Wat een oplichters, neem je zakelijk een account, betaald je braaf per advertentie €20.50 excl btw per maand. Maar als je GEEN actieve advertentie hebt dan betaal je vrolijk €41 excl btw per maand omd... Toon meer
Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Toon meer
Wie heeft er bedacht om de voorheen perfecte manier van auto’s en modellen zoeken te veranderen in een slecht functionerende zoekfunctie ? Ik haak af nu.
Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats vee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!
Nederland
- www.autoscout24.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
AFZETTERIJ !
Wij zijn 5 jaar geleden gestart rond de 200 euro voor 10 auto's te adverteren!
NU BETALEN WIJ 640 euro per maand ! Dit is pure afzetterij ! Elk jaar komen er prijsstijgingen, Ik hoop dat er rap concurentie komt !! want deze monopolie mag niet blijven duren!
AAN DE PARTICULIEREN ! kijk op 2dehands of markplaats en geef minder aandacht aan autoscout24
Time bandit, pure beroving van tijd
Autoscout is typisch zo'n bedrijf dat mij nog 4000 euro administratie kosten moet betalen, vanwege:
- valse beloften
- onduidelijke richtlijnen
- tijdverspilling
- onverschillige bedrijfsvoering
- nalatigheid
Na 40 uur typen, fotograferen, wachtwoorden en bevestigen is er nog steeds geen resultaat en advertentie. Het is de ondermijning van rijdend Nederland en voor alle energie en tijd die je erin steekt komt er frustratie en zero result uit. Doe het niet. Skip this maffia.
Schandalige zoekmachine
Schandalige zoekmachine. Gedrag wordt bepaald door de auto leverancier met hun aanbod.
Dezelfde auto op meerdere plekken. Lijkt een groot aanbod, maar gewoon bedrog.
De gesorteerde prijs is veelal niet de juiste als je wilt betalen zonder financiering. Foei.
Waardeloos
Waardeloos, kan als particulier geen advertentie meer online krijgen. Eigenlijk net zo slecht als mobile.de je krijgt alleen mail dat er interesse is maar je via hun eigen mail moet beantwoorden....als je dan mailt via de site krijg je geen antwoord meer. Weg met die autoscout.
Ronduit schandalig
Ronduit schandalig. Elk jaar komt er een veel te hoge prijsverhoging terwijl er amper klanten contact opnemen via hun website. Pas op er worden ook maandelijks extra kosten gebracht op uw maandelijkse factuur. Laat u niet vangen door deze praktijken!
Oplichters
Oplichters. Zeer duur, rekenen steeds onterecht extra kosten aan zonder voorafgaande in kennisgeving. Overgenomen door Amerikaanse hedgefond en sindsdien alleen maar uit op winstmaximalisatie op welke manier dan ook. Enige manier is deze site boycotten en overstappen naar tweedehands.be zoals ze in Holland hebben gedaan, om de prijzen terug op een correcte niveau te krijgen.
Betreft autoscout24 express verkoop
Betreft autoscout24 express verkoop , ze bepalen zogezegd uw prijs bij mij was het tussen 8994 en 11108 euro. Je meld je aan bij een garage dat met hun samen werkt . Deze garage neemt foto's en plaats het op een verkoopsite van handelaars . ( Dat heeft mijn garage ook gedaan ) , na 15 min weet u uw prijs in mijn geval 8100 euro . ( deze prijs had ik al van mijn garage op papier ) , totaal waardeloos en misleidend ( zoals verwacht ) van autoscout 24. Geen enkele meerwaarde . Met vriendelijke groeten Jan
Belkytrade
Gisteren een audi A3 gekocht. Kris is een zeer correcte verkoper met degelijke transparante wagens van top merken. Zijn service na verkoop is ongezien. Mijn volgende wagen zal van hem komen.
Onmogelijke site om mee te werken
Onmogelijk om een advertentie online te krijgen. Na elke bewerking wordt de advertentie inactief en duurt het een eeuwigheid voordat deze weer door het "controle proces" heen is. Onmogelijke site om mee te werken
Eerst keer advertentie geplaatst op hun…
Eerst keer advertentie geplaatst op hun site. Na 2 uur is mijn advertentie nog niet geplaatst , wel 9 95 betaald. Na bellen krijg ik te horen dat ze gesloten zijn wegens een bedrijfsuitje! Nooit meer adverteren bij hun.
