Dit overhemd is niet conform de beschrijving, er staat katoen en is helemaal synthetisch. Tot overmaat van ramp probeer ik het te retourneren maar kan geen CP inleverpunt vinden. Het is door DHL... Toon meer
Producten veelzijdig en prima, maar die klantenservice... Lezen je berichten niet, sturen standaard antwoorden, zijn niet behulpzaam en komen met geen oplossing. Sluiten de chat zomaar af wannee... Toon meer
Tot 2x toe geprobeerd om een bestelling voor 2 harde schijven te plaatsen. In beide gevallen direct geannuleerd, omdat het blijkbaar een ongebruikelijke bestelling was. Ze hadden eerst een kopie v... Toon meer
Meestal heb ik geen problemen met Amazon, behalve dan dat ze gebruik maken van DHL. Ik heb begrepen van de klantenservice dat ze met verschillende bezorgdiensten samenwerken. De computer bep... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online shopping from the earth's biggest selection of books, magazines, music, DVDs, videos, electronics, computers, software, apparel & accessories, shoes, jewelry, tools & hardware, housewares, furniture, sporting goods, beauty & personal care, broadband & dsl, gourmet food & just about anything else.
Verenigd Koninkrijk
- www.amazon.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht service
Slecht service , je besteld bij hun ze nemen er geen verantwoordelijkheid voor, 17 februari(volgens de verkoper is het gelevert maar ik heb niks alleen gezeik om je geld terug tekrijgen)
wat besteld maand verder nog niks , A-TotZ claim hou maar op nu is het nu is het 19maart niks voor elkaar naar je geld kan je fluiten dit gezeik..
Voor iedereen stop met Amazon en ze slecht service en we helpen u met 48uur maand later niks niks ,
LET OP gewaarschuwd met teled voor 2 !! Mvg J.B
Zwaar onbeschofte klantenservice. Blokken je zomaar
track and trace klopt totaal niet, vandaag zou er een pakketje afgeleverd worden , Amazon doet niks en als ik zeg dat het geld dan kwijt is, zeggen ze gerust.. niets aan te doen. Daarbij werken ze met mensen die midden in de rimboe zitten, het niet willen snappen en geen nederlands spreken.. Ik ben iig klant af bij Amazon, pure oplichters en dieven. Heb er iets van gezegd tegen een klantenservice medewerker en kort daarna.is mijn account geblokkeerd. Zonder iets te melden. Als je terugbelt, krijg je te horen dat ze mij niet kennen als klant. Ze hebben mijn account geblokkeerd. Dit zegt genoeg. Mij best. Hebben zichzelf ermee.. weer een paar klanten minder
Want ligt mijn familie en vrienden in hierover
Pas op met Amazon Nederland mensen.. je wordt opgelicht.
Onwaarschijnlijk slechte (niet) bezorginf
Naast dat Amazon een slecht bedrijf is (haalde meerdere malen het nieuws wegens slecht behandelen personeel en weggooien retour spullen) gebruikt Amazon nl Dragonfly als bezorging. Slechter dan slecht. Na originele bezorg moment mailen dat ze het niet halen en ook die dag niet. Exacte nieuwe moment... onbekend...
Amazon zelf is prima, gaat om de bezorging
Amazon zelf is prima, maar ze maken gebruik van een bezorgdienst Dragonfly, die is echt waardeloos. Nu al 2 keer in een week ,2 verschillende pakketjes, wordt er gezegd dat ik niet thuis ben of het pand niet toegankelijk is, hoe dan!
Echt waardeloos!
Je krijgt ook geen tijd indicatie. Je ontvangt een bericht dat ze voor 22.00 uur komen.
Ik zou graag een klacht willen indienen bij Amazon, maar ik weet niet hoe. Ik zie negens een email adres of contact gegevens
Ik hoop echt dat ze stoppen met Dragonfly, tot die tijd bestel ik niet meer bij hun
Geen retourbeleid
Ik kocht stoelen aan via amazon. Hun retourbeleid: zelf retour betalen. Helaas blijken er geen diensten te zijn die vanuit België (binnen de Europese Unie) pakjes van dergelijke grootte willen versturen. Amazon ‘betreurt’ de situatie maar daar stopt het. Het resultaat: overblijven met stoelen die ik niet wil.
Onoplosbare vertraging en falende klantenservice Amazon
Op 2 maart bestelde ik sportschoenen bij Amazon, rechtstreeks verkocht en verzonden door Amazon zelf. Tot op heden heb ik niets ontvangen, hoewel ze op de site levering binnen 2 dagen beloofden. De status blijft hangen op: "Bezorgdatum momenteel niet beschikbaar", waarbij Amazon aangeeft dat ik kan annuleren voor een terugbetaling.
