nederlandse concurrent.
Slechtste pakketservice ooit waarmee ze werken
Veel aanbod en goede producten, maar zo'n domme keuze om met Dragonfly te werken als pakketdienst. Daardoor hebben ze mij als klant verloren. Ben blij dat Bol met PostNL werkt, want ze hebben dezelfde producten, voor dezelfde prijs en het pakket wordt wel gewoon bezorgt.
Je ontvangt een retour label voor bpost…
Je ontvangt een retour label voor bpost om een pakket terug te sturen maar bpost wil het niet terug sturen omdat het te groot is terug contact proberen op te nemen met amazon een geel gedoe tegen je er krijgt met een berichtje met een postorderbedrijf denk ik op maar dat lukt niet en ze verbreken alle contact ik heb er op korte termijn zeer veel gekocht maar zal er nu nooit meer iets kopen zeer slechte service achteraf
Iets besteld op Amazon van 228 euro nooit geleverd en geld weg!
Iets besteld op Amazon van 228 euro, maar kreeg compleet iets anders toegestuurd uit China, een scheerapparaat borsteltje, gebeld met Amazon, gechat met Amazon en gemaild.
En ze zeggen heel simpel dat ze er niets aan kunnen doen. Dus geld weg!
Ik koop in ieder geval nooit meer wat op Amazon!
Op AliExpress nooit een rare ervaring gehad.
Account is geblokkeerd door Amazon…
Account is geblokkeerd door Amazon vanwege ''suspicious activity''.
Ik kan niet inloggen en contact zoeken met de klantenservice. Heb inmiddels al een maand dit probleem, en de klantenservice blijft verwijzen naar een email adres welke niet reageert.
Amazon.nl de grootste dieven die ik…
Amazon.nl de grootste dieven die ik ken, pakket nooit ontvangen, via de klantenservice word de chat gewoon beëindigd! En ze geven aan niets meer voor mij te kunnen doen. Amazon jullie horen als verkoper te komen met een oplossing! Helaas kunnen jullie dat niet 🤡 en dan ben ik hier al 3 weken mee bezig
Ik heb op 27 februari iets bestelt
Ik heb op 27 februari iets bestelt, en heb het op heden 29 maart nog steeds niet ontvangen, terwijl ze aangaven dat ik het rond 11 maart zou moeten hebben ontvangen. Niet echt een goeie service, ik ben bang dat ik er naar kan fluiten.
Je gegevens zijn NIET veilig
Wat er binnen een dag zou zijn duurde zeker een week. Daarnaast heb ik al twee onbekende bellers gehad met een automatisch bericht dat er op mijn naam een iphone besteld zou zijn. Je gegevens zijn hier dus absoluut NIET veilig.
Voor mij nooit geen amazon meer en ik schaar ze onder hetzelfde oplichtersrijtje als Temu, Shein, Ali-express enz. Niet doen.
Amazon's slechte bezorgdienst Dragonfly
Vanaf het moment dat Amazon als webshop in Nederland kwam zijn wij al klant bij ze. In deze afgelopen jaren hebben we eigenlijk alles wat we online bestelde bij Amazon gedaan. De bezorgingen liepen altijd via DHL of Post.nl welke in grote lijnen altijd vlekkeloos gingen. Nu heeft Amazon de laatse maanden de bezorger Dragonfly toegevoegd aan hun diensten. Helaas is deze partij compleet onbetrouwbaar, en ja je krijgt een mail dat ze onderweg naar je toe zijn maar die krijg je in de ochtend en dan kunnen ze tot 22 uur in de avond bezorgen zonder een tijdvenster aan te geven. Dit is natuurlijk totaal niet van deze tijd en onwerkbaar omdat je niet kunt zorgen dat je thuis bent. Vandaag contact gezocht met de Amazon klantenservice om te vragen of er een voorkeur voor een bezorg dienst ingeven kon worden. Helaas kon dit niet want dat was onmogelijk. Dan maar een DHL punt in de buurt als vast adres aangeven. Helaas want het DHL punt waar ik de afgelopen jaren mijn pakket liet leveren als ik niet thuis was kon niet gevonden worden door de verder zeer vriendelijke medewerker van Amazon. Conclusie is dat ik maar moet accepteren dat Amazon bepaald met wie ze versturen terwijl ik wel een prime abonnement heb waar ik betaal voor gratis bezorging. Helaas is mijn conclusie nu dat ik m'n horizon moet gaan verbreden wat webshops betreft want blijkbaar is Amazon inmiddels groot genoeg om niet meer naar hun klanten te luisteren...