Wat een zever deze site
Wat een zever deze site! Plaats ik een zoekertje en word het nooit bekeken. Is echt niet duidelijk hoor
Inactieve advertentie
Na het maken van een advertentie veel moeite moeten doen om de advertentie actief te krijgen. Er word vermeld dit op de website te doen wanneer dit niet lukt maar dit heeft mij geen steek verder gebracht. Advertentie is tot op heden niet online te krijgen.
Site zit vol met oplichters!
In 1 woord waardeloos. Heb op 10 verschillende advertenties gereageerd en 8 x krijg ik onderstaande reactie van exact dezelfde persoon:
"Bedankt voor je interesse in mijn auto. Uiteraard staat de auto nog steeds te koop. Zoals u op de foto's kunt zien, ziet de auto er perfect uit zonder enige esthetische of mechanische problemen. Ik heb er geen ongelukken of andere problemen mee. Alle apparatuur werkt naar behoren, geen verborgen gebreken.
Ik wacht op uw antwoord als u nog steeds geïnteresseerd bent om de auto te kopen. Als het mogelijk is, schrijf me dan alsjeblieft terug in het Engels."
Heb deze vorm van oplichting ook bij autoscout gemeld maar krijg geen enkele reactie.
Advertentie steeds inactief..
Advertentie steeds inactief als ik hem check, krijg het ook niet gewijzigd zoals ze zeggen dit op de site te doen. Zelfs voor betaald. Waardeloos platform dit!
Wat een belachelijk slecht systeem…
Wat een belachelijk slecht systeem heeft Autoscout24. Ik ben al meerdere weken (nee geen dagen; WEKEN) bezig om een advertentie online te houden waar ik nota bene voor betaald heb!
Bij het plaatsen van een advertentie lijkt deze de eerste keer na een controle van enkele minuten online te komen. Indien je een half uur later terug bij 'mijn advertenties' kijkt, zie je de melding "... wij controleren uw advertentie". Deze melding blijft vervolgens uren aan een stuk staan. In de afgelopen 3 weken dat ik mijn auto probeerde te verkopen heeft deze slechts 20% van de periode effectief op het platform gestaan.
De supportafdeling is daarbuiten onbereikbaar. Er wordt niet (of na 6 dagen) geantwoord op berichten en e-mails. Toen ik het meegegeven nummer probeerde te bereiken, zei de geautomatiseerde stem dat 'het kantoor uitzonderlijk gesloten was'.
Auto staat sinds vandaag op een bekende andere website, er is een afspraak gemaakt met een koper om morgen de auto op te halen. Conclusie: AutoScout24 is een tumor op het web, ga voor een gezond systeem en laat AutoScout24 maar stuk gaan.
Zeer slechte website
Zeer slechte website, advertenties komen niet online wegens veiligheidsmaatregelen.
OPLICHTERS NOOIT ZAKEN MEE DOEN OF ADV…
OPLICHTERS NOOIT ZAKEN MEE DOEN OF ADV PLAATSEN
Verdwenen advertenties
Toen wij onze auto probeerden te verkopen dachten wij eigenlijk meteen aan autoscout24.
Vol goede moed begonnen met het typen van de tekst in de advertentie en ook nog wat foto's geupload.
Daarna hebben we de boel online gezet. Althans, dat dachten we..
Nadat de advertentie "geactiveerd" was stond deze toch maarliefst 2 minuten online, waarna hij weer offline ging. Dit activeren kon ik vervolgens opnieuw doen waarna het zelfde gebeurde. Na een paar keer dit gedaan te hebben, hebben we uit frustratie maar een uurtje gewacht en de advertentie opnieuw aangemaakt en geplaatst. Nu weer hetzelfde probleem. Toen hebben we maar besloten de advertentie elders te plaatsen.
De volgende ochtend hadden we opeens een reactie op de advertentie op autoscout. huh?...
Nu blijkt op magische wijze de eerste advertentie toch online te staan. De twee dagen daarna bleef deze ook online. Uit het niets verdween hij toen ook weer en is nooit meer terug online gekomen.
Als dit probleem zich ook voordoet bij betaalde advertenties, dan ben je dus mooi je geld kwijt?
Ook de klantenservice laat te wensen over. We hebben gemaild, maar behalve een geautomatiseerde reply hebben we nooit meer een reactie gehad.
Dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat we iets op deze website geplaatst hebben en zouden dan ook niemand adviseren deze website te gebruiken voor een verkoop.
Voor aankoop is het wel een fijne site.
Duurt maanden voordat mensen je auto…
Duurt maanden voordat mensen je auto zien en nog veel meer kortom slechte zaak dit beter naar marktplaats gaan !!!
Extreem duur om via hier te adverteren!