In de praktijk blijkt annuleren echter onmogelijk omdat het item volgens het systeem "onderweg" is. Ondanks drie pogingen via de klantenservice is er nog steeds geen oplossing geboden. Zelfs budget-platforms zoals Shein bieden momenteel een transparantere afhandeling. Voor mij is de maat vol: Nooit meer Amazon!
Vooral niet retourneren!!!
Alles gaat goed totdat je iets moet retourneren, ze sturen een verzendlabel dat niet te scannen is. Een verzendlabel van de leverancier ontvangen, produkt geretourneerd. Blijf aanmaningen krijgen dat ik moet vetalen via Riverty. Al 5x gereageerd. Geen enkele reactie.
1 ster voor dit bedrijf is nog te…
1 ster voor dit bedrijf is nog te veel.
Na te zijn gehact en er allemaal bestellingen op mijn naam zijn gedaan op amazone.
5x gebeld om dit probleem te melden ze bloven het op te lossen maar gebeurd helemaal niks
Echt heel triest ze zeggen van alles maar doen niks
Verkoper BarabaraEU oplichting
Dit gaat niet om Amazon maar om een verkoper op Amazon UK: Barabara. Dit is een oplichter die doet alsof hij je bestelling in behandeling neemt en verstuurt, maar dat doet ie niet. Op een gegeven moment kun je je pakje niet meer tracken en als je vraagt waar het is, krijg je geen antwoord maar dit: resend or refund. Als je doorvraagt blijkt dat je order helemaal niet in bestelling is genomen en zegt barabara dat hij het zal verzenden, maar als je een om bevestiging hiervan vraagt (een paar x gevraagd bij gebrek aan reactie) wordt je te lastig voor deze verkoper en zonder omhaal krijg je vlot na je laatste vraag een mail van Amazon waarin staat dat barabara je geld terugstort. Ik weet het, ik mag blij zijn DAT ik m’n geld terug krijg (als dat tenminste echt gebeuren gaat), maar ik ben erg teleurgesteld omdat ik mijn bestelling nu niet krijg en die is heel belangrijk voor mij en mijn familie. Ik ben ook erg boos over het idiote contact met barabara, die geen antwoord op mijn vragen gaf en zonder overleg tot een refund besloot om van mij af te zijn. In elke revieuw lees ik soortgelijke ervaringen. Dus wees gewaarschuwd: je wordt niet serieus te woord gestaan door barabara, ze faken je bestelling en houden je aan het lijntje, ondertussen is er gewoon helemaal niets naar jou onderweg. Als je geluk hebt krijg je je geld terug, maar ook dat is maar afwachten.
Amazon verkoopt gevaarlijk product en weigert daarna beloofde retourkosten te vergoeden
Let op met Amazon – dit is hoe ze met klanten omgaan.
Ik kocht een stekkerdoos voor €12. Daarna kreeg ik van Amazon zelf een bericht dat het product was teruggeroepen wegens risico op elektrische schokken en dat ik het niet meer mocht gebruiken. In hun mail stond duidelijk dat ik het product moest terugsturen en dat alle retourkosten zouden worden vergoed.
Ik heb hun instructies gevolgd en het pakket gestuurd naar het adres dat zij zelf gaven:
Amazon – Klantretouren
Amazonská 1
92601 Sereď – Nový Majer
Slowakije
De retourzending kostte mij €15,80, dus meer dan het product zelf.
Daarna begint de ellende.
Na 5 e-mails en meer dan 3 uur van mijn tijd:
eerst zeggen ze dat terugbetaling alleen als cadeaubon met vervaldatum kan
daarna zeggen ze dat het systeem niet naar mijn bank kan terugstorten
en nu krijg ik een mail dat er helemaal geen terugbetaling komt
Dit terwijl zij zelf het product hebben teruggeroepen en zwart op wit hebben geschreven dat alle retourkosten worden vergoed.
Kort samengevat:
Amazon verkoopt een gevaarlijk product, laat de klant de retour naar Slowakije betalen, belooft vergoeding en weigert daarna gewoon te betalen.
Dit is een bizarre en schandalige manier van omgaan met klanten. Ik ben inmiddels uren bezig geweest om €15,80 terug te krijgen waar ik volgens hun eigen mail recht op heb.
Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier iets bestel
Dramatisch.
Dramatisch.
Je moet bijna raketgeleerde zijn om überhaupt artikelen op Amazon te kunnen verkopen. Je betaalt netjes € 47,19 abonnementskosten, maar als je denkt je account te hebben stopgezet, blijkt achteraf dat je blijkbaar het verkeerde account hebt gesloten: je gewone account in plaats van je verkopersaccount. Gevolg: het verkopersaccount liep gewoon door en er werd opnieuw abonnementsgeld afgeschreven.
