Einige minpuntje waarom ik niet meer zou bestellen is het feit dat je bij het retourneren moet betalen. Ook elke artikel apart wanneer je deze met 2 dagen ertussen heb besteld!!!!!! Voor 2 paar... Toon meer
twee broeken gekocht in precies dezelfde maat 36 in de tall versie, helaas past een broek perfect en de ander is overduidelijk een stuk korter. ik snap niet wat hier mis is gegaan, maar vind het wel g... Toon meer
Aantal items besteld, deze zouden in 2x geleverd worden. Eerste deel was optijd maar het tweede deel komt 10 dagen na de verwachte leverdatum. Geen bericht gehad of überhaupt geïnformeerd. Slechte com... Toon meer
Mooi product, wel maatje groter besteld, want Bershkakleding valt klein uit. Het pakje kwam 2 dagen later dan verwacht, maar ik denk dat dat niet aan Bershka ligt, maar aan de drukte bij de pakjesbez... Toon meer
- Kledingwinkel
- Tassenwinkel
- Winkel in modeaccessoires
- Zonnebrillenwinkel
- Damesmodewinkel
- Jeugdkledingwinkel
¡Bienvenidos a Bershka! Visita nuestra web, descubre todas las colecciones que tenemos preparadas para ti y viste con las últimas tendencias en abrigos, cazadoras, chaquetas, faldas, camisetas, zapatillas, botines, el denim más cool y un sinfín de propuestas para ir con el outfit más trendy. Además, en nuestras tiendas encontrarás un look para cada ocasión: vestidos de fiesta, prendas casual o fits deportivos. Disfruta de nuestras novedades y con la variedad de diseños, estampados y colores que ofrecemos cada semana. Prendas para chica y chico fashion, cool y únicas que conseguirán que quieras compartir tu #bershkastyle. ¡Te esperamos!
Spanje
- www.bershka.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Trui besteld
Trui besteld. Altijd maat m. Hier veelste groot. Dus retour. Volgens track and trace netjes bij hun bezorgd alleen op de site blijft staan: onderweg.
Ik heb al gechat, gemaild en gebeld. Niemand helpt mij verder. :(
Het was perfect ik heb mijn trui in…
Het was perfect ik heb mijn trui in twee dagen gekregen
Slecht klantenbeleid - geld weg!
Helaas na een aantal positieve ervaringen bij de Bershka heb ik dit keer een slechte gehad.. Ik had een bestelling geplaatst, maar die moest ik helaas retourneren. Eenmaal bij de caissière kreeg ik het pakket terug van haar, omdat ze hem niet kon aannemen. Ze zei dat ze bij de Bershka iets waren vergeten aan te vinken, waardoor hij niet geretourneerd kon worden. Ze gaf me wel een bewijs mee, zodat ik altijd aan de Bershka kon laten zien, dat ik ben geweest. Na meerdere contactpogingen via hun chatbot heb ik weken niks gehoord.. Nu zijn we al lang en breed voorbij de retourdatum, dus besloot ik te bellen. Helaas konden ze niks voor me betekenen, want de retournering was verlopen... Het feit dat ik mijn pakket niet kon retourneren door een fout van hen deed er verder niet toe! Helaas van mijn €70, jammer dat de Bershka zo teleurstelt met hun klantvriendelijkheid...
Kwaliteit top, broekmaten opletten
Ben zeker zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Ze gebruiken nog degelijke kwalitatieve stoffen. Een minpuntje, ik heb al 5 broeken en allemaal maat 38 ze passen perfect! Nu kocht ik 2 broeken online maat 38, 1 is perfect de andere is véél kleiner. Hoe kan dat nou? Ik moet ze terug sturen maar er was geen procedure bij om dat te doen.
Goed aangekomen
Goed aangekomen, mooi verpakt. Blij met bestelling
Pakket retour door fout Bershka, daarna 0% service
Omdat Berskha zelf mijn pakket verkeerd heeft geadresseerd, is het geweigerd bij een afhaalpunt. Toen ik de Service belde om dit zo snel mogelijk op te lossen (het is voor een verjaardag, dus deadline) gaf de dame aan dat dit nou eenmaal kon gebeuren. Geen excuus, geen optie om het op te lossen. Toen ik daar op reageerde, zei ze doodleuk dwars door mijn verhaal heen; "Kan ik je verder nog ergens mee helpen?" Oftewel "Hoepel lekker op, dan kunnen we ophangen". Jammer Bershka.
UPDATE 05-02
Nu krijg ik een melding van Klarna dat het pakket niet retour is gemeld bij Bershka. Dit kan toch niet waar zijn... Wát een puinhoop.
Maat L is meer een S
Allereerst een bestelling geplaatst die liet lang op zich wachten.
Eenmaal aangekomen ging ik passen en letterlijk alles is, of klein of strak 🤣
Heb normaal maat M en af en toe een L.
Heb bij bershka alles in maat L en Xl besteld.(oversized look ging ik voor 🤣) Echt niet oke hoe klein het allemaal uitvalt. Vind ook dat ze dat wel mogen benoemen zodat je er rekening mee kan houden. Ik bestel nooit weer via hun.
It's always the same
It's always the same. Waiting too long for my orders.
Sometimes it takes more then 2 weeks. That's not done!!
Top met lange mouw XL gekocht
Top met lange mouw XL gekocht, dochter heeft maat S, die draagt 'm nu en past perfect ;( betreft Ref.. 7802/152/902
Verpakking lag bijna uit elkaar en de…
Verpakking lag bijna uit elkaar en de helft van me bestelling is vergeten.
