Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
jeg har nu ventede 14 måneder for at få en armatur leveret. Jeg har været meget skuffet over vores kontakt person som har "lovet at række ud når der er noget nyt" og som synes at det at vi ønsker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft gode oplevelser med Bad og Flisers personale i alle tre afdelinger - butik i city, butik i Glostrup og lager i Brøndby. Jeg var inde og kigge på fliserne i city, hvor jeg fik god og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi skulle faktisk kun have besøgt en butik overfor, da vi så Bad og Fliser butikken. Vi gik derind blot for lige at se deres udvalg, men havde egentlig tænkt vi ville købe det hele i Århus. Men v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.
Ejby Industrivej 42, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dejligt med personale der tager sig tid til kunderne, flotte udstillinger!
Jeg har købt fliser, vask, blandingsbatterier osv hos Bad og Fliser på Prags Boulevard i København. Under hele forløbet fik jeg yderst kompetent vejledning fra de venlige ekspedienter i deres showroom/forretning.
I det jeg intet ved omkring renovering af bad, kunne de være behjælpelige med flisevalg, farvesammensætninger, bestilling af specialvask, gode ideer, praktiske info osv osv. Ligeledes havde de god kontakt med mine håndværkere, således at varerne løbende blev afhentet af mureren efterhånden som de blev leveret.
Personalet fra Bad og Fliser fulgte telefonisk op på mine bestillinger, så jeg hele tiden var orienteret omkring leveringstider etc.
Kan varmt anbefale at køre et smut forbi Bad og Fliser inden et evt renoveringsprojekt; jeg gør det ihvertfald selv når køkkenet skal ordnes næste gang.
Lees meer over geverifieerde reviews.