Zoals altijd, buitengewoon tevreden. Zeer goed en verzorgd verpakt, extreem snelle verzending en alles in top staat ontvangen. Daar mogen veel webshop een voorbeeld aan nemen.

Eerste keer dat ik online shop voor comic books en ik ben extreem tevreden, klantservice 11/10 (dankuwel Chris!) , na uitzending was mijn order binnen 1 dag aangekome, alles was netjes en veilig verpa... Toon meer
Super ervaring mee. Ben vrij recent een collectie beginnen aanleggen en altijd goed geleverd geweest. Of als er toch iets verkeerd liep snel opgelost. Dank jullie Archonia.
Manga boeken zijn verzorgd en veilig verzonden.moest een tijd wachten tot mijn bestelling verzonden werd omdat manga boeken niet meer op voorraad waren.
Our online shop features thousands of pop culture items ranging from manga, anime, comics, graphic novels, figures, collectibles, board- & card games and other merchandise. We offer many different payment & shipping options, and we ship everything out of our warehouse in Belgium, so there will be no import/customs for EU residents.
Luikersteenweg 320, 3500, Hasselt, België

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super snel geleverd en goed verpakt! Fijn een mail over de levering incl. track and trace! En dan als kers op de taart kreeg ik er ook een leuke boekenlegger bij :3
Vriendelijke klantenservice en snel geholpen. Ondanks het goed verpakken en verzenden van product. Was hij toch wat beschadigd. Na contact hebben ze onmiddelijk een vervangend product toe gestuurd zonder enig gedoe. Zeer tevreden :)
Een manga besteld! Aangekomen in een dag met een “free comic” en bladwijzer met een lieve vraag om een positieve review te laten! Heb niks om over te klagen! Alles is veilig en goed aangekomen!!
Ik heb al 2x Funko’s besteld en ze worden echt snel geleverd. Binnen 2 dagen heb ik ze binnen en ze zijn ook goed beschermd verpakt! Ze kwamen ook veilig binnen en ben alleen maar tevreden over dit bedrijf! Ik vind het echt top hoe snel het gaat en ze hebben ook een breed assortiment! Top!
Zeer snelle verzending en super goed verpakt en ook nog eens 1 van de goedkoopste qua prijzen en verzendkosten.
Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!!
Mijn eerste allereerste bestelling gedaan bij Archonia maar ben zeer verrast over het gemak van account aanmaken, bestelling plaatsen en levering, echt top. En je wordt geïnformeerd als de bestelling verzonden is maar de echte reden van de aankoop is wel de zeer gunstig geprijsde artikelen, ben er blij mee!
Ik had een figure bij hun besteld. Toen hij aan kwam miste de base. Ik had een mail gestuurd waarbij ik een dag later reactie op kreeg. Ik kreeg een retour forum en kon hem kosteloos terug sturen. Zodra ze hem terug hadden hebben ze een nieuwe gestuurd. Communicatie was snel en zonder gedoe. En aangezien de missende base ook niet hun fout was vind ik de service boven gemiddeld goed. Ik ben zeer tevreden
Shop al jaren voor Anime figurines en Manga bij Archonia.
Prijzen van producten zijn prima en bestellingen worden enorm goed verpakt. Bestelde producten komen altijd onbeschadigd aan, zelfs de dozen waarin de figurines zitten zijn altijd in perfecte staat. Wat ik bij andere webshops wel eens anders heb ervaren.
Voor de komende jaren ben ik van plan om hier nog veel te bestellen!
Ik shop nu al een tijdje bij Archonia, en ik ben een tevreden klant.
Bij vragen, staan ze voor je klaar, en dit met een snelle response time! Altijd ook heel vriendelijk.
Verder is er zeer veel keuze in de webshop, en vind je soms zelfs de meest zelfzame dingen. Qua verzending is het altijd zeer goed verpakt; en tot nu toe nog steeds geen schade bij bestellingen.
Nooit problemen gehad met mijn bestellingen hier. Ook zeer snelle levering naar Nederland, meestal slechts één werkdag!
levering was snel. De verpakking is overdreven maar voor de specifieke items is dit ook nodig. Zeker een aanrader.
Eenvoudige bestelling, snelle levering. Zo hoort dat en zo was het!
Het kwam heel snel aan en er was geen schade aan de manga’s.
Goede kwaliteit en goedkoop!
Ik gebruik archonia al voor een paar maanden en de levering was altijd snel, goede kwaliteit en goede communicatie tussen de koper. Ook al heb ik nooit contact genomen, want Ik ben niet zo sociaal maar ik waardeer het allemaal wat er wat voor mij is gedaan.
Al jaren is archonia mijn nummer 1 comicshop. Perfecte service (de afgelopen 5 jaar is er nooit iets aan te merken geweest op de leveringen) altijd fijn contact gehad met de medewerkers als ik weer eens iets doms gedaan had.
De nieuwe site werkt prettig. De abonnementservice ben ik pas onlangs gaan gebruiken maar bevalt tot op heden prima... ik mis geen losse nummers meer. Iets wat 20 jaar geleden de voornaamste reden was dat ik overstapte op trades.
En ik hou van de bookmarks die je bij je bestelling krijgt.
Vandaag eerste pakketje aangekregen, box set en manga volume besteld. Keurig geleverd, levering op afgesproken datum en deftig ingepakt. Zal hier zeker nog bestellen en de review naar behoren updaten.
al meerdere malen comics of funko pops bij ze gekocht en worden steeds met heel veel zorg verpakt en snel verzonden. je krijgt ook een leuke bladwijzer met een mooie tekening erop bij je bestelling.
Niet te duur
Goede kwaliteit
Snel verzending
Ik ben extreem blij met mijn pop
Geweldige service, groot assortiment en pakket zat zo goed in doos met plastic zakjes verpakt dat er geen deuk of kras op zat.
Echt een top winkel!
Zeer groot assortiment waar ik heel vaak bestel. De goederen komen altijd zeer verzorgd en met een snelle levering! Ook hun klantenservice is zeer vriendelijk. Ik raad deze winkel dus zeker aan!