De kleren die ik heb gekregen zijn prima, niks mee aan de hand.
Bestelling niet ontvangen
3 januari wat besteld bij Bershka en tot op heden niet ontvangen. Het is nu de 20e en ik heb geen enkele update via de website of mail. Op de website staat dat het de 11e van januari al verstuurd was maar de klantenservice geeft aan dat het nog niet verstuurd is. Ook zegt de klantenservice niks te weten over waar het pakket is en wanneer het wordt geleverd. Ook bieden ze geen verdere oplossing. Kortom, klantenservice is waardeloos, heb je ook niks aan. Ik heb hier wel €100+ euro aan uitgegeven (wat ik nu mis en geen kleding ontvangen) dus ik verwacht wel betere service en een oplossing. Echt waardeloos.
Goede prijs-kwaliteit & snelle…
Goede prijs-kwaliteit & snelle verzending!
Pakketje besteld vorig week kreeg te…
Pakketje besteld vorig week kreeg te horen dat hij maandag binnen zou komen uiteindelijk dinsdag pas een email gekregen dat het binnen is. Dus ik kijken helemaal niks gekregen ik ga daarna kijken bij de buren niks gevonden. Daarna bel ik de klantenservice hun gezegd dat ze een oplossing gaan vinden krijg ik vandaag een mail van hun waar in staat dat het niet hun schult is en dat ik geen geld terug krijg en ook geen product krijg. Daarna aan post nl gevraagd wat er aan de hand is en daar krijg ik het zelfde antwoord. Dus voor bershka en voor post nl een dikke 1 ster wat een hoop stront zijn deze bedrijven
Nog nooit zo lang op een bestelling moeten wachten
Ruim 2 week geleden kleding besteld. Ontvang ik net een mail met de boodschap dat niet alles meer op voorraad is.
Contact met klantendienst enorm stroef
Een van de broeken die ik had besteld was stuk. Contact met klantendienst verliep ontzettend moeizaam. De welkomstkorting die ik had ontvangen op mijn volledige order werd bovendien teniet gedaan, ook al retourneerde ik slechts een van de artikelen (omdat het kapot geleverd was nota bene).
Ik heb 25-12 schoenen besteld
Ik heb 25-12 schoenen besteld .
Waren vrij vlot binnen helaas te groot .
Kon deze retourneren na overleg en juiste maat besteld .
Retour gegaan en gemeld 30-12
Tot heden nog geen verwerking of geld terug .
Die whatsapp service geeft of allerlei informatie waar je niks aan hebt en iedere keer iets anders . Sturen je weg of geven een foutief e-mail waar je dus niet naar kunt mailen . Lijkt wel AI
Nu is het dus in behandeling genomen terwijl mijn pakket daar 6-1 is afgeleverd.
Waarom in behandeling?
Waarom duurt dit zo lang en communiceert dit bedrijf niks !? Kun je zelf achter alles aan en hoop je dat ze dit keer wel de waarheid te spreken .
Ze hebben echt een leuk aanbod .
Maar weet niet of ik er ooit nog ga kopen .
De klantenservice is ronduit verschrikkelijk
De klantenservice is ronduit verschrikkelijk. Eerst moet je langs een AI-bot voordat je een medewerker te spreken krijgt. Dat begrijp ik nog, want veel vragen kunnen prima door AI worden beantwoord. Vervolgens word je echter geholpen door een medewerker die je taal niet spreekt en alleen standaardteksten kopieert en plakt, alsof je dus weer met een AI-bot aan het praten bent. Dan heb ik gewoon liever dat ze vragen of het in Engels kan, want dat kan prima. Dan hebben we misschien een fatsoenlijk gesprek. Daarnaast proberen ze het gesprek zo snel mogelijk af te ronden en een oplossing door je strot te duwen wat geen oplossing is. Namelijk 20x zeggen: 'Het spijt ons dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet. Bevestig alstublieft: Is er verder nog iets waarmee we kunnen helpen?', terwijl ik nog niet geholpen ben en steeds dit antwoord terug krijg.
Ik had een bestelling geplaatst die door Bershka in twee delen is opgesplitst. Deel 1 ontving ik snel, maar deel 2 kwam nooit aan. Na lange tijd kreeg ik een e-mail waarin stond dat dit tweede deel als retour was verwerkt, terwijl ik het pakket nooit heb ontvangen. Ik krijg het aankoopbedrag terug, maar niet de verzendkosten, terwijl het pakket mijn deur niet eens heeft bereikt en dit dus niet mijn fout is.
Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice, maar ook daar werd geen oplossing geboden en krijg ik de verzendkosten niet terug. Nu moet ik de items opnieuw bestellen en opnieuw verzendkosten betalen. Uiteindelijk betaal ik dus drie keer verzendkosten voor één bestelling.
En het gaat me nog niet eens zozeer om die verzendkosten, maar om de manier hoe ik werd behandeld in het gesprek via Whatsapp. 20x keer hetzelfde antwoord kopiëren en plakken en het gesprek willen afronden terwijl mijn probleem niet wordt opgelost en mijn vragen onbeantwoord blijven. Dat voelt niet als klantenservice, maar als afwimpelen.
Goeie leverancier
De bestelling kwam al aan voor de verwachte leveringsdatum en het pakje was helemaal in orde 🙂