Leon van Audiwereld.nl is dé go-to-guy als je iets wil laten upgraden aan je Audi. Een liefhebber pur sang die van z'n hobby z'n werk heeft gemaakt. Veel kennis en expertise in het inbouwen van o... Toon meer

Diverse malen contact gehad in verband met inbouw van smartphone interface in mijn A3. Telkens werd er toegezegd dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is geen enkele keer gebeurd. Als ik dan wee... Toon meer

1. Automaterialenwinkel
  2. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Audiwereld is de Audispecialist met betrekking tot retrofits, uitbreidingen en custom chiptuning. Dealer en specialist van Kufatec produkten en Hartogtuning. Leverancier van Orginele Audi delen, Mobridge, Bullit, Fiscon Bluetooth etc.

4,4

Uitstekend

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende service

Producten waren snel geleverd, met de overige onderdelen die nodig waren om alles te laten werken zonder enige storingen! Bij mijn andere bestelling contact gehad met Audi wereld zodat ze zeker wisten dat het juiste product werd verstuurd voor de juiste auto in de juiste kleur! Alles is goed toegelicht en de producten kwamen in goede conditie bij mij aan.

Kortom een goede, duidelijke en snelle service zal dit bedrijf echt aanraden en zal er zeker in de toekomst nog bestellingen of werkzaamheden laten verrichten aan/voor mijn Audi

8 januari 2017

Vakman die weet hoe het werkt, eerlijk, duidelijk en levert kwaliteit

Audiwereld is een bedrijf met veel vakkenis. Weet vrijwel alles over hoe Audi's / vag auto's in elkaar steken en hoe problemen op te lossen of iets toe te voegen (retrofitten). Legt alles duidelijk uit waatom hij iets op die manier doet en streeft ernaar alles aan te sluiten zoals dit bij origineel audi's ook moet (geen aftermarket, en anders zegt hij dit er wel bij). Al met al een vd betere Audi specialisten bij wie je je auto met een gerust hart onder handen kunt laten nemen!

25 december 2016

A4 B6 bekabeling voor elektrische stoelen

Website was duidelijk en behulpzaam voor het kiezen van het juiste product. Product was niet op voorraad maar sneller geleverd dan ik had verwacht. Ik ben erg tevreden over het geleverde product, maar het bijbehorende inbouwschema was niet geleverd. Via email heb ik alsnog een nutteloos schema gekregen...
Erg jammer omdat het inbouwschema de reden was dag ik bij een Nederlandse website heb besteld.

17 december 2016

Behulpzaam en eerlijk advies

Ik wilde mijn audi koplampen voorzien van Xenon of led verlichting naast mijn standaard Bi-xenon.
Omdat de levertijd niet bekend was heb ik gebeld voor de levertijd waarbij hij mij vertelde dat hij ze op voorraad had liggen.
Omdat de ervaringen met led en canbus systemen nogal wisselen raadde de eigenaar mij deze xenon look lampen aan die gegarandeerd geen canbus meldingen geven.

Niks is irritant als meldingen over kappotte lampen door de boordcomputer terwijl er niets aan de hand is.
ook flikkeren ledlampen nogal vaak.

Dat terwijl hij ook ledverlichting verkoopt dus gewoon advies uit eigen ervaring en gezien het aantal klanten wat ik tegen kom op het Audi forum geloof ik Leon wel.

24 mei 2016

Automatten

Product was in uitstekende staat als het toekwam. Ik vond het alleen jammer dat ik niet kon volgen in welke fase mijn bestelling zat. Het was dus een beetje gokken wanneer het precies zou toekomen.

3 mei 2016

Goed

Snel geleverd en goed verpakt.

29 december 2015

Altijd goed!

Nu al een paar keer besteld bij Audiwereld, elke keer goed geregeld.
De facelift koplampen voor mijn Audi A3 8l hebben een perfecte pasvorm en zien er perfect uit.
Zeker een aanrader.

21 september 2015

paar dagen wachten

Het duurde 3 dagen na de bestelling voordat ik wat hoorde, maar toen was het de volgende dag ook bezorgd op de keurig aangegeven tijd.

Produkt kwaliteit is super, origineel Audi.

16 september 2015

kwaliteit - snelheid - communicatie - levering - ... SUPER

Allen,

Het was de eerste maal dat ik iets besteld heb via AUDIWERELD en het zal zeker de laatste keer niet zijn. Scherpe prijzen, vlotte communicatie, correcte en snelle afhandeling/opsturen van het gevraagde.

Ik hoop dat ik deze ervaring in de toekomst kan blijven schrijven.

Goed gedaan en veel suc6.

Grtz
Stef

10 augustus 2015

Toppers!

Mijn comfortblinker netjes op tijd thuis bezorgd. Duidelijke website, goed advies en een keurige prijs!
Michiel

6 augustus 2015

Snelle levering na technisch advies en volledig waargemaakt

Na eerst telefonisch informatie over het product te hebben ingewonnen besloten aan de hand van deze info het product aan te schaffen. Het advies was op basis van eigen inbouwervaring en klopte volledig met betrekking op mijn auto. Ook keurig kreeg ik voor de levering een PDF file toegestuurd met de inbouwinstructie van het Cruise control kabeltje van mijn Audi A2. Zowel voor de levertijd, het technisch advies als de prijs een echte aanrader.

23 juni 2015

Keurige service en extra's!

Kan alleen maar zeggen top! Ben naar Audiwereld geweest om mijn Audi te laten 'beplakken'. Vanaf A spijl de ramen donker gemaakt. Ziet er super mooi uit en top geplakt! Daarnaast heeft Audiwereld als extra de VCDS getweaked (achteruit rij scherm aangezet) en wat kleine krasjes op de motorkap verwijdert. Laatste twee als service! Kom zeker terug wanneer ik wat aan mijn Audi moet laten doen..

27 mei 2015

Goede service en snelle levering!

Het gaat om LED achterlichten Audi A4 B8 limousine (plug&play). Netjes verpakt zodat schade bij het leveren vrijwel niet mogelijk was, en binnen de levertijd geleverd. Het enige minpuntje is dat ik niet wist welke dag het pakketje zou aankomen, aangezien iemand thuis moet zijn. Er stond dat ik een email zou ontvangen wanneer het pakketje bij postNL lag, maar deze heb ik nooit gekregen. Verder goed product en afhandeling!

12 mei 2015