Lees wat reviewers zeggen
Møder 13 mand til stegt flæsk ad libitum. Fantastisk god mad. Fantastisk betjening. Alt i alt en fantastisk god oplevelse.
August 2021. Frokost hos fru Berg. Bestilte et stjerneskud. Fik dette leveret på en meget lille tallerken. Stjerneskuddet bestod af en smule laks, rejer, mayonnaise, tangsalat, asparges og et... Toon meer
For 4 dage siden bestilte vi to pandestegte rødspætter hos Fru Berg. Det var en grim oplevelse. Fisken var totalt overstegt og tør. Persillesovs uden rigtig persille. Elendigt køkken men søde tjenere.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Frisk fisk, ærlige lokale råvarer, panorama udsigt, tæt på Svendborg og Sydfyn, luksus burger, stjerneskud, sildeanretning, æggekage, rødspætte, muslinger, østers, ærøpandekager, is, isdessert, vin, øl
Contactgegevens
Havnepladsen 6, 5960, Marstal, Denemarken
- www.bergsrestauranter.dk
Lækker mad og dejlig betjening!
Efter en dejlig dag rundt på øen landede vi tretten motorcykler til stegt flæsk på Fru Berg i Marstal. Fanstasktisk og nærværende service og noget af det bedste stegt flæsk jeg har nogensinde har fået 😋 Delikate små kartofler kogt til perfektion og god fed persillesovs der kunne hænge ved. Fru Berg kan klart anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Møder 13 mand til stegt flæsk ad…
Møder 13 mand til stegt flæsk ad libitum.
Fantastisk god mad.
Fantastisk betjening.
Alt i alt en fantastisk god oplevelse.
Vi bestilte stjerneskud og rejerne…
Vi bestilte stjerneskud og rejerne smagte hverken af rejer eller vand.
Toppet med en kæmpe dusk vissen ærteskud. Fisken smagte heller ikke af noget. Øl og snaps smagte som det skulle. Vi kommer ikke igen.
Hold jer væk fra Fru Berg Marstal
Var på Fru Berg og spise.
Kunne ikke se menu på deres web da det var “under construction “
Bestiller 2 stjerneskud med deres pandekager til dessert.
1 stk stjerneskud koster 349 kr.
Jeg har aldrig i mit liv spist noget så ringe.
Rejer ikke friske, panering af fisk tykkere end fisken selv og helt tørt og absolut ingen smag.
Et hvilket som helst andet stjerneskud fra et supermarked smager langt bedre.
Så kommer Ærø pandekager, der ikke smager af noget med en tilhørende rabarberkompot, der er SÅ syrlig at vi må skrabe det af for at kunne spise dem.
Har aldrig spist så dårlig mad til så mange penge.
Tjeneren fik vores mening om oplevelsen. Det havde klædt Fru Berg med en kompensation ved betaling,eks. Desserten. Men det måtte vi nøjes med at drømme om. Sikke en skuffelse til overpris.
Kommer aldrig igen.
Så dårlig service / og kød
Så dårlig service 😞
Havde sådan glædet mig til vi skulle ud og spise hele familien. Men mit kød var ikke færdigt og sejt - sagde det til tjener som spurgte om jeg hellere vil ha noget andet. Tænkte god service meeeen fik da lov til at betale for begge retter. Vi prøvede at snakke med dem men der var intet at gøre. Alt for dyrt til hvad du får for dine penge 😖
Total øv oplevelse
Total øv oplevelse , fik rødspætte med sæd/ægstrenge som de ikke havde fjernet , de smager af H til.. fik af vide det var en delikatesse øhhh hvor henne ? Kartofler ok os det eneste.. min kone fik stjerneskud.. total tør og intet med stjerneskud og gøre ..kolde rejer og intet dressing andet lidt mayonnaise.. det eneste der var godt var rødvinen til 500kr den kunne de da ikke ødelægge , men det gjorde de sig umage med med den irske kaffe vi fik bagefter, hvilket jeg fortryder jeg købte .. første og sidste gang jeg kommer hos fru Berg ..
