Audiwereld is een bedrijf met veel vakkenis. Weet vrijwel alles over hoe Audi's / vag auto's in elkaar steken en hoe problemen op te lossen of iets toe te voegen (retrofitten). Legt alles duidelijk ui... Toon meer
Kan alleen maar zeggen top! Ben naar Audiwereld geweest om mijn Audi te laten 'beplakken'. Vanaf A spijl de ramen donker gemaakt. Ziet er super mooi uit en top geplakt! Daarnaast heeft Audiwereld als... Toon meer
Leon van Audiwereld.nl is dé go-to-guy als je iets wil laten upgraden aan je Audi. Een liefhebber pur sang die van z'n hobby z'n werk heeft gemaakt. Veel kennis en expertise in het inbouwen van o... Toon meer
Diverse malen contact gehad in verband met inbouw van smartphone interface in mijn A3. Telkens werd er toegezegd dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is geen enkele keer gebeurd. Als ik dan wee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Audiwereld is de Audispecialist met betrekking tot retrofits, uitbreidingen en custom chiptuning. Dealer en specialist van Kufatec produkten en Hartogtuning. Leverancier van Orginele Audi delen, Mobridge, Bullit, Fiscon Bluetooth etc.
Niels Bohrweg 18, 3542CA, Utrecht, Nederland
- +31624320884
- info@audiwereld.nl
- www.audiwereld.nl
zeer goed
ik heb nu al een paar keer spullen besteld via de site en het werkt goed mooie overzichtelijke site en boven al goede spullen.
Snelle levering goed verpakt
Het betreft een mat voor de achterbak in mijn Audi Q5. Verzending was snel maar ik kon niet vooraf een voorkeurdag van leveren opgeven. Is wel zo handig als je niet alle dagen thuis bent om pakketten te ontvangen.
Verder prima produkt past perfect dus tevreden klant!
Zeer tevreden
Ik ben zeer te spreken over de service van Audiwereld. Leon heeft in mijn Audi TT een AUX-aansluiting, Led-kentekenverlichting en cruise control ingebouwd. Dit laatste bleek een behoorlijke uitdaging, aangezien mijn auto (zo merkten we gaandeweg) geen voorbereiding had voor cruise control, terwijl dit normaal gesproken wel het geval is. Het heeft Audiwereld veel meer tijd gekost dan voorzien, maar er zijn geen extra kosten in rekening gebracht. Ook komt Audiwereld afspraken netjes na en geven ze een erg goede service. Ik ben dus kortom zeer tevreden.
mooie retrofit en zeer goede service
Ondanks dat Asian retrofit niet optimaal past, is Audiwereld altijd bereid extra moeite te doen om service optimaal te krijgen.
Beoordeling Audiwereld
Prima geholpen door Audiwereld. Op tijd geleverd. Waar ik nu natuurlijk wel van baal is dat de cabrio module nu in een keer 125,00€ kost en een week of vijf gelden tijdens mijn bestelling 155,00€ Voel ik mij toch een beetje bekocht!
Gewoon SUPER !!!!!!!!!
Informatie perfect
Levering perfect
After Sales perfect
Inbouw instructie en vragen worden snel en correct geleverd en/of beantwoord.
Bedankt.
Netjes in orde
Audiwereld is netjes in orde, ze komen hun afspraken na en hebben goede service. Afgelopen week een grille besteld, deze was netjes op tijd en geen krasje te zien. Ook was het heel stevig ingepakt voor transport.
duidelijk snel en compleet
Onlangs zocht ik de pennen om een originele concert radio uit mijn Audi te verwijderen.
Via google kwam ik op de site van Audiwereld terecht.
Hier heb ik deze kunnen bestellen en heb deze ook snel thuis geleverd gekregen.
IK ben zeer content met deze site en dit bedrijf
Snelle levering.
Zeer snelle levering. En dat rond de feestdagen. Bedankt
Kenteken LED verlichting
Zeer vlotte en perfecte levering van het bestelde. Door onze zoon ben ik bij Audiwereld terechtgekomen en ik kan dit een ieder aanbevelen.
Super site! Veel leuke onderdelen.
Ik heb hier een cruise control kabelboom aangeschaft voor een Audi a3 8L.
De kabelboom is erg makkelijk te installeren.
En de installatie handleiding is erg duidelijk. Wordt er jammer genoeg niet bijgeleverd. Maar door een mailtje te sturen krijg je snel en duidelijk antwoord terug plus de installatie handleiding.
Ben er blij mee.
Goede en snelle levering
Een mailtje naar Audi wereld met de vraag over de unlock tools voor een RNS E.
Snel antwoord en levering.
Zelfs een mailtje gestuurd dat de bestelling onderweg is.
prima zo...heb alweer een andere vraag toegestuurd en ik neem aan dat dit ook goed wordt afgehandeld
ga zo door
Goeie service, mooie produkten
Bestelling gedaan van een kofferbakmat maar de verkeerde besteld. Na een mailtje te hebben gestuurd met deze mededeling te horen gekregen dat ze de juiste mat ook konden leveren. Een correctie factuur gekregen en twee dagen later lag de mat in de auto.
Super
Bestelling sneller binnen als verwacht.
Op de mail een duidelijke heldere terugkoppeling.
Ik ga zeker nog veel meer en nog vaker bestellen.
Ga zo door!
Heldere website met vlugge levering!
Levertijd werd aangegeven als 10 werkdagen, echter het onderdeel (een kabelboom) werd na 1 week al geleverd. De doos was wel redelijk gedeukt/gevouwen maar dat kan ook door de bezorging komen, de kabel zelf zat prima verpakt in plastic!
Vlotte service , nette prijzen
Via deze webwinkel verlichting besteld. Ondanks de site aangaf dat een bepaald lampje niet voorradig was, toch binnen 48 uur geleverd. Zo maar een extra product ontvangen. Netjes! Tevreden en bestel hier nog een keer.
Prima bedrijf en betrouwbaar
Onlangs xenon lampen besteld, alles vlot verlopen en binnen de aangegeven leveringstijd thuis aangekomen.Originele stukken , degelijk verpakt en dat tegen zeer scherpe prijzen.
Mooie webwinkel, snelle levering, snel email contact
Van de week een aux in besteld voor mijn Audi, omdat ik twijfelde welke in nodig had, stuurde ik op zondagavond een mailtje om te vragen welke ik nodig had, binnen 1½ uur kreeg ik een antwoord! Maandag bestellinge geplaatst, woensdag in huis en dat terwijl er een levertijd bij stond van 6-12 werkdagen.
degelijke service
degelijke service, eerst wat misverstanden nadien toch goed opgelost.
reclame wordt doorgegeven aan vrienden nog audiliefhebbers ( 420104086 )
Beste,
site is gebruiksvriendelijk en duidelijk, overzicht van producten nog accecoires zijn ruim. Goede klantvriendelijkheid en snelle reacties bij eventuele vragen. Bestelling, betaling en naservice ( info per mail ) is goed verlopen. 1 kleine opmerking : wanneer een onderdeel niet op voorraad is gelieve de klant dan even op de hoogte te brengen ( of de voorraad aan te geven bij eventuele bestelling ). Voor de rest alles goed verlopen .Zal zeker in de toekomst nog parts bestellen bij audiwereld. Jullie personeel doen ook hun best en aan verbeteringen of aanpassingen kan altijd gewerkt worden. Dat is bij elke firma of maatschappij ! In ieder geval jullie hebben er een tevreden klant uit Belgie bij en nogmaals dank voor de service !