ASOS Reviews 191.179

TrustScore 2 uit 5

1,8

ASOS gaat er niet op vooruit. Zo'n tien jaar geleden hadden ze echt fantastische kleding van goede kwaliteit. In de loop der jaren zie je duidelijk dat ze voor het grote geld zijn gegaan. Hun kleding... Toon meer

Retourneren. Door ziekenhuisopname kon ik mijn oorbellen niet binnen 2 weken Retourneren. Toen ik vlak na de retourtermijn contact opnam is er geen gesprek mogelijk! Nee hoor mevrouw de retourtermi... Toon meer

Werkelijk schandalige voorwaarden. Asos hanteert 28 dagen voor retour, maar deze moet je binnen 14 dagen aanmelden? Dit aanmelden heb ik dus niet gedaan, in de veronderstelling dat ik nog binnen t... Toon meer

Ik heb in de afgelopen jaren tientallen (grote) bestellingen gedaan en het gaat altijd goed! Alles word geleverd en het retourneren verloopt ook altijd goed. Heb er nooit achteraan hoeven zitten om he... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. Schoenenwinkel
  4. Badmodewinkel
  5. Ondergoedwinkel
  6. Damesmodewinkel

Visit ASOS.com – The Online Fashion Store.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

191K reviews

Teleurstellende ervaring met blokkade van mijn account

Ik ben al lange tijd een trouwe klant bij ASOS en bestel regelmatig. Vaak houd ik meer dan de helft van mijn bestellingen, en de rest retourneer ik altijd netjes volgens het beleid. Tot mijn grote verbazing is mijn account ineens geblokkeerd, met als reden dat ik hun retourbeleid niet zou hebben nageleefd. Er is mij echter niet duidelijk uitgelegd wat ik precies verkeerd zou hebben gedaan.

De klantenservice ervaar ik als erg onbehulpzaam en weinig transparant: ik krijg geen concreet antwoord, alleen de melding dat mijn account niet meer gebruikt kan worden. Als loyale klant voelt dit erg oneerlijk en teleurstellend.

Ik hoop dat ASOS inziet dat het belangrijk is om open en eerlijk met klanten te communiceren, zeker wanneer er maatregelen worden genomen die zo ingrijpend zijn.

23 juni 2025

Vreselijke klantenservice

Vroeger was dit een topsite.
Tegenwoordig is hun klantenservice echt vreselijk. Alsof je tegen een bot praat, ook al heb je gevraagd naar een echt persoon. Ze luisteren niet naar je probleem en blijven continu zinnen herhalen.

5 september 2025

Waardeloos bedrijf…

Waardeloos bedrijf wat je beschuldigd van criminele activiteiten wanneer een pakket zoek is. De meest slechte klantenservice ooit.
Terwijl me in eerdere chat communicatie toegezegd is dat t pakket zoek was en ik een refund zou krijgen blokkeren ze je account gewoon en mag €180,- voor niks betalen!

19 augustus 2025

Zeer onbetrouwbare partij; pas op!

Zeer onbetrouwbare partij.
Aanvallend in communicatie en zijn moeilijk te bereiken. Wanneer je netjes reageert deleten ze je account en snijden alle communicatiekanalen af.
Gelukkig heb ik via Klarna gekocht en zij helpen bemiddelen.

3 mei 2025

als ze 0 sterren kan geven had ik dat…

als ze 0 sterren kan geven had ik dat gedaan wat een nutteloos ballen bedrijf is dit toch weer. slechte klanten service, beantwoord je vraag met wat je letterlijk gezegt hebt dus eigenlijk krijg je niet echt een antwoord.

2 september 2025

Betrouwbare partij.

Betrouwbare partij.

Website werkt niet altijd goed met inloggen, maar dan lost de klantenservice het prima via de email af.

25 augustus 2025

Zwaar teleurgesteld!