Zeer slecht sinds ze met dragonfly…
Zeer slecht sinds ze met dragonfly bezorgen, ze liegen over bezorging, staat niets op de camera, ik moet betalen en account wordt gesloten, ongelooflijk.
Klantenservice amazon onbereikbaar zonder telefoonnumme
Ik kreeg een produkt wat ik had besteld maar dat leek niet compatible waarvoor ik het had gekocht dan staat er dat ik een maand heb om het te retourneren.Toen ik dat aanvroeg stond er dat ik contact op moest nemen met de leverancier en hun telefoonnummer wat niet bleek te werken dan moest ik maar naar hun site om mijn probleem beantwoord te krijgen. Die virtuele assistente stuurde me door menu’s die geen passend antwoord aan me gaf en op de site van amazon werd ik steeds naar de pagina met het verkeerde telefoonnummer gestuurd. Na 1 1/2 uur frustratie het maar opgegeven
Zelf sturing voor bezorgen .
Positief.
*Vaak goedkoop.
* Gratis verzonden . (Bij prime )
Negatief.
*chat werkt slecht , terugbel mogelijkheid werkt wel.
*verzenden tegenwoordig via Dragonfly.
-Deze firma heeft geen bezorgpunt.
-Track en Trace werkt niet .
- Je krijgt om 14.54 een melding dat voor 22.00 uur word bezorgd. 7 uur zit hier tussen .Ze zeggen op de website dat je drie uur voor bezorging een melding krijgt 😪.
Dan krijg je om 22.35 een melding dat ze het niet halen en dan hoor je niks meer.
De vorige keer stonden ze om 22.44 aan te bellen om het pakket te leveren . Dat ligt toch echt aan de planning niet aan de bezorger 🤨.
-Brievenbus bezorging word niet gemeld ,daardoor zit je te wachten op je pakket.
Beste Amazone waarom kunnen we bij de bestelling niet aangeven wie levert. ???.
Volgende dag leveren NOT !
Bij bestellen stond er duidelijk vandaag besteld morgen in huis. Product op voorraad. Omdat ik de producten de volgende dag in huis moest hebben en het een paar euro scheelde met een andere leverancier. Gekozen om hier te bestellen. Na afrekenen een mail met de bestelde producten in het overzicht met de bekendmaking. Wordt donderdag geleverd. Pardon het is nu maandag en donderdag komt niet als volgende dag na maandag. De dag na maandag begint wel met een D maar is toch echt dinsdag. Contact gezocht met de klantenservice, ja er is een item bij dat op donderdag geleverd wordt dus alles is gecombineerd. Oké dan annuleren we dat item en dan kan de rest morgen geleverd worden. Ja dat kan inderdaad doen we dat. Item geannuleerd rest van de items, worden donderdag geleverd. Weer contact met de klantenservice, ja er staat een item in voor leveren op donderdag dus de zending wordt gecombineerd. Eeeehhh ik had dat item toch geannuleerd ? Ja maar er is nog een item wat pas donderdag geleverd kan worden. Maar de rest komt morgen. Nou alles staat nog op donderdag. De drie belangrijkste items zijn nog niet eens verstuurd. Maar het item wat voor donderdag stond, die de hele bestelling volgens de klantenservice op donderdag leveren heeft gezet, is al wel verstuurd. Denk dat die eerder binnen is als de belangrijkste items. Die paar euro die ik nu minder heb betaald zijn dit niet waard. Mijn project loopt nu nog meer vertraging op. Volgende keer weer gewoon bij mijn eigen leverancier die wel nakomt volgende dag leveren als het erbij staat ! Nooit geen Amazon meer voor mij.
