AutoScout24 Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Wat een oplichters, neem je zakelijk een account, betaald je braaf per advertentie €20.50 excl btw per maand. Maar als je GEEN actieve advertentie hebt dan betaal je vrolijk €41 excl btw per maand omd... Toon meer

Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Toon meer

Wie heeft er bedacht om de voorheen perfecte manier van auto’s en modellen zoeken te veranderen in een slecht functionerende zoekfunctie ? Ik haak af nu.

Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats vee... Toon meer

1. Automarktplaats
  2. Internetprovider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boeven zijn het.

Het zijn gladde jongens die je als startend autobedrijf abonnementen af laten sluiten, die bij opzegging toch gewoon verlengd worden. sturen een factuur voor diensten die je niet hebt gehad en wachten vervolgens drie jaar, om daarna met een deurwaarder en totenhoge kosten aan te komen.
Boeven zijn het.

5 februari 2022

Hopeloos na updates

Tot 3 x toe mijn zoekertje op non actief gezet. Moest mijn inschrijvingsbewijs doormailen enz...
Daarna heb ik nog 2 x moeten mailen vooraleer mijn auto online stond.
Ook is de uitgebreide zoekfunctie tov de vorige versie er erg op achteruit gegaan. Erg onhandig.
Het lijkt erop dat er altijd MOET veranderd worden. Nu zie je bijna niks meer door de reclame en de optie 'zoekopdracht opslaan, zodat je nog maar een half scherm hebt.

28 januari 2022

Schandalig onprofessioneel

Als ze op de website €2300-3000 schatten voor je wagen, je 80km rijdt om hem binnen te brengen en je ter plekke uiteindelijk hoort dat ze jou maar €750 willen geven… dat is schandalig gewoon.

22 januari 2022

Onprofessioneel

Zoveel keer benaderd door oplichters, maar als jijzelf 2 wagens te koop zet, gooien ze je eraf zonder enig bericht vanwege “de echtheid” , amateurs zijn het.

27 december 2021

Echt?!!!!

Constant mensen met zwaar onverstaanbaar accent die claimen snel auto nodig te hebben voor zichzelf of zielig moedertje ...blijken stuk voor stuk autobedrijven te zijn die proberen af te dingen op een prijs van niks . Spreken af, komen niet opdagen, zullen terugbellen en wordt ook niet gedaan , grote zwendel. Ziek !

26 december 2021

Trekt op niks .

Trekt op niks .
Je vult alles in en nog vraagt de site voor bijkomende informatie , al is alles compleet ingevuld .
Pruts site , ga naar 2dehands .
Autoscout is dood en begraven !

23 december 2021

Autoscout24 heeft zijn beste tijd…

Autoscout24 heeft zijn beste tijd gehad, in het verleden wel met succes op dit platform gehandeld, tegenwoordig lukt het me simpelweg niet om in 1 keer een advertentie te plaatsen, continu foutmeldingen en vastlopers waardoor ik opnieuw kan beginnen.
auto's bekijken op de site vind ik goed werken, maar het plaatsen van een advertentie kunnen ze niet. stop alstublieft met deze site, of zet er een mannetje op om het te verbeteren, nee maar echt, volg mijn advies..

6 november 2021

Load-of-crap site

Load-of-crap site, bij plaatsing advertentie voor verkoop van de wagen van mijn schoonvader, werd mijn advertentnie dadelijk weer verwijderd, zonder enig steekhoudend argument, "wegens veiligheidsredenen". "Deze controle heeft geconstateerd dat verschillende elementen van uw advertentie niet samenhangend zijn." Waar baseren die pipos zich in hemelsnaam op ? Enig idee waar jullie hier mee bezig zijn eigenlijk ? Er is niets onsamenhangend aan mijn advertentie.

16 oktober 2021

Advertentie wordt steeds verwijderd.

Advertentie geplaatst, alles in orde. Na 30 minuten opeens inactief gezet, zonder berichtgeving.
"Wordt gecontroleerd" naja prima. Dag later staat die eindelijk online. 1 uur later is die verwijderd wegens "veiligheidsredenen" . Nogmaals geprobeerd, na 30 minuten werd die alweer verwijderd.

Advies opgevolgd van de mail, kentekenbewijs opgestuurd, advertentie nogmaals online gezet (ditmaal via PC en niet via de APP) wordt ook weer om VIN nummer gevraagd (doet de APP niet). Advertentie wordt gecontroleerd >> OK.

Advertentie staat 3 dagen online, krijg opeens s'morgens een reactie op mijn mail dat alles in orde is en excuses voor het ongemak. Smiddags verlaag ik de prijs. 1 uur later advertentie verwijderd !???

Wat een belachelijke website, hoe krijg je ooit je auto verkocht ? De advertentie had 160 views, 18 x opgeslagen en ik had al diverse mails. AL die mensen krijgen nu een bericht auto verkocht of niet meer beschikbaar. Echt bedankt Autoscout daar gaan al mijn potentiele kopers ! Kan weer opnieuw beginnen.

Bel je ze op om 15:06 : Uitzonderlijk zijn we vandaag gesloten, u kunt ons terug bereiken vanaf 15 uur....ehhmmm.....?