Voor zo’n groot bedrijf zulke zwart witte regels omtrent retourneren is teleurstellend en totaal niet van deze tijd! Wegens vakantie 1 week te laat, netjes de klantenservice geïnformeerd, mijn bestel en retourhistorie gedeeld waaruit blijkt dat ik altijd netjes optijd was met terugsturen maar de klantenservice had net zo goed een robot kunnen zijn en totaal niet meegaand. Ik was een vaste klant maar voor mij echt nooit meer een bestelling bij Asos. Ik kan letterlijk fluiten naar mijn €200

20 augustus 2025

Geen vaste klant meer

Een vaste en trouwe klant voor een lange tijd. Asos premier abonnement genomen voor een volgende dag avondlevering. Ik had veel besteld om opties te hebben voor mijn evenement maar ze konden zich niet aan de volgende dag avondlevering houden. Helemaal niet door dat retourtermijn 14 dagen is. Nagevraagd voor een mogelijke retournering, voucher of ruilen zodat het niet weggegooid geld was. (Waren allemaal jurken voor een bruiloft) ze bleven stand houden op hun retourbeleid en deden totaal geen moeite om met een andere oplossing te komen om mij tegemoet te komen. Onmiddelijk mijn account verwijderd.

21 augustus 2025

Bestel hier absoluut niet, echt doe het niet!!

Bestel hier absoluut niet! Ik ben lang vaste klant geweest, maar de retourvoorwaarden zijn veranderd. Je krijgt maar 14 dagen de tijd om een retourlabel aan te vragen. Coulance vanwege ziekte is niet mogelijk. Klantenservice is totaal niet begripvol en niemand wil de moeite nemen om je te helpen. Het wordt tijd dat dit soort bedrijven stilletjes gaan verdwijnen. Denken alleen maar aan geld, service ho maar.

17 augustus 2025

Nooit meer

Jaren vaste klant geweest bij ASOS en ja ik stuur dingen terug omdat ik broeken meestal 2 keer bestel voor de juiste maat. Paar maand geleden opeens account geblokkeerd, nu ander account gemaakt omdat het toch goedkoop is. Maak ik een bestelling is deze onmiddellijk geannuleerd wegens veiligheidsreden. Nu dit account ook geblokkeerd terwijl ik nog geen 1 bestelling heb gedaan.
Ik kom nooit meer terug bij ASOS wat een slechte klantenservice. Hopelijk gaan ze failliet!

18 augustus 2025

Bij foutief item je geld terug krijgen is een nóg groter drama dan de kwaliteit van de kleding

Ik bestel wel eens iets bij asos. Meestal gaat dat best soepel! Ik heb lange benen en bestel daarom vaker van hun huismerk asos tall.
Ik heb een linnen broek gekocht en daar was ik écht heel blij mee.
Alleen na een dag dragen kwam ik er al snel achter dat hoe langer ik de broek aan had hoe groter de broek werd, tot hij echt van een maat M naar een XXL uitliep. Ik had de broek nodig voor een voorstelling dus had geen tijd om de broek te retourneren en een andere aan te schaffen dus ik heb de broek met spoed naar de kleermaker om de hoek gebracht en heb de band voor 25 euro laten inkorten.
Vervolgens kom ik er achter dat de broek helemaal scheef zit dus ik ging er mee terug naar de kleermaker. Ik kwam er achter dat dat helemaal niet de fout was van de kleermaker maar de broek gewoon scheef is, de naad op de bil aan de achterkant is gewoon helemaal schuin! Daar heeft de kleermaker niets mee te maken gehad.
De kleermaker heeft nog geprobeerd het de corrigeren maar het mocht niet baten. Verder puilde de zakken al naar buiten na 2 keer wassen.
Dus ik heb maar contact op genomen met de klantenservice. Ten eerste is dat zo’n lang proces! Ik ben meer dan een uur lang bezig geweest om er achter te komen dat ik de broek dan moet retourneren en binnen 15 dagen aankomt bij het hoofdkantoor, dan moeten ze de broek inspecteren en besluiten of het écht een fabrieksfout is en dan pas krijg je je geld terug. Ik heb geen tijd én geen zin om die broek terug te sturen en zo lang te wachten om misschien mijn geld te krijgen, wat waarschijnlijk toch niet gebeurd omdat ik de broek heb laten vermaken.
Elke keer als je een bericht stuurt naar de klantenservice chat moet je minuten wachten op antwoord, als je zelf niet binnen 1 min reageert wordt je uit de chat gegooid en kun je opnieuw beginnen.