Ekstremt dårlig oplevelse
Ekstremt dårlig oplevelse! Personalet var ikke lært i allergener, herunder gluten - de gættede sig frem, røde alarmklokker allerede her. Jeg fik deres ribeye og den var USPISELIG, den smagte rent ud sagt for gammelt og af blod. Personalet var flabet, tog let på tingene og var ikke det der lignede serviceminded. Vi spiste ikke en eneste bid af bøffen, bad om regningen, tjener spurgte ind til maden vi ikke havde spist, vi forklarede at den var uspiselig, og her gjorde tjener absolut INGEN ting men lod os bare betale med en flabet attitude. Rigtig dårlig service. Jeg fik symptomer efterfølgende…
Alt for dårlig kvalitet på maden til…
Alt for dårlig kvalitet på maden til prisen.
Flotte omgivelser virkelige…
Flotte omgivelser virkelige middelmådigt mad ikke noget at komme efter. Værten var meget ubehøvlet over for sine udenlandske ansatte stolte og smælte. Lad endelig være med at komme der
Hyggelig perle med lækkert mad og…
Hyggelig perle med lækkert mad og fantastisk (og bestemt 😉) servering og personale
Der blev annonceret med frokost
Der blev annonceret med frokost - og skiltet udenfor restauranten sagde også at der var frokost fra kl 12. Og der var åbent til terrassen.
Da vi kom ind af terrassedøren kiggede hun iltert på os og sagde at der var lukket.
Jeg sagde, at der på skiltet på vejen stod, der var åbent.
Ja, men hun kunne først være klar til aften og vi kunne vel se at hoveddøren var lukket.
Lukket til trods for skiltning
Skiltet udenfor sagde der var frokost fra 12-14, men vi blev nærmest smidt ud med beskeden om at de ikke ville være på før aften - med de priser kunne man godt have en lidt mere kundeminded service
Prices too high! Waited long time for food.
The food was okay, but we waited almost 1,5 hour for our food and the prices are way too high for the quality of the food and the service.
Fantastisk middag.
Vi fik en meget venlig og kompetent betjening.
Stjerneskuddet smagte fantastisk.
Det var lidt dyrt efter vores pengepung, men alle pengene værd.
Skønt sted med god betjening og dejlig…
Skønt sted med god betjening og dejlig udsigt. Maden var god, men måtte godt smage af lidt mere efter min smag.
Ja igår var vi, Desværre på Fru Berg reasturanten i Marstal
Ja igår var vi på Fru Berg reasturanten i Marstal, den kan jeg ikke anbefale aldrig har jeg været på så dårlig en reasturant.
Min mor og min datter, jeg fik kaffe og te , plus ærøsk pandekage, pandekage var god, Men Teen og kaffen var så tynd, vi kunne have drukket vand i stedet. Man bruger ikke 1 te brev til 1 hel kande te med en halv liter og min mor sagde kaffen var mega tynd. Betjeningen fordi vi havde spist, var hun så Mega sur hende Fru Berg og virkede sur under hele betjeningen nej tak og De kan ikke gøre noget, det er ødelagt fra starten af
Tak for en dejlig madoplevelse ved “lys…
Tak for en dejlig madoplevelse ved “lys i mørket”
Rigtig god bøf bearnaise, fint stegt og pæn anretning.
Hyggeligt lokale, god betjening af vikar Arne og fru Berg.
Tak for en god aften
En rigtig god oplevelse med en…
En rigtig god oplevelse med en servering i top af Arne. God mad.
Fru Berg fortjener en god anmeldelse
Fru Berg fortjener en god anmeldelse. Stegt flæsk med en fantastisk persillesov til. Mum det var godt. Vi sluttede af med nogle guddommelige ærø pandekager. Det kan ikke beskrives - de skal smages!
Fik æggekage
Fik æggekage, som ikke smagte af noget og segt flæsk, ingen sprøde svær. Flæsket smagte som om det var opvarmet fra dagen før.
Dugen var snavset, ikke kun på vores bord, men på flere borde.
Den 1 ⭐️ får de, eller rettere Ærø Bryghus for øllen.
Så ingen ⭐️ til Fru Berg.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.