ASOS Reviews 191.179

TrustScore 2 uit 5

1,8

ASOS gaat er niet op vooruit. Zo'n tien jaar geleden hadden ze echt fantastische kleding van goede kwaliteit. In de loop der jaren zie je duidelijk dat ze voor het grote geld zijn gegaan. Hun kleding... Toon meer

Retourneren. Door ziekenhuisopname kon ik mijn oorbellen niet binnen 2 weken Retourneren. Toen ik vlak na de retourtermijn contact opnam is er geen gesprek mogelijk! Nee hoor mevrouw de retourtermi... Toon meer

Werkelijk schandalige voorwaarden. Asos hanteert 28 dagen voor retour, maar deze moet je binnen 14 dagen aanmelden? Dit aanmelden heb ik dus niet gedaan, in de veronderstelling dat ik nog binnen t... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. Schoenenwinkel
  4. Badmodewinkel
  5. Ondergoedwinkel
  6. Damesmodewinkel

Visit ASOS.com – The Online Fashion Store.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

191K reviews

Nooit meer

Ik heb bij Asos new Balance schoenen gekocht, deze werden verzonden door New Balance. Bij levering was niet thuis, en er werd een onbekend UPS UAP naam doorgegeven waar het zou worden afgeleverd. Zonder adres. Navraag gedaan bij 4 punten in de buurt, pakket nergens te bekennen. Na veelvoudig contact met Asos via hun vreselijke chat is het antwoord, zijn zijn afhankelijk van reactie New Balance, die zeggen UPS zegt geleverd (adres onbekend is voor hun geen probleem) en nu wil Asos mijn geld niet terug betalen. Waarom maken zij van hun probleem met een partner mijn probleem als trouwe klant? Zo teleurgesteld

22 december 2025

Zeer slechte klantenservice

Heb een aantal keer kleding besteld bij Asos maar dit keer heb ik een aantal jurken besteld 1 gehouden en de andere 2 geretourneerd de volgende dag omdat ze te wijd en slonzig zaten. Nu hebben ze 1 van de jurken afgekeurd omdat hij zo gezegd’ gedragen’ was en in slechte conditie was en het stonk. Ik heb alle jurken 1 x gepast de labels die ze eraan hangen hangt er nog aan. Hoe kan het in slechte conditie zijn en slecht ruiken??? Dan zouden toch alle jurken die heb geretourneerd moeten stinken als dat aan mij ligt. Je krijgt geen eens de optie om in bezwaar te gaan. Ze sturen gewoon een e-mail dat ze de jurk terugsturen en dat je je geld niet terug krijgt. Ik heb 2 x contact opgenomen met hun klantenservice in het Engels. De eerste persoon Durgesh was helemaal niet behulpzaam super traag met reageren en vroeg steeds wat mijn klacht was. De andere medewerker was iets behulpzamer maar zei ook dat de jurk niet in goede conditie was en gedragen was. Je hebt geen poot om op te staan. Ze zijn helemaal niet behulpzaam. De jurk is inmiddels teruggestuurd naar mij
Bij ontvangst heb ik gelijk naar jurk gekeken en geroken. De jurk ruikt letterlijk Nieuw. Nu zit ik met een te grote jurk waar ik wel €80 voor hebt betaald. Ik heb de app verwijderd mijn account verwijderd en ik bestel Nooit meer iets van Asos.

9 januari 2026

De klantenservice is echt waardeloos

De klantenservice is echt waardeloos. Eigenlijk is het er gewoon niet. Je kan alleen met chat-bot praten die je niet begrijpt.
Een gebreide trui is na 2 keer dragen gaan pillen, wat niet normaal is. Maar er valt onmogelijk contact met hun te krijgen. De site vermeld dat ik het moet terugsturen en dat ze er naar kijken. Maar dan is het risico dat ik dus geen geld terug krijg en daarbij de trui kwijt ben....

11 januari 2026

Super

Ik heb in de afgelopen jaren tientallen (grote) bestellingen gedaan en het gaat altijd goed! Alles word geleverd en het retourneren verloopt ook altijd goed. Heb er nooit achteraan hoeven zitten om het geld terug te krijgen, al duurt het soms wel 10 dagen

10 november 2025

Malafide praktijken!