Toen ik contact opnam met de klantenservice om dit op te lossen, kreeg ik geen enkele echte hulp. Er werd alleen verwezen naar voorwaarden en beleid. Met andere woorden: “had je maar niet akkoord moeten gaan met de voorwaarden.” Erg makkelijk, maar totaal niet klantgericht.
Het hele systeem is onnodig ingewikkeld, onduidelijk ingericht en allesbehalve gebruiksvriendelijk. Als verkoper krijg je eerder het gevoel dat je verdwaalt in procedures dan dat je geholpen wordt.
Kortom: een topbedrijf, heel menselijk ingericht en met een uitstekende service — als je van sarcasme houdt.
Wat bestelt retour gestuurd maar krijg…
Wat bestelt retour gestuurd maar krijg niks meer te horen en kan geen telefoon nummer vinden klantenservice is een drama kom steeds op het zelfde
Uit
ok maar een beetje traagt
Ik was vroeger een fan van deze winkel…
Ik was vroeger een fan van deze winkel . Maar kopen hier . Nee
Er komt een bedrag van 10. Tot 15 euro op je gekochte bedrag .voor het inpakken. Wat een oplichters ...........zakkenvullers .ik kijk wel ergens anders . Winkels zat ........
Onbetrouwbaar, slechte praktijken
Een maal pannenset besteld, deze was niet geschikt voor een inductie en heeft schade veroorzaakt. Als ik een expertise liet doen en het rapport + schade zou opsturen zou alles vergoed worden. Ik heb extra kosten gedraait voor de expertise en kreeg hierna als antwoord "Dit kunnen we niet doen". Oftewel, onbetrouwbaar.
Ook als een bestelling niet aan komt moet de klant al het werk doen om dit te bewijzen, terwijl ik geen overeenkomst heb met de leverancier, dat heeft Amazon.
Maand later geen levering geen gehoor
Hometrainer van 200 euro besteld daarnaast 25 euro extra betaald voor sneller levering. Hometrainer gehaald voor operatieherstel om goeie doorbloeding, zwelling en pijn te voorkomen. We zijn nu 1 maand verder 3 gemiste leverdatums en zo slechte communicatie met amazone die het maar niet oppakt. Ook allemaal medewerkers die geen eens fatsoenlijk nederlands kunnen spreken en de telefoon uitdoen als je vraagt om met leidinggevende te spreken aangezien niemand van hun iets doorpakt. LAATSTE keer dat ik bij amazone iets bestel
Daarnaast heb ik nu heel veel zwelling pijn en slaap ik slecht in de nacht doordat ik de hometrainer niet heb. HEEL vervelend
Elke keer zeggen ze morgen geleverd
Elke keer zeggen ze morgen geleverd! Of het komt helemaal niet maar meestal dagen tot twee weken later ! Echt slecht bedrijf ook het leveren meerendeel van de bezorgers flikkert het gewoon de hal in in de portiek flat !
3x Verkeerde product geleverd, maar tijdig terugbetalen ho maar
Schoenen besteld die volgens plaatje EN beschrijving geheel zwart zijn (bovenwerk, rand en zool); "Black black black". Geleverd schoenen met wit met knalroze zolen.
Retourgezonden, maar geldt terug binnen 14 dagen? Vergeet het. Volgens Amazon op 22 februari product retour ontvangen. Staat nu melding dat er een probleem is en ze meer informatie nodig hebben. Bel de klantendienst. De retour 'moet nog verwerkt worden, ik kan de terugbetaling niet handmatig voor u doorvoeren'?!
Ondertussen opnieuw besteld EN betaald zelfde schoen met andere productcode; zou volgens klantenservice wél helemaal zwart zijn. Dat klopt, maar dit keer de verkeerde maat geleverd. Klantenservice gebeld, foto geupload. En heeft de klantenservice (zo beloofd de medewerkster) eigenhandig voor mij schoen in juiste kleur én maat besteld. Maar nee hoor, wéér de verkeerde maat. Duidelijk een puinzooi in het magazijn en/of verkeerde productomschrijving om de website.
Amazon heeft over het algemeen betere prijzen, en als je een probleem hebt hebben ze altijd een passende oplossing.
De bezorger Dragonfly zegt met het…
De bezorger Dragonfly zegt met het pakketje aan de deur te zijn geweest, echter staat er niemand op de camera.
Daarna is het pakketje zoek en wordt er ook geen bedrag retour geboekt. Amazon is zeer slecht te bereiken, dus fluiten naar je centjes!!! Ik raad iedereen aan ergens anders je spullen te bestellen!!!