AsiaTorvet.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de måtte komme forbi og levere ordren på vores adresse.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Vir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en god håndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lørdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvær... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aziatische toko

Geschreven door het bedrijf

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg føler mig snydt og meget utilfreds

Jeg har IKKE modtaget de varer, som jeg forventede, selvom min bestilling/ordre/faktura stod på de varer, jeg ønsker at købe. Jeg fik heller ikke fuld refusion, hvilket jeg altid fik i andre webshops, hvis jeg vil have varen retur. VÆR FORSIGTIG MED AT HANDEL MED DENNE WEBSHOP!

2 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handler ofte hos asiatorvet.dk og elsker deres udvalg

Jeg handler ofte hos asiatorvet.dk og det gør jeg selvfølgelig fordi de har et super godt udvalg af lækre asiatiske produkter, men også fordi de altid er hurtige til at levere og det er nemt at bruge deres hjemmeside.

Havde en enkelt ordre hvor produktet ikke var på lager og der kontaktede de mig og tilbød et alternativ eller at fjerne det fra ordren og refundere beløbet. Så kort sagt: suveræn butik!

6 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Under 1,5 måned til at spise 380 parker

Man udlevere et produkt med en bedstfør dato i midten af januar. Når man så skriver til virksomheden og forklare hvordan man på ingen måde kan nå at spise den mænge mad på så kort tid for man et virkelig næsvis svar om at man bare kan rande og hoppe.

Havde en forventning om at når deres andre nudler har 6-7 måneders holdbarhed at så har resten af deres vare også.

Jeg kender ikke mange som spiser mere end 1-3 paker om ugen og i den mænge vi køber i så er de cirka 2 år over dato på de specielle vi købte.

PS. Tror i skal lære den mandlige andel af firmaet. at man skal være kundeservice minded når man skriver mails/har kundekontakt ellers kan han skride ud på lageret

Og nu de gerne vil havde at jeg opdatere mit opslag så kan jeg tilføje at de har sendt mig vare der er gået på dato og løsningen på det var at give mig en ekstre som også var gået på dato

1 december 2022

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Vi besvarer lige undtagelsesvist denne anmeldelse. Vi ved ikke præcist hvem denne kunde skulle være, men vi har en god mistanke. Derfor vil vi besvare indlægget ud fra den antagelse:
Det er meget vigtigt at du fortæller sandheder og kommer med saglige udtalelser. De nudler du er irriteret over handler ikke om 380 stk., men kun 2x22 stk. Og din påstand som du i første omgang fremsatte gik ud på at der var under 1 måned til udløb. Det viste sig så at der var 2 fulde måneder... Men uanset hvad, så var varerne langt fra udløbne - havde dette været tilfældet, havde vi bøjet os i støvet, erkendt fejlen og sendt erstatningsvarer.
Men det er nok som manden her skriver: "de havde en forventning.." Hans påstand er også at han ikke kender mange som spiser 'mere end 1-3 pakker om ugen'. Hertil tror jeg sikkert vi er mange i denne verden som stort set ikke lever af andet. Spørg blot en koreaner eller japaner ind til deres normale hverdagkost? Og vi har rigtig mange dansksindede kunder som stort set kun nyder nudler fordi det er en billig, populær, nem og mættende ret.
Ingen af os fødevaresælgende kender vore kunders 'forventninger' på forhånd, vi tilbyder og sælger ud fra de regler som myndighederne har udstukket og håndhæver.
Så lad mig lige slutteligt konkludere at der intet ulovligt er sket her, det er blot et surt opstød fra én barnlig sjæl som ikke rigtig fik hvad han pegede på. Men det skal ikke gå ud over vor virksomhed hvis ikke det er berettiget.
Og så skal jeg i øvrigt bede Trustpilot om at fjerne indlægget, da manden har brugt et navn og dermed gjort anmeldelsen personlig.

Og som bemærkning til hans sidste tilføjelse vil vi blot kommentere: trist...

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er det muligt at blive mere glad for en…

Er det muligt at blive mere glad for en onlinebutik ind Asia Torvet.

Min husstand og jeg handler alle vores lækre asiatisk produktet her.

Hvorfor ?

Stort udvalg, gode priser, altid frisk og hurtig levering.

Når jeg bestiller varer går jeg det tideligt, og jeg har endnu ikke prøvet ikke at have det dagen efter.
Det kan man da kun kalde en god service og hurtig levering.

Jeg har kun godt at sige om Asia Torvet, og vil gerne give mine varmeste anbefalinger.

29 november 2022

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Hej Zalina, tak for de venlige ord. Vi kommer desværre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god oplevelse !

Virkelig en god oplevelse !
Jeg bestilte søndag aften. Det har de først set mandag morgen - tirsdag morgen modtog vi det vi havde bestilt.
Imponerende !
Deres pris kunne ingen gøre billigere, og produktet var perfekt.
Hvem vil ikke handle sådan et sted ?

29 november 2022

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Hej Kaj Erik, tak for de venlige ord. Vi kommer desværre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Jeg elsker asiatorvet..

Jeg elsker asiatorvet..
Der er et stort udvalg af varer og nogle ting er svære at finde andre steder.
Og så har de så mange nudler at vælge mellem.

24 november 2022

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Hej Lea, tak for de venlige ord. Vi kommer desværre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service. Har handlet der mange gange.

17 november 2022

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Hej Louise, tak for de venlige ord. Vi kommer desværre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Vellykket bestilling.

Bestiller torsdag morgen. Fredag morgen ligger pakken udenfor. Lidt dyr fragt, men det ved man jo inden bestilling (og det er jo i høj grad fragtfirmaet der er årsag til det). Ingen efterfølgende spam mails omkring at man skal anmelde dem på trustpilot, så jeg fandt dem selv herinde. Har handlet her før og handler her helt klart igen.

20 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skal man lave Asiatisk mad (samt have…

Skal man lave Asiatisk mad (samt have det rette tilbehør) skal man have de "rigtige" varer til det, og her kommer Asiatorvet ind med deres gode og brede udvalg, som gør det muligt at få den "rette" oplevelse/smag af maden fra det Asiatiske køkken.

Gode varer, hurtig levering og en super betjening - også hvis der er noget der "smutter" - så kan kun anbefales herfra, og har handlet der mange gange og aldrig blevet skuffet.

14 september 2022

Perfekt

Godt sortiment, god kvalitet og hurtig levering. Har købt der flere gange så stor anbefaling her fra.

19 augustus 2022