Banner for Archonia NV

Archonia NV Reviews 192

TrustScore 5 uit 5

4,8

Zoals altijd, buitengewoon tevreden. Zeer goed en verzorgd verpakt, extreem snelle verzending en alles in top staat ontvangen. Daar mogen veel webshop een voorbeeld aan nemen.

Eerste keer dat ik online shop voor comic books en ik ben extreem tevreden, klantservice 11/10 (dankuwel Chris!) , na uitzending was mijn order binnen 1 dag aangekome, alles was netjes en veilig verpa... Toon meer

Super ervaring mee. Ben vrij recent een collectie beginnen aanleggen en altijd goed geleverd geweest. Of als er toch iets verkeerd liep snel opgelost. Dank jullie Archonia.

Manga boeken zijn verzorgd en veilig verzonden.moest een tijd wachten tot mijn bestelling verzonden werd omdat manga boeken niet meer op voorraad waren.

1. Verzamelaarswinkel
  2. Stripboekwinkel
  3. Spellenwinkel
  4. Miniaturenwinkel

Our online shop features thousands of pop culture items ranging from manga, anime, comics, graphic novels, figures, collectibles, board- & card games and other merchandise. We offer many different payment & shipping options, and we ship everything out of our warehouse in Belgium, so there will be no import/customs for EU residents.

Promotion box for Archonia NV

Sales & Promos

Every month there are new deals to be made at Archonia.com!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

10/10 en 10X beter dan amazon

Ik ben super tevreden met Archonia

Ik heb nu al een paar keer wat light novels besteld bij hun en ze kwamen altijd snel (binnen 2 dagen) en goed ingepakt binnen in bubble wrap
Archonia is veel beter om anime gerelateerde dingen op te bestellen dan Amazon waar alles half kapot van aankomt

24 juli 2025

Snelle nalevering en goede verzending

Bestelling was eenmaal weer op voorraad snel bij mij! Na het bestellen van een product dat in de nabestelling was, kwam dit product mooi netjes op tijd binnen in de verwachte levertijfd. Alles was goed verpakt, netjes verwerkt en mijn aankoop kwam dus veilig bij mij aan. Mijn nieuwe vaste adres voor alles D&D en RPG gerelateerd.

9 juli 2025

Top webshop voor anime/manga

Top webshop voor anime/manga
Ik ben heel tevreden over Archonia, ik bestel hier al jaren mijn manga en anime figures, de prijzen zijn redelijk en ik heb nooit gezeik hiermee
(bol.com heeft dan een keer een kapotte manga of in een andere taal en dat is dan heel gedoe)
ik heb van archonia ooit maar 1 keer een echt beschadigde manga gekregen, dat laten weten en met mijn volgende box een nieuwe opgestuurd gekregen.
dit is echt een goede webshop, snelle en vriendelijke klantenservice. goed overzichtelijk met pre-orders (af en toe is iets vertraagd maar daar kunnen ze niks aan doen. het is makkelijk te vinden wat vertraagd is en hoeveel)
leuke aanbiedingen en goed punten systeem
ik zou echt aanraden hier te bestellen!

2 mei 2025

echt super jammer

echt super jammer
ik had eergisteren of gisteren een funko gekocht
prima had ik 1 keer eerder hier gedaan dus vertrouwelijk
krijg ik de funko binnen zie ik ten eerste goude stift of pen aan de binnen kant zitten
en ik wist dat dit niet hoorde want ik had de funko al eens eerder gehad
uit eindelijk hebben we het weg kunnen krassen
en het scherpe randje boven aan de voorkant is bassicly non existent
heel slecht jammer dat jullie box damage niet melden
en terug sturen op eigen kosten ga ik ook echt niet doen

9 april 2025

Zeer behulpzaam en snel geleverd.

Ik ben enorm goed geholpen. De klantenservice is snel, duidelijk en zeer behulpzaam. Mijn bestelling kwam ook snel aan.

Ikzelf was specifiek op zoek naar een Amerikaanse uitgave die in Europa lastig te vinden is, hier hebben ze deze versie met 100% garantie, en ook voor een normale prijs.

29 november 2024

Archonia is mijn Go-To site voor comics

Comics kopen online is altijd een gok want je weet niet of alles ok wordt verpakt, wanneer het aankomt, of de kwaliteit goed is, ect. Archonia is mijn Go-To site om strips te halen.

Snelle levering en duidelijkheid over wanneer ze dingen restocken. Alles wordt ook netjes bezorgt zonder schade enzo.

Ze hebben niet altijd alles, maar ze zijn wel de eerste online shop waarbij ik het kijk.

19 april 2024

Zelf een beschadigd product opgestuurd…

Zelf een beschadigd product opgestuurd en laat de klant heel veel moeite doen om het op te lossen.
Laatste keer, nooit meer.

2 juli 2024
Logo Archonia NV

Antwoord van Archonia NV

Dag Emma. Jammer te horen van je mindere ervaring. We hebben even nagevraagd bij onze helpdesk medewerkers en zo te zien is er toch een oplossing gevonden voor de situatie. Als je nog verdere assistentie nodig hebt, hoort ons supportteam dit uiteraard graag.

Uitstekende communicatie met het personeel.

Na een probleem met DHL werd ik heel goed geholpen door het personeel, vandaar dat ik 5 sterren kreeg. Hartelijk dank aan de heer Lieve.
Ik ben heel blij dat ze het snel en zeer professioneel hebben opgelost, ik kan het zeker aanbevelen! Erg blij met het ondersteuningsteam. Eerlijk."
En dank je, dank je, dank je.
🥳❤️👌
Iveta H.