Ik heb op 6 oktober een jurk besteld. Het product voldeed totaal niet aan de foto’s en video’s op de website. Ik heb de jurk onmiddellijk geretourneerd, binnen de herroepingstermijn.

Vervolgens kreeg ik bericht dat zij de retour niet wilden accepteren, zonder enig concreet bewijs of duidelijke motivering, en stuurden zij het pakket opnieuw naar mij terug. Omdat ik hiermee niet akkoord was, heb ik de levering geweigerd.

Het product werd daarna opnieuw naar hen teruggestuurd en zij hebben mij terugbetaald, wat bevestigt dat het product in correcte staat werd ontvangen.

Enkele dagen later vroegen zij mij plots om het bedrag terug te storten, zogezegd wegens een “interne fout”. Dat weiger ik, aangezien de retour correct werd afgehandeld en de terugbetaling door henzelf werd uitgevoerd.

Wat dit extra problematisch maakt, is dat de klantenservice praktisch onbestaand is. Er is geen e-mailadres en geen telefoonnummer, enkel een chatbot, waardoor reageren of bezwaar maken nauwelijks mogelijk is.

Voor mij is dit een duidelijk voorbeeld van onprofessionele en misleidende handelspraktijken. Ik zal hier niet meer bestellen en raad anderen aan voorzichtig te zijn.

6 oktober 2025

New balance voor mijn dochter besteld

New balance voor mijn dochter besteld. Er word geclaimed dat mijn pakket af is geleverd maar ik heb niks ontvangen. Op tijd van de zogenaamde “levering” was er niet eens iemand thuis dus dit is onmogelijk. ASOS zegt dus dat het onmogelijk is om mijn kosten terug te krijgen want er is een zogenaamde “proof of delivery”. Nou waar dan??? Ik ontvang hem graag, want hier klopt geen drol van!!!

30 december 2025

Oplichters

Let op: bestel niet bij ASOS.
Na het plaatsen van mijn bestelling had ik beter de reviews moeten lezen. Ik heb meerdere artikelen besteld en een deel daarvan geretourneerd omdat ze niet pasten. Voor deze retouren heb ik €110,78 nooit teruggekregen. ASOS beweert dat een deel is verrekend met korting, waardoor ik uiteindelijk meer heb betaald en minder terugkrijg.

Eén van de artikelen kwam van een derde partij (BESTSELLER). Dit product heb ik volgens instructies geretourneerd. Via track & trace is te zien dat het pakket is aangekomen bij BESTSELLER, maar ASOS weigert terug te betalen omdat ik volgens hen geen verzendbewijs zou hebben, terwijl die track & trace code juist dat bewijs is. Vooraf heb ik dit retourproces nog afgestemd met de klantenservice, omdat er op de website geen enkele mogelijkheid was om de retour aan te melden.

De klantenservice is bovendien extreem frustrerend: je moet eerst door een chatbot heen en daarna lang wachten op reacties. Ik heb 1,5 uur gechat en het gevoel gekregen dat ik bewust aan het lijntje werd gehouden. Er werden onnodige vragen gesteld over dingen die ik meerdere keren al had uitgelegd, zowel aan de medewerker als haar voorganger (die zomaar uit de chat stapte en ik alles overnieuw moest uitleggen).

Conclusie: geld wordt niet teruggestort ondanks correcte retouren. Zeer onbetrouwbaar bedrijf en bagger klantservice. Bestel hier niet!

30 december 2025

Retourneren en klantenservice drama

Ik ben al jaren tevreden klant bij ASOS maar ben er nu toch achter gekomen waar alle ontevreden reviews vandaan komen.

