Een bestelling geplaatst van een combinatie pkket bij Babymax. Verwachte levertermijn was voorzien tussen 2 en 4 weken. Na een 3tal weken toch wat ongerust en een mailtje gestuurd. Vriendelijk en corr... Toon meer
Zeer vriendelijke bediening. Er werd vrij snel geantwoord via mail. De producten werden zorgvuldig ingepakt en verzonden. Zeer tevreden.
Slechter dan slecht mensen! Ik heb een babywagen besteld van bij 300 euro. Omdat er in mijn straat gerenoveerd word en ook doorgegeven aan trunks. Maar toch afmelden de vezorging en als niet mogelij... Toon meer
Dankzij het goede meedenken van Ilse, de mooie aanbieding van Thule icm de autostoel precies op tijd gekregen. Meedenken in oplossingen is niet persé een vast gegeven bij webshops, al helemaal niet z... Toon meer
The finest and friendliest baby specialty shop in Europe. Based in the Netherlands and specialised in all premium strollers and accessoires of Dutch make and quality.
Nederland
- www.babymax.nl
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nieuwe binnenbandjes voor bugaboo
Snel en eenvoudig besteld en binnen een dag of twee in huis. Niet op aan te merken, goede webshop, snelle levering. Heemaal top👍🏻
Snelle levering!
Hele snelle levering.
Hele snelle levering.. Binnen een dag had ik mijn boutjes en moertjes binnen, om toch de box in elkaar te kunnen zetten Top!!
Joolz Discovery achterband .
Super snelle levering en afhandeling van mijn order!!
De bestelling was sneller dan de website aangaf. Geluk!? Wij waren er in ieder geval zeer blij mee.
Pakket was heel snel binnen
Pakket was heel snel binnen, goed/netjes verpakt!
Ook kreeg ik netjes binnen wanneer verzonden en welke dag ik het zou ontvangen.
Kortom zou zeker nog een keer hier bestellen.
Geweldige support en snelle levering!
Vlotte levering
Super dat jullie leveren naar België
Super dat jullie leveren naar België, vlotte verzending,levering!

Antwoord van Baby Max
Snelle levering van product dat ik niet…
Snelle levering van product dat ik niet zo snel elders kon vinden en tegen een goede prijs.

Tevreden klant
We zijn erg tevreden over de website en de bezorging en alles wat daar nog tussen zit.

Antwoord van Baby Max
Blij met babymax snel en goede kwaliteit
Blij met babymax! Voordeliger dan elders! En goede kwaliteit en service. Hadden de bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen. Wij zijn tevreden.

Antwoord van Baby Max
Aandacht voor de klant en goede…
Aandacht voor de klant en goede service, dat is onze ervaring met Babymax (Herman). Bedankt voor alle moeite en het goede contact, we zijn erg goed geholpen en de service was top! Een dikke 10!!

Antwoord van Baby Max
Goede service, duidelijke website en snelle levering van het artikel. Wellicht uitgebreidere productinformatie bij de artikelen helpt om nog beter keuzes te maken.

Zeer tevreden
Snelle service en ik vond er een onderdeel voor de kinderwagen dat nergens anders meer te krijgen is.

Super tevreden!
Snelle verzending, product precies zoals verwacht, kortom super tevreden!