Ik bestel redelijk veel via amazon…
Ik bestel redelijk veel via amazon ,eerst werd alles verstuurd via dhl ,wat redelijk goed was altijd ,je kon ervan opaan ,na zeker 6 a 7 keer dragonfly leveringen pfff paketten die voorvde deur werden gezet zonder aan te bellen terwijl we thuis waren
Vanaf de tuinpoort tegen de voordeur gooien van paket
Laaste keer gebeld met amazon ,met een zeer vriendelijke jongeman gesproken ,en over dragonfly klachten verteld ,ik vertelde ook dat ik niks meer bestel via amazon omdat dragongly waardeloos is en dhl was veel beter
Nu heb ik besteld ,een keer of 3 elke keer komt nu dhl ,moet je eerst klagen voor je de goede bezorgdienst krijgen ,dragonfly zal
Wel goedkoper zijn dan dhl
Adres wijzigen kan dus niet na bestelling
De bestelling wordt snel thuis bezorgd zegt men. Maar ik had het verkeerde adres opgegeven. Geen probleem blijkbaar want er was daar een optie voor. Mooi niet dus. Toen gebeld met Amazon wat wel erg vlot ging en ook de behulpzame dame kom dit niet meer wijzigen zag ze. De hele boel annuleren kon weer wel was haar optie en dan opnieuw bestellen. Dus binnen 5 minuten kun je het adres niet meer wijzigen en dat kan de telefoniste wel zien maar ik niet. Dat vindt ik geen goede service. Wel de optie maar dan niet echt. Baalde flink vandaar dit schrijven. Nu maar thuis laten komen en zelf maar weer doorsturen naar mijn zoon.
Bestelling was voor de helft geleverd…
Bestelling was voor de helft geleverd geen probleem als ze de helft terug zouden betalen is prima te gebruiken alleen moet nu eerst retourzenden dan krijg ik 100% vergoed 39.99 alleen heb ik 41 betaald erg vreemd bestelde graag bij Amazon maar laatste tijd gaat er teveel fout
Super slechte aflevering door Dragonfly
Bij Amazon in het verleden diverse bestellingen geplaatst. Prima ervaringen inclusief aftersales.
Tot op heden de door Amazon ingeschakelde bezorgdienst (Dragonfly) is echt zo ontzettend onzorgvuldig en amateuristisch dat ik mij afvraag of ik nog bestellingen plaats bij Amazon.
Dragonfly - dus ook Amazon - hanteert geen bezorgtijd alleen de dag van bestelling. Via een tijdlijn is te zien:gesorteerd en de bestelling is onderweg voor bezorging. Aan het einde bezorgplaats.
Laat in de avond de bezorging vindt binnenkort plaats. Uur erna de bezorging lukt helaas vandaag niet meer.
Dragonfly denkt kennelijk dat wij er voor hen zijn en de hele dag op hen moeten wachten. Nee dus.
Amazon zorgt er voor dat - door te kiezen voor Dragonfly - ik voortaan terughoudend zal zijn om bij hen te gaan kopen.
Ik betaal al geruime tijd voor een…
Ik betaal al geruime tijd voor een Amazon Prime-abonnement, specifiek voor de belofte dat producten de volgende dag worden bezorgd. Helaas is de realiteit tegenwoordig compleet anders. Wat vroeger een betrouwbare service was, is nu een bron van irritatie geworden.
Mijn grootste minpunten:
Loze beloftes: Producten staan gemarkeerd als 'Prime', maar de levertijd loopt tegenwoordig regelmatig op tot een week of zelfs langer.
Onbetrouwbaar: Van de laatste paar bestellingen kwam het merendeel te laat aan, of in sommige gevallen zelfs helemaal niet.
Prijs-kwaliteitverhouding: Je betaalt maandelijks voor een voordeel dat in de praktijk niet meer wordt geleverd.
Het is een enorme afknapper. Als ik een week op mijn spullen moet wachten, kan ik ze net zo goed ergens anders bestellen waar ze wél eerlijk zijn over de levertijd. Amazon was ooit de koning van de logistiek, maar op dit moment laten ze de trouwe klant flink in de kou staan.
Conclusie: Bespaar je het geld voor Prime zolang ze hun bezorgbelofte niet waar kunnen maken.
Moeilijk retourenen
Ik heb een pakket ontvangen een display zit los ben al een week berichten aan het sturen om een retour label te krijgen. Nu wordt er gezegd dat ik zelf voor de retour moet betalen. Voorheen had je altijd 30 dagen bedenktijd en retourneren. Nu met externe partners is dat niet duidelijk! Dit doet enorme afbreuk aan de shop ervaring. Ik weet niet waar ik aan toe ben