Rigtig dårlig oplevelse og rigtig dårlig service fra Fru Berg selv. Aldirg er jeg bleven talt så grimt til og løjet uden grund af en som udøver kundeservide. Aldrig en sted jeg vil nærme mig.
Lees wat reviewers zeggen
Efter en dejlig dag rundt på øen landede vi tretten motorcykler til stegt flæsk på Fru Berg i Marstal. Fanstasktisk og nærværende service og noget af det bedste stegt flæsk jeg har nogensinde har fået... Toon meer
August 2021. Frokost hos fru Berg. Bestilte et stjerneskud. Fik dette leveret på en meget lille tallerken. Stjerneskuddet bestod af en smule laks, rejer, mayonnaise, tangsalat, asparges og et... Toon meer
Uforskammet betjening af fru Berg selv. Dårlig oplevelse, men maden var god nok, omend vi ikke fik det vi bestilte af hverken mad eller vin😊
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Frisk fisk, ærlige lokale råvarer, panorama udsigt, tæt på Svendborg og Sydfyn, luksus burger, stjerneskud, sildeanretning, æggekage, rødspætte, muslinger, østers, ærøpandekager, is, isdessert, vin, øl
Contactgegevens
Havnepladsen 6, 5960, Marstal, Denemarken
- www.bergsrestauranter.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En rigtig god oplevelse med en…
En rigtig god oplevelse med en servering i top af Arne. God mad.
Fru Berg fortjener en god anmeldelse
Fru Berg fortjener en god anmeldelse. Stegt flæsk med en fantastisk persillesov til. Mum det var godt. Vi sluttede af med nogle guddommelige ærø pandekager. Det kan ikke beskrives - de skal smages!
Fik æggekage
Fik æggekage, som ikke smagte af noget og segt flæsk, ingen sprøde svær. Flæsket smagte som om det var opvarmet fra dagen før.
Dugen var snavset, ikke kun på vores bord, men på flere borde.
Den 1 ⭐️ får de, eller rettere Ærø Bryghus for øllen.
Så ingen ⭐️ til Fru Berg.
Dårlig oplevelse !!!!!
For 4 dage siden bestilte vi to pandestegte rødspætter hos Fru Berg. Det var en grim oplevelse. Fisken var totalt overstegt og tør. Persillesovs uden rigtig persille. Elendigt køkken men søde tjenere. Total ågerpris omkring 350 kr på stk. vi følte os virkeligt snydt og skuffede, da vi gik derfra.
Stjerneskud til kr. 349,00
Stjerneskud til kr. 349, var en kæmpe skuffelse. En ok stegt fiskefilet på desværre , en skive blød toast, 1 smagsløs jomfruhummer, lidt rejer samt en halv skive røget laks. Alt overpyntet med grønt. Øv øv, hvor jeg føler mig taget kraftigt ved næsen. 1. og sidste gang jeg har besøgt denne restaurant.
Maden var en rigtig dårlig oplevelse
Maden var en rigtig dårlig oplevelse. Bestilte smørstegt rødspætte, som ikke smagte af smør overhovedet inkl Nettos “bedste” melede kartofler. Stakkels personale som søgte anerkendelse for mad de nok ikke selv var stolte af at servere Prisen var alt for høj men kvaliteten på laveste niveau.
Lækker mad og fantastisk placering
Lækker mad og fantastisk placering
med skøn udsigt
Alt var GODT
Vi kom lidt før køkkenet åbnede, klokken 17.45. jeg valgte at spørge direkte til nogen af de tidligere anmeldelser om lang ventetid, og ikke ordentligt tilberedt mad
Alle disse blev gjort til skamme. Vi ventede, med en lækker aparol, og fik leveret spisekort så snart køkkenet åbnede.
Vi valgte deres hele rødspætte med persillesovs og kartofler, og alt var super lækkert, i rigelige mængder, og meget velsmagende/ veltilberedt. Fuld score herfra ☺️
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, god service og fantastisk udsigt
Lækker kartoffelsuppe
Lækker kartoffelsuppe, spændende Ærø pandekager og fin betjening. Dejligt med varme på terrassen. Kan anbefales.
Fantastisk oplevelse.