Voor de feestdagen had ik een bestelling gedaan bij ASOS, na de kerst heb ik de artikelen retour gemeld die ik wilde retourneren. De retour kwam niet goed door waardoor ik deze in mijn account niet kon zien en geen retourlabel heb ontvangen. Toen ik contact wilde opnemen met de klantenservice was de website out of order. Ik kon de retour ook niet opnieuw aanmelden. Vandaag nogmaals geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice maar krijg te horen dat ze niks voor me kunnen toen omdat de retourtermijn met 1 dag is overschreden. Toen ik de vraag stelde of ik via een andere wijze dan de chat een klacht kon indienen werd ik afgewimpeld met het bericht dat alle medewerkers hetzelfde getraind zijn en dus ook niks voor me zullen betekenen. Ik zal hier niet snel nog eens bestellen.

2 januari 2026

Jeans retour, geen terug have; ONZIN

Ik heb een jeans retour gestuurd na 1 keer passen.
Ik kreeg nu een mail dat het product gedragen is en beschadigd. Dit is volledig onzin. Asos blijft volhouden dat ze "human biological marks" hebben gevonden wat dat ook mag zijn. Ik heb ze weer terug gemaild, ik hoef die zogenaamde gedragen broek niet terug, want ik heb hem niet gedragen.
Ik twijfel of ik ooit nog ga bestellen bij Asos.
Heel raar dit.

31 december 2025

Je word dood gegooid met kortingscodes….

Je word dood gegooid met kortingscodes wanneer je naar de site gaat geld het of voor grote maten of kleine maten wat ze niet verkocht krijgen. Waarom stuur je mij die codes elke week in me mailbox oplichters en als ik mij maat vind dat staat de kortingscode geld niet voor dit artikel toevallig voor alle maat 42 mensen trap er niet in oplichterij aalemaal

27 december 2025

Ik ben al lange tijd tevreden klant bij…

Ik ben al lange tijd tevreden klant bij asos. Maar de laatste bestellingen zijn erg onprettig verlopen. Een retour is afgewezen omdat hij “buiten de retourtermijn” is aangekomen maar volgens mijn afgiftebewijs was het gewoon op tijd. Klantenservice zeer slecht bereikbaar en uiteindelijk is de retour gewoon afgewezen. Ze hebben enkele weken erna toch het geld teruggestort om vervolgens, weer enkele weken erna, me een terugbetalingsverzoek te sturen omdat zij het verkeerd verwerkt hebben. Het proces verloopt steeds moeizamer en laatst kwam een pakket met schoenen aan zonder correcte doos. Ik hoop dat dit een tijdelijk fenomeen is anders moet ik echt heroverwegen of Asos nog wel een webwinkel is die het waard is om bij te bestellen

22 december 2025

Leuke artikelen maar slechte klantenservice en kwaliteit.

Alles ging goed met de bezorging en retournering, maar na 1 keer mijn skibroek gedragen te hebben, knapte 1 kant van de bretels. Ik wilde contact opnemen met de klantenservice, maar daar heb je echt niks aan. Je kan alleen chatten met een Engelse bot, die jou niet begrijpt. Waardeloos dit!!!!

19 december 2025

Nieuwe broek besteld

Nieuwe broek besteld, deze na 3x dragen al gescheurd. Contact opgenomen en hoorde dat ik me geld terug kreeg dus broek geretourneerd. Ineens was het mijn schuld dus geen geld en geen broek terug. Echt heel slecht dit!

16 december 2025

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb een item geretourneerd dat alleen één keer gepast is, maar mijn retour werd afgewezen met de reden dat het “gebruikt en in slechte staat” zou zijn. De klantenservice weigert foto’s of concreet bewijs te leveren om deze beslissing te onderbouwen.

Het gebrek aan transparantie en de slechte communicatie maken het retourproces onbetrouwbaar en oneerlijk. Op basis van deze ervaring kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

17 december 2025

Retour

De jurken zijn mooi, maar het retourproces is echt problematisch. Als je iets wilt retourneren, moet je ontzettend voorzichtig zijn en op tijd alles terugsturen. Ze geven namelijk aan dat als je te laat bent, ze er verder niks mee zullen doen, wat behoorlijk frustrerend is. Het zou fijn zijn als ze flexibeler zouden zijn met retouren.

14 december 2025