Rigtig dårlig oplevelse og rigtig dårlig service fra Fru Berg selv. Aldirg er jeg bleven talt så grimt til og løjet uden grund af en som udøver kundeservide. Aldrig en sted jeg vil nærme mig.
Lees wat reviewers zeggen
Efter en dejlig dag rundt på øen landede vi tretten motorcykler til stegt flæsk på Fru Berg i Marstal. Fanstasktisk og nærværende service og noget af det bedste stegt flæsk jeg har nogensinde har fået... Toon meer
August 2021. Frokost hos fru Berg. Bestilte et stjerneskud. Fik dette leveret på en meget lille tallerken. Stjerneskuddet bestod af en smule laks, rejer, mayonnaise, tangsalat, asparges og et... Toon meer
Uforskammet betjening af fru Berg selv. Dårlig oplevelse, men maden var god nok, omend vi ikke fik det vi bestilte af hverken mad eller vin😊
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Frisk fisk, ærlige lokale råvarer, panorama udsigt, tæt på Svendborg og Sydfyn, luksus burger, stjerneskud, sildeanretning, æggekage, rødspætte, muslinger, østers, ærøpandekager, is, isdessert, vin, øl
Contactgegevens
Havnepladsen 6, 5960, Marstal, Denemarken
- www.bergsrestauranter.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Maden var en rigtig dårlig oplevelse
Maden var en rigtig dårlig oplevelse. Bestilte Wienerschnitzel, som ikke smagte af noget overhovedet og iøvrigt var meget lille ift. til standard iøvrigt. De brasede kartofler var lige hentet op af fryseren og var meget kedelige. Ærterne var totalt udkogte. Prisen var på “Gourmet niveau” men kvaliteten på laveste cafeteria niveau.
Eneste positive var udsigten og de hårdtarbejdende tjenere samt god øl og vin.
Min dårligste rødspætte nogensinde
Jeg bestilte Fru Bergs luksus rødspætte, fyldt med rejer og asparges. Jeg fik en udhulet fladfisk der smagte af friture med måske frysetørret persille. Vendte man fisken var der ikke andet end skind og ben. Intet kød. Der var maks kød svarende til en skefuld. Hertil var der fire små kartofler, maskinhakket pulveriseret persille. Alt dette til den nette sum af 289,-?!!
Kvaliteten af maden svarer til et motorvejscafeterie, men hvor prisen dog trods alt matcher varen. Fru Berg blev konfronteret, men tog ikke kritikken til sig, da hun 'kun har tilfredse kunder'. Alt i alt en afsindig dårlig spiseoplevelse.
Personalet lever ikke op til en restaurant af den kaliber (hvis altså kvaliteten var som forventet grundet beliggenheden), fru Berg selv er lige en tand for smart til at oplevelsen er behagelig som gæst.
Anbefaler aldrig denne restaurant til nogen.
Sulten i seng
En meget dårlig afslutning på en ellers dejlig dag. Rødspætten virkede friturestegt, og smagte overhovedet ikke som frisk fisk. Persillen i sovsen virkede frysetørret og smagte som at række tungen ud af vinduet. Værtinden/ejer rendte højtråbende rundt i en form for strandkjole og resten af serveringspersonalet var lige så uprofessionelle som fru Berg.
Henvendelse til personalet gav ingen fornuftig respons. Alt i alt en MEGET dårlig oplevelse
Danmarks dårligste spiseoplevelse
Personalet opleves uprofessionelle, en højrøstede Fru Berg(?) og unge sløsede tjenere.
Ved udlevering af menukort, står personalet afventede ved bordet efter 5 min., dette sker af tre omgange hvor man ved nr 3 blot må bestille lidt i hast.
Hvis maden så også blev serveret med samme hast som de indhentede bestillinger...
Personalet udviser ingen professionel tilgang til gæsterne, jargonen er for loose - tangerende til akavet og kæk - fra personalet side. Der bestilles en Skipper rødspætte, den skulle gerne være frisk, men smager af gammel fisk taget op af frituren. Hård (og smagsløs) som et bræt. Persillen virkede ikke frisk og hver portion blev blot serveret med 4 nye udkogte kartofler.
Restauranten lever under ingen omstændigheder op til deres slogan: "god mad i behagelige omgivelser"!
Ikke en restaurant jeg nogensinde vil anbefale.
En blandet oplevelse
Gode rødspætter. Lun rose vin. Men alt alt for lang ventetid mellem retterne. Mellem forret og hovedret var tiden acceptabel men mellem hovedret og dessert ventede vi næsten 45 min - og da vi sad ude på terrassen mod vandet var det til sidst en ret så kold fornøjelse :( vi blev desuden ikke spurgt om det var ok, at vi på en blæsende dag havde fået plads på terrassen, der til at starte med var fint, men absolut ikke til sidst.
Efter at have ventet i 1 time og 20…
Efter at have ventet i 1 time og 20 min, så gik vi.
At de vil være sig selv bekendt.
Fru Bergs fyldte luksus rødspætte...
Det var ikke meget luksus over den.
1/2 rødspætte, eller dvs. benene fra en hel, med skind.
Kød kunne ligge på en lille ske. ganske få rejer, aspars lignede mere toppen af et forårs løg. Masser af hvid sovs uden smag. + et drys persille og 6 små kartofler. 289,00 kr. at betale.
At de vil være sig selv bekendt????
Meddelte den unge tjener vores utilfredshed, som kom med svar fra køkkenet: Ja, den var nok lidt tynd... LIDT.? Hvis I syntes den er for tynd, hvorfor så serverer den?
Mætte er vi ikke blevet i aften.
Dyre bøffer uden smag...