Super lækker mad på havnen i Marstal, midt i det maritime miljø.
Vi fik begge en rødspætte filet med persille sovs. Stegt til perfektion, frisk og rigtig stor. Rigtig god betjening og i det hele taget en fantastisk atmosfære og oplevelse.
Aldrig mere fru Bergs
Aldrig mere fru Bergs
Ankommer i et beskidt fortelt…..længe siden gulvet har set en kost….sætter os udenfor. En meget ung “tjener” viser os plads og min mand beder om menukortet hvorefter han kommer med et kun til min mand..øh…
Nå vi bestiller et luksus stjerneskud til min mand og en lakseforret til mig. Ind kommer en oval dyb tallerken hvor maden er dynget op i en kæmpe bunke…min lakseforret er camoufleret i 4 kæmpe isbjerge af mayonnaise/aioli…..æstetik er åbenbart en by i Rusland
Nu kommer fru Berg ind med en jomfruhummer i en madpincet og placerer oven på den i forvejen store bunke mad,som nu er i fare for at kæntre….undskylder at den havde de glemt
Lad mig sige det med det samme …maden var ingen nydelse , rødspættefiletenvar nærmest rå og ikke pengene værd…pris 349 kr for luksus stjerneskud.
Vi havde set på hjemmesiden at luksus stjerneskud kostede 249. kr det fortalte vi tjeneren og fik af vide at det var en gammel hjemmeside som de åbenbart ikke har fået opdateret siden 2018
Jeg betaler for maden og går på toilettet😱 …det var de mest møjbeskidte toiletter jeg nogensinde har set på en restaurant👎 og da vi var de første på restauranten den dag og ikke har set andre benytte toilettet….tænker jeg bare FØJ hvor er det bare klamt
Efter det kan jeg ikke lade være med at spekulerer på ….hvordan mon køkkenet ser ud ??
Bodil Sehested
Silkeborg
Ualmindelig dårlig oplevelse
Ualmindelig dårlig oplevelse
Ventede over 1½ time på maden, vi havde bestilt 1 wienersnitsen 2 x bøf bearnaise og 1 peberbøf, da vi endelig fik maden, var peberbøffen uspiselig, den var hverken helt eller halt færdig, den var så sej at den var svær at skære over, utroligt at man vil være bekendt at tage penge for det.
Ventetid på en time for servering,meget…
Ventetid på en time for servering,meget ringe mad da det endelig kom, priserne svare bestemt ikke til kvaliteten af maden,Til den dårlige smag til høje priser er det et sted vi ikke kommer mere.
Ventede 1 time på en rødspætte
Ventede 1 time på en rødspætte, laks og schnitzel, laksen var tør, schnitzel var sej, og rødspætter var kogt og persillesovsen fik jeg aldrig.
Påtalte det , de undskyldte , den lange ventetid, det var p.g.a af laksen, ej altså så lang tid tager det ikke lave laks.
Aldrig mere Fru Berg
Altid super venlige betjening og lækker…
Altid super venlige betjening og lækker mad
Lækker mad og god betjening
Min søster og jeg boede 3 dage i Marstal på vores Memory Lane Trip. Vi aflagde den livsbekræftende Fru Berg et besøg alle 3 dage. Virkelig god mad alle dage, og god vin. Fik glögg og pandekager med hjemmelavet rabarber syltetøj den sidste dag inden afrejsen som smagte himmelsk. Rimelige priser og Fru Berg var et livsstykke af format. Vi kommer bestemt igen en anden gang vi besøger Ærø. Årsagen til det ikke blev 5 stjerner var at jeg måske godt ville have haft lidt flere retter at vælge imellem. Men da det er vinter, og der ikke er lige så meget run på, kan det sagtens og forståeligt nok, have haft indflydelse på menu kortet.
Det er ikke som på menu kortet…
Det er ikke som på menu kortet foreskriver. Smør stegte fisk er friture stegte og pommefritter var paprika så en meget dårlig oplevelse
god mad og super betjening.
Fik stjerneskud til 169 kr
Fik stjerneskud til 169 kr, talte mig frem til 20 bittesmå rejer, fiskefilet var ikke pandestegt, men friturestegt og lokal fadøl dovent. Turistfælde...
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.