16 september 2021

Verschrikkelijk slechte site om je auto op te verkopen

Verschrikkelijk slechte site om je auto aan te bieden. Doordat hun website telkens vastloopt had ik per abuis 3x dezelfde auto geadverteerd. Dan ontvang je een mail dat ik een handelaar ben en dat al mijn advertenties verwijderd zijn.

Vervolgens kan ik niet meer in mijn account inloggen, dus weer opnieuw beginnen.

Eindelijk voor elkaar om 1 auto aan te bieden waarbij telkens de fotos in een andere volgorde worden vertoond dan als wat ik had aangegeven maar goed.

Ok, nu de andere auto nog….. weer vloeken op het tergende slechte systeem, maar ook dit lukt uiteindelijk.

Hehe, eindelijk gelukt, nu even het resultaat bekijken….. eeehhh wat is dit nu? Beide advertenties weer compleet weg uit mijn account.

Wat een gezeik. Dit nooit meer.

27 augustus 2021

34 euro betaald zoekertje spoorloos

Doordat ik mijn auto snel wil verkopen betaalde ik 34 eurovoor mijn zoekertje beter zichtbaar te maken. Resultaat van dit is echter dat mijn zoekertje na de eerste dag nog steeds op inactief stond. Na een mail te hebben gestuurd naar de klanten service dacht ik dat alles wel in orde zou komen. Niets is minder waar mijn zoekertje is verwijderd en mijn geld is spoorloos.

1 augustus 2021

misleidende site geworden

Ooit was internet nog leuk en gratis, zo ook vele sites die het niet hebben overleefd.
Autoscout is daar 1 van, die redden het niet lang meer naar mijn mening.
Mijn account is verwijderd, althans, ik kan nergens meer bij en krijg geen meldingen meer.

Nieuw account aangemaakt, meteen motor er op gezet, het verwerken duurde even, daarna kwam je op een bevestigingspagina met een link naar 'bekijk je advertentie'.
Eenmaal daar op geklikt krijg je de foutmelding 'de opgevraagde pagina bestaat niet meer'

HEEL erg tricky en dus exit voor mij. GEEN aanrader en bespaar je de moeite als je gratis wilt adverteren. Betaald zou ik overigens ook niet doen gezien de andere recensies hier.

14 juli 2021

delen onterecht titels uit van topverkoper aan handelaars

Recent contact gehad met autoscout omdat ik via hun site een voertuig kocht bij een handelaar die zij als topverkoper beoordeelden en idd vastgesteld dat deze titel niets voorstelt: de verkoper kreeg alleen maar goede reviews en daardoor ben ik misleid want nu blijkt idd dat je de verkoper niet kan beoordelen via autoscout zelf maar dat de reviews via de verkoper geplaatst worden dus welke verkoper gaat nu een negatieve review van een ontevreden klant online plaatsen dus beste mensen ga nooit verder op een beoordeling die een verkoper via autoscout heeft gekregen want die is waardeloos, ben belogen en bedrogen door die zogezegde topverkoper, moest 3 weken wachten op vtg dat al betaald was, 2dagen na afhalen bleek het voertuig serieus lek te hebben aan waterpomp, liet het nakijken door een dealer en er werd nog meer vastgesteld: lekkende schokbrekers, olielek, kreeg daar offerte van 2835 euro voorgeschoteld, topverkoper blijkt nooit te bereiken, antwoordt niet op mail, heb al 4 keer vriendelijk gevraagd naar factuur want dit werd me niet afgeleverd bij ophalen vtg, moest nog opgesteld worden en zou nadien gemaild worden, wordt zelfs niet meer op gereageerd door de verkoper dus voor mij geen topverkoper zoals autoscout beweert, totaal waardeloos wat zij online publiceren !!!!

12 juli 2021

Waardeloos

Waardeloos, advertentie wordt steeds verwijderd, zonder reden!
Ben een particulier die mijn oldtimer landrover probeert te verkopen!

5 juni 2021

Autoscout recensies waardeloos.…

Ik wilde op Autoscout een negatieve recensie plaatsen over autobedrijf Vanderborght uit Rotselaar en kon niet vinden hoe. Blijkt dat ik dat via het autobedrijf moet regelen! Daarom staan er alleen maar positieve reacties, ongelooflijk. Check daarom Google voordat je ergens instinkt!

23 april 2021

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Advertentie wordt telkens weer verwijderd. Geen duidelijke reden kunnen ze geven en dit als particulier zijnde. Ze willen alleen maar dat je betaald voor advertentie terwijl ik geen handelaar ben. Schandalig

6 april 2021

verkopers review ratings zijn een leugen

ik heb hun meerdere keren gecontacteert om een review te plaatsen bij een verkoper die me belogen, bedrogen en bedreigt heeft, en ze gaven mij een excuus dat het binnen 1 maand naa aankoop moest gebeuren, ik leit hun weten dat ik meerdere maanden over en weer heb moeten gaan naar de garage omdat de auto steeds defect was en nooit compleet gemaakt was, en ze zieden ook dat ik de verkoper moest vragen om een review te plaatsen, dus een systeem dat de kwaadaardige verkoper beschermt en toelaat valse reviews te plaatsen en echte klanten geen kans geeft, hun review systeem is een groot leugen

30 maart 2021