Meget ung tjener tog imod. Sød nok men da han kom med 3 krøllede stykker papir som var menukort kiggede vi på hinanden. Vi bestilte drikkevarer og bøffer. Drikkevarer kom men ingen lille appetitvækker i form af oliven, et lille stykke brød med kryddersmør eller andet hyggeligt. Da bøf med bearnaise kom var den godt nok mør men helt uden smag. Også saucen var ringe på smag. Kartoflerne var de bedste. Prisen taget i betragtning var det ikke gourmet mad. Vi kommer ikke igen.
God mad
Min kæreste og jeg har gentagende gange været på besøg hos Restaurant Fru Berg, og har på intet tidspunkt haft noget at klage over. Maden er rigtig god, prisen er Rimelig i forhold til kvaliteten af mad. Kan klart anbefales.
3 retters “kød menu”- alt var ok
3 retters “kød menu”- alt var ok - lige fra reservation, til ventetid og betjening. Dejlig mad, vi blev godt mætte - var ikke Obs på hvad der kom ind i kødet og det (ost) tog den sidste stjerne - men kan derudover klart anbefales. Tak for i aften.
August 2021.
August 2021.
Frokost hos fru Berg.
Bestilte et stjerneskud. Fik dette leveret på en meget lille tallerken. Stjerneskuddet bestod af en smule laks, rejer, mayonnaise, tangsalat, asparges og et lille skaldyr.
Dette alt sammen rodet sammen i den ene ene af tallerkenen. Ovenpå på dette et stykke koldt lille fisk og en rødspættefilet.
Serveret på et blødt og fedtet (måske olie stegt stykke brød?)
Prisen almindelig, men kvaliteten særdeles dårlig.
Skrev til fru Berg og spurgte om særlige omstændigheder denne dag havde gjort sig gældende i hendes restaurant.
Fik intet svar. Rykkede og fik et meget beskidt svar - der ikke egner sig til gengivelse.
Kommer aldrig igen hos fru Berg.
det værste jeg har oplevet længe
det værste jeg har oplevet længe, dårlig setrvering, dårlig mad, kæmpe regning, hold jer langt væk fra dette sted
Ubehøvlet personale og man følte sig…
Ubehøvlet personale og man følte sig bestemt ikke velkommen. Glad for at vi valgte maden fra pga. den modtagelse vi fik. Dette er ikke et sted vi besøger igen 🥺
No thanks
Nice location, and friendly staff.
Food is absolutely not worth it, overpriced, overcooked, not tasty, not surely fresh.
A tourist trap.
Unaturlig lang ventetid
Havde bestilt forskellige former for rødspætter fra menuen, kartoffelsuppe og børnemenu til ungerne. Det var ikke muligt få maden samtidig. De første i selskabet fik mad efter 45 min og de sidste fik serveret deres mad efter 1.5 times venten.
Dyrt og ikke til kundens fordel
Det er tydeligt at mærke at restauranten ingen konkurrenter har.
Det er dyr mad, som kan købes meget billigere (og mere lækkert) i Ærøskøbing.
Menukortet har mange regler og forbehold. Man føler ikke at det er til kundens fordel.
Så hav pengepungen fuld, når du skal besøge fru Berg
Turistfælde - gælder også danskere
Dårligste service de sidste 15 år i restaurations branchen. Knægten, en tysker ved navn "Arne" var ekstremt arrogant og nedladende. Det er vildt hvordan man kan ansætte så ringe personale. Maden var dog det værste. Vi kunne med samme råvarer have lavet det bedre selv.
Meget dårlig betjening og lang vente tid
Meget dårlig betjening. Vi ventede længe på at kunne bestille, endnu længere på maden, og til sidst ventede vi også længe på regningen. Tjenerne virkede distraheret. Anden gang vi var der, havde vi bestilt mad og bord aftenen før, fordi vi skulle nå færgen og havde 1 time til at spise. Vi ventede igen på betjening og fire andre borde fik mad og drikke før os selvom vi kom før 3 af dem. Da vi havde ventet en halv time pointerede vi det for tjenerne og de sagde at det kunne de ikke tage hensyn til eller gøre noget ved. Det må være muligt at finde et meget bedre sted at spise, så jeg behøver ikke komme her igen.
En brun sovs, der sku’ ha’ sin egen Michelin-stjerne.
Grunden til at vi ikke giver de fem stjerner er, at vi først da vi skal til at bestille, får at vide, at de “hele rødspætter” ikke er en mulighed. Fair nok, men det kunne man ha’ sagt da vi fik kortet, eller man ku’ ha’ smidt et indstik i kortet. De var jo, ret beset, en del af de bærende retter på kortet.
Vi må så lave en flyvende ændring til et stjerneskud og en wienerschnitzel, og det kom vi ikke til at fortryde. Mega-lækkert simpelthen. Den brune sovs til wieneren ku’ jeg ha’ drukket med et sugerør fra en flaske. Det er sgu længe siden jeg har smagt noget så lækkert!!
Og thumbs up for betjeningen. Ung, energisk, smilende og hurtig.
Stedet skal her på TP, hvor anmeldelserne stikker i alle retninger, ha’ vores varmeste anbefalinger. Klart et besøg værd. ☺️
Trist oplevelse
Sejler familie. Har gennem flere år spist stegt rødspætte hos Fru Berg og elsket både mad og stemning. For 2 ugers kom jeg igen men det blev en skuffelse og en nedslående oplevelse: kold, tyk persillesovs uden smag samt en lille rødspætte uden megen kød på, som var stegt elendigt : mistænkte den måske var stegt i olie og ikke i smør. Jeg kommer ikke igen som gæst.
Dit is Trustpilot