Of te wel, als je een foutief item ontvangt kun je het beter gelijk terugsturen, dan heb je gelijk je geld terug.

16 augustus 2025

ik heb een bestelling geretourneerd en na een maand nog geen update of terugbetaling ontvangen. Chat stuurt mij naar DHL en DHL stuurt mij weer naar ASOS. Niemand kan helpen dus ik ben mijn geld kwijt

ik heb een bestelling geretourneerd en na een maand nog geen update of terugbetaling ontvangen. Via chat (wat een uur telkens weer in beslag neemt) word ik naar DHL gestuurd en DHL stuurt mij weer terug naar ASOS en dit blijven ze doen .....niemand neemt verantwoording en trekt de schouders op dus ik ben mijn geld kwijt. Ik zal nooit meer bij ASOS bestellen.

Geen 28 dagen bedenktijd

Geen 28 dagen bedenktijd. Door vakantie heb ik de retour nu niet binnen 14 dagen aangemeld. Klantenservice is onbereikbaar. Ik zou het artikel ook kunnen ruilen, maar dit kan ik dus ook nergens bespreken!

16 augustus 2025

Waardeloze service, garantie compleet genegeerd!

Schoenen nog geen vijf maanden in gebruik en de hele zool laat los bij één schoen. Duidelijke fabricagefout. Klantenservice zegt: "Stuur maar terug, dan krijg je je geld terug."

Maar zodra mijn retour in hun magazijn aankomt, wordt het zonder inspectie direct afgewezen en teruggestuurd. Geen enkele moeite om naar de klacht te kijken. Daarna krijg ik doodleuk te horen dat ik maar moet wachten tot ik de schoenen weer terug heb, terwijl ze het magazijn nog niet eens hebben verlaten.

Dit is geen klantenservice, dit is pure minachting voor de klant. Wettelijke garantie wordt totaal genegeerd, communicatie is onbeschoft en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

14 augustus 2025

Extreem slechte service

Extreem slechte service, geld en product kwijt

Ik heb via ASOS schoenen besteld van €120. Na slechts 3 maanden normaal gebruik (zittend beroep) waren ze al kapot.
Ik heb dit gemeld en kreeg keurig per e-mail te horen dat ik ze ter inspectie mocht retourneren. Tot mijn verbazing kreeg ik de schoenen daarna gewoon weer teruggestuurd.

Na opnieuw contact werd beloofd dat ik de schoenen opnieuw mocht retourneren en dat ik mijn aankoopbedrag terug zou krijgen.
Dit heb ik gedaan, maar inmiddels zijn we ruim 5 weken verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Mijn e-mails blijven onbeantwoord en ik krijg alleen nog “noreply”-berichten terug.

Eindresultaat: geen geld, geen schoenen, en geen enkele reactie meer van ASOS.
Dit is ronduit slechte service en een onbereikbaar bedrijf. Ik bestel hier nooit meer en raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat je hier iets koopt.

27 juni 2025

3 x verkeerde maat ontvangen

Een broek besteld, deze kwam in de verkeerde maat binnen. Advies gekregen om de broek opnieuw te bestellen. Weer kreeg ik de verkeerde maat.
Klantenservice zei me de broek nog een keer te bestellen. Maar ook voor de 3e keer kreeg ik de verkeerde maat binnen.
Toen kreeg ik alleen het advies de broek niet meer te bestellen en ze zouden er naar gaan kijken.
Voor de rest geen reactie meer gekregen en ook geen update / die goede maat broek.

